oooo 80 km de az değilmiş ösgecim.. ilçede mi oturuyorsunuz?? gerçi geçen sene bi arkadaşım suyu geldikten sonra bodrumdan izmire gitmişti, sağlıkla doğum oldu çok şükür ama yine de yakın olmak dha ii olurdu..kızlar benim doğum yapmayı düşündüğüm hastane 80 km. Yaşadığım yerde o kalitede hastane yok maalesef. o Yüzden her şeyi bol bol koymam gerekiyor. illa ki eksik olur ama onlar da halledilebilecek Şeyler Olmalı. Acil bi durumda eşim arabayı heyecandan kullanamayacağı için iki tane de arkadaş ayarladık Şoför olarak
tabi burada devlette de olabilir doğum acile gitmem gerekir de nöbetçi doktor da kendi doktorum olursa kendimi devlete emanet ederim yoksa düşücez yollara bakalım
dikkat et canım ve bu olayı stres yapma daha çok çıkar tansiyonun tuzsuz ye ve bol su iç rabbim yardımcın olsun sağlıkla kurtul inşallahTansiyon 13/8 cikiyo genelde..son kontrolde suyu iyi cikti. Kordon kan basinci da iyi ama takip etcez dedi...
insallah yolunda gider her sey..ama dusunmeden edemiyor insan...
cok tesekkurler destegin icin
.
Sakin kafana takma,şöyle düşün bu hastalik tek bende mi var de.kontrol altinda olunca Allah'in izniyle birsey olmuyor.Cok tesekkurler...insallah yolunda gider her seyyy
Benimki 36 da dediGünaydınnn :) NST hangi haftalarda başlıyor kızlar hiç giren var mı
hiç korkma canım bi tanıdığın başına geldi. sadece sıkı kontrolde tutulacaksın. bebeğini sağlıkla alırsın inşallah kucağına. çantanı hazır tut sen stres yapma yeterTansiyon 13/8 cikiyo genelde..son kontrolde suyu iyi cikti. Kordon kan basinci da iyi ama takip etcez dedi...
insallah yolunda gider her sey..ama dusunmeden edemiyor insan...
cok tesekkurler destegin icin
çok haklısın canım beterin beteri var rabbim yavrularımız korusun çok geçmiş olsun sanada sabır az kaldı inşallahSakin kafana takma,şöyle düşün bu hastalik tek bende mi var de.kontrol altinda olunca Allah'in izniyle birsey olmuyor.
bak benim de gebelik sekerim var.sabahin 8'inde kalkiyorum.diyet yapiyorum.günde 4 kez insülin vuruyorum.ve surekli dozunu artiriyor dr.hergun 6 kez parmagimi delip şeker cihazimla,sekerimi ölcuyorum.delik deşik oldum.bunlara ragmen sekerim dusmuyor.dr hastaneye yatış diyor.ama ben kızımı bırakıp nasıl yatis yapayim.kabul etmedim.herkesin ayri ayri sıkıntısı var.ben kendimden kötülerini dusunuyorum hep.kafamada takmamaya calisiyorum.ilk gebeligimdede düsmeyen sekerim vardi.Allah'a emanetiz ne diyim.Rabbim beterinden korusun.
Allah razi olsun. dahiliye doktorum cok titiz bu konuda.insanlar doguma 10 gun kala cocuklarini kaybediyor emeklere yazik diyor.yatis yapmami istiyor.az kaldi desemde tehlike var diyor.seker tehlikeli gercekten.elimden geleni yapiyorum.Rabbim yardimcimiz olsun.çok haklısın canım beterin beteri var rabbim yavrularımız korusun çok geçmiş olsun sanada sabır az kaldı inşallah
22mi nerene aldın o kadar kiloyu sanki 5.6 kılo almışsın gibi duruyor maşallahyok cnm ya 22 kilo aldım ama hiç belli olmuyor çok şükür
kızlarcım,
kanal d de aşk-ı memnu nun bilmem kaçıncı final tekrarı var :) yine dayanamadım, izliyorum
Günaydın canım. İnsan artık kavuşmak istiyor. Son aylar geçmek bilmiyor derlerdi inanmazdım. Sence yürüyüşün faydası var mı doğuma?
Doktora söyledim bana; büyükanne bilgilerini nereden öğrenip geliyorsun diyo
Doğumla yürüyüşün alakası yok dedi.
İnşallah , acı çekmek çok umrumda değil, çekerim geçer yani ama dediğim gibi sorun çıkar diye korkuyorum, önümüzdeki 7 hafta kendimi rahatlatabilirim umarım.
bu arada doğuma hazırlayıcı kurslara falan gidiyor musun? ya da giden var mı?
ben kız olursa nil ve ada isimlerini düşünüyordum belki fikir olur:)ya ben hala kızıma isim koyamadım((
bakım çantası derken hastane çantasımı demek ıstedın?Slm kızlar anne bakim cantalari ni hazırlayan var mı varsa içine ne koydunuz
yok canım ama küçük bi ildeyiz. Aralık Ayında arkadaşımızı yetiştirdik doğuma suyu gelmişti onun da çok şükür bi sorun olmadı. sadece şoförün sakin olması gerekiyor sonuçta yanında inleyen bi kadın var. o zaman eşim kullanmıştı arabayı. biz de arkadaşın kocasıyla sancıların kaç dakikada bir geldiğini ölçüyorduk. çok zevkliydi bizim için Arkadaşım için aynı şeyi söyleyemicem tabioooo 80 km de az değilmiş ösgecim.. ilçede mi oturuyorsunuz?? gerçi geçen sene bi arkadaşım suyu geldikten sonra bodrumdan izmire gitmişti, sağlıkla doğum oldu çok şükür ama yine de yakın olmak dha ii olurdu..
kesinlikle öyle canım beniç çok yakın arkadaşımda son haftalarında tansiyonla ve ilk aylarından itibarende şekerle insülinle ugraştı sağlıklı bi bebeği oldu şükür ama kendi zorlandı korktu bişey olacak die dikkat etmek lazımAllah razi olsun. dahiliye doktorum cok titiz bu konuda.insanlar doguma 10 gun kala cocuklarini kaybediyor emeklere yazik diyor.yatis yapmami istiyor.az kaldi desemde tehlike var diyor.seker tehlikeli gercekten.elimden geleni yapiyorum.Rabbim yardimcimiz olsun.
Hayirlisi olsun canım senin de bebeğinin de sağlığını riske atmaya gerek yok sen içini ferah tutSabak ogle aksam olcuyorum tansiyonumu gunde en az yarim saat yuruyus ve tuzsuz diyet yapiyorum ama icim rahat etmiyor iste. Bu hafta hic kilo almamis oglum 1900 gr la devam ediyoruz....pzt nst ve kontrol var tekrar insallah biraz buyumustur oglum..yoksa doktor alabiliriz dedi....
canım bende kullanıyorum uzun zamandır sütün kalitesini de arttırır dedi doktor efa daily adıbalık yağı hapı kullanan varmı ? doktor bana 2 hafta önce verdi bi sorun yoktur heralde kafama takıldı
ilk gebeligimde boyleydi hic dusmuyordu sekerim.son ay dustu.cok sükür saglikli bir kızım var.hic hastaligi falan olmadi masaallah.insaallah bunda da bir sorun yasamam,yasamayiz.kesinlikle öyle canım beniç çok yakın arkadaşımda son haftalarında tansiyonla ve ilk aylarından itibarende şekerle insülinle ugraştı sağlıklı bi bebeği oldu şükür ama kendi zorlandı korktu bişey olacak die dikkat etmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?