2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar benim de bi sorunum var.Sıcaklar başladığından beri sürekli terliyorum özellikle sabah kalktığımda saclarimin dipleri ıslak oluyor işin kötü tarafı da bu terin tuhaf bir kokusu var çok rahatsız edici. Aranızda benim gibi olan var mı? ?

kızlar bebişin hareketleri azalcağı yere benimki temelli azdı bu aralar ben anlamadım hem sağda hem solda hareketleniyor. bir sağa bir sola toplanıyor. çoğu zaman sağda dikey yatardı acaba kafası yukarı mı döndü diyorum endişeleniyorum. bu haftadan sonra yukarı çıkma ihtimali var mıdır ???

Benimki de fena hareketli. Annem bayramda sasti kaldi.kadincagiz diyoki kizim ben hamileyken hareketlerini kimseye gosteremezdim ayy hareket ediyo gel bak diyene kadar dururdu diyo.benimkini baya otur izle kisa metraj film gibidun kontrolum vardi kafa asagida gobek deligi hizasinda sirti var ayaklari da sagimda.baya sirtima gececek yakinda zaten.sag yanima ayaklariyla vurup duruyo masallah kuzucuklarimiza

Bu arada ben de sordum artik basi yukari doner mi diye. Bu saatten sonra ancak son haftalarda kemik yapinla bebegin kafasi uyumsuz olursa doner dedi.oyle bi durum soz konusu oldugunda da kafanin geri asagi donmesi mumkun olmuyomus zaten. Umarim boyle bi surpriz yapmaz bizim yaramazlar.

azalırmıymış bu haftalarda benim iki gündür baya azaldı endişeleniyorum yarın kontrolüm var sıkıntı olmaz inşallah...

bende aynı durumdayım...çaprazlama sallıyor benı yukarı mı cıkmış kiiiiii

maşallah canım ya içim rahatladı umarım benimkide hala aşağıdadır kafası.

azalırmıymış bu haftalarda benim iki gündür baya azaldı endişeleniyorum yarın kontrolüm var sıkıntı olmaz inşallah...

bebek büyüdükçe yeri daraldığından hareketleri kısıtlanırmış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…