2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

ben de bakayım istanbulda çok da hesaplıymış :)

ben almadım ama daha önce arkadaşım için süslemiştim. çok zor değil bulmak netten ya da eminönünden hatta bazı büyük marketlerden temin edebilirsin... ben bu süsleme işlerine hiç girişmedim daha.

ben de girişmedim ama artık başlıcam nolur nolmaz :) nette gördüm de görmeden almak istemiyorum

bende ankaradayım gimatta nerden aldınız
canım plastikçiler var gimatta. Okuyucu Plastik' ten aldık biz.
ama CityGross markettede var, yine gimatta oda..
hatta citygross markette bütün kullan-at parti malzemelerini bulabilirsin..
kadeh şöyle , biz pembe kısmına dantellerle fiyonk yaptık..

Kontrolümüz güzel geçti maşallah.Oğlum 2008,5 gr olmuş.32+1.Çalışabilir raporumu da aldım.
Şimdiye kadar ağrım sancım olmadı benim,dr da seyeha sınırı koymadı.Kendini iyi hissediyorsan ağrın yoksa gidebilirsin dedi. Birde tansiyonumu ve nabzımı söyledim.Tansiyonunun düşük olması sıcaklardan olabilir dedi.Nabzım için de tam kansayımı ve tsh a bakalım dedi.Onun sonuçları da normal çıktı.Yine de kontrol altında tut.Artış olursa mutlaka görüşelim dedi.Henüz oğlum dönmemiş.Kafası göğsümün altında duruo. Dönmezse sezeryan olman gerekir dedi.27 gün sonra çağırdı tekrar.Baktı bende tık yok. Bebek rahat ben rahat siz takılın biraz daha böyle demek istedi galiba

çok güzelmiş bakıyım bende

Aynen bende böyle hissediyorum. Çocuğu olan olmayan laf yetiştiriyor. Bazıları tıbba yeni literatür ekliyor resmen. Hamilenin tansiyonu yüksek olurmuş mesela(!) arkadaş tam aksi diyorum yok, o 2 tane doğurmuş bilirmiş, iyide hamile olan benim doktorun ve tüm tıbbi kaynakların söylediği bu ama o 2 tane doğurmuş doktorlar ne bilsin zaten. Birde annelik hakkında atıp tutuyorlar; yok efendim "annelik çile çekmek demekmiş, çile çekmezsen anne olamıyormuşsun, evladın lafı insana koyarmış bi doğsunmuşta büyüsünmüşte bana laf söylesinmişte arkadaş ben evladımdan gelen haklı eleştiriyi öper başıma koyarım sen kendini dünyanın en kusursuz insanı sayıyorsan ve ona göre alınıyorsan bana ne ben hatalarımı kabullenecek olgunluktayım çok şükür. Ha bir de şu var bizim evliliklerimizde anneliklerimizde evcilik oyunuymuş. Bu laflara bir sinir oluyorum anlatamam.

Ama geçen markette bir kasiyer öyle hoş birşey söyledi ki hemde erkek kasiyerdi nasıl düşündün söyledin be adam; ben eşime bütün poşetleri aldın şu hafif bana ver dedim kasiyerde döndü "En değerlisini siz taşıyorsunuz zaten" dedi, ben öyle kaldım gözlerim doldu resmen duyduğum en güzel sözdü yani. Allah bin kere razı olsun ondan nasıl mutlu oldum nasıl moralle doldum anlatamam. Böyle 5 kişiye rastlasak hamilelik boyunca 4 köşe gezeriz etrafta.

çok güzelmiş bende bakıp alıyım teşekkür ederim canım

Canim dilvin markası 60 tl idi netten de siparis edebilirsin
Sen alinca uzerinde bit fotograf yollarsan sevinirim Benim mağaza gezme şansım yok sen alınca üzerinde bir foto ararsan fikir olur siteden sipariş veririm bendehoşuma gitti ama nasıl durur ki hamilede

Kendime cevap yazmışım :)

ikinizinde iyi olmasına çok sevindim cnm ama 32 den sonra 2 haftada 1 çağırması gerekirdi hele ki bebek doğum pozisyonunu bile almamışken.. yinede vardır bir bildiği diyelim sağlıkla bi doğsalardı..

ikinizinde iyi olmasına çok sevindim cnm ama 32 den sonra 2 haftada 1 çağırması gerekirdi hele ki bebek doğum pozisyonunu bile almamışken.. yinede vardır bir bildiği diyelim sağlıkla bi doğsalardı..
Dogru soyluyosun canim burda da hep okuduklarima gore 2 haftada bir basladi neredeyse herkes ama benimki daha bastan beri cok rahat.Bu rahatlik bazi durumlarda ise yarasa da bazen de yeterli gelmiyo. Surekli kendimi dinliyorum bu surede en ufak bi rahatsizlik hissedersem cat kapi gider baktiririm kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…