2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canim daha 31 desin... Bekle doner insallah

Canım kardeşim eminönünden almış ayakları çıkabiliyor ayaklarını süsliycez böylelikle yıkayıp yeniden kullanabilicez. Eki Görüntüle 1586324

sağol canım, dün oturduğum yerde parti malzemeleri satan bir dükkanda buldum çeşitleri,bu da vardı, ordan alacağım ben de, eminönüne gitmekten kurtuldum :)

Arkadaşlar benim de ayaklarım şişmişti ama iki gündür sol ayağım diğerinden daha fazla şiş böyle bir olayla karşılaşan varmı 35 de kontrolüm var korkuyorum

benim de sağ ayağım daha şiş, kayıp onun üzerine düştüğüm için olduğunu düşünmüştüm

Bu arada arkadaşlar aranızda mide bulantıları başlayan varmı?? Ben hamileliğin başlarındaki bulantılarımı tekrar yaşamaya başladım koku hassasiyeti hat safhada varmı sizde de??

Çok şükür bulantım yok ama ilk aylardaki koku hassasiyeti bnde de geri döndü.. :/

Günaydın kızlar...
Dün dra gittik minik Nil'im 2169 gr 44cm olmuş...
Adet sancıları ve kasiktaki ağrıları sordum nst ye soktu sanci çıkmadı ağrılar artık olabilirmiş normalmiş...
Bu arada suyun yine fazla çıktı seker meyve ve hamurişi yasak...
Kadının biri 37 haftasında idi normal muayeneye gelmişti bebegin kalp atomları yavaşlamış acilen doguma aldılar ve de hiç sancisi da yoktu...
Kalan haftalarımızı saglikli geçirmemiz dileğiyle bizden haberler böyle...

guzel olmuşş canım:) bende bugun alıcam ınsallahh.bı arkadasım bulmuş tam ıstedıgım gıbı ınsallah olur:)
Canım o kadar pişmanım ki bu zamana bıraktığıma artık gezmekte çok zorlanıyorum insan aradığını da hemen bulamıyor içime en sinen bu oldu ama kısa modellerde çeşit çok fazla var sorun uzun bulabilmekte ınsallah sen de bulursun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…