- 11 Haziran 2015
- 653
- 900
- 53
- 39
Canım ya kıyamam ben de aynıyım 75 kg oldum 14,5 kg oldu benimde ; aslında amacım bu kiloyu aşmadan doğuma gitmekti ama olmuyor işte 80 i geçmesem bariçok yiyorum zaten kuzum az az sık sık.. gece gündüz farketmiyor her wc kalktığımda ağzıma bişeyler atıyorum midem kazınıyor 79 kg oldum toplam 23 kilo almış oldum meltem hnm çok kızıyor ama elimde değil ne yesem kilo alıyorum ki ekmek yemiyorum meyveye çok düştüm bol bol da domates salatalık yiyorum ama yok alıyorum yani.. kızımda da böyleydim ben ya ne acayip bünyem var normalde almaya çalışırım alamam hamilelikte şişiyorum duba gibi oldum
Canim bana ilk haftadan beri drlarin soyledigi cinsel iliskinin bazi durumlar hatici de tamamen serbest olduguydu. Bize iki ay yasakti uc ve dortte cunku plasentanin esi mi ne o asagidaydi. Yoksa prezervatifli prezervatifsiz vs gibi bisey yok turkiyede niye hoyle seylere bu kadar takiyor dr bilmiyorum. Son haftada dogumu tetikleyebiliyor ama o da kolaylastiriyor dedi bna dr. Yani bunun da bi sakincasi yok cunku 38. Haftadan sonra artik erken dogum kategorisinde bile olmuyoruz.ya bende bunu sormak istiyorum . şimdi çapada doktorlara soramadım bir türlü. bu hafta 34.haftaya girdik bitirmeli miyim bilemedim bende ? 36.haftaya kadar devam etsem bir sorun olmaz herhalde diye düşünüyorum son 3 hafta bırakırım dedim ama bende bilemedim.
Kuzum gercekten cok ilginc geliyor bana, drlar taban tabana farkli seyler soyluyorlar. :/ kime guvenicemi sastim. Dogru diyosun yapmayiversin ama herkesin durumu ayni olmuyor biliyorsun. Bazi arkadaslar esimiz istiyor fln diye yazmislar :/ burdaki drlar ben sordugumda cocuk olana kadar yapabildiginiz kadar yapin cunku cocuk olduktan sonra firsat bulamayacaksiniz dedi guldu. :) bir de 37. Haftadan sonra serviksi yumusatiyor cinsel iliski dogumu tetikliyor kolaylastiriyor dedi ama 37 den sonra artik bebek erken dogum kategorisinde olmuyor dedi. Bizim cok sik olmuyor zaten havalar sicak hareketler agirlasti benim tuvalete gidecek mecalim olmuyor bazen ama toptan yasaklamalari da bir degisik gelmiyr degil... Opuyorummm.cnm 32 den sonra yasaklıyor dr erken doğum riski oluşturuyor ilişki, artık kesin derim, hem neden dr uyarmadı sizi bu konuda.. yapmayıversin 2-3kez daha.. o konuda çok şanslıyım eşim asla ısrarcı olmadı ben ne zaman istersem o zaman oldu..
