2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Yav ne aglkıcam :)ben hamile kaldığğım kilouüya yeni geldim ,ilkin çok kilo vermiştim kadın abartıyor resmen :)ben kendimi biliyorum ,birde odem var vucudumda doğumdan sonra hopp inicek hepsi :)

ne bilim benim moralim bozuluyor, etkileniyorum, bir de akıl vermeler, doğumdan sonra şöyle yap kilo verirsin böyle yap bilmem nne yaparsın.kaldıramıyorum yani.. yoksa tabi kii şişlikler ödemler gidecek, çok da önemli değil can taşıyoruz , milletin derdine bak

Tesekkur ederim cevaplar için inceleyelim hemen :)

canım sorması ayıp ama ne kadar sürede bir ilişki yaşıyorsunuz? çok sık mı?
bence sıklığı da önemli olabilir
önceden çok sık iken son 1 ayda haftada 1-2. ama yoruluyorum ben artık. 2 hafta sonra bitireyim dedi yani son 2-3 ilişki ama tabi korkmuyor değilim doktora da soramadım. gerçi şuan 34.haftadayım belki bu hafta bitiririm.

önceden çok sık iken son 1 ayda haftada 1-2. ama yoruluyorum ben artık. 2 hafta sonra bitireyim dedi yani son 2-3 ilişki ama tabi korkmuyor değilim doktora da soramadım. gerçi şuan 34.haftadayım belki bu hafta bitiririm.
canım ya biz haftada bir yapıyorduk, bence sık yapma kasılmaları risk etme. şimdiden sonra için bende doktora sorucam

ay kuzum çok sık değil mi ya biz 8 aydır kangito olduk ta adamcağızım çok tırsıyor ona keza bende 5 geçmemiştir yani ki çok uzak duruyor benden.
istersen artık bitirin 34. haftadayız malüm.

slm kızlar hayırlı sağlıklı mutlu haftalar uyku sorunu beni mahfediyor her gece geç uykuya dalıyorum ve sık uyanıyorum sabah 8 den sonra artık yorgunluktan bayılıyorum.. son 6 hafta diye kendimi telkin ediyorum ama artık dayanılır gibi değil geceler kabusum oldu resmen bu arada gün içinde tansyon düşüklüğü yaşıyorum 3-4 gündür gözüm kararıyor sonra feci bir baş ağrısına dönüşüyor hep bu sıcaklardan evden dışarı adım attığım yok

cnm 32 den sonra yasaklıyor dr erken doğum riski oluşturuyor ilişki, artık kesin derim, hem neden dr uyarmadı sizi bu konuda.. yapmayıversin 2-3kez daha.. o konuda çok şanslıyım eşim asla ısrarcı olmadı ben ne zaman istersem o zaman oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…