2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar bugün bizde kızımla kontrole gittik, suyu gelişimi vs iyi dedi. 38. haftadan itibaren kendini hazırla dedi. nst de sıkıntı çıkmadı çok şükür ama kızımın yüzünü göremedim. göstermedi cücük.doktoruma da normal doğum da ısrarcı olduğumu hissettirdim. yani benden ışık bulsa sezeryan yapacak o kadar yani

Aynen canim ben sezeryan dusundugum icin 2sabahlikli pijama takimi 2tane de gecelik aldim kan fln bulasirsa diye

Lierac surmeye devam ediyorum ama kalcalarim catlamaya devam ediyo offf ne gicik yaaa ince ince kirmizi damar gibi biseyler cogalip duruyo

Off aynı işte çok kötü. Allah yardımcımız olsun

benımkı daha dogum yontemını konuşmadı benımle
ama gordugum ve duydugum kadarıyla sezeryan yanlısı....bana nasıl bısı dıcek bakalım gorucis

benımkı daha dogum yontemını konuşmadı benımle
ama gordugum ve duydugum kadarıyla sezeryan yanlısı....bana nasıl bısı dıcek bakalım gorucis
varya son ana kadar her şey güzel başlıyorlar bahane bulmaya acaba iri mi bebek acaba şu mu demeye

Aynen canim ben sezeryan dusundugum icin 2sabahlikli pijama takimi 2tane de gecelik aldim kan fln bulasirsa diye
Ben de krem uzun gecelik, pembe pijama Takım'ı ve adet yerini bulsun diye kırmızı gecelik götürmüştüm. Zaten dogum sonrası en cok kullanılan şey bunlar, süt akar, leke yapar habire makinaya atıp duruyorsun , pijama takımlarının kenarlarında lastikler var, zayıfladıkça daraltıp uzun süre giyiliyor

ilaç vermedi diye bende sadece sade soda içiyorum bari o fayda etsin diye
Tabi canım günde 2 tane maden suyu içiyorum ben de o da krampları azaltıyor ama ona rağmen farketmezse azalmazsa Dr a sorarsın yine canım inş fayda eder

Canım senin ikinci bebiş kız mı geliyordu erkek mi hatırlayamadım

ben kızımda girdim cnm umarım bunda girmem o berbat bişi yaa
Canım doğumdan sonra ben de çok gergindim ama sebebi; evdeki kalabalık mı, Bebeğin Sorumluluğu mu, 15 gün sonra Başlayan kolik mi, uykusuzluk mu yoksa tümden hormonal lahusa sendromumu bilemedim inş bu sefer aynı gerginliği yaşamam hiçbirimiz yaşamayız; tabi önce sağlıkla gelsin bebeklerimiz

Canım ben cok alışveriş yaptım unnadodan ama kalıte markayla alakalı unnada sadece bır sıte oraya sureklı ayrı fırmalar oluyo aynı carsı gıbı ben bılmedıgım marka almıyorum hiç
anladm cnm.sen hangi markaları tetcihediyosun peki

bence sebebi hepsi.. kızımda yaşım küçüktü bnm ve sorumluluk düşüncesi çok geriyordu üstüne hiç susmak bilmemesi gece gündüz ağlaması tuz biber olmuştu ama bu sefer daha bilinçli olduk en azından 2. bebek anneleri ilk gibi yoğun yaşamaz diye düşünüyorum umarım öyle de olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…