Anladım canım umarım Cvp verirler..canım burda pek Afyonlu görmedim ben ama varsa yardımcı olurlar mutlaka
Bence de canim daa iyi siteler var onlara bakhadi yaa korktm şimdi bebisin doğumuna yetismiyeckse ne alacamki almm ozamn
katticim belli olmaz bu işler bi bakmışsın Özge normal doğuruvermişkeşke korkmasanda o muhteşem deneyimi yaşasan arkadaşım ama napalım hakkımızda hayırlısı olsun ösgem
aynen canım hiç belli olmazAynen canim bi bakarsin biz korkanlar tak diye normal dogurmusuz bazen esim bana diyo senden beklerim bi bakarsin normal dogum yaparsin diyo gerci bende tersini dusunuyorum)))sezeryan istiyorum ben HAKKIMIZDA HAYIRLISI NEYSE O OLSUN INSALLAH
Canım sabahlık illa takım olmasa da ben C&A dan spor bişey aldım ayrı satılan; sonrasında bebek için kalkınca da çok rahat oluyor sırtına atıyosun gece, hastanede de yürütüyorlar koridorda iyi oluyor üzerine almaksabahlıklı almamıştım bitane sabahlıklı alayım bari
Canım benim de kısmetse oğlum olucak ama özlellikle 2 tane Pembeli gecelik ve pembe saç bantı aldım canım ama hevesin varsa tabi dantelli takım al ama Penye Pamuklu gecelik ve sabahlıkla bebek emzirirken daha rahat edersin canım; zaten doğumdan sonra acayip terliyorsun fenalık geliyorkızlar merhaba, biraz garip bir soru olacak ama sormadan da rahat edemicem :) bugün hastane için pijamalarımı çıkardım yıkayıp hazırlayayım diye. 3 takım hiç giyilmemiş pijamam vardı, biri lohusa pijaması belden ayarlamalı. 1 tanede kayınvalidem almış bayram hediyesi. Oldu dört. Bunlarda sabahlık yok. Bende sabahlıklı bir takım alıcam biraz süslü tüllü falan böylece pijama konusunu halletmiş olucam ama evdeki pijamaların içlerinden biri pembeli ve benim oğlum olacak, pembeli olanı çokta severek almıştım. Sizce evde onu da giysem çok abes olur mu?
İnş öyle olur Katti canım; ben düşündükçe endişeleniyorum, sen yaşım küçüktü diyosun ben ilkinde 30 yaşımdaydım ama yine de hiç yaşamadığın bişeyler yaşamak ağlamalar uykusuzluklar çok zor oluyor tabi yine Şükürler olsun ki sağlık sorunumuz yoktu ama işte yine aynı olmaz inş hepimizin yavruları Allah'a emanetbence sebebi hepsi.. kızımda yaşım küçüktü bnm ve sorumluluk düşüncesi çok geriyordu üstüne hiç susmak bilmemesi gece gündüz ağlaması tuz biber olmuştu ama bu sefer daha bilinçli olduk en azından 2. bebek anneleri ilk gibi yoğun yaşamaz diye düşünüyorum umarım öyle de olur..
Canım ben oğlumu geçen Eylül kreşe başlattım önce yarımgün Aralık başında tam güne geçtik alışınca canım; memnunum kreşinden Eylül'de yine başlıcak kısmetse Ist dayım canım ben ; bi de evet canım raporu aldım geçen Çarşamba ama çalışabilir aldım canım okula vericem ist la dönünce inş doğum sonrasına atabilirim ; benim Dr adetimi 1 hafta Öne çekti raporu da o yüzden geçen hafta aldırttıÇok şükür belmaaaaaaaa senin ağzından da duydum da çanta hazirlayacagim lafını ya birsey dicem bu arada arkadaş izne çıkmış bana izin vermiyorlar demişsin de kuzu böyle bi hakları var mı ki doğum izni bu rapor değil birsey degil
Maşallah canım çok sukur
Canim Merhaba sen aldın mi çalışamaz raporunu bu arada söylemek ister misin bilmiyorum ama bir sorum olacak olgusunu krese mi gönderiyorsun hangi şehirde ve memnun musun kızım başlayacak da bu sene
ve bu meet bazen 40 gün de bitmiyor ben tam 2 sene yaşadım canım depresyonu evliliğim bile kopma noktasına geldi inşallah tekrar yasamayuz ama benim kızım ne ağlardi ne de yaramaz uykusuz bi bebek ti sanırım kaybedilen bir hamilelik sonrası 9 ay yüreği ağzında gecirilen bir hamileliktu bunu yasatan sebep