Canim seni merak ediyordum bende bir ara leke geldi demiştin uzun süre göremedim belki de denk gelmedi acaba birsey mi oldu dedim çok şükür ku iyiymissiniz sevindimKizlar bugun bebeğim i gordum 1850 grammis 31+4 dedi yine bir hafta ondrn gidiyormus normal dogum icin uygunsun dedi hayirlisi bakalim sag salim kucagimiza aliriz insllhhh :)))
Canım benimde sol ayağım daha çok şişiyor kontrolüm haftaya soracağım bendeArkadaşlar benim de ayaklarım şişmişti ama iki gündür sol ayağım diğerinden daha fazla şiş böyle bir olayla karşılaşan varmı 35 de kontrolüm varkorkuyorum
Benim de sol ayağım diğerine göre biraz daha şiş. Normaldir bence ya ben hiç tedirginlik duymadımArkadaşlar benim de ayaklarım şişmişti ama iki gündür sol ayağım diğerinden daha fazla şiş böyle bir olayla karşılaşan varmı 35 de kontrolüm varkorkuyorum
Tesekkur ederim cnm o zaman doktor boyle seyler normal demisti adet olacagin gune denk gelmis olabilir vs demisti cnm cok sukur iyiyiz sen neler yaptin cnmCanim seni merak ediyordum bende bir ara leke geldi demiştin uzun süre göremedim belki de denk gelmedi acaba birsey mi oldu dedim çok şükür ku iyiymissiniz sevindim
Çok şükür canım bende iyim. K.marasa geldim doğumu burda annemin yanında yapacağım inşallah. Bizim bebiste donmus baş aşağı duruyormus. 20 gün sonra tekrar gel dedi. Kilomuzda 2230 gr. Olmus:)))Tesekkur ederim cnm o zaman doktor boyle seyler normal demisti adet olacagin gune denk gelmis olabilir vs demisti cnm cok sukur iyiyiz sen neler yaptin cnm
Normal dönmesine çok sevindim canım umarım bir daha yabancı müziğe filan gerek kalmazCnm Haklısın ama hiç hareket hissedemeyince insan Herşeyi deniyor. Bide zor bi süreçten geçiyorum erken doğum riskim var ve en ufak şey bile beni tedirgin ediyor. Yemek yedim, tatlı yedim, Mozart dinlettim, soğuk su içtim, sağa yattım sola yattım olmadı bende yabancı müzik dinlettim baktım kıpırdıyor rahatladım.
Ama çok şükür bugün normal rutinine döndü hareketleri demekki hastanede kullanılan ilaçlardan olmuş.
Benimde sağ ayağım daha şiş sol ayaktan sol elimde sağ elimden daha şiş çok komik hergün yeni bir gariplikle uyanıyorum Allah sonumuzu hayır etsin haa bu arada doktoruma göre hepsiii normal sıkıntı yok:)))Arkadaşlar benim de ayaklarım şişmişti ama iki gündür sol ayağım diğerinden daha fazla şiş böyle bir olayla karşılaşan varmı 35 de kontrolüm varkorkuyorum
Tabi ki canım alır almaz atarım inşallah :))Sen alinca uzerinde bit fotograf yollarsan sevinirim Benim mağaza gezme şansım yok sen alınca üzerinde bir foto ararsan fikir olur siteden sipariş veririm bendehoşuma gitti ama nasıl durur ki hamilede
Kendime cevap yazmışım :)
Ben bi yan etki yasamadim canim kendini sartlama belki sen de yasamazsin.Kızlarcım selam :)
Bzm de bugün dr kontrolümüz vardı, oğluşum büyüyoo çok şükür.. 1950 gr 42 cm olmuş
Gebeliğimin başından beri ilaç kullanmadım.. Son 1 aydır gün aşırı kalsiyum içiyodum, bi haftadır da ayağım çabuk iileşsin diye magnezyum başlamıştım.. Bugün dr um artık demir başlayalım dedi.. Gynoferon verdi gece yatmadan önce iç dedi.. Dha önce demirle ilgili baya sıkıntı yaşandığı konuşuluyordu, yan etkilerinden kurtulmak için ne önerirsiniz?
Evet idrar olayi bende de var maalesef. Gece artik patlama hissiyle uyaniyorimİyi geceler kızlar. Nasilsnz.ben cokkotuyum 3 gundur aayağımda odem oluştu.daha önce hixc yoktu.ayrıca nerdeyse günde20 kez idrara cikiyrm belki de daha cok.hiçbir yere gidemez oldm.veozellikle ayaktayken vajinama inanılmaz bir ağırlık coküyo.cokkotuyum ya kısacası
Ve idrarimi tam yapamym bi turlu. Bu belirtileri yasayan varmı aranzda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?