2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
selam kızlar.. hepimizin şikayetleri ortak benimde son 2 haftam izin bekliyorum. Afrika sıcakları gelecekmiş iyice yanacağız sanırım. Allah yardımcımız olsun hayırlısıyla alalım yavrularımızı kucağımıza

Kızlarcım selam :)
Bzm de bugün dr kontrolümüz vardı, oğluşum büyüyoo çok şükür.. 1950 gr 42 cm olmuş
Gebeliğimin başından beri ilaç kullanmadım.. Son 1 aydır gün aşırı kalsiyum içiyodum, bi haftadır da ayağım çabuk iileşsin diye magnezyum başlamıştım.. Bugün dr um artık demir başlayalım dedi.. Gynoferon verdi gece yatmadan önce iç dedi.. Dha önce demirle ilgili baya sıkıntı yaşandığı konuşuluyordu, yan etkilerinden kurtulmak için ne önerirsiniz?

( iade etseydin ya yanlış verdilerse.
nasıl bir şey çıktı peki? yan korumalıklı, yorganlı set mi?
Yok canım uyku seti degil park yatak yani besik yanlis çıktı, canım sıkıldı, bir de baska sehirden almıştım, içindeki yatağı degisecekler. Kraft in 006 sini almıştık meğerse 004 ünü vermişler.: (

bugün yeni bir şey daha duydum. lohusa şerbeti dağıtmak için bardaklar süsleniyormuş ama hastanede vermek için de plastik lazım, alan var mı?

kötü olmuş yaa neyse hallolur sıkma canını boşver, oluyor maalesef

bugün yeni bir şey daha duydum. lohusa şerbeti dağıtmak için bardaklar süsleniyormuş ama hastanede vermek için de plastik lazım, alan var mı?
ben almadım ama daha önce arkadaşım için süslemiştim. çok zor değil bulmak netten ya da eminönünden hatta bazı büyük marketlerden temin edebilirsin... ben bu süsleme işlerine hiç girişmedim daha.

masallah canım 15 günde birmi gidiyorsun dr.brn 12 haftadan beri demir hapı içiyorum hatta uzun zamandır sabah akşam alıyorum.kdn sayım düşük çıkıyor sabah akşam aç karnına içiyorum yemekten bir iki saat önce alıyorum canim

yan etki yaşamayabilirsin aslında önce bir aç karnına sabah almayı dene eğer sorun olursa (bulantı gibi...) öğünlerle arası 2 saat olacak şekilde alırsın. bağırsak hareketlerindeki yavaşlığı azaltmak için ben meyvelerden faydalanıyorum özellikle kayısı ve armut, bir de prebiyotik yoğurt tüketiyorum gebeliğin başından itibaren doktorumun tavsiyesiyle.

evet cnm artık 15te 1 gidiyorum.. son haftalar her hafta gitmeye başlarız heralde.. bn de bi dr un dediği gbi gece içeyim bakayım duruma göre farklı zmnlar denerim artık

Canım bende çok fazla et tuketiyorum 2 hafta onde benimde onun etkisi herhalde:)
Kesinlikle bence ondan kaynaklanıyo olma ihtimali yüksek et ve meyve tuketimim haddinden fazla (bana gore) çünkü normalde et yiyen biri değildim hamile kalmadan önce sabah akşam süt içerdim hamileligimde tiksindim 5 aya kadar hiç süt İçmedim şimdide 3 günde 1 bardak aklıma gelirse içiyorum bu arada bebek alırken bende boş durmamisim veeeee 18 kilo almışım :))))))

Canım ben baştan bu yana hiç tiksinti olmadı vitamin de almadım meyve sebze çok tuketiyorum zaten ramazanda da eti çok abarttik başta bir hafta ileriydi şimdi iki haftaya çıkmış maşallah kuzulara :) tabi bende 17 kilo aldım 82 kilo olmuşum moralim bozuluyor ama ne yapayım

Kızlar bu arada kızım ters duruyormuş
36. haftaya kadar dönme ihtimali varmış yoksa sezeryan doğum mecburi
Kayınvalidem de vardı, doktordan çıkınca bence normal doğum yapsan daha iyi diyor
Tövbe yarabbim ya ters olan çocuk nasıl normal doğumla doğacak dedim artık çok sinirlendim de

K
kattina canım gündüz çok aç kalmamaya çalış 3-4 saat bişey yemezsem benim de hemen tansiyonum Düşüyor, Sıcaklar da dediğin gibi hızlandırıyor bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…