benim rahatlığım ondan kaynaklı aslında ne desem normal diyor, artık bişey sormuyorum zaten :) sıkıntılara reçeteleri belli :) ağrım var diyorum ılık duş al, sıcak uygula, bol su iç başka bir olay yok :))benim rahatlığıma doktor bile şaşırıyor, ilk zamanlarda çok panikle gitmiştim tabi ağlamıştım fln :))))))
Benim doktorum 32. Haftadan sonra Yasakladı balık yağını. Sancıları kestiğini söyledi.
bız de ne garibiz az oynasa sıkıntısımı vargünaydın :)bugun kızım çok çok çok hareketli sabahdan beri hiç 1 saniye bile durmuyo bı sıkıntısı mı var acaba normaldede hareketliydi ama bukadar değildi ...
Çok güzel bi yazı canım teşekkür ederim.korkum bebeğim ordan çıkmaması değil ben kendimi kasarsam ne olur.daha fazla dikiş sebep olabilirim.ve o bölgedeki acı neticesinde veya ilişkide canım acirsa yine aynı sorunu yaşarim korkusu.videolar okadar izliyorum ki epizyotomi olan normal doğumlar olmayanlar epidural normal sezeryan.bircok video izliyorum.ama tabiki doktorumla 34 haftada doğum hakkında konuşucam dedi uzun uzun konuşucam bakalım hangisini uygun gorcek hem sağlık hep en önemli psikolojim açısından.cunki kendimi hirpalamak istemiyorum o konuda kolay hangisiyse benim iicin onu yapmak zorundayım psikolojik açıdan kendimi o konuda korumaya çalışıyorum açıkçası.cunki çok zordu...Canim oncelikle yanitin icin tesekkurler,inan insana okadar etki ediyoki yani anlatamam kaldiki ben okadar korkuyorumki hani eskiden basimda vajinismus olayi gecdi ama cok garip biseydi ne ailem kapali baskici ne de ben egitim durumumda yuksek universite doktora ama garip demekki saglik sorunuymus egitimsizlik gozukapalilik olayi degilmis yasadikdan sonra anladim keske yasamasaydim bilen en yakınları bile sok olmuştu duyduklarinda.simdi bide orda kesi olayini dusundugum zaman beynimde ya sole degilde sonra bole olur bin turlu sahne olusuyor beynjmde ve acikcasi igneden bende çok korkuyorum sonuçta adı üstünde ameliyat tabiki sebep olmasa normal secerdim ve internetde bol bol okuyorum kk de doğum hikayeleri normal doğumdan memnun olanlar pişman olanlar sezeryandan memnun olanlar pişman olanlar diye eşit her ikisinide riskleri var.zorlukların farkindayim ama normal konusunda kendime güvenmiyorum şimdilik. Tabiki ALLAH BİLİR inşallah hakkımda hangisi hayırlısıyla onu yapmak nasip olur diyorum.guzel hikayeler okuyunca iyi oluyorum da ama işte negatifler gozumu iyice korkutuyor her iki doğum şeklindede hakkımızda hayırlısı olur inşallah.ayrica insanlarin normal doğum konuşun tesvik etmeleri çok güzel çok normal ama bide sezeryana psikolojik ve sağlık sebebiyle mecbur kalanlar var bende onlar adına lütfen saygı diyorum hep çünki her insan kendini biliyor hani etkilenipde yapmamak da var ve normal doğum veya sezeryan her insanda aynı pozitif veya negatif iyi ve veya kötü geçecek diye bi garantimiz de yok hiçbirimizin açıkçası.her ikisinden memnun ve cook pişman olanlar da var.neyse canım Hayirlisi neyse o olsun.umarim bu mesajdan sonra niyeee tepki aldığım bu konuda daha iyi anlaşılır fikrim
Elle tasinandan deri valizim vardi.onu goturdum.digeri büyük olur bence.günaydın hanımlar
hastane cantasını hazırlayanlar ve tecrubelı anneler cvp verırse sevınırım
hastane cantası valız mı yaptınız? yanı cekceklı olandan mı elle tasınan valiz bıcımındemı
bırde boyutu nasıl?
