Herkese merhabaaaaaa
Izmirde gaziemirde bi magaza..marka deil yaniGüle güle kullan giy canım güzelmiş, nerden ve ne kadar söyleyebilir misin sakıncası yoksa
Aynen canim ben sezeryan dusundugum icin 2sabahlikli pijama takimi 2tane de gecelik aldim kan fln bulasirsa diyeÖnlükle giriyorsun cnm , muhakkak 2 takım olmalı,bir yerine kan bulasırsa değiştirmen gerekebilir ya da bazen normal diye gidiyorsun sezeryan oluyor bende olduğu gibi, o zaman 2 gece kalıyorsun. Kısa kollu tavsiye ederim, yanında da sabahlık bulunsun, koridorda dolaşırken üşüyebiliyorsun o yorgunlukla.
Off aynı işte çok kötü. Allah yardımcımız olsunbende aynı dertten mudaribimhayatımda ilk defa bu kadar çok terlediğimi ve koktuğumu hissediyorum yastığımı 3 gün kullanabildim sadece geceleri o kadar çok terliyorum ki, gece de nerdeyse 2 defa üzerimi değiştiriyorum, sadece boyun kısmım ve senin dediğin gibi saç diplerim terliyor.. Yastığımla bütün evi dolaşıyorum gece nerde rahat edersem orda yatıyorum.. Seyyah oldum resmen :)
Off aynı işte çok kötü. Allah yardımcımız olsunbende aynı dertten mudaribimhayatımda ilk defa bu kadar çok terlediğimi ve koktuğumu hissediyorum yastığımı 3 gün kullanabildim sadece geceleri o kadar çok terliyorum ki, gece de nerdeyse 2 defa üzerimi değiştiriyorum, sadece boyun kısmım ve senin dediğin gibi saç diplerim terliyor.. Yastığımla bütün evi dolaşıyorum gece nerde rahat edersem orda yatıyorum.. Seyyah oldum resmen :)
benımkı daha dogum yontemını konuşmadı benımlekızlar bugün bizde kızımla kontrole gittik, suyu gelişimi vs iyi dedi. 38. haftadan itibaren kendini hazırla dedi. nst de sıkıntı çıkmadı çok şükür ama kızımın yüzünü göremedim. göstermedi cücük.doktoruma da normal doğum da ısrarcı olduğumu hissettirdim. yani benden ışık bulsa sezeryan yapacak o kadar yani
Izmirde gaziemirde bi magaza..marka deil yani
sabahlıklı almamıştım bitane sabahlıklı alayım bariAynen canim ben sezeryan dusundugum icin 2sabahlikli pijama takimi 2tane de gecelik aldim kan fln bulasirsa diye
varya son ana kadar her şey güzel başlıyorlar bahane bulmaya acaba iri mi bebek acaba şu mu demeyebenımkı daha dogum yontemını konuşmadı benımle
ama gordugum ve duydugum kadarıyla sezeryan yanlısı....bana nasıl bısı dıcek bakalım gorucis
Ben de krem uzun gecelik, pembe pijama Takım'ı ve adet yerini bulsun diye kırmızı gecelik götürmüştüm. Zaten dogum sonrası en cok kullanılan şey bunlar, süt akar, leke yapar habire makinaya atıp duruyorsun , pijama takımlarının kenarlarında lastikler var, zayıfladıkça daraltıp uzun süre giyiliyorAynen canim ben sezeryan dusundugum icin 2sabahlikli pijama takimi 2tane de gecelik aldim kan fln bulasirsa diye
Tabi canım günde 2 tane maden suyu içiyorum ben de o da krampları azaltıyor ama ona rağmen farketmezse azalmazsa Dr a sorarsın yine canım inş fayda ederilaç vermedi diye bende sadece sade soda içiyorum bari o fayda etsin diye
Canım senin ikinci bebiş kız mı geliyordu erkek mi hatırlayamadımBen de krem uzun gecelik, pembe pijama Takım'ı ve adet yerini bulsun diye kırmızı gecelik götürmüştüm. Zaten dogum sonrası en cok kullanılan şey bunlar, süt akar, leke yapar habire makinaya atıp duruyorsun , pijama takımlarının kenarlarında lastikler var, zayıfladıkça daraltıp uzun süre giyiliyor
saol canım inşallah tatlı uykudan o acıyla uyanmak çok kötüTabi canım günde 2 tane maden suyu içiyorum ben de o da krampları azaltıyor ama ona rağmen farketmezse azalmazsa Dr a sorarsın yine canım inş fayda eder
Ameliyat önlüğü giydiriyorlar canım normal doğuma girerken dehastane için bir gecelik bir pjama aldım yetermi kızlar normal doğum esnasında önlük fln veriyolarmı ne giyiyoruz uzun kollu gecelik çok sıcak olur mu ki
Canım doğumdan sonra ben de çok gergindim ama sebebi; evdeki kalabalık mı, Bebeğin Sorumluluğu mu, 15 gün sonra Başlayan kolik mi, uykusuzluk mu yoksa tümden hormonal lahusa sendromumu bilemedimben kızımda girdim cnm umarım bunda girmem o berbat bişi yaa
anladm cnm.sen hangi markaları tetcihediyosun pekiCanım ben cok alışveriş yaptım unnadodan ama kalıte markayla alakalı unnada sadece bır sıte oraya sureklı ayrı fırmalar oluyo aynı carsı gıbı ben bılmedıgım marka almıyorum hiç
bence sebebi hepsi.. kızımda yaşım küçüktü bnm ve sorumluluk düşüncesi çok geriyordu üstüne hiç susmak bilmemesi gece gündüz ağlaması tuz biber olmuştu ama bu sefer daha bilinçli olduk en azından 2. bebek anneleri ilk gibi yoğun yaşamaz diye düşünüyorum umarım öyle de olur..Canım doğumdan sonra ben de çok gergindim ama sebebi; evdeki kalabalık mı, Bebeğin Sorumluluğu mu, 15 gün sonra Başlayan kolik mi, uykusuzluk mu yoksa tümden hormonal lahusa sendromumu bilemediminş bu sefer aynı gerginliği yaşamam hiçbirimiz yaşamayız; tabi önce sağlıkla gelsin bebeklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?