- 13 Ocak 2015
- 360
- 339
- 53
- 39
Canim daha 31 desin... Bekle doner insallahKızlar bu arada kızım ters duruyormuş
36. haftaya kadar dönme ihtimali varmış yoksa sezeryan doğum mecburi
Kayınvalidem de vardı, doktordan çıkınca bence normal doğum yapsan daha iyi diyor
Tövbe yarabbim ya ters olan çocuk nasıl normal doğumla doğacak dedim artık çok sinirlendim de
Canım kardeşim eminönünden almış ayakları çıkabiliyor ayaklarını süsliycez böylelikle yıkayıp yeniden kullanabilicez. Eki Görüntüle 1586324
Arkadaşlar benim de ayaklarım şişmişti ama iki gündür sol ayağım diğerinden daha fazla şiş böyle bir olayla karşılaşan varmı 35 de kontrolüm varkorkuyorum
Bu arada arkadaşlar aranızda mide bulantıları başlayan varmı?? Ben hamileliğin başlarındaki bulantılarımı tekrar yaşamaya başladım koku hassasiyeti hat safhada varmı sizde de??
Evet cnm inş dediğin gbi olur.. Dün gece ilk defa içtim şimdilik kötü bi yan etki hissetmedim, böyle devam eder umarım..Ben bi yan etki yasamadim canim kendini sartlama belki sen de yasamazsin.
Evet cnm inş dediğin gbi olur.. Dün gece ilk defa içtim şimdilik kötü bi yan etki hissetmedim, böyle devam eder umarım..
guzel olmuşş canım:) bende bugun alıcam ınsallahh.bı arkadasım bulmuş tam ıstedıgım gıbı ınsallah olur:)
günaydın yaa evet dun bende farkettim bunu ve noluyo yaa dedimÇok şükür bulantım yok ama ilk aylardaki koku hassasiyeti bnde de geri döndü.. :/
günaydın yaa evet dun bende farkettim bunu ve noluyo yaa dedimilk günlere dondum sanki bulantımda var ..
Canım ayni ilaçtan ben de içiyorum kabizlik dışında şikayetim yok hiç mide bulantısı falan yapmadi...Evet cnm inş dediğin gbi olur.. Dün gece ilk defa içtim şimdilik kötü bi yan etki hissetmedim, böyle devam eder umarım..
Canım o kadar pişmanım ki bu zamana bıraktığıma artık gezmekte çok zorlanıyorum insan aradığını da hemen bulamıyor içime en sinen bu oldu ama kısa modellerde çeşit çok fazla var sorun uzun bulabilmekte ınsallah sen de bulursun canım...guzel olmuşş canım:) bende bugun alıcam ınsallahh.bı arkadasım bulmuş tam ıstedıgım gıbı ınsallah olur:)
bilmiyorum ki ya bi çok kişide olmuş galiba normal bişeybende bugun yine bulaşık makinasını açamadım normal mi acaba bu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?