hadi yaa korktm şimdi bebisin doğumuna yetismiyeckse ne alacamki almm ozamncanm valla bence baska sitelere bak derim fiyat olarak cok uygun ben bi kere alışveriş yaptım bi biberonla bi de 5li hastane cıkısı sipairş ettim hastane cıksı geldi fena değil ama tam iki bucuk ay bekledim biberonu aradım ne zaman gelecek diye hala belli bi tarih veremeyiz diyolar.. onu beklerken bi de kendime elbise sipariş verdim o da baska bi elbise geldi aradım ürün kodu siparişinizle aynı diyo yanlış elbiseyi bana kakalayacaklardı.. ben de paramın karta iadesini ve üyeliğimin ipalini istedim direk anlıcağın hem rezil ediyolar hem hem sinir..
69a izmir gaziemirde bi magazadan beden etiketinde by_ES.G2 yaziyorgüzelmiş kaça ve nerden aldın canım
Kızlar benim dogumum sezeryan olacak genel yada lokal anestezi karar veremedim sezeryan olacaklar biraz yardım edermisiniz birazda panik var bende lokale dayanamam diye düşünüyorum[/QUOTsE]
selam, kaçıncı haftadasın?
ben daha önce doğum yapmadım ama bence genel anestezi alma. yakınlarımdan arkadaşlarımdan biliyorum hepsinin uyanma aşaması eziyetli oldu. epudural olan arkadaşlarım çok rahat etti. bilinçlilerdi hemen bebekleriyle ilgilendiler. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Kızlar benim dogumum sezeryan olacak genel yada lokal anestezi karar veremedim sezeryan olacaklar biraz yardım edermisiniz birazda panik var bende lokale dayanamam diye düşünüyorum
Benim anlamadığım neden bu kadar sezeryan meraklısı bu doktorlar?
Herkes sezeryan ile doğumdan bahsediyor nerdeyse. Normal doğumdan korktuğunuz için mi yoksa çatı darlığı ya da başka birşey yüzünden mi sezeryan oluyorsunuz?
Risk var sezeryan yapalım mı diyor yoksa bu doktorlar?
Nasıl bir risk görüyorlarsa artık bilmiyorum. İşlerine geliyor galiba kesip iki dakikada çıkarmak. Eskiden doğuran kadınlar nasıl doğurmuş diye aklımdan geçiriyorum sürekli. Hiç bir sorun yokken bile sezeryan diyip gönderiyorlar. Gerçekten çok sinir bozucu bir durum.. Sinirlerim tepeme çıkıyor artık.
Normal doğum istiyorum ben İnşaAllah da öyle olacak. Psikolojik olarak etkileniyorum, bilmiyorum bir tek ben miyim ? Forumda ne kadar hamile topiği varsa sezeryan diyor hemen hemen 10 kişiden 5 i...
Çok şükür belmaaaaaaaa senin ağzından da duydum da çanta hazirlayacagim lafını ya birsey dicem bu arada arkadaş izne çıkmış bana izin vermiyorlar demişsin de kuzu böyle bi hakları var mı ki doğum izni bu rapor değil birsey degilcanım benim ya... bende ayrılmak istiyorum ama iş arkadaşım izne ayrılınca olmaz dediler. son 2 haftam kaldı. korkum yollarda bir şey olacak diye. artık zor yürüyorum katti. bir de erken doğum riskim var her hafta nstye giriyorum bakalım nasıl geçecek bu 2 hafta. zaten doktor çalışabilir raporu vermek istemedi bana. ayrıca biliyorsun daha bebişe hiçbir şey de almadım bu hafta sonu bir çanta hazırlayacağım ne olur ne olmaz diye ? sen nasılsın bebişinle maşallah tospaya ...
Maşallah canım çok sukuroleyyyy sancım çıkmadı2 hafta sonra gel dedi ağzım kulaklarımda
Canim Merhaba sen aldın mi çalışamaz raporunu bu arada söylemek ister misin bilmiyorum ama bir sorum olacak olgusunu krese mi gönderiyorsun hangi şehirde ve memnun musun kızım başlayacak da bu seneCanım senin ikinci bebiş kız mı geliyordu erkek mi hatırlayamadım
ve bu meet bazen 40 gün de bitmiyor ben tam 2 sene yaşadım canım depresyonu evliliğim bile kopma noktasına geldi inşallah tekrar yasamayuz ama benim kızım ne ağlardi ne de yaramaz uykusuz bi bebek ti sanırım kaybedilen bir hamilelik sonrası 9 ay yüreği ağzında gecirilen bir hamileliktu bunu yasatan sebepbence sebebi hepsi.. kızımda yaşım küçüktü bnm ve sorumluluk düşüncesi çok geriyordu üstüne hiç susmak bilmemesi gece gündüz ağlaması tuz biber olmuştu ama bu sefer daha bilinçli olduk en azından 2. bebek anneleri ilk gibi yoğun yaşamaz diye düşünüyorum umarım öyle de olur..
