2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım ya kıyamam ben de aynıyım 75 kg oldum 14,5 kg oldu benimde ; aslında amacım bu kiloyu aşmadan doğuma gitmekti ama olmuyor işte 80 i geçmesem bari bana da kızıyor ama alıyor işte insan yapı meselesi kalçadan çok aldım ben de

Kizlar bugun bebeğim i gordum 1850 grammis 31+4 dedi yine bir hafta ondrn gidiyormus normal dogum icin uygunsun dedi hayirlisi bakalim sag salim kucagimiza aliriz insllhhh :)))

Canim bana ilk haftadan beri drlarin soyledigi cinsel iliskinin bazi durumlar hatici de tamamen serbest olduguydu. Bize iki ay yasakti uc ve dortte cunku plasentanin esi mi ne o asagidaydi. Yoksa prezervatifli prezervatifsiz vs gibi bisey yok turkiyede niye hoyle seylere bu kadar takiyor dr bilmiyorum. Son haftada dogumu tetikleyebiliyor ama o da kolaylastiriyor dedi bna dr. Yani bunun da bi sakincasi yok cunku 38. Haftadan sonra artik erken dogum kategorisinde bile olmuyoruz.

Kuzum gercekten cok ilginc geliyor bana, drlar taban tabana farkli seyler soyluyorlar. :/ kime guvenicemi sastim. Dogru diyosun yapmayiversin ama herkesin durumu ayni olmuyor biliyorsun. Bazi arkadaslar esimiz istiyor fln diye yazmislar :/ burdaki drlar ben sordugumda cocuk olana kadar yapabildiginiz kadar yapin cunku cocuk olduktan sonra firsat bulamayacaksiniz dedi guldu. :) bir de 37. Haftadan sonra serviksi yumusatiyor cinsel iliski dogumu tetikliyor kolaylastiriyor dedi ama 37 den sonra artik bebek erken dogum kategorisinde olmuyor dedi. Bizim cok sik olmuyor zaten havalar sicak hareketler agirlasti benim tuvalete gidecek mecalim olmuyor bazen ama toptan yasaklamalari da bir degisik gelmiyr degil... Opuyorummm.

Kizlar bugun bebeğim i gordum 1850 grammis 31+4 dedi yine bir hafta ondrn gidiyormus normal dogum icin uygunsun dedi hayirlisi bakalim sag salim kucagimiza aliriz insllhhh :)))
Canim seni merak ediyordum bende bir ara leke geldi demiştin uzun süre göremedim belki de denk gelmedi acaba birsey mi oldu dedim çok şükür ku iyiymissiniz sevindim

Arkadaşlar benim de ayaklarım şişmişti ama iki gündür sol ayağım diğerinden daha fazla şiş böyle bir olayla karşılaşan varmı 35 de kontrolüm var korkuyorum

Arkadaşlar benim de ayaklarım şişmişti ama iki gündür sol ayağım diğerinden daha fazla şiş böyle bir olayla karşılaşan varmı 35 de kontrolüm var korkuyorum
Benim de sol ayağım diğerine göre biraz daha şiş. Normaldir bence ya ben hiç tedirginlik duymadım

Canim seni merak ediyordum bende bir ara leke geldi demiştin uzun süre göremedim belki de denk gelmedi acaba birsey mi oldu dedim çok şükür ku iyiymissiniz sevindim
Tesekkur ederim cnm o zaman doktor boyle seyler normal demisti adet olacagin gune denk gelmis olabilir vs demisti cnm cok sukur iyiyiz sen neler yaptin cnm

Tesekkur ederim cnm o zaman doktor boyle seyler normal demisti adet olacagin gune denk gelmis olabilir vs demisti cnm cok sukur iyiyiz sen neler yaptin cnm
Çok şükür canım bende iyim. K.marasa geldim doğumu burda annemin yanında yapacağım inşallah. Bizim bebiste donmus baş aşağı duruyormus. 20 gün sonra tekrar gel dedi. Kilomuzda 2230 gr. Olmus:)))

Normal dönmesine çok sevindim canım umarım bir daha yabancı müziğe filan gerek kalmaz

Benimde sağ ayağım daha şiş sol ayaktan sol elimde sağ elimden daha şiş çok komik hergün yeni bir gariplikle uyanıyorum Allah sonumuzu hayır etsin haa bu arada doktoruma göre hepsiii normal sıkıntı yok:)))

Bu arada arkadaşlar aranızda mide bulantıları başlayan varmı?? Ben hamileliğin başlarındaki bulantılarımı tekrar yaşamaya başladım koku hassasiyeti hat safhada varmı sizde de??

benim de çârpıntım oluyor yattığımda. son bir haftadır başladı. normaldir heralde diye düşünüyorum.

Aminnn Rabbim hayırlısıyla güzel bir şekilde atlatmayi nasip etsin inşaallah hepimize bünyemiz nasıl bir hal aldı annem artık naz yapıyorum sanıyor her yerimde bi ağrı

İyi geceler kızlar. Nasilsnz.ben cokkotuyum 3 gundur aayağımda odem oluştu.daha önce hixc yoktu.ayrıca nerdeyse günde20 kez idrara cikiyrm belki de daha cok.hiçbir yere gidemez oldm.veozellikle ayaktayken vajinama inanılmaz bir ağırlık coküyo.cokkotuyum ya kısacası
Ve idrarimi tam yapamym bi turlu. Bu belirtileri yasayan varmı aranzda

Tabi ki canım alır almaz atarım inşallah :))

Ben bi yan etki yasamadim canim kendini sartlama belki sen de yasamazsin.

Evet idrar olayi bende de var maalesef. Gece artik patlama hissiyle uyaniyorim
Tam olarak yPabilmek icin de sana bir tavsiye once yap yapabildigin kadar sonra biraz one egil tekrar yap, ardindan da biraz yika o bolgeyi ( burda taharet muslugu olmadigi icin biz masrapa tarzi bisey kullaniyoruz dolayisiyla suyu onden dokuyorum) su degince biraz daha yapabiliyorum ben :) insallah sende de ise yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…