cnm bn de merak ettim şimdi.. iidir inş
Güle güle giy çok yakişmış
Benimki de fena hareketli. Annem bayramda sasti kaldi.kadincagiz diyoki kizim ben hamileyken hareketlerini kimseye gosteremezdim ayy hareket ediyo gel bak diyene kadar dururdu diyo.benimkini baya otur izle kisa metraj film gibikızlar bebişin hareketleri azalcağı yere benimki temelli azdı bu aralar ben anlamadımhem sağda hem solda hareketleniyor. bir sağa bir sola toplanıyor. çoğu zaman sağda dikey yatardı acaba kafası yukarı mı döndü diyorum endişeleniyorum. bu haftadan sonra yukarı çıkma ihtimali var mıdır ???
güzelmiş kaça ve nerden aldın canımBuldummm elbisemi aldim :)
ben aldım canım..
cam şerbetlik almıştım.
hastanede ikramı kolay olsun diye, plastik kadeh aldım.
ankaradayım ben. Gimatta 10 tanesini 8 liradan aldım.
çok hoşlar.
kadeh şeklinde ve büyüklüğünde, bacak ve taban kısmı pembe[/QU
azalırmıymış bu haftalarda benim iki gündür baya azaldı endişeleniyorum yarın kontrolüm var sıkıntı olmaz inşallah...kızlar bebişin hareketleri azalcağı yere benimki temelli azdı bu aralar ben anlamadımhem sağda hem solda hareketleniyor. bir sağa bir sola toplanıyor. çoğu zaman sağda dikey yatardı acaba kafası yukarı mı döndü diyorum endişeleniyorum. bu haftadan sonra yukarı çıkma ihtimali var mıdır ???
bende aynı durumdayım...çaprazlama sallıyor benı yukarı mı cıkmış kiiiiiikızlar bebişin hareketleri azalcağı yere benimki temelli azdı bu aralar ben anlamadımhem sağda hem solda hareketleniyor. bir sağa bir sola toplanıyor. çoğu zaman sağda dikey yatardı acaba kafası yukarı mı döndü diyorum endişeleniyorum. bu haftadan sonra yukarı çıkma ihtimali var mıdır ???
maşallah ne güzel salmamışsın kendini ben parmak arası bir terlik bebeli bir tsört pantolon çekip çıkıyom makyajı geçtim toka takmak bile zor geliyor sürünerek geliyorum işe resmenHerkese merhabaaaaaa
Maşallah canım çok güzel olmuşsun ınsallah fotoları daBuldummm elbisemi aldim :)
Benimki de fena hareketli. Annem bayramda sasti kaldi.kadincagiz diyoki kizim ben hamileyken hareketlerini kimseye gosteremezdim ayy hareket ediyo gel bak diyene kadar dururdu diyo.benimkini baya otur izle kisa metraj film gibidun kontrolum vardi kafa asagida gobek deligi hizasinda sirti var ayaklari da sagimda.baya sirtima gececek yakinda zaten.sag yanima ayaklariyla vurup duruyo masallah kuzucuklarimiza
azalırmıymış bu haftalarda benim iki gündür baya azaldı endişeleniyorum yarın kontrolüm var sıkıntı olmaz inşallah...
bende aynı durumdayım...çaprazlama sallıyor benı yukarı mı cıkmış kiiiiii
ben cumartesı gıdicem ..unutmassam sorarımbilmiyorum ama endişe ediyorum haftaya perşembe randevum var ancak o zaman öğrenirim ...
ben cumartesı gıdicem ..unutmassam sorarım
tabiki canımtamam canım benide haberdar eder misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?