2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ben de öyle diyeceğini tahmin etmiştim ama 3 günlük süre neymiş onu anlamadım ?

Bebeğin durumuna ya da sancının olup olmadığına bakıyor ve herşey normalse bu verilerin geçerliliği 3 günmüş.3 gün sonra tekrar NST gerekirmiş.

Bebeğin durumuna ya da sancının olup olmadığına bakıyor ve herşey normalse bu verilerin geçerliliği 3 günmüş.3 gün sonra tekrar NST gerekirmiş.
tmm teşekkürler.. bana da bebek hareketlerini olumsuz bir durumdan 3 gün önce keser demişti, belki de ikisi bağlantılıdır..

tmm teşekkürler.. bana da bebek hareketlerini olumsuz bir durumdan 3 gün önce keser demişti, belki de ikisi bağlantılıdır..

evet bir 3 gün kuralı var demek ki, gerek yoksa ben de illa bağlanmak istiyorum demedim :) sen istiyor musun?

balık yağı hapı kullanan varmı ? doktor bana 2 hafta önce verdi bi sorun yoktur heralde kafama takıldı

canım iki ayrı valiz Yaptım. Bebeğin valizi ayrı benimki ayrı.. ikisi de küçük valizlerden benimki çekçekli olanlardan.
ıkı valız zor olmazmı canım
aslında mantıklı da ben bıraz buyuk valız alıp ıcıne kızımın ve benım esyalarımı hurçla bolmeyı dusunuyorum

günaydın :)bugun kızım çok çok çok hareketli sabahdan beri hiç 1 saniye bile durmuyo bı sıkıntısı mı var acaba normaldede hareketliydi ama bukadar değildi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…