- 6 Mart 2015
- 441
- 541
- 18
Slm kızlar kontrolden geldik minik kızım 32+4 , 2500 kilo 44 cm olmuş
Özellikle yediğim bişey yok aslında sadece et obur oldum hamileligimde ve hiç vitamin ilacı kullanmadım çok şükür 2 hafta büyük çıkıyo inşallah sağlıkla doğar kuzucuklarimizMaşallah canm gelişimi çok iyi ne yedin içtin sen böyle :)
ya şimdi ramazandı ya kocam da Çanakkale de gelince ister dedim. bitireyim bari bende korkuyorum da doktora soramadımay kuzum çok sık değil mi ya biz 8 aydır kangito olduk taadamcağızım çok tırsıyor ona keza bende 5 geçmemiştir yani ki çok uzak duruyor benden.
istersen artık bitirin 34. haftadayız malüm.
hangi sitede canım buCanim fikir olsun bende şundan alacağım Eki Görüntüle 1586035
Maşallah kuzucukSlm kızlar kontrolden geldik minik kızım 32+4 , 2500 kilo 44 cm olmuş
Evet bizde şaşırdık normalde hep 4 gün büyük çıkıyordu bu sefer 13 gün büyük çıktı çok şükür
Maşallah kuzucukçok önde çıkmış seninki.
bende dun uyuyamadım..sıcaktan degıl ama anlamadım neden...sabahtan berı benımde basım agrıyor hatta sabah yedıgımı cıkardım ıyı degılım bugun yaaa....bı tansıyona baktırıyım desem saglık ocagına gıtmeyı gozum kesmıyor ama cok sıcak...dınlenmem lazım ama malum bugun iş başı yaptıkslm kızlar hayırlı sağlıklı mutlu haftalaruyku sorunu beni mahfediyor her gece geç uykuya dalıyorum ve sık uyanıyorum sabah 8 den sonra artık yorgunluktan bayılıyorum.. son 6 hafta diye kendimi telkin ediyorum ama artık dayanılır gibi değil geceler kabusum oldu resmen bu arada gün içinde tansyon düşüklüğü yaşıyorum 3-4 gündür gözüm kararıyor sonra feci bir baş ağrısına dönüşüyor hep bu sıcaklardan evden dışarı adım attığım yok
Canım bende çok fazla et tuketiyorum 2 hafta onde benimde onun etkisi herhalde:)Özellikle yediğim bişey yok aslında sadece et obur oldum hamileligimde ve hiç vitamin ilacı kullanmadım çok şükür 2 hafta büyük çıkıyo inşallah sağlıkla doğar kuzucuklarimiz
Son 3 haftam iş yerinde ama çok yoruldum inan ki , hala yer vermiyorlar bana . ne yapacağım bilmem ?merhaba kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun. bugun 32+0 calışabilir raporunu aldım ne kadar dayanabilirsem artık ama işe gelesimde yok ağırlaştım artık kemiklerim ağrıyo
Canım zor buldum ama bulduğum icime sinmedi, üstüne park yatağı kurduk yanlış model vermisler 70*110 çıktı, uyku seti tekrar arayacağımküçük karyola alanlar 60x120 uyku seti almak istiyorum, kolay bulabildiniz mi?
Son 3 haftam iş yerinde ama çok yoruldum inan ki , hala yer vermiyorlar bana . ne yapacağım bilmem ?
slm kızlar hayırlı sağlıklı mutlu haftalaruyku sorunu beni mahfediyor her gece geç uykuya dalıyorum ve sık uyanıyorum sabah 8 den sonra artık yorgunluktan bayılıyorum.. son 6 hafta diye kendimi telkin ediyorum ama artık dayanılır gibi değil geceler kabusum oldu resmen bu arada gün içinde tansyon düşüklüğü yaşıyorum 3-4 gündür gözüm kararıyor sonra feci bir baş ağrısına dönüşüyor hep bu sıcaklardan evden dışarı adım attığım yok
Canım zor buldum ama bulduğum icime sinmedi, üstüne park yatağı kurduk yanlış model vermisler 70*110 çıktı, uyku seti tekrar arayacağımn11 de sunny baby nin 60*120 varmis
benimde 3 hafta sonrasında yıllık izne ayrılcam servisle gidip geliyorum ama sıcaklar beni cok etkiledi kılo almadım nefes darlığı başladı bende kaburgalarım batıyo masa başında oturmak yoruyo benide hayırlısıyla doğuralım inşallahSon 3 haftam iş yerinde ama çok yoruldum inan ki , hala yer vermiyorlar bana . ne yapacağım bilmem ?
37+0 da canımkızlar bi şeyi merak ettim , şimdi ben gün itibariyle 33+5 im. yani 34 haftalık hamilemiyim. buna göre doğum iznine 37+0 da mı ayrılmam gerekir yoksa 36+1 de mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?