ayy canım ya çok teşekkür ederim :) içimi rahatlattın, rahatça giyerim o pijamamı da öyleyse.. Bunların hepsi pamuklu zaten, daha çok terleyeceğimi düşünerek hareket ediyorum zaten. Tüllü dantelli derken saten pijamaları kastetmedim :) hiç tarzım değil bir sürü insanın içinde öyle şeylerle durmak.. Yine tüllü dantelli ama pamuklu çok hoş takımlar gördüm onlar olabilir belki diye düşünüyorum ya da tek sabahlık alıcam. Ben kapalıyım, bu saydıklarımın ikisi kolsuz ikisi de kısa kollu takımlar. İllaki üstüne birşey giymem gerekecek hastaneye de eve de erkek misafirlerimiz gelecek çünkü. Hastanede yürüyüş yaparkende lazım olacak. Bugün pijama işini halledince rahatladım, sanki üstümden büyük bir yük kalktı. Daha eksik çok önümüzdeki hafta tamamlamayı düşünüyorum. Bu hafta Bursa çok sıcak dışarı çıkılacak gibi değil. Ayrıca bugün annemle bebişin nevresim takımını da kestik yorganımıza göre :)Canım benim de kısmetse oğlum olucak ama özlellikle 2 tane Pembeli gecelik ve pembe saç bantı aldım canım ama hevesin varsa tabi dantelli takım al ama Penye Pamuklu gecelik ve sabahlıkla bebek emzirirken daha rahat edersin canım; zaten doğumdan sonra acayip terliyorsun fenalık geliyor
Oooo canim seninkinin de masallahi var dogrusu guzel haberlerle gel insallah 2500 olmustur bencemaşallah tosuna :) bende çok merak ediyorum haftaya gideceğim raporu erteletmeye. bakalım bizimki kaç oldu. 28. haftada 1495 gramdı 1 ayda ne kadar aldı acaba :)
Canım eline sağlık coook güzel olmuş oğlun saglicakla büyüsün içinde ınsallah....evet çok güzel oluyor ben aylarca bekledim yerleştirme için bak son hali bu oldu
Benimki de oyle su dalgasi gibi bir sag tarafi kabartiyor bir solu oyun oynuyor sanki :)kızlar bebişin hareketleri azalcağı yere benimki temelli azdı bu aralar ben anlamadımhem sağda hem solda hareketleniyor. bir sağa bir sola toplanıyor. çoğu zaman sağda dikey yatardı acaba kafası yukarı mı döndü diyorum endişeleniyorum. bu haftadan sonra yukarı çıkma ihtimali var mıdır ???
Bizim de erkek canım kısmetse :) sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunlarKızı bulamadık Malesefseninki?
Çok güzel canım tamamlamana sevindim hayırlısıyla kullan inş canım; dediğin gibi sabahlık üstüne atmaya iyi oluyor kanaman oluyor, üstüne geçer falan, gelen giden oluyor haklısın canım :)ayy canım ya çok teşekkür ederim :) içimi rahatlattın, rahatça giyerim o pijamamı da öyleyse.. Bunların hepsi pamuklu zaten, daha çok terleyeceğimi düşünerek hareket ediyorum zaten. Tüllü dantelli derken saten pijamaları kastetmedim :) hiç tarzım değil bir sürü insanın içinde öyle şeylerle durmak.. Yine tüllü dantelli ama pamuklu çok hoş takımlar gördüm onlar olabilir belki diye düşünüyorum ya da tek sabahlık alıcam. Ben kapalıyım, bu saydıklarımın ikisi kolsuz ikisi de kısa kollu takımlar. İllaki üstüne birşey giymem gerekecek hastaneye de eve de erkek misafirlerimiz gelecek çünkü. Hastanede yürüyüş yaparkende lazım olacak. Bugün pijama işini halledince rahatladım, sanki üstümden büyük bir yük kalktı. Daha eksik çok önümüzdeki hafta tamamlamayı düşünüyorum. Bu hafta Bursa çok sıcak dışarı çıkılacak gibi değil. Ayrıca bugün annemle bebişin nevresim takımını da kestik yorganımıza göre :)
Benim en büyük hayalim evimde doğurmak ama nerdeeee bir tane ebe buldum kadın çok ünlü bir hastanenin ebesi ama o da eve gelmiyo e onun evinde doğuracağıma hastanede doğururum yaniAllah korusun cnm ya arabada doğmasın bebiş evde desen neyse.. ben isterdim mesela evde doğum yapmayı ebe hemşire eve gelse evde rahat rahat kasmadan yapsam ama ne yazık ki ülkemizde sağlık sektörünün o boyuta gelmesi baya zaman alır..
Canım benim eşim Afyonlu gorumceler telek den çok memnun. Biri hamile gorumcemin 3. Çocuğu bunu da orada doğuracak kısmet olursaKızlar Afyon'da bana doğum için önerenileceğiniz bir doktor varmı lütfen. Yardımcı olun cok korkuyorum sezeryan için beni zorlarlar diye önerdiğiniz biri varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?