Yav ne aglkıcam :)ben hamile kaldığğım kilouüya yeni geldim ,ilkin çok kilo vermiştim kadın abartıyor resmen :)ben kendimi biliyorum ,birde odem var vucudumda doğumdan sonra hopp inicek hepsi :)
Biz bitireli cokk oldu önce arada bi kaçamak yapıyorduk şimdi korkuyoruzcanım bu benim Şahsi düşüncem tabi.bence riske atmaya gerek yok. kasılmalar başlasa Doğumu tetiklese sonradan pişman olursunuz. değmez diye düşünüyorum
Alti bol olmali cunku gobekten kotu duruo dun bende boyle bisi denedimböyle bişi buldum ama nasılkı bilemedim...fiyatı 99
Son adet tarihi 20 aralik civari olan anne adayimiz varmi acaba .doğum yapicagim günü tahmini hesaplamak istiyorumda
Canım benimki buna çok benziyor giyince de çok hoş duruyor Mango da hem de 70 tl ye varböyle bişi buldum ama nasılkı bilemedim...fiyatı 99
günaydın, ben de yeni aldım. mammas&papas armadillo modeli araba sarı ve nuna pipa oto koltuğu izofiksli siyah. güzel bir kombinasyon oldu
http://www.e-bebek.com/mamas-papas-armadillo-bebek-arabasi_MMP-72618
http://www.e-bebek.com/nuna-pipa-0-13-kg-oto-koltugu-ve-baza_NUN-CF02003
canım ben uzun araştırmalar sonucunda chicco lite way plus siyah aldım. bizim Arabanın bagajı çok küçük o Yüzden seçeneğimiz sınırlıydı. kış aylarında zaten çok kullanmayacağım için yaza kadar da çocuk 1 Yaşında olur hafif olsun araba diyerekten buna karar verdim. fiyatı da uygun. tabi daha elime geçmedi. bugün kargoya verecekler.
önceden çok sık iken son 1 ayda haftada 1-2. ama yoruluyorum ben artık. 2 hafta sonra bitireyim dedi yani son 2-3 ilişki ama tabi korkmuyor değilim doktora da soramadım. gerçi şuan 34.haftadayım belki bu hafta bitiririm.canım sorması ayıp ama ne kadar sürede bir ilişki yaşıyorsunuz? çok sık mı?
bence sıklığı da önemli olabilir
foto beklıoz hatta senın uzerınde cekındıgın varsa daha ıyı olurCanım benimki buna çok benziyor giyince de çok hoş duruyor Mango da hem de 70 tl ye var
Tamam canım giyinip atarım...foto beklıoz hatta senın uzerınde cekındıgın varsa daha ıyı olur
canım ya biz haftada bir yapıyorduk, bence sık yapma kasılmaları risk etme. şimdiden sonra için bende doktora sorucamönceden çok sık iken son 1 ayda haftada 1-2. ama yoruluyorum ben artık. 2 hafta sonra bitireyim dedi yani son 2-3 ilişki ama tabi korkmuyor değilim doktora da soramadım. gerçi şuan 34.haftadayım belki bu hafta bitiririm.
ay kuzum çok sık değil mi ya biz 8 aydır kangito olduk taönceden çok sık iken son 1 ayda haftada 1-2. ama yoruluyorum ben artık. 2 hafta sonra bitireyim dedi yani son 2-3 ilişki ama tabi korkmuyor değilim doktora da soramadım. gerçi şuan 34.haftadayım belki bu hafta bitiririm.
cnm 32 den sonra yasaklıyor dr erken doğum riski oluşturuyor ilişki, artık kesin derim, hem neden dr uyarmadı sizi bu konuda.. yapmayıversin 2-3kez daha.. o konuda çok şanslıyım eşim asla ısrarcı olmadı ben ne zaman istersem o zaman oldu..önceden çok sık iken son 1 ayda haftada 1-2. ama yoruluyorum ben artık. 2 hafta sonra bitireyim dedi yani son 2-3 ilişki ama tabi korkmuyor değilim doktora da soramadım. gerçi şuan 34.haftadayım belki bu hafta bitiririm.
Slm kızlar kontrolden geldik minik kızım 32+4 , 2500 kilo 44 cm olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?