- 5 Mart 2015
- 961
- 1.740
- 33
Ben de bu sene baslaticam şubatta canım çünkü ben de subatta baslicam bi de kardes geldi beni gönderdiler diye dusunsun istemiyorum ben de ankarada olucam inşallah kresini sever ben çalışamaz raporu aldım o kadar heyet raporundan sonra çalışır alsam ayıp olurdu zaten☺Canım ben oğlumu geçen Eylül kreşe başlattım önce yarımgün Aralık başında tam güne geçtik alışınca canım; memnunum kreşinden Eylül'de yine başlıcak kısmetse Ist dayım canım ben ; bi de evet canım raporu aldım geçen Çarşamba ama çalışabilir aldım canım okula vericem ist la dönünce inş doğum sonrasına atabilirim ; benim Dr adetimi 1 hafta Öne çekti raporu da o yüzden geçen hafta aldırttı
Devlette 32 bittikten sonra nst başlıyor ben dün girdim ne kadar hareket ederse etsin kalp atışı devam ediyor sorun olmuyor merak etme 20 dk sürüyor işte o sıkıntılı yani makineye göre değişir tabiii ben tip fakultesinde yatarken 3 saatte bir giriyordum kendim bagliyirdum 10 dk içinde bitiyor dubna da dr um pzrtesi gnkü kontrolde artık kontroller 2 haftada bir olsun dedi, bi sonraki kontrolde nstde bakarız dedi :) açıkçası nst bni biraz endişelendiriliyor.. bnm oğluş usg de bile 2 dk yerinde duramıyo, kalp atışını zor dinletiyo doktor.. nstde nasıl olucak o işler?
dayanıklı olmalı canım baya uzun kullaniyorsun çünkü b3n ilkinde 50 liralık birsey almıştım küçük tu ve bilmeleri azdı sıkıntı çektim şimdi sırt çantası da olabilen bol bölmeli bir model aldimGünaydınlarrr.Kızlar anne bebek bakım çantası nasıl birşey almayı düşünüyorsunuz? Ya da aldınız mı? Acaba şöyle 60 70 liralık bisey yeterli olur mu yoksa daha kaliteli olanlardan mi almalıyız.Biliyorum herkesin bütçesine göre ama çok kaliteli dayanıklı olması gerekiyor mu ille de ?
Aa biz de nil ada ya karar verdik isimliklerimizi hediyeliklerimizi yaptırdık isim belli olunca.ben kız olursa nil ve ada isimlerini düşünüyordum belki fikir olur:)
inşallah:)ilk gebeligimde boyleydi hic dusmuyordu sekerim.son ay dustu.cok sükür saglikli bir kızım var.hic hastaligi falan olmadi masaallah.insaallah bunda da bir sorun yasamam,yasamayiz.
Bana balik yagini 32.haftaya kadar kullanmami soyledi bende biraktim canim..balık yağı hapı kullanan varmı ? doktor bana 2 hafta önce verdi bi sorun yoktur heralde kafama takıldı
Bi bakayim cnm tskler.Pierre cardinin falan da var 150 180 gidiyor.öyle kaliteli olması gerekiyor mu acaba diyorum uzun sure kullanılacağı ndan.[/QUOTE][QUOTE delya2011, post: 41855112, member: 647396"]cnm bebetto da var hem de çok uygun 70 lira falan. bir bak derim
22mi nerene aldın o kadar kiloyu sanki 5.6 kılo almışsın gibi duruyor maşallah
ben kız olursa nil ve ada isimlerini düşünüyordum belki fikir olur:)
Bi bakayim cnm tskler.Pierre cardinin falan da var 150 180 gidiyor.öyle kaliteli olması gerekiyor mu acaba diyorum uzun sure kullanılacağı ndan.
Tansiyon 13/8 cikiyo genelde..son kontrolde suyu iyi cikti. Kordon kan basinci da iyi ama takip etcez dedi...
insallah yolunda gider her sey..ama dusunmeden edemiyor insan...
cok tesekkurler destegin icin
.
