2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
benim rahatlığıma doktor bile şaşırıyor, ilk zamanlarda çok panikle gitmiştim tabi ağlamıştım fln :))))))
benim rahatlığım ondan kaynaklı aslında ne desem normal diyor, artık bişey sormuyorum zaten :) sıkıntılara reçeteleri belli :) ağrım var diyorum ılık duş al, sıcak uygula, bol su iç başka bir olay yok :))

günaydın :)bugun kızım çok çok çok hareketli sabahdan beri hiç 1 saniye bile durmuyo bı sıkıntısı mı var acaba normaldede hareketliydi ama bukadar değildi ...
bız de ne garibiz az oynasa sıkıntısımı var
çok oynasa sıkıntısımı varyok canım ne güzel işte çok hareketli olması ...dun kızlarla bızde konuştuk hareklı baya dıye
korkma bişi olmaz

Çok güzel bi yazı canım teşekkür ederim.korkum bebeğim ordan çıkmaması değil ben kendimi kasarsam ne olur.daha fazla dikiş sebep olabilirim.ve o bölgedeki acı neticesinde veya ilişkide canım acirsa yine aynı sorunu yaşarim korkusu.videolar okadar izliyorum ki epizyotomi olan normal doğumlar olmayanlar epidural normal sezeryan.bircok video izliyorum.ama tabiki doktorumla 34 haftada doğum hakkında konuşucam dedi uzun uzun konuşucam bakalım hangisini uygun gorcek hem sağlık hep en önemli psikolojim açısından.cunki kendimi hirpalamak istemiyorum o konuda kolay hangisiyse benim iicin onu yapmak zorundayım psikolojik açıdan kendimi o konuda korumaya çalışıyorum açıkçası.cunki çok zordu...

Elle tasinandan deri valizim vardi.onu goturdum.digeri büyük olur bence.
sunuda soyleyeyim.
bebek bakim malzemelerini getirmeye gerek yok mesela.zaten bebek yikanmiyor bile,hemde ilk zamanlar pek kullanilmiyor.
yani bazi listelere bakiyorum cok gereksiz seyler var.

benimkide 32. haftada verdi , cumartesi kontrolde sorayım bende bu konuyu . sağol canım
Ben de balıktan tiksinmiştim ama balık avlanma yasağına kadar her hafta bir kere yedim. Sonra da Carlson balık yağını tükettim 32. Haftaya kadar. Şimdi kullanmıyorum ve de Balık da tüketmiyorum.

corolinnacım bn de bebişe ve bna ayrı ayrı 2 kabin boy çekçekli valiz hazırlıcam, ama henüz başlamadım :) 2 valiz zor olmaz gibi geliyo, sonuçta sırtımızda taşımıcaz.. buarada hastaneyle evimin aradı abartısız 5 dk ama yine de herşey yanımda olsun, aklımda kalmasın istiyorum

maşallah ne güzel salmamışsın kendini ben parmak arası bir terlik bebeli bir tsört pantolon çekip çıkıyom makyajı geçtim toka takmak bile zor geliyor sürünerek geliyorum işe resmen

ne kadar şık olursam olayım ayaklarımdaki şişlikten dolayı kıyafetimle uyumsuz olan parmak arası terlikler benim de kabusum cnm ama n'apalım az kaldı sonuçta

bende dün elle taşınır beğendim..haklısın çok gereksız şeyler koyarak alanı daratmamak lazım
en cok bebek bezı ve bıze lazım olur dıye koyacagımız hasta bezı yer kaplar dıye dusunuyorum

balık yağı hapı kullanan varmı ? doktor bana 2 hafta önce verdi bi sorun yoktur heralde kafama takıldı
Bana balik yagida, vitaminde vermedi.
sadece d vitamini,demir hapi kullaniyorum.
iki haftadirda kalsiyum magnezyum karisimi bir hap kullaniyorum.
agrilarim kramplarim yok dedim.dr olsun 28.haftadan itibaren veriyoruz kendini daha rahat hissedersin,halsizligine iyi gelir dedi.

bende dün elle taşınır beğendim..haklısın çok gereksız şeyler koyarak alanı daratmamak lazım
en cok bebek bezı ve bıze lazım olur dıye koyacagımız hasta bezı yer kaplar dıye dusunuyorum
Ben bir valize kizimin ve benim esyalarimi sigdirmistim.bebek bezini paket halinde getirdim onuda posete koydum.valize sigmaz.

bna da dr um pzrtesi gnkü kontrolde artık kontroller 2 haftada bir olsun dedi, bi sonraki kontrolde nstde bakarız dedi :) açıkçası nst bni biraz endişelendiriliyor.. bnm oğluş usg de bile 2 dk yerinde duramıyo, kalp atışını zor dinletiyo doktor.. nstde nasıl olucak o işler?

bız de ne garibiz az oynasa sıkıntısımı var
çok oynasa sıkıntısımı varyok canım ne güzel işte çok hareketli olması ...dun kızlarla bızde konuştuk hareklı baya dıye
korkma bişi olmaz
aynen öyle ya oynamadığı zamanda korkuyoruz nie oynamıyo diye ama ne bilim fazla hareketli olunca dedim bişey mi oluyo içerde:)

Kizlar su preeklampsi cok tedirgin ediyor beni...surekli panik halindeyim tansiyonum cikti mi acaba bebegim iyi mi...oynadi mi yoksa hareketsiz mi diye....

Kizlar su preeklampsi cok tedirgin ediyor beni...surekli panik halindeyim tansiyonum cikti mi acaba bebegim iyi mi...oynadi mi yoksa hareketsiz mi diye....
Eve tansiyon aleti alsan,her daim lazim olan birsey zaten.hem kalp atışlarınıda ölçmüş olursun.

benım evde yakın hastaneye
ayrı ayrı olmasıda daha duzenlı olur
bakalım artık bı sekılde ayarlıcaz canım ben bu hafta hallerım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…