günaydın cnm ne güzel bir yazı paylaşmışsın bravoVucuduna guven. O yapmasi gerekeni biliyor. Allah yardimcin olsun.
Günaydın canım. İnsan artık kavuşmak istiyor. Son aylar geçmek bilmiyor derlerdi inanmazdım. Sence yürüyüşün faydası var mı doğuma?sabahın köründen günaydın kızlarbebek doğunca geceleri falan hiç zorlanmadan kalkacağım galiba şimdiden alıştırma oluyor ama çok sinir bozucu bir durum saatlerim birbirine girdi uyku düzenim kalmadı.. evlatcım sağlıkla gel artık diyorum 37. haftada doğursam ne güzel olur
şok şok şok nasıl bir dr böyle bir bilgi verir cnm yürüyüş çok faydalı tabiki olabildiğince yapmak gerek hiç yoksa yarım saat yürümeli malesef ben aşırı wc sorunu yüzünden yapamıyorum yürüyüş ve çok üzülüyorum doğumu kolaylaştırır kasları çalıştırır ve güçlendirir yürüyüş..Günaydın canım. İnsan artık kavuşmak istiyor. Son aylar geçmek bilmiyor derlerdi inanmazdım. Sence yürüyüşün faydası var mı doğuma?
Doktora söyledim bana; büyükanne bilgilerini nereden öğrenip geliyorsun diyo
Doğumla yürüyüşün alakası yok dedi.
Aa cok ilginc. Benim doktorumda Bol yuruyus yap bacak kaslarin guclensin dogum kolay olur dedi. Hangisi Dogru simdi ...Günaydın canım. İnsan artık kavuşmak istiyor. Son aylar geçmek bilmiyor derlerdi inanmazdım. Sence yürüyüşün faydası var mı doğuma?
Doktora söyledim bana; büyükanne bilgilerini nereden öğrenip geliyorsun diyo
Doğumla yürüyüşün alakası yok dedi.
Ben de şaşırdım oysa ki her konuda bilgiliydi. Ama ben yürüyüş yapıyorum zaten saçma geldi bana da.. Sürekli sol tarafına yat diyor bana idrar kesesi daha rahat oluyormuş. Sola yatmaktan herife sarılamaz oldum öbür tarafa geçtiği yok onun daşok şok şok nasıl bir dr böyle bir bilgi verir cnm yürüyüş çok faydalı tabiki olabildiğince yapmak gerek hiç yoksa yarım saat yürümeli malesef ben aşırı wc sorunu yüzünden yapamıyorum yürüyüş ve çok üzülüyorum doğumu kolaylaştırır kasları çalıştırır ve güçlendirir yürüyüş..
Bence yürüyüş yapmak faydalı, benim doktorun gelgiti oldu sanırım bir anlıkAa cok ilginc. Benim doktorumda Bol yuruyus yap bacak kaslarin guclensin dogum kolay olur dedi. Hangisi Dogru simdi ...
bende sola rahat yatamıyorum hep sağa yatıyorum napim.. kocaya kahvaltı hazırladım bu arada uzun bi aradan sonra gözleri dolacak gidip kaldırayımBen de şaşırdım oysa ki her konuda bilgiliydi. Ama ben yürüyüş yapıyorum zaten saçma geldi bana da.. Sürekli sol tarafına yat diyor bana idrar kesesi daha rahat oluyormuş. Sola yatmaktan herife sarılamaz oldum öbür tarafa geçtiği yok onun da
canım iki ayrı valiz Yaptım. Bebeğin valizi ayrı benimki ayrı.. ikisi de küçük valizlerden benimki çekçekli olanlardan.günaydın hanımlar
hastane cantasını hazırlayanlar ve tecrubelı anneler cvp verırse sevınırım
hastane cantası valız mı yaptınız? yanı cekceklı olandan mı elle tasınan valiz bıcımındemı
bırde boyutu nasıl?
bugun alacagımda karar veremedım
Günaydın..
Geceleri uyumak artık gittikçe zorlaşıyor, üstüne bi de bacağıma giren kramplar...
Günaydınnn :) NST hangi haftalarda başlıyor kızlar hiç giren var mı
benim devletteki doktorum pimpirikli biraz. kasılmam var sanki dediğimde 29. haftadaydım. ilk o zaman girdim. ama normalde 31. haftada Başlıyor zaten.Günaydınnn :) NST hangi haftalarda başlıyor kızlar hiç giren var mı
günaydınn, ben doktoruma 31.haftada sorduğumda herşey normalken NST'ye gerek duymuyoruz dedi, 3 günlük süresi var zaten dedi. ama girenler var, herkes farklı uyguluyor heralde
benim devletteki doktorum pimpirikli biraz. kasılmam var sanki dediğimde 29. haftadaydım. ilk o zaman girdim. ama normalde 31. haftada Başlıyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?