kızlar bebişin hareketleri azalcağı yere benimki temelli azdı bu aralar ben anlamadımhem sağda hem solda hareketleniyor. bir sağa bir sola toplanıyor. çoğu zaman sağda dikey yatardı acaba kafası yukarı mı döndü diyorum endişeleniyorum. bu haftadan sonra yukarı çıkma ihtimali var mıdır ???
Bu arada ben de sordum artik basi yukari doner mi diye. Bu saatten sonra ancak son haftalarda kemik yapinla bebegin kafasi uyumsuz olursa doner dedi.oyle bi durum soz konusu oldugunda da kafanin geri asagi donmesi mumkun olmuyomus zaten. Umarim boyle bi surpriz yapmaz bizim yaramazlar.
bnm oğluşum da dha geçen hafta başaşağıydı, dünkü kontrolde başı yukarı dönmüşdr um 36. haftaya kdr dha çook şekil değiştirir, merak etme dedi bakalım bidaki kontrolde dönmüş olucak mı?
canım benım aklıma hıc yukarı donme ıhtımalı gelmedıbenim doktorda çok döner dedi ama 21. haftadan beri her gittiğim kontrolde baş aşağı duruyordu yani her kontrole denk gelme gibi ihtimal olamaz o yüzden endişelendim tepikleri göğüs altında hissediyorum ama bu ara dediğim gibi çok hareketlenince şaşırdım ya kollu bacaklı tepişiyor yada döndü umarım kollu bacaklı tepişiyordur
gün içinde değil ama gece neredeyse 10 dk bir tuvalete gitme ihtiyacı hissediyorum, bugün bende ilk defa yüzüklerimi çıkarma ihtiyacı hissettimİyi geceler kızlar. Nasilsnz.ben cokkotuyum 3 gundur aayağımda odem oluştu.daha önce hixc yoktu.ayrıca nerdeyse günde20 kez idrara cikiyrm belki de daha cok.hiçbir yere gidemez oldm.veozellikle ayaktayken vajinama inanılmaz bir ağırlık coküyo.cokkotuyum ya kısacası
Ve idrarimi tam yapamym bi turlu. Bu belirtileri yasayan varmı aranzda
Son bikac haftada bas yukari donerse bidaha asagi donmez dedi benim doktor.simdilik kucuk bebeklerimiz.endiseye mahal yok istedikleri gibi donsunlerbnm oğluşum da dha geçen hafta başaşağıydı, dünkü kontrolde başı yukarı dönmüşdr um 36. haftaya kdr dha çook şekil değiştirir, merak etme dedi bakalım bidaki kontrolde dönmüş olucak mı?
Buldummm elbisemi aldim :)
kızlar nstye bağlandım şimdi ve bebiş öyle bi yerini çıkardı ki resmen korktum
bende aynı dertten mudaribimKızlar benim de bi sorunum var.Sıcaklar başladığından beri sürekli terliyorum özellikle sabah kalktığımda saclarimin dipleri ıslak oluyor işin kötü tarafı da bu terin tuhaf bir kokusu var çok rahatsız edici. Aranızda benim gibi olan var mı? ?
şöyle düşün elini sık atletinin altına koy o kadar büyük hemşire bile bekledi oğlan sakinleşsin diye.Neresini ki :)
poposudur oşöyle düşün elini sık atletinin altına koy o kadar büyük hemşire bile bekledi oğlan sakinleşsin diye.
buarada sancım çıkacak gibi. dua edin yatırmasın yine
şöyle düşün elini sık atletinin altına koy o kadar büyük hemşire bile bekledi oğlan sakinleşsin diye.
çıkmaz inşallah birşey yerim onun poposunu :)şöyle düşün elini sık atletinin altına koy o kadar büyük hemşire bile bekledi oğlan sakinleşsin diye.
Rica ederim cnm, saglıkla gelsin bızdıkınÇok yardimci oldun teşekkür ederim ozaman ben ilk aylarda söylenen haftalara gore yapim hesaplamalarimi saol cnm
ben kızımda girdim cnm umarım bunda girmem o berbat bişi yaakatti bı de bunun lohusa sendromu var onu nasıl halledicisss
ben kendı adıma konuşayım bu gıdışle kesın o sendroma gırerım
iyiyim cnm çok şükür bugünümüze bende haftaya başlıyorum nts girmeye artık 2 haftada 1 gireceğim şimdilik herşey yolunda gidiyor bir aksilik olmadığı sürece normal doğum dedi dr bebek doğum pozisyonunu almış hakkımızda hayırlısı sende başla artık alışverişe cnm az kaldı..canım benim ya... bende ayrılmak istiyorum ama iş arkadaşım izne ayrılınca olmaz dediler. son 2 haftam kaldı. korkum yollarda bir şey olacak diye. artık zor yürüyorum katti. bir de erken doğum riskim var her hafta nstye giriyorum bakalım nasıl geçecek bu 2 hafta. zaten doktor çalışabilir raporu vermek istemedi bana. ayrıca biliyorsun daha bebişe hiçbir şey de almadım bu hafta sonu bir çanta hazırlayacağım ne olur ne olmaz diye ? sen nasılsın bebişinle maşallah tospaya ...
Önlükle giriyorsun cnm , muhakkak 2 takım olmalı,bir yerine kan bulasırsa değiştirmen gerekebilir ya da bazen normal diye gidiyorsun sezeryan oluyor bende olduğu gibi, o zaman 2 gece kalıyorsun. Kısa kollu tavsiye ederim, yanında da sabahlık bulunsun, koridorda dolaşırken üşüyebiliyorsun o yorgunlukla.hastane için bir gecelik bir pjama aldım yetermi kızlar normal doğum esnasında önlük fln veriyolarmı ne giyiyoruz uzun kollu gecelik çok sıcak olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?