2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Iyi günler herkese ... Benim bu ara sıkıntılarım var alt tarafa baskı Çok oluyor bazen agrı giriyor sol kasığıma iki gündür iç çamaşırım ıslanıyor ama cok degil 3-4 damla yarın kontrolüm var soracağım doktora

Canım yanma ve sik idrar hissettiğin halde idrara az çıkıyor san idrar yolu enfeksiyonu olabilir sin
dr à git bence .

Canım yanma ve sik idrar hissettiğin halde idrara az çıkıyor san idrar yolu enfeksiyonu olabilir sin
dr à git bence .
cnm zaten hep vardı ve dediğim gibi hamilelikte defalarca kullandm ilaç.ve artık 3. Düzey antibiyotik dahi kullandrtti Dr um.yanı daha fazla ilaç kullnmk istemym .ama böyle de olmuyo .çok caresz hissedyrm artık; ((

mrb evet ben aldim braunun kulakdan olanini aldim normal fiyat 200du galiba ama ben ebebek indirimden 149a almisdim yalnis hatirlamiyorsam ben kulakdan olcer aldim cnm alindan olcer alcakdim ortamin isisi etkiliyor dediler kulakdan olcer aldimm[/QUOTE]
Doğru söylüyorsun ortamdan etkilenir değil mi tamam canım saol bende kulaktan ölçene bakayım o zaman.teşekkür ederim

canım benim ya... bende ayrılmak istiyorum ama iş arkadaşım izne ayrılınca olmaz dediler. son 2 haftam kaldı. korkum yollarda bir şey olacak diye. artık zor yürüyorum katti. bir de erken doğum riskim var her hafta nstye giriyorum bakalım nasıl geçecek bu 2 hafta. zaten doktor çalışabilir raporu vermek istemedi bana. ayrıca biliyorsun daha bebişe hiçbir şey de almadım bu hafta sonu bir çanta hazırlayacağım ne olur ne olmaz diye ? sen nasılsın bebişinle maşallah tospaya ...

Kızlar unnadodan alışveriş yapan varmı.giyim nasil kalitesi felan.tutumları cokhos gorunuyo. kararsızkaldimmm

Kızlar unnadodan alışveriş yapan varmı.giyim nasil kalitesi felan.tutumları cokhos gorunuyo. kararsızkaldimmm
Canım ben cok alışveriş yaptım unnadodan ama kalıte markayla alakalı unnada sadece bır sıte oraya sureklı ayrı fırmalar oluyo aynı carsı gıbı ben bılmedıgım marka almıyorum hiç

bende de var aynı sorunlar, öğrendiklerini yazarsan sevinirim, devam ederse bende soracağım

hamişler bişey sorcam benm karnımın ortası sertleşip kalıyor 5 veya 10 sanıye kadar dün pazara gittim bi de kendimi okutmaya gittim bi yere ama arabayla eve geldim sofra hazırladım aksam sürekli sertleşti karnım bu sabah da af edersiniz böle vajinam kaskatı kesildi gibi oldu zonkladı sanki iki üç kez falan kısa süreli öyle ağrı girdi neden olur nette rahim kasılması diyo ama o mu değil mi bilemedim..

canm valla bence baska sitelere bak derim fiyat olarak cok uygun ben bi kere alışveriş yaptım bi biberonla bi de 5li hastane cıkısı sipairş ettim hastane cıksı geldi fena değil ama tam iki bucuk ay bekledim biberonu aradım ne zaman gelecek diye hala belli bi tarih veremeyiz diyolar.. onu beklerken bi de kendime elbise sipariş verdim o da baska bi elbise geldi aradım ürün kodu siparişinizle aynı diyo yanlış elbiseyi bana kakalayacaklardı.. ben de paramın karta iadesini ve üyeliğimin ipalini istedim direk anlıcağın hem rezil ediyolar hem hem sinir..

kaç gece hemde sabah uyandığımda ayağımın üstüne zor basıyorum. o kadar etkili oluyor. magnezyum eksikliğinden dediler doktora sordum baktı eksik değilmiş.
Ama ben magnezyum Sayımı yaptırmadım hiç ancak 2 gebeliğimde de o kramplar ve ağrılar sadece magnezyum takviyesiyle geçti canım

3 hafta yogun subede tek basima calisip perisan oldugum icin gozum korktu 32 de izne ayrildim simdi benim calistigim subede benden 1 ay geride olan hamile arkadasimi yalniz birakmadilar hemen bugun birini yollamislar. Benim tek sucumsa yanimdaki memur izindeyken migren atagi yasayip tek basima calisamayacagimi soylemem.sonuc alamayinca da rapor almam. sirf bu yuzden 3 hafta yalniz calistirdilar.ama banaymis garezleri.benim oglumla gecirecegim fazladan 5 haftami yediler.allah onlari bildigi gibi yapsin cok uzgunum

Buldummm elbisemi aldim :)

Eklentiler

• IMG-20150721-WA0002.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 167
  • IMG-20150721-WA0001.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 163
  • IMG-20150721-WA0002.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 153
  • IMG-20150721-WA0001.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 153
Kizlar bugun bebeğim i gordum 1850 grammis 31+4 dedi yine bir hafta ondrn gidiyormus normal dogum icin uygunsun dedi hayirlisi bakalim sag salim kucagimiza aliriz insllhhh :)))

maşallah tosuna :) bende çok merak ediyorum haftaya gideceğim raporu erteletmeye. bakalım bizimki kaç oldu. 28. haftada 1495 gramdı 1 ayda ne kadar aldı acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…