2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

İnşallah , acı çekmek çok umrumda değil, çekerim geçer yani ama dediğim gibi sorun çıkar diye korkuyorum, önümüzdeki 7 hafta kendimi rahatlatabilirim umarım.

bu arada doğuma hazırlayıcı kurslara falan gidiyor musun? ya da giden var mı?

Kızlar dün bebişin yatağı geldi bugün yerlestirecektim ama ambalaj kokusu geliyor butun gün
havalandirdim ama hala koku var ne yapsam bilemedim içime de sinmedi sizde de oldu mu yoksa ben mi abartıyorum acaba
cnm oda tkm çok erken aldım mart ayıydı hiç bişey yerleştirmedim yaza girdik gireli cam kapı açık düşün yeni çıktı mobilya kokusu geçen hafta yerleştirdim yıkama ütüleme yapıp.. yani abartmıyorsun bir iki hafta cam açık havalandır odayı sonra yerleştir derim..

Of kattı beşikte koku yok yatakta var sinir oldum birkaç gün balkonda guneslendireyim bari resmen poşet kokuyor

cnm drlar ceplerine girecek bir kaç kuruş için sezeryana yönlendirme meraklısı orası kesin.. baktılarki anne adayı istemiyor son haftalarda yok çatın dar yok sancın var hissetmiyorsun erken doğum gibi gibi bi dünya mazeretle sezeryana alıyorlar hem artı para kazanıyorlar hem temiz iş onlara göre.. bende kesinlikle normal doğumdan yanayım korkunun ecele faydası yok bizim analarımızın ki can değilmiydi yani diyorum ki benim acı eşiğim çok düşüktür ve kızımı normal yaptım Rabbim dayanma gücü veriyor o kesin.. bence sezeryan hayati risk olmadığı sürece tercih edilmemeli bu konuda sonuna kadar katılıyorum..

Allah kolaylık versin sana da. Gitmiyorum ama çok doğum hikayesi dinledim okudum..
Zaten hamilelik başından beri telaş ve tedirginlikle geçen bir süreç.
O endişeler bitmez hiç. Şöyle olursa, böyle olursa.. Herkesin bir korkusu var. Tabi benim de..
Hayırlısı olsun umarım geçer korkuların.

Vallah canim kurslara gitmiyorum ama internetde onume cikan herseyi okuyorum arastiriyorum ama gitmek daha mantikli tabiki hani kurs sonucu hazir hissedersen normal yap ne guzel psikolojik olarak hazir olmak en onemlisi insallah hakkimizda hayirlisi olur))

Of kattı beşikte koku yok yatakta var sinir oldum birkaç gün balkonda guneslendireyim bari resmen poşet kokuyor
hmm o kolay çıkar cnm naylon kokusu dışarı koyman hızlandırır ama üstüne ince bişey ört tozlanmasın.. ayrıca nevresimide yıkayıp ütüleyip serdin mi mis olur merak etme..

Kızlar Afyon'da bana doğum için önerenileceğiniz bir doktor varmı lütfen. Yardımcı olun cok korkuyorum sezeryan için beni zorlarlar diye önerdiğiniz biri varmı ?

Konu siz degilsiniz ki.bende yazdim zaten sebepsiz sezeryan yapan doktorlara karsiyim.hatta ben doktorumu secerken hamileliyimin basindan beri dediyim gibi ozel sebeplerden dolayi sezeryan diyodum halen daha ayni gerci)ama doktorum normal dogumu destekleyen bi doktor ve onu secmemin en buyuk nedenlerinden biride kesinliklee buu

Evet ben de buna kızıyorum. Arkadaşın birine senin tüp bebekle oldu, kıymetli gebelik oldugu için risk alamayız demiş doktor. Ne alaka bilader ? Bebek rahime düştükten sonra, normal yoldan gebe kalan bir bayandan ne farkı kalıyor transfer olan annenin? Çok saçma geliyor ve ısrarla sezeryan demelerine gıcık oluyorum.
Ağrısız ben de doğum yapmak isterim elbette ama en sağlıklısı normal doğum bence. Allah dayanma gücünü verir muhakkak.

bu arada doğuma hazırlayıcı kurslara falan gidiyor musun? ya da giden var mı?
cnm herşey beyinde bitiyor acıdan korkmuyorsan sezeryanı unut gitsin.. en sağlıklı olanı bebek içinde senin içinde normal olanı.. doğuma kendin hazırlayacaksın kendini bir kere olumsuz doğum hikayelerini at çöpe dinleme bile.. kafanda nasıl kurgularsan öyle geçer doğumun olabildiğince doğumu hayal et bir an önce doğumu yapıp bebeğini kollarına aldığın ana odaklan.. sancı sırasında gerekli yönlendirmeleri ebe ve dr zaten yapacak hiç telaş yapma..

cnm çokta dayanamam diyen spirinal yapsın bir çok arkadaşım normal doğumu o şekilde yaptılar çokta memnun kaldılar sancı tamamen kesilmiyor ıkınma anını bilmek için ama baya bi azaltıyormuş acıyı.. gerçi ben onuda istemiyorum uzun süre bel ağrısı kalıyor diye..

Bence baştan insan kendi kendine cesaret vermeli. Doğum anını düşünmeden. Sadece Allah'a dua ederek.. Gelip geçecek ve herşey unutulacak ağlama sesini duyunca.. :)

Kati mrb,ben ole dusunuyodum hatta doktorumda normali destekleyen doktor prenses dogum diyorlar ona)epidural yapiliyo ama eger ilac birazcik fazla gitse ikinma hissi gitdiyi icin vakuma el atiliyormus.RABBIM HEPIMIZE YARDIM ETSIN INSALLAH YAVRULARIMIZADA AMINNN ALLAHIMM)

Denicem canım kendimi sakinleştirmeye çalışacağım bakalım biraz daha zaman var.
dün nette bunu gördüm, bu korkaklıkla arabada kendim doğururmuşum rahatça

http://onedio.com/haber/arabada-dogum-yapan-kadin-547638

hmm o kolay çıkar cnm naylon kokusu dışarı koyman hızlandırır ama üstüne ince bişey ört tozlanmasın.. ayrıca nevresimide yıkayıp ütüleyip serdin mi mis olur merak etme..
Inşallah canım hemen geçer o kadar sabırsızlanıyorum ki beşiğe son halini vermeye yarin da havalandırayim bari...

Allah korusun cnm ya arabada doğmasın bebiş evde desen neyse.. ben isterdim mesela evde doğum yapmayı ebe hemşire eve gelse evde rahat rahat kasmadan yapsam ama ne yazık ki ülkemizde sağlık sektörünün o boyuta gelmesi baya zaman alır..

Inşallah canım hemen geçer o kadar sabırsızlanıyorum ki beşiğe son halini vermeye yarin da havalandırayim bari...
evet çok güzel oluyor ben aylarca bekledim yerleştirme için bak son hali bu oldu

Eklentiler

• 11228022_10153483100192458_955767623346269563_n.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 144
  • 11738074_10153483101082458_1686021988295726398_n.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 147
  • 11247893_10153483101262458_3077498747205835384_n.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 149
  • 11755150_10153483101182458_1573772297748103491_n.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 157
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…