2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
oooo 80 km de az değilmiş ösgecim.. ilçede mi oturuyorsunuz?? gerçi geçen sene bi arkadaşım suyu geldikten sonra bodrumdan izmire gitmişti, sağlıkla doğum oldu çok şükür ama yine de yakın olmak dha ii olurdu..

Tansiyon 13/8 cikiyo genelde..son kontrolde suyu iyi cikti. Kordon kan basinci da iyi ama takip etcez dedi...
insallah yolunda gider her sey..ama dusunmeden edemiyor insan...
cok tesekkurler destegin icin

.
dikkat et canım ve bu olayı stres yapma daha çok çıkar tansiyonun tuzsuz ye ve bol su iç rabbim yardımcın olsun sağlıkla kurtul inşallah

Cok tesekkurler...insallah yolunda gider her seyyy
Sakin kafana takma,şöyle düşün bu hastalik tek bende mi var de.kontrol altinda olunca Allah'in izniyle birsey olmuyor.
bak benim de gebelik sekerim var.sabahin 8'inde kalkiyorum.diyet yapiyorum.günde 4 kez insülin vuruyorum.ve surekli dozunu artiriyor dr.hergun 6 kez parmagimi delip şeker cihazimla,sekerimi ölcuyorum.delik deşik oldum.bunlara ragmen sekerim dusmuyor.dr hastaneye yatış diyor.ama ben kızımı bırakıp nasıl yatis yapayim.kabul etmedim.herkesin ayri ayri sıkıntısı var.ben kendimden kötülerini dusunuyorum hep.kafamada takmamaya calisiyorum.ilk gebeligimdede düsmeyen sekerim vardi.Allah'a emanetiz ne diyim.Rabbim beterinden korusun.

Tansiyon 13/8 cikiyo genelde..son kontrolde suyu iyi cikti. Kordon kan basinci da iyi ama takip etcez dedi...
insallah yolunda gider her sey..ama dusunmeden edemiyor insan...
cok tesekkurler destegin icin
hiç korkma canım bi tanıdığın başına geldi. sadece sıkı kontrolde tutulacaksın. bebeğini sağlıkla alırsın inşallah kucağına. çantanı hazır tut sen stres yapma yeter

çok haklısın canım beterin beteri var rabbim yavrularımız korusun çok geçmiş olsun sanada sabır az kaldı inşallah

çok haklısın canım beterin beteri var rabbim yavrularımız korusun çok geçmiş olsun sanada sabır az kaldı inşallah
Allah razi olsun. dahiliye doktorum cok titiz bu konuda.insanlar doguma 10 gun kala cocuklarini kaybediyor emeklere yazik diyor.yatis yapmami istiyor.az kaldi desemde tehlike var diyor.seker tehlikeli gercekten.elimden geleni yapiyorum.Rabbim yardimcimiz olsun.

Benim dr da sabah yarım saat aksam yarım saat yürü dedi yürüyün ce rahim ağrım oluyor dedim amaç zaten rahmi doğum à hazirlamak dedi .
bebeğin başı asagida zaten azcık yurusem tuvaleti m geldi saniyorum

ilk gebelikte türkiyedeydim gitmiştim ve çok faydasını gördüm. imkanı olan herkese tavsiye ederim

yok canım ama küçük bi ildeyiz. Aralık Ayında arkadaşımızı yetiştirdik doğuma suyu gelmişti onun da çok şükür bi sorun olmadı. sadece şoförün sakin olması gerekiyor sonuçta yanında inleyen bi kadın var. o zaman eşim kullanmıştı arabayı. biz de arkadaşın kocasıyla sancıların kaç dakikada bir geldiğini ölçüyorduk. çok zevkliydi bizim için Arkadaşım için aynı şeyi söyleyemicem tabi

kesinlikle öyle canım beniç çok yakın arkadaşımda son haftalarında tansiyonla ve ilk aylarından itibarende şekerle insülinle ugraştı sağlıklı bi bebeği oldu şükür ama kendi zorlandı korktu bişey olacak die dikkat etmek lazım

Hayirlisi olsun canım senin de bebeğinin de sağlığını riske atmaya gerek yok sen içini ferah tut

ilk gebeligimde boyleydi hic dusmuyordu sekerim.son ay dustu.cok sükür saglikli bir kızım var.hic hastaligi falan olmadi masaallah.insaallah bunda da bir sorun yasamam,yasamayiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…