bende aynı durumdayım şimdiye kadar hiç öyle birşey demedi bakalım cumartesi kontrolde ne diyecek.bende hiç girmedim daha , şikayetlere göre erken başlıyor sanırım. Cumartesi kontrolüm var bakalım ne olacak
ben de öyle diyeceğini tahmin etmiştim ama 3 günlük süre neymiş onu anlamadım ?günaydınn, ben doktoruma 31.haftada sorduğumda herşey normalken NST'ye gerek duymuyoruz dedi, 3 günlük süresi var zaten dedi. ama girenler var, herkes farklı uyguluyor heralde
ben de öyle diyeceğini tahmin etmiştim ama 3 günlük süre neymiş onu anlamadım ?
benim doktorum 35.haftanın sonunda çağırdı Nst için, herşeyin normal gitmesi durumundaGünaydınnn :) NST hangi haftalarda başlıyor kızlar hiç giren var mı
evet cnm saol doktora sordum bende artık başlıcam magnezyum kullanmayacanım magnezyum soda içmelisin. magnorm içiyorum ben TADI da güzel Fanta gibi. krampların son bulacaktır.
tmm teşekkürler.. bana da bebek hareketlerini olumsuz bir durumdan 3 gün önce keser demişti, belki de ikisi bağlantılıdır..Bebeğin durumuna ya da sancının olup olmadığına bakıyor ve herşey normalse bu verilerin geçerliliği 3 günmüş.3 gün sonra tekrar NST gerekirmiş.
tmm teşekkürler.. bana da bebek hareketlerini olumsuz bir durumdan 3 gün önce keser demişti, belki de ikisi bağlantılıdır..
Fotoları bekliyoruz canimBugun fotograf cekimim varrrr heyecannn dorukta:)
valla ben tam teslimiyet durumundayım, doktor ne derse o :) ben rahat o rahat takılıyoruz...evet bir 3 gün kuralı var demek ki, gerek yoksa ben de illa bağlanmak istiyorum demedim :) sen istiyor musun?
Benim doktorum 32. Haftadan sonra Yasakladı balık yağını. Sancıları kestiğini söyledi.balık yağı hapı kullanan varmı ? doktor bana 2 hafta önce verdi bi sorun yoktur heralde kafama takıldı
benim doktor kullandırmıyor, haftada 2 güvendiğin marketten somon balığı al ye, hem eşinin kardiyovasküler sistemine de iyi gelir dedi :)balık yağı hapı kullanan varmı ? doktor bana 2 hafta önce verdi bi sorun yoktur heralde kafama takıldı
valla ben tam teslimiyet durumundayım, doktor ne derse o :) ben rahat o rahat takılıyoruz...
benim doktor kullandırmıyor, haftada 2 güvendiğin marketten somon balığı al ye, hem eşinin kardiyovasküler sistemine de iyi gelir dedi :)
ıkı valız zor olmazmı canımcanım iki ayrı valiz Yaptım. Bebeğin valizi ayrı benimki ayrı.. ikisi de küçük valizlerden benimki çekçekli olanlardan.
Haftada 2 olmasa da 1 kez mutlaka yiyorum. yanında bol salata ile gidiyor. yemek yapmaya üşendiğim için kolayıma geliyor aslında...yiyor musun peki? ben balıktan tiksiniyorum, özellikle somondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?