2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bizimki maalesef daha 28 de son trimester artık diye Yasakladı ben sormamıştım da üstelik; Dr söylediği için eşim de çok tedirgin oldu hiç bişey demiyor o da canım ya

0
hiç gülesim yoktu vallahii...
bazen boyle anlamadan dınlemeden yorum yapıp ınsanın canını sıkıyorlar....ben olsam normal dogumla nerden cıkacak anne derdım..ayy bızımkınınde gereksız yorumları oluyor ....her lafı batıyor zaten...

Kayinvalide de yani :) canım benim eşim ikiz önce ikizi doğmuş eşim tersmis ters doğmuş :) kayinvalide tek bekliyormus tek kıyafet götürmüş bir de :) eşimi hastane carsafina sarmışlar yazık kocam hem gariban hem ters doğmuş :)

K Karamel2013

maşallah kızlar hem size hem kuzucuklara
bnm oğluşum da 10 gün önden gidiyor ben de 8 kilo aldım şimdiye kdr.. son bi aya kdr 5-6 kg arasında gidip geliodum ama son ay + 8 oldum :) bakalım doğuma kdr dha ne kdr alıcaz

kızlar bi şeyi merak ettim , şimdi ben gün itibariyle 33+5 im. yani 34 haftalık hamilemiyim. buna göre doğum iznine 37+0 da mı ayrılmam gerekir yoksa 36+1 de mi
37+0 da canım o tarih mecburi zaten; Öncesinde alırsan o kadar gün kadar eksik atılır doğum sonrasına

Canım aynı ilacı 4. Aydan beri kullanıyorum ben de hep gece yatarken içiyorum o yüzden hiç mide bulanması sorunu yaşamadım

K

kattina canım gündüz çok aç kalmamaya çalış 3-4 saat bişey yemezsem benim de hemen tansiyonum Düşüyor, Sıcaklar da dediğin gibi hızlandırıyor bu durumu
çok yiyorum zaten kuzum az az sık sık.. gece gündüz farketmiyor her wc kalktığımda ağzıma bişeyler atıyorum midem kazınıyor 79 kg oldum toplam 23 kilo almış oldum meltem hnm çok kızıyor ama elimde değil ne yesem kilo alıyorum ki ekmek yemiyorum meyveye çok düştüm bol bol da domates salatalık yiyorum ama yok alıyorum yani.. kızımda da böyleydim ben ya ne acayip bünyem var normalde almaya çalışırım alamam hamilelikte şişiyorum duba gibi oldum

bugün yeni bir şey daha duydum. lohusa şerbeti dağıtmak için bardaklar süsleniyormuş ama hastanede vermek için de plastik lazım, alan var mı?
ben aldım canım..
cam şerbetlik almıştım.
hastanede ikramı kolay olsun diye, plastik kadeh aldım.
ankaradayım ben. Gimatta 10 tanesini 8 liradan aldım.
çok hoşlar.
kadeh şeklinde ve büyüklüğünde, bacak ve taban kısmı pembe

kızlar sabah ıdrar testi verdim lökosit 9, eritrosit 6, epitel 73 çıkmış daha hocayla görüşmedim çok yüksek değil ama ilaç gerekirmi acaba

bende ankaradayım gimatta nerden aldınız

cam şerbetiliğide mi gimattan aldın canım bende almak istiyorum nereye bakıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…