canım bana da oluyordu bir kaç gündür olmuyor sadece. genelde idrar kesemi tekmeliyordu sanırım o an öyle bir canın yanıyor ki kıvrandırıyorKızlar ya dün akşam yemeğini yerken kızım tekmeledi kasığımı ama nasıl bir acı resmen kıvrandım
Bu normal mi yaşayan var mı aranızda, ağlayacaktım nerdeyse
Başka bir şey değildir di mi
canım bana da oluyordu bir kaç gündür olmuyor sadece. genelde idrar kesemi tekmeliyordu sanırım o an öyle bir canın yanıyor ki kıvrandırıyor
ya tam iş çıkışı. ama adamın tavrı hoş değil yasak ne demek. inanın kimse yer vermiyor. insanlar eziyor ve kimsenin umrunda değil. bana da adam öyle düşündü gibi geldi çıkmasın dışarı bu halde diye, çalışıyoruz ne yapalım hayır çalışmasak bile dışarı çıkmamak olur mu ?nefret ediyorum bu zihniyetten, bir de içinden hamile hamile çıkmasın diye de geçirmiştir, vicdansız.
işten biraz erken çıksan kalabalığa kalmasan aslında, tam iş çıkış saati diye mi o kadar kalabalık?
mail attım canım , geri dönüş yapacaklarmışbirde beyaz masa galiba oraya mail atsan, arasan? belki bir çözüm sunarlar...
galiba tatilde ama tatile çıkıyorum da dememişti bilemedim.
slm kızlar..üzerimde bır negatif enerji yüklü...akşam eşim koltukta uyuyordu kalk yerıne yat dedım o da bura rahat dedı kavga ettım agladım sınırımden ..inatçı ne olucak kalkıp yerıne yatsa sankı onun kotulugunu ıstıyoruz.....artık herşeyler batıyor bana..sınır oldukca aglama tutuyor..napıcam bılmıyorum...
belkide işleri çok yoğundur bilemedim bende göremeyince merak ettim.. sen nasılsın okudukça üzülüyorum cnm ya ayrıl artık izne zaten zor bir hamilelik geçirdin üstüne sorun yaşayınca çok üzülüyorum sana..galiba tatilde ama tatile çıkıyorum da dememişti bilemedim.
canım dün arkadaş korkutmak gibi Olmasın ama 35ten sonra daha da zor oluyor dedi.Ayy 1 ay sonra düşünemiyorum o zaman nasıl ağlayacağım kimbilir:)
ben gayet normalim yahuay yalnız değilsin bebişim ya bnm eşim işi dolayısı ile ramazanı evde geçirdi adam dün işbaşı aldı ve inanılmaz mutlu gitti işe akşamda geç geldi aşkım hayırdır dedim hayır tabi sensiz 1 gün geçirdim kendinin farkındamısın 1 aydır bana ne çektirdin dedi yaa hallerimi tiye alıyor artık videoya çekip duruyor sonra bana izletiyor gerçekten komik olmayacak şeylere ağlayan trip atan bir kadın oldum çıktım.. 8. ayda normalmiş bu haller..
katti bı de bunun lohusa sendromu var onu nasıl halledicisssay yalnız değilsin bebişim ya bnm eşim işi dolayısı ile ramazanı evde geçirdi adam dün işbaşı aldı ve inanılmaz mutlu gitti işe akşamda geç geldi aşkım hayırdır dedim hayır tabi sensiz 1 gün geçirdim kendinin farkındamısın 1 aydır bana ne çektirdin dedi yaa hallerimi tiye alıyor artık videoya çekip duruyor sonra bana izletiyor gerçekten komik olmayacak şeylere ağlayan trip atan bir kadın oldum çıktım.. 8. ayda normalmiş bu haller..
benim bacağıma krap giriyor hatta bugün yürürken bile girdi magnezyumu her gün almıyordum ama her gün kullanmak lazım demek kiherkese günaydın:)
geceleri kramp giren ağrısı çok olan var mı aranızda
bende anlamıyorum normalde esım ılk cocgu bıle erteleyelım bıraz daha dıyen bırıydıben gayet normalim yahuhatta normal halimden çok daha az tripliyim. şu hamilelik boyunca eşimi yorduğum tek konu maddiyat :)
şöyle ki tek Çocuktan yana olan eşim 2.yi düşündüğünü Açıkladı ben de şunu bi doğurayım sağsalim Üstüme gelmeyin dedim. bunu kucağı a alamadan millet ikincinin derdine düştü valla
. Cnm su değince tuvaletten cçıkar çıkmazhemn yapma hissi geliyo hemn.ay napcagimi sasrdm aartıkEvet idrar olayi bende de var maalesef. Gece artik patlama hissiyle uyaniyorim
Tam olarak yPabilmek icin de sana bir tavsiye once yap yapabildigin kadar sonra biraz one egil tekrar yap, ardindan da biraz yika o bolgeyi ( burda taharet muslugu olmadigi icin biz masrapa tarzi bisey kullaniyoruz dolayisiyla suyu onden dokuyorum) su degince biraz daha yapabiliyorum ben :) insallah sende de ise yarar
oy oy oy yerım ben onu kocaman olmus maşalllah canım sağ salim kucaklarımıza alırız ınşalah.... :)Çok şükür canım bende iyim. K.marasa geldim doğumu burda annemin yanında yapacağım inşallah. Bizim bebiste donmus baş aşağı duruyormus. 20 gün sonra tekrar gel dedi. Kilomuzda 2230 gr. Olmus:)))
Aminnn inşallah canım inşallahoy oy oy yerım ben onu kocaman olmus maşalllah canım sağ salim kucaklarımıza alırız ınşalah.... :)
canım dün arkadaş korkutmak gibi Olmasın ama 35ten sonra daha da zor oluyor dedi.
valla bana da öyle geliyor sma ben bunu hep evde olmama bağlıyorum.Oww yandık desene o zaman
Yaw bu haftalar ilk başta baya çabuk geçiyordu artık geçmiyor gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?