Herşey yolundaysa neden bir sorun çıksın ki. Çıkacaksa sezeryanda bile çıkar. Allah'a emanet bebeklerimiz. Tabi senin kararın ama birileri mi korkuttu yoksa bebeğe zarar gelir diye mi korkuyorsun sadece?doktorlar için daha avantajlı sezaryan, orası kesin.
ama normal doğum istemeyenler de var, ben mesela korkuyorum, bir sorun çıkma olasılığı yüksek diye düşünüyorum çünkü.
Biri de ben canim normalden korkuyorum arti bi kac ozel sebepde var sagligimla ilgili sonucda her kadin kendini hangi dogum sekline hazir hissediyorsa ole dogum yapmali diye dusunuyorum ben.tepkileri de anlayamiyorum...sebepsizce sezeryan yapLim diyen doktorlara bende karsiyim o ayri ama eger hasta psikolojik acidan normale hazir degilse buna doktor dahil etrafda herkes saygi duymali bence ben mesela normal yapcam diyenlere saygi duyuyorum...keske epizyotomiden korkmasaydim ve ozel sebeplerim olmasaydi bende normal yapabilseydim ama korkuyorum(((doktorlar için daha avantajlı sezaryan, orası kesin.
ama normal doğum istemeyenler de var, ben mesela korkuyorum, bir sorun çıkma olasılığı yüksek diye düşünüyorum çünkü.
Herşey yolundaysa neden bir sorun çıksın ki. Çıkacaksa sezeryanda bile çıkar. Allah'a emanet bebeklerimiz. Tabi senin kararın ama birileri mi korkuttu yoksa bebeğe zarar gelir diye mi korkuyorsun sadece?
Biri de ben canim normalden korkuyorum arti bi kac ozel sebepde var sagligimla ilgili sonucda her kadin kendini hangi dogum sekline hazir hissediyorsa ole dogum yapmali diye dusunuyorum ben.tepkileri de anlayamiyorum...
Korkma olur mu hiç öyle şey. Allah öyle bir düzen içinde yaratmış ki bebeğin kanaldan geçmesi için kafatası esniyor, leğen kemiği açılıyor felan.. Bunlar kolaylaştırmak için Allah tarafından bizlere sunulmuş. Doğum hikayeleri var, normal doğumu şiddetle tavsiye edenler çok. Her denilene kulak asıp kendini strese sokma. Benim ilk doğumun olacak mesela ama hiç istemiyorum sezeryan, kolay doğum olur İnşaallah herkes ve benim için ama acı da çeksem normal istiyorum işte. Son ana kadar normal doğum istiycem, epidural da istemiyorum çünki uyuşma yaptığı için ıkınma hissedilmiyormuş pek. Aksi bir durum olmaz da hepimiz normal ve kolay bir doğumla bebeklerimize kavuşuruz İnşallah..ben kendim korkuyorum bebeğe zarar gelir diye Allah korusun, arada duyuyordum doğumda olan aksilikleri , doktor hatalarını onlar yer etti heralde,çok saçma biliyorum
Amin canim insallah saglicakla kuzucuklar gelsede bizde rahat nefes alsak.en son kuafore gitdiyimde bir bayanla tanisdim gecen sene temmuzda sezeryan dogum yapmis bana nasil dogum dusunuyorsun diye sordu.normalden cekindiyimi ve bikac sebebim oldugunu anlatdim peki pismanmisiniz diye sordum hayir dedi.her kadin hangi dogum sekline kendisini hazir hissediyorsa ole dogum yapmali ayni benim dusundugumu oda soyledi.kendi adima illa normal dogurun sezeryan asla diyenlere tek bisey soylemek istiyorum sizi zorla sezeryan yapsalar nasil cekiniyorsaniz bizde normalden ayni cekiniyoruz.keske sebeplerimiz korkularimiz olmasaydida bizde normal dogumu secseydik.ama eger karindan kesilmek epizyotomiden daha mantikli geliyorsa nasilki sizede tersi mantikli lutfen saygi duyun.sonucda bizde amelyat olcaz moralimiz bozuluyo bole seyler okuyuncaaynen bence de, son zamanlarda normal doğum diyor herkes, daha önce de herkes sezaryan oluyordu, doğumda da trendler var :)
herkes rahat olduğunu seçmeli ki süreç kolay geçsin, yoksa korkuyla panikle olmaz... bir doğursak hayırlısıyla
Özel nedenlerin varsa tabi ki sezeryan doğru seçim olur ama ben herşey yolundayken sırf korkutularak sezeryanı seçenler için söyledim.Biri de ben canim normalden korkuyorum arti bi kac ozel sebepde var sagligimla ilgili sonucda her kadin kendini hangi dogum sekline hazir hissediyorsa ole dogum yapmali diye dusunuyorum ben.tepkileri de anlayamiyorum...sebepsizce sezeryan yapLim diyen doktorlara bende karsiyim o ayri ama eger hasta psikolojik acidan normale hazir degilse buna doktor dahil etrafda herkes saygi duymali bence ben mesela normal yapcam diyenlere saygi duyuyorum...keske epizyotomiden korkmasaydim ve ozel sebeplerim olmasaydi bende normal yapabilseydim ama korkuyorum(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?