bugun alacagımda karar veremedım
maşallah sana çok fit kaldın cnm doğumdan sonra kilo vermekle uğraşmayacaksın
Ben de balıktan tiksinmiştim ama balık avlanma yasağına kadar her hafta bir kere yedim. Sonra da Carlson balık yağını tükettim 32. Haftaya kadar. Şimdi kullanmıyorum ve de Balık da tüketmiyorum.benimkide 32. haftada verdi , cumartesi kontrolde sorayım bende bu konuyu . sağol canım
günaydın hanımlar
hastane cantasını hazırlayanlar ve tecrubelı anneler cvp verırse sevınırım
hastane cantası valız mı yaptınız? yanı cekceklı olandan mı elle tasınan valiz bıcımındemı
bırde boyutu nasıl?
bugun alacagımda karar veremedım
Ben sormustum 36.haftadan sonra dedi bana.Günaydınnn :) NST hangi haftalarda başlıyor kızlar hiç giren var mı
maşallah ne güzel salmamışsın kendini ben parmak arası bir terlik bebeli bir tsört pantolon çekip çıkıyom makyajı geçtim toka takmak bile zor geliyor sürünerek geliyorum işe resmen
Günaydınnn :) NST hangi haftalarda başlıyor kızlar hiç giren var mı
bende dün elle taşınır beğendim..haklısın çok gereksız şeyler koyarak alanı daratmamak lazımElle tasinandan deri valizim vardi.onu goturdum.digeri büyük olur bence.
sunuda soyleyeyim.
bebek bakim malzemelerini getirmeye gerek yok mesela.zaten bebek yikanmiyor bile,hemde ilk zamanlar pek kullanilmiyor.
yani bazi listelere bakiyorum cok gereksiz seyler var.
Bana balik yagida, vitaminde vermedi.balık yağı hapı kullanan varmı ? doktor bana 2 hafta önce verdi bi sorun yoktur heralde kafama takıldı
Ben bir valize kizimin ve benim esyalarimi sigdirmistim.bebek bezini paket halinde getirdim onuda posete koydum.valize sigmaz.bende dün elle taşınır beğendim..haklısın çok gereksız şeyler koyarak alanı daratmamak lazım
en cok bebek bezı ve bıze lazım olur dıye koyacagımız hasta bezı yer kaplar dıye dusunuyorum
aynen öyle ya oynamadığı zamanda korkuyoruz nie oynamıyo diye ama ne bilim fazla hareketli olunca dedim bişey mi oluyo içerde:)bız de ne garibiz az oynasa sıkıntısımı var
çok oynasa sıkıntısımı varyok canım ne güzel işte çok hareketli olması ...dun kızlarla bızde konuştuk hareklı baya dıye
korkma bişi olmaz
ayağıma olan sadece 2 terliğim var; plaja, işe, alışverişe hep aynı terlikler :)ne kadar şık olursam olayım ayaklarımdaki şişlikten dolayı kıyafetimle uyumsuz olan parmak arası terlikler benim de kabusum cnmama n'apalım az kaldı sonuçta
Eve tansiyon aleti alsan,her daim lazim olan birsey zaten.hem kalp atışlarınıda ölçmüş olursun.Kizlar su preeklampsi cok tedirgin ediyor beni...surekli panik halindeyim tansiyonum cikti mi acaba bebegim iyi mi...oynadi mi yoksa hareketsiz mi diye....
benım evde yakın hastaneyecorolinnacım bn de bebişe ve bna ayrı ayrı 2 kabin boy çekçekli valiz hazırlıcam, ama henüz başlamadım :) 2 valiz zor olmaz gibi geliyo, sonuçta sırtımızda taşımıcaz.. buarada hastaneyle evimin aradı abartısız 5 dk ama yine de herşey yanımda olsun, aklımda kalmasın istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?