Bizimki maalesef daha 28 de son trimester artık diye Yasakladı ben sormamıştım da üstelik; Dr söylediği için eşim de çok tedirgin oldu hiç bişey demiyor o da canım yacnm 32 den sonra yasaklıyor dr erken doğum riski oluşturuyor ilişki, artık kesin derim, hem neden dr uyarmadı sizi bu konuda.. yapmayıversin 2-3kez daha.. o konuda çok şanslıyım eşim asla ısrarcı olmadı ben ne zaman istersem o zaman oldu..
Kızlar bu arada kızım ters duruyormuş
36. haftaya kadar dönme ihtimali varmış yoksa sezeryan doğum mecburi
Kayınvalidem de vardı, doktordan çıkınca bence normal doğum yapsan daha iyi diyor
Tövbe yarabbim ya ters olan çocuk nasıl normal doğumla doğacak dedim artık çok sinirlendim de
Dilvin canım ben mağazadan alacağım da model buhangi sitede canım bu
Kayinvalide de yani :) canım benim eşim ikiz önce ikizi doğmuş eşim tersmis ters doğmuş :) kayinvalide tek bekliyormus tek kıyafet götürmüş bir de :) eşimi hastane carsafina sarmışlar yazık kocam hem gariban hem ters doğmuş :)Kızlar bu arada kızım ters duruyormuş
36. haftaya kadar dönme ihtimali varmış yoksa sezeryan doğum mecburi
Kayınvalidem de vardı, doktordan çıkınca bence normal doğum yapsan daha iyi diyor
Tövbe yarabbim ya ters olan çocuk nasıl normal doğumla doğacak dedim artık çok sinirlendim de
DİLVİN in malları güzelsir zaten..güle güle kullan...Dilvin canım ben mağazadan alacağım da model bu
K Karamel2013Canım ben baştan bu yana hiç tiksinti olmadı vitamin de almadım meyve sebze çok tuketiyorum zaten ramazanda da eti çok abarttik başta bir hafta ileriydi şimdi iki haftaya çıkmış maşallah kuzulara :) tabi bende 17 kilo aldım 82 kilo olmuşum moralim bozuluyor ama ne yapayım
37+0 da canım o tarih mecburi zaten; Öncesinde alırsan o kadar gün kadar eksik atılır doğum sonrasınakızlar bi şeyi merak ettim , şimdi ben gün itibariyle 33+5 im. yani 34 haftalık hamilemiyim. buna göre doğum iznine 37+0 da mı ayrılmam gerekir yoksa 36+1 de mi
Tesekkurler canımDİLVİN in malları güzelsir zaten..güle güle kullan...
Canım aynı ilacı 4. Aydan beri kullanıyorum ben de hep gece yatarken içiyorum o yüzden hiç mide bulanması sorunu yaşamadımKızlarcım selam :)
Bzm de bugün dr kontrolümüz vardı, oğluşum büyüyoo çok şükür.. 1950 gr 42 cm olmuş
Gebeliğimin başından beri ilaç kullanmadım.. Son 1 aydır gün aşırı kalsiyum içiyodum, bi haftadır da ayağım çabuk iileşsin diye magnezyum başlamıştım.. Bugün dr um artık demir başlayalım dedi.. Gynoferon verdi gece yatmadan önce iç dedi.. Dha önce demirle ilgili baya sıkıntı yaşandığı konuşuluyordu, yan etkilerinden kurtulmak için ne önerirsiniz?
37+0 da cnm..kızlar bi şeyi merak ettim , şimdi ben gün itibariyle 33+5 im. yani 34 haftalık hamilemiyim. buna göre doğum iznine 37+0 da mı ayrılmam gerekir yoksa 36+1 de mi
çok yiyorum zaten kuzum az az sık sık.. gece gündüz farketmiyor her wc kalktığımda ağzıma bişeyler atıyorum midem kazınıyor 79 kg oldum toplam 23 kilo almış oldum meltem hnm çok kızıyor ama elimde değil ne yesem kilo alıyorum ki ekmek yemiyorum meyveye çok düştüm bol bol da domates salatalık yiyorum ama yok alıyorum yani.. kızımda da böyleydim ben ya ne acayip bünyem var normalde almaya çalışırım alamam hamilelikte şişiyorum duba gibi oldumK
kattina canım gündüz çok aç kalmamaya çalış 3-4 saat bişey yemezsem benim de hemen tansiyonum Düşüyor, Sıcaklar da dediğin gibi hızlandırıyor bu durumu
canım bebeğin dönmiş müydü çocuk dönerkende bulantı yapıyormuş
ben aldım canım..bugün yeni bir şey daha duydum. lohusa şerbeti dağıtmak için bardaklar süsleniyormuş ama hastanede vermek için de plastik lazım, alan var mı?
benımde bulanıyor hatta cıkardım sabah
bende ankaradayım gimatta nerden aldınızben aldım canım..
cam şerbetlik almıştım.
hastanede ikramı kolay olsun diye, plastik kadeh aldım.
ankaradayım ben. Gimatta 10 tanesini 8 liradan aldım.
çok hoşlar.
kadeh şeklinde ve büyüklüğünde, bacak ve taban kısmı pembe
Gece yatmadan ictim hep.hic yan etki hissetmedim.demiri almadan iki saat once sut cay kahve alimini kesmeye ozen gosterdimevet cnm artık 15te 1 gidiyorum.. son haftalar her hafta gitmeye başlarız heralde.. bn de bi dr un dediği gbi gece içeyim bakayım duruma göre farklı zmnlar denerim artık
cam şerbetiliğide mi gimattan aldın canım bende almak istiyorum nereye bakıyımben aldım canım..
cam şerbetlik almıştım.
hastanede ikramı kolay olsun diye, plastik kadeh aldım.
ankaradayım ben. Gimatta 10 tanesini 8 liradan aldım.
çok hoşlar.
kadeh şeklinde ve büyüklüğünde, bacak ve taban kısmı pembe
Gece yatmadan ictim hep.hic yan etki hissetmedim.demiri almadan iki saat once sut cay kahve alimini kesmeye ozen gosterdim
Bende 32 de bugun calisamaz raporumu aldim.hala 5 hafta daha calissaydim diye cok uzuluyorum ama cok zorlandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?