2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

bnm oğluşum da dha geçen hafta başaşağıydı, dünkü kontrolde başı yukarı dönmüş dr um 36. haftaya kdr dha çook şekil değiştirir, merak etme dedi bakalım bidaki kontrolde dönmüş olucak mı?

benim doktorda çok döner dedi ama 21. haftadan beri her gittiğim kontrolde baş aşağı duruyordu yani her kontrole denk gelme gibi ihtimal olamaz o yüzden endişelendim tepikleri göğüs altında hissediyorum ama bu ara dediğim gibi çok hareketlenince şaşırdım ya kollu bacaklı tepişiyor yada döndü umarım kollu bacaklı tepişiyordur

canım benım aklıma hıc yukarı donme ıhtımalı gelmedı
olsa olsa kollar ve bacaklar aynı anda gerınıyor yoksa bu tekmelerı asagıda hıssederız ama yıne soralım tabı..

gün içinde değil ama gece neredeyse 10 dk bir tuvalete gitme ihtiyacı hissediyorum, bugün bende ilk defa yüzüklerimi çıkarma ihtiyacı hissettim ağrıların olması normalmiş bende de var, 24-25 haftalarda da olmuştu bende. Çatı ağrısıymış, vüzut kendini doğuma hazırladığı için oluyormuş son 6 hafta diyip geçmesini bekliyorum arkadaşım

Son bikac haftada bas yukari donerse bidaha asagi donmez dedi benim doktor.simdilik kucuk bebeklerimiz.endiseye mahal yok istedikleri gibi donsunler

bende aynı dertten mudaribim hayatımda ilk defa bu kadar çok terlediğimi ve koktuğumu hissediyorum yastığımı 3 gün kullanabildim sadece geceleri o kadar çok terliyorum ki, gece de nerdeyse 2 defa üzerimi değiştiriyorum, sadece boyun kısmım ve senin dediğin gibi saç diplerim terliyor.. Yastığımla bütün evi dolaşıyorum gece nerde rahat edersem orda yatıyorum.. Seyyah oldum resmen :)

hastane için bir gecelik bir pjama aldım yetermi kızlar normal doğum esnasında önlük fln veriyolarmı ne giyiyoruz uzun kollu gecelik çok sıcak olur mu ki

şöyle düşün elini sık atletinin altına koy o kadar büyük hemşire bile bekledi oğlan sakinleşsin diye.
buarada sancım çıkacak gibi. dua edin yatırmasın yine

Ay tatlişşş yaa :)) sana kafa atmış heralde
inşallah çıkmaz canım

Merhaba güzel anneler,

Bizde dün ogluşumuzu ziyarete gittik, bu çılgın ülkede 3 saat bekleyerek anca kontrolü bitirebildiler, ülkemin gözünü seveyim, yarım saatten fazla beklediğim olmaz hiç. Neyse bebiş 36,5 cm ve 1450gr olmuş. Yüzünü göstermedi sıpa ama parmağını emip gözünü açıp kapadığını gördük 1-2 saniyede, sonra yine yüzünü kapadı. İtalyan standartlarına göre iri bir bebekmiş şeker testi istediler, inş birsey çıkmaz. Gerçi ilk bebişimde 4 kg civarı doğmuştu, eşim ve ben de 4kg doğmuşuz, genetikse birsey çıkmazmışmış...

Şu sıra normal doğumu araştırmaktayım, eğer mümkünse burada yapacağım galiba, sezeryan derlersede istanbul a döneceğim. Dr müsaadesi ile 35. Haftaya kadar uçmamda bir sakınca yokmuş ama zaman sorununa takıldım. Italya da 24 ay ara olması gerekiyormuş iki dogum arasınd, ilki 20 Eylül 2013 yani ara tutuyor gibi. ilk doğumumu istemediğim halde sezeryana çevirdiler halen içimde uktedir, normali, o anı oğlumla yasamak istiyorum, maalesef Türkiye de bunu destekleyen Dr bulmak cok zor, ilkinde de cok inat ettim birçok Dr a gittim ve bir usulüne uydurup sezeryana alınmıştım. Burada da son hafta kontrollerinde karar veriliyormuş, normal mi sezeryan mı diye, dikişlerime ve durumuma bakmaları gerekmiş, mesela evde doğum yapamazsın dediler ( burada evde doğum çok yaygın, Dr ya da ebe eve geliyor, doğuma kadar ambulans kapıda bekliyor ) tam teşekkülü yogun bakım ünitesi olan bir hastanede yapabilirmişim, kafam karışık, sezeryanı tekrar yasamak istemiyorum

iyiyim cnm çok şükür bugünümüze bende haftaya başlıyorum nts girmeye artık 2 haftada 1 gireceğim şimdilik herşey yolunda gidiyor bir aksilik olmadığı sürece normal doğum dedi dr bebek doğum pozisyonunu almış hakkımızda hayırlısı sende başla artık alışverişe cnm az kaldı..

hastane için bir gecelik bir pjama aldım yetermi kızlar normal doğum esnasında önlük fln veriyolarmı ne giyiyoruz uzun kollu gecelik çok sıcak olur mu ki
Önlükle giriyorsun cnm , muhakkak 2 takım olmalı,bir yerine kan bulasırsa değiştirmen gerekebilir ya da bazen normal diye gidiyorsun sezeryan oluyor bende olduğu gibi, o zaman 2 gece kalıyorsun. Kısa kollu tavsiye ederim, yanında da sabahlık bulunsun, koridorda dolaşırken üşüyebiliyorsun o yorgunlukla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…