2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlar su preeklampsi cok tedirgin ediyor beni...surekli panik halindeyim tansiyonum cikti mi acaba bebegim iyi mi...oynadi mi yoksa hareketsiz mi diye....
Canim korkma bende de aynı durum var sabah akşam takip yapıyorum çok şükür iyi gidiyoruz strese girme sende ölçüm aleti al kendi kendini kontrol et...

Benim canim hic balik cekmiyor.
zaten ilk bulantilarim vardi.hic birsey yiyemiyordum.bulantilarim gecince 5 defa balik yedim sonra yine tiksindim.
sanirim hamilelik boyunca yiyemicem

Günaydınlarrr.Kızlar anne bebek bakım çantası nasıl birşey almayı düşünüyorsunuz? Ya da aldınız mı? Acaba şöyle 60 70 liralık bisey yeterli olur mu yoksa daha kaliteli olanlardan mi almalıyız.Biliyorum herkesin bütçesine göre ama çok kaliteli dayanıklı olması gerekiyor mu ille de ?

Eve tansiyon aleti alsan,her daim lazim olan birsey zaten.hem kalp atışlarınıda ölçmüş olursun.

Canim korkma bende de aynı durum var sabah akşam takip yapıyorum çok şükür iyi gidiyoruz strese girme sende ölçüm aleti al kendi kendini kontrol et...

Sabak ogle aksam olcuyorum tansiyonumu gunde en az yarim saat yuruyus ve tuzsuz diyet yapiyorum ama icim rahat etmiyor iste. Bu hafta hic kilo almamis oglum 1900 gr la devam ediyoruz....pzt nst ve kontrol var tekrar insallah biraz buyumustur oglum..yoksa doktor alabiliriz dedi....

Balık yiyemeyen arkadaşlar bol bol semizotu yiyin.Balıktan sonra en çok omega3 semizotu nda varmış.Bizim burada da yazın alabaliktan başka balık olmuyor pek.Oyuzden bol bol semizotu yemeye çalışıyorum.

cnm bebetto da var hem de çok uygun 70 lira falan. bir bak derim

ne mutlu sana bende 1 tane var. 37.5 dan 40 numaraya çıktım inş doğumdan sonra geçer yaaaaa
benim arkadaşımda öyleydi 37 numaradan 41e çıktı ama son haftalarında tansiyonu çıktığı için vucudu çok şişmişti mutlaka idrarda proteine falan baktırın arkadaşlar .bide sıcaklarda o şişlikler hiç çekilmez .bende şükür bi değişiklik yok akşamları hafif ödem oluyor oda ayaklarımı havaya dikip yatınca geçiyor rabbim yardımcınız olsun

Bana kilosu az gelmedi,neden alabiliriz dedi sorun ne?
dr ne diyor,preeklampsi şüphesimi var?

Bana kilosu az gelmedi,neden alabiliriz dedi sorun ne?
dr ne diyor,preeklampsi şüphesimi var?

Preeklampsi teshisi koyuldu...riskli gebelik artik surekli takip edicez dedi doktor. Bebek hareketlerini tskip etmem gerekiyormus...bebegin gelisimi durursa almak gerekir yada tansiyonun cok cikarsa dedi...zehirlenme olabiliyor mus..

Ben babyes lego aldim.hem sirt,hem kol cantasi oluyor.ama ben sirt cantasi sevmiyorum.koluma takicam.
cok pahaliya gerek yok bence 100 tl'yi gecmicek benim icin.

[QUOTE delya2011, post: 41855112, member: 647396"]cnm bebetto da var hem de çok uygun 70 lira falan. bir bak derim[/QUOTE]
Bi bakayim cnm tskler.Pierre cardinin falan da var 150 180 gidiyor.öyle kaliteli olması gerekiyor mu acaba diyorum uzun sure kullanılacağı ndan.

Preeklampsi teshisi koyuldu...riskli gebelik artik surekli takip edicez dedi doktor. Bebek hareketlerini tskip etmem gerekiyormus...bebegin gelisimi durursa almak gerekir yada tansiyonun cok cikarsa dedi...zehirlenme olabiliyor mus..
Dikkat ettiginde hic birsey olmaz insaallah.
iyi düşün,iyi olsun.gecmis olsun.

tansiyonun nasıl çıkıyor canım? ilaç kullanıyor musun? bebeğin suyunda azalma var mı bu arada?

bebeğinin kilosu gayet iyi, alınması gerekirse de bir sıkıntı olmaz Allahın izniyle inşallah.
sen hep gönlünü ferah tut, stres çok etkili preeklampside.

kızlar benim doğum yapmayı düşündüğüm hastane 80 km. Yaşadığım yerde o kalitede hastane yok maalesef. o Yüzden her şeyi bol bol koymam gerekiyor. illa ki eksik olur ama onlar da halledilebilecek Şeyler Olmalı. Acil bi durumda eşim arabayı heyecandan kullanamayacağı için iki tane de arkadaş ayarladık Şoför olarak
tabi burada devlette de olabilir doğum acile gitmem gerekir de nöbetçi doktor da kendi doktorum olursa kendimi devlete emanet ederim yoksa düşücez yollara bakalım

Duygularima tercuman olmussun.her ne kadar normal dogum istesem de ben de korkuyorum tabi ki.bazen kalbim sıkısıyo aklima geldikce.yapamicam galiba diyorum.ama is o noktaya geldikten sonra o bebek ordan bi sekilde cikacak dogru. Temennimiz ruhumuzda yaralar acan bir dogum yasamamak tabi ki ama korka korka da olsa insallah normal dogumu nasip eder Allah bana...

Tansiyon 13/8 cikiyo genelde..son kontrolde suyu iyi cikti. Kordon kan basinci da iyi ama takip etcez dedi...
insallah yolunda gider her sey..ama dusunmeden edemiyor insan...
cok tesekkurler destegin icin

.

ben de ayni sola yatinca adama arkami donuyorum hep.ama zorlamiyorum kendimi ya saga da yatiyorum ben.sirt ustu yatmamaya ozen gosteriyorum sadece elimden geldigince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…