Uzun süre kullanılırsEbediMutluluk .!.:Ben babyes lego aldim.hem sirt,hem kol cantasi oluyor.ama ben sirt cantasi sevmiyorum.koluma takicam.
cok pahaliya gerek yok bence 100 tl'yi gecmicek benim icin.
Evet cnm ben de başlarda çantayı onemsemiyordum ama düşününce en az 4 yıl heryere götürülür. Uygun bisey o kadar dayanmaz diye düşünüyorum şimdi. Çantanın resmini paylaşır misin cnm bütün modellerini inceledim cardinin hangisini aldin acaba?ben pierreCardin den 170 liraya aldım..
annem ve kayınvalidem çok beğendi..
oldukça geniş içi, bol bölmeleri, alt açması, kirli poşeti, kilitli poşeti, termoslu biberonluk bölmesi, herşeyi var içerisinde..
benim için çok önemliydi çanta, 4-5 yaşlarına kadar kızımla nereye gitsem herşeyini atmalıyım içine diye düşünüyorum..
ben lina- larisa- melina- larin isimlerini düşünüyorum cnm sence nasıl
yok vallahi aldım cnm yaaaaahamile kalmadan önce 66 ydım bugün tartıldım 88 çıktım
kızlarcım,
kanal d de aşk-ı memnu nun bilmem kaçıncı final tekrarı var :) yine dayanamadım, izliyorum
Bende sorayım mi bir kaç soruBen preeklampsiyi en ağır şekliyle yaşadım canım, senin durumun gayet iyi çok şükür, sıkı takipte olduktan sonra hiçbir şey olmaz. Lütfen içini ferah tut. :)
aklına birşey takılırsa da seve seve cevaplarım istediğin zaman sorabilirsin. Allah şifa versin
Ben preeklampsiyi en ağır şekliyle yaşadım canım, senin durumun gayet iyi çok şükür, sıkı takipte olduktan sonra hiçbir şey olmaz. Lütfen içini ferah tut. :)
aklına birşey takılırsa da seve seve cevaplarım istediğin zaman sorabilirsin. Allah şifa versin
Hem bebek hemde kendiniz için neler koydunuz canta yabakım çantası derken hastane çantasımı demek ıstedın?
bakım çantası ben kendım ıcın hazırlamadım şahsen ..bebegınkıler tamam da
Hayırlı olsun canım; kreş için doğru düşünmüşsün daha önce başlamadığı için kendini dışlanmış hissedebilir, bizimki bile bir yıl gitmesine rağmen şimdi evde ya " anne kardeşim doğunca ben okula mı gidicem, gitmesem hani sana yardım edecektim diyo; ama ikisini yalnız idare etmekte zorlanırım diyorum İlk zamanlar; çünkü annem 1 ay kadar kalabilir, ama ben ikinci dönem göreve başlamayıp ücretsiz izin alırsam belki ben de Şubat'tan sonra kreşe göndermem tam bilemiyorum şimdiBen de bu sene baslaticam şubatta canım çünkü ben de subatta baslicam bi de kardes geldi beni gönderdiler diye dusunsun istemiyorum ben de ankarada olucam inşallah kresini sever ben çalışamaz raporu aldım o kadar heyet raporundan sonra çalışır alsam ayıp olurdu zaten☺
Devlette 32 bittikten sonra nst başlıyor ben dün girdim ne kadar hareket ederse etsin kalp atışı devam ediyor sorun olmuyor merak etme 20 dk sürüyor işte o sıkıntılı yani makineye göre değişir tabiii ben tip fakultesinde yatarken 3 saatte bir giriyordum kendim bagliyirdum 10 dk içinde bitiyor du
dayanıklı olmalı canım baya uzun kullaniyorsun çünkü b3n ilkinde 50 liralık birsey almıştım küçük tu ve bilmeleri azdı sıkıntı çektim şimdi sırt çantası da olabilen bol bölmeli bir model aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?