Canım o kadar pişmanım ki bu zamana bıraktığıma artık gezmekte çok zorlanıyorum insan aradığını da hemen bulamıyor içime en sinen bu oldu ama kısa modellerde çeşit çok fazla var sorun uzun bulabilmekte ınsallah sen de bulursun canım...
Canım teşekkür ederim umarım istediğin gibi bir elbise bulursun...konsept olarak düğünümüzün olduğu yerde çektirdiğimiz fotolardan seçip gelinlik yerine hamile hâlimle poz vermiş olacagim ama o kadar yoruluyorum ki ınsallah hallederiz...Maşallah canımçok güzel olmuş.. Konsept fotoları da merakla bekliyoruz :) biz de foto çekimi yaptırıcaz inş amaa hala istediğim gbi bi elbise bulamadım, elbise bulamazsam vazgeçicem sanırım
Yok canım normal elbise ben de önce gebe mağazalarına baktım bulamadım sonra mangodan aldım...elbisen güzel olmuş canım, ben de nişan için uzun elbise bakıyorum ama gebe mağazası dışında bir hamile mağazası da yok, seninki hamile elbisesi mi yoksa normal elbise mi?
Çok şükür canım bende iyim. K.marasa geldim doğumu burda annemin yanında yapacağım inşallah. Bizim bebiste donmus baş aşağı duruyormus. 20 gün sonra tekrar gel dedi. Kilomuzda 2230 gr. Olmus:)))
Benim kal bim 9 -8lik atıyor birden güm güm diye atıyor göğsü m bile hareket ediyor sonra dinlenince normal é dönüyorbenim de çârpıntım oluyor yattığımda. son bir haftadır başladı. normaldir heralde diye düşünüyorum.
güzel olmuş maşallah nerden bu elbise
Sag ol canım mangodan aldım baya cesit vardı...güzel olmuş maşallah nerden bu elbise
kaç gece hemde sabah uyandığımda ayağımın üstüne zor basıyorum. o kadar etkili oluyor. magnezyum eksikliğinden dediler doktora sordum baktı eksik değilmiş.herkese günaydın:)
geceleri kramp giren ağrısı çok olan var mı aranızda
herkese günaydın:)
Aynen canım gece üçe doğru uyuyabiliyorum bacaklarım falaket ağrıyor birde varis başladı hayırlısi artıkherkese günaydın:)
canım magnezyum soda içmelisin. magnorm içiyorum ben TADI da güzel Fanta gibi. krampların son bulacaktır.herkese günaydın:)
sabret canım az kaldı. senin göbeğin çok belli değildi yanlış hatırlamıyorsam. onun da etkisi var sanırım e insanlar da hödük olunca yapacak bi şey yok.kızlar günaydın ;
dün metrobüste garip bir olay yaşadım. milllet zincirlikuyundan hurra bindiği için en az 20 dakika binemedim bir de korkuyorum artık çarpacaklar diye. bir bayan neden hareket amirliğine gitmiyorsunuz boş metrobüse bindirsin dedi. tamam dedim gittim binebilir miyim dedim, adam yasak dedi bana . Anlayamadım dedim ? bugünlük insiyatifimde binin başka zaman beklemeniz gerekecek dedi. bende kalabalığı görüyorsunuz nasıl bineyim dedim ? boş geliyor biraz bekler binersiniz dedi. adamın umrunda bile değildim ya. bu metrobüs için hamile -yaşlı ve engelliler için öncelik yok mu anlamadım ki ? son 2 hafta sabır...
kızlar günaydın ;
dün metrobüste garip bir olay yaşadım. milllet zincirlikuyundan hurra bindiği için en az 20 dakika binemedim bir de korkuyorum artık çarpacaklar diye. bir bayan neden hareket amirliğine gitmiyorsunuz boş metrobüse bindirsin dedi. tamam dedim gittim binebilir miyim dedim, adam yasak dedi bana . Anlayamadım dedim ? bugünlük insiyatifimde binin başka zaman beklemeniz gerekecek dedi. bende kalabalığı görüyorsunuz nasıl bineyim dedim ? boş geliyor biraz bekler binersiniz dedi. adamın umrunda bile değildim ya. bu metrobüs için hamile -yaşlı ve engelliler için öncelik yok mu anlamadım ki ? son 2 hafta sabır...
birde beyaz masa galiba oraya mail atsan, arasan? belki bir çözüm sunarlar...kızlar günaydın ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?