ben aldım canım..
cam şerbetlik almıştım.
hastanede ikramı kolay olsun diye, plastik kadeh aldım.
ankaradayım ben. Gimatta 10 tanesini 8 liradan aldım.
çok hoşlar.
kadeh şeklinde ve büyüklüğünde, bacak ve taban kısmı pembe
ben almadım ama daha önce arkadaşım için süslemiştim. çok zor değil bulmak netten ya da eminönünden hatta bazı büyük marketlerden temin edebilirsin... ben bu süsleme işlerine hiç girişmedim daha.
canım plastikçiler var gimatta. Okuyucu Plastik' ten aldık biz.bende ankaradayım gimatta nerden aldınız
şerbetliği bi yakınımızdan temin ettik..cam şerbetiliğide mi gimattan aldın canım bende almak istiyorum nereye bakıyım
canım plastikçiler var gimatta. Okuyucu Plastik' ten aldık biz.
ama CityGross markettede var, yine gimatta oda..
hatta citygross markette bütün kullan-at parti malzemelerini bulabilirsin..
kadeh şöyle , biz pembe kısmına dantellerle fiyonk yaptık..
Eki Görüntüle 1586256
kullan at olması cezbetti bizi..bunu çok beğendim ben
çok güzelmiş bakıyım bendecanım plastikçiler var gimatta. Okuyucu Plastik' ten aldık biz.
Eki Görüntüle 1586256
Bende görmek isterim elbiseniGünaydın canım ben elbise aldım sana bugün atarım fotosunu fikir olur beyaz ve de uzun...
Canim bunlardan çikan tarihle doktorunun bana verdiği tahmini doğum tarihi uymuyor.o yüzden kafam karisti zaten.doktorun sana tarih verdimiBenim 13 aralık 2014 canım http://www.gebelik.org/dosyalar/hesapla.html bu siteye yaz canımm tahmini doğum zamanı çıkıyor .
ne bilim benim moralim bozuluyor, etkileniyorum, bir de akıl vermeler, doğumdan sonra şöyle yap kilo verirsin böyle yap bilmem nne yaparsın.kaldıramıyorum yani.. yoksa tabi kii şişlikler ödemler gidecek, çok da önemli değil can taşıyoruz , milletin derdine bak
Çok şirin duruyor nerden ne kadar acabaCanim fikir olsun bende şundan alacağım Eki Görüntüle 1586035
Canim dilvin markası 60 tl idi netten de siparis edebilirsinÇok şirin duruyor nerden ne kadar acaba
çok güzelmiş bende bakıp alıyım teşekkür ederim canımcanım plastikçiler var gimatta. Okuyucu Plastik' ten aldık biz.
Eki Görüntüle 1586256
Sen alinca uzerinde bit fotograf yollarsan sevinirim Benim mağaza gezme şansım yok sen alınca üzerinde bir foto ararsan fikir olur siteden sipariş veririm bende hoşuma gitti ama nasıl durur ki hamiledeÇok şirin duruyor nerden ne kadar acaba
Sen alinca uzerinde bit fotograf yollarsan sevinirim Benim mağaza gezme şansım yok sen alınca üzerinde bir foto ararsan fikir olur siteden sipariş veririm bendehoşuma gitti ama nasıl durur ki hamiledeCanim dilvin markası 60 tl idi netten de siparis edebilirsin
ikinizinde iyi olmasına çok sevindim cnm ama 32 den sonra 2 haftada 1 çağırması gerekirdi hele ki bebek doğum pozisyonunu bile almamışken.. yinede vardır bir bildiği diyelim sağlıkla bi doğsalardı..Kontrolümüz güzel geçti maşallah.Oğlum 2008,5 gr olmuş.32+1.Çalışabilir raporumu da aldım.
Şimdiye kadar ağrım sancım olmadı benim,dr da seyeha sınırı koymadı.Kendini iyi hissediyorsan ağrın yoksa gidebilirsin dedi. Birde tansiyonumu ve nabzımı söyledim.Tansiyonunun düşük olması sıcaklardan olabilir dedi.Nabzım için de tam kansayımı ve tsh a bakalım dedi.Onun sonuçları da normal çıktı.Yine de kontrol altında tut.Artış olursa mutlaka görüşelim dedi.Henüz oğlum dönmemiş.Kafası göğsümün altında duruo. Dönmezse sezeryan olman gerekir dedi.27 gün sonra çağırdı tekrar.Baktı bende tık yok. Bebek rahat ben rahat siz takılın biraz daha böyle demek istedi galiba
Dogru soyluyosun canim burda da hep okuduklarima gore 2 haftada bir basladi neredeyse herkes ama benimki daha bastan beri cok rahat.Bu rahatlik bazi durumlarda ise yarasa da bazen de yeterli gelmiyo. Surekli kendimi dinliyorum bu surede en ufak bi rahatsizlik hissedersem cat kapi gider baktiririm kendime.ikinizinde iyi olmasına çok sevindim cnm ama 32 den sonra 2 haftada 1 çağırması gerekirdi hele ki bebek doğum pozisyonunu bile almamışken.. yinede vardır bir bildiği diyelim sağlıkla bi doğsalardı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?