2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

tabi hepimiz bir Özgü Namal değiliz ki :)

Canım allahın izniyle bebişlerimize sağlıkla kavuşucaz inş.. Tıbbi bir sakınca yoksa normal doğum adı üstünde normal olmasından daha güzel birşey olamaz.. Zaten ufacık bi sıkıntı bile olsa, doktorun sana söyler, uyarır ona göre ilerlersiniz..
Sonuçta kasıktan 7 kat kesilmektense vajinadan bir kesik, ki çoğu doğumda gerek kalmaz, dha az korkutucu olabilir

Buarada biz doğuma hazırlık kursuna gidiyoruz.. Eşimle beraber haftasonları 2şer saat bi ay sürüyor.. Ben bursadayım, sen de yaşadığın şehirde uygun bi kurs bulabilirsin :) kurs özellikle normal doğum, lohusa depresyonu, bebişe yetemeyecek olma hissi konularında beni çook rahatlattı, tavsiye ederim

haftasonları o kadar doluyuz ki o yüzden ne araştırabildim ne gidebildim.son ay için bakacağım artık ben de.

haftasonları o kadar doluyuz ki o yüzden ne araştırabildim ne gidebildim.son ay için bakacağım artık ben de.
Son ay, kişiye özel hızlandırılmış bi kursa katılırsınız o zmn ama grup kursu olsa daha eğlenceli olurdu.. Biz 5 çift katılıyoruz, baya eğlenceli geçiyor

ah kızlar ah bunalmaktayım çatlamaktayım patlamaktayım
doğum psikolojisine nasıl girdiysem geçen hafta kendimi full açık hissettim
ina may gaskin in kitabını okudum meğer nasıl bi genişleme potansiyelimiz varmış yarabbim
onun doğum için anlattığı yöntemleri ben düşük yaparken bilmeden kullanmışım zaten bunu öğrenince çok şaşırdım vücut kendini içgüdüsel olarak yönlendiriyomuş. bakalım nasıl olcek bizim doğumlar

isteyince geliyorlarmıymış doktorlar?
evet orda aile hekimliği burdaki gibi değil ki.. hamilelikte herşey yolundaysa eve çağırabiliyorlar dr gelmiyor ebe ve hemşire geliyor ama orda hastanede de doktor girmiyormuş sadece riskli gebelerde dr giriyormuş doğuma.. ve doğumdan sonra anne talep ederse eve 2 -3 haftalığına hemşire geliyor yardıma sabahtan akşama kadar..

kızlar açıkçası ben çok ödlek bi tipim. hamile kalmadan önce tabi ki normal Olmalı adı üstünde normal filan derdim ama hamile kalınca hiç aklımdan geçirmedim normali
açık ve net saatlerce Sancı çekmekten korkuyorum. özeldeki doktoruma sezeryan istediğimi söyledim ok dedi. Dediğiniz gibi özeldeki sezeryandan iyi kazanıyor ama devletteki normalden..
zaten normal diye tutturan Arkadaşlarım hep sezeryan olmak zorunda kaldı. akışına bırakmak Lazım Hayırlısı neyse o olsun.

çok faydalı bir kitap ama kesinlikle haklısın bilmesekte vücut zaten uyguluyor o yöntemleri..

çok iyiymiş, bizde öle bişi asla olamaz zaten olsa da sıra bize gelmez, millet kaç tane doğuruyor :)

keşke korkmasanda o muhteşem deneyimi yaşasan arkadaşım ama napalım hakkımızda hayırlısı olsun ösgem

çok faydalı bir kitap ama kesinlikle haklısın bilmesekte vücut zaten uyguluyor o yöntemleri..
at dudağı yöntemi diye bişey var sancı çekerken öyle dudaklarımı birbirine çarptırıyodum sonra durdum bitli sancıdan iyice sapıttın ha dedim kitapta aynı yöntemi kaslar gevşesin diye kullandılarını anlatmışşok olmuştum

çok iyiymiş, bizde öle bişi asla olamaz zaten olsa da sıra bize gelmez, millet kaç tane doğuruyor :)
herkez ikinci kız olursa diyo ona göre beşik al falan filan. bi durun ya dedim bi durun önce bi bunu sağ salim kucağıma alayım zaten bu zamana zor geldik Allah ın izniyle neyin kafasını yaşıyonuz siz

herkez ikinci kız olursa diyo ona göre beşik al falan filan. bi durun ya dedim bi durun önce bi bunu sağ salim kucağıma alayım zaten bu zamana zor geldik Allah ın izniyle neyin kafasını yaşıyonuz siz

evet evet öle bi beklenti var,bu arada senin bahsettiğin kitabı ayırttım, tavsiye eder misin :)

evet evet öle bi beklenti var,bu arada senin bahsettiğin kitabı ayırttım, tavsiye eder misin :)
çoookkkk diyorum ya bu kadar fazla ve yırtılmadan genişleyebildiğimizi bilmiyordum. kesiyi açılma olmadığı için yapıyolar sanıyordum ama bekleseler gayette rahat açılırmışız biz

Aynen canim bi bakarsin biz korkanlar tak diye normal dogurmusuz bazen esim bana diyo senden beklerim bi bakarsin normal dogum yaparsin diyo gerci bende tersini dusunuyorum)))sezeryan istiyorum ben HAKKIMIZDA HAYIRLISI NEYSE O OLSUN INSALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…