2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben de bu sene baslaticam şubatta canım çünkü ben de subatta baslicam bi de kardes geldi beni gönderdiler diye dusunsun istemiyorum ben de ankarada olucam inşallah kresini sever ben çalışamaz raporu aldım o kadar heyet raporundan sonra çalışır alsam ayıp olurdu zaten☺
Devlette 32 bittikten sonra nst başlıyor ben dün girdim ne kadar hareket ederse etsin kalp atışı devam ediyor sorun olmuyor merak etme 20 dk sürüyor işte o sıkıntılı yani makineye göre değişir tabiii ben tip fakultesinde yatarken 3 saatte bir giriyordum kendim bagliyirdum 10 dk içinde bitiyor du
dayanıklı olmalı canım baya uzun kullaniyorsun çünkü b3n ilkinde 50 liralık birsey almıştım küçük tu ve bilmeleri azdı sıkıntı çektim şimdi sırt çantası da olabilen bol bölmeli bir model aldim

[QUOTE delya2011, post: 41855112, member: 647396"]cnm bebetto da var hem de çok uygun 70 lira falan. bir bak derim
Bi bakayim cnm tskler.Pierre cardinin falan da var 150 180 gidiyor.öyle kaliteli olması gerekiyor mu acaba diyorum uzun sure kullanılacağı ndan.[/QUOTE]

yok cnm ya ben pek önem vermiyorum çanta olayına

Bi bakayim cnm tskler.Pierre cardinin falan da var 150 180 gidiyor.öyle kaliteli olması gerekiyor mu acaba diyorum uzun sure kullanılacağı ndan.

ben pierreCardin den 170 liraya aldım..
annem ve kayınvalidem çok beğendi..
oldukça geniş içi, bol bölmeleri, alt açması, kirli poşeti, kilitli poşeti, termoslu biberonluk bölmesi, herşeyi var içerisinde..
benim için çok önemliydi çanta, 4-5 yaşlarına kadar kızımla nereye gitsem herşeyini atmalıyım içine diye düşünüyorum..

Tansiyon 13/8 cikiyo genelde..son kontrolde suyu iyi cikti. Kordon kan basinci da iyi ama takip etcez dedi...
insallah yolunda gider her sey..ama dusunmeden edemiyor insan...
cok tesekkurler destegin icin

.

Ben preeklampsiyi en ağır şekliyle yaşadım canım, senin durumun gayet iyi çok şükür, sıkı takipte olduktan sonra hiçbir şey olmaz. Lütfen içini ferah tut. :)
aklına birşey takılırsa da seve seve cevaplarım istediğin zaman sorabilirsin. Allah şifa versin

EbediMutluluk .!.:
Ben babyes lego aldim.hem sirt,hem kol cantasi oluyor.ama ben sirt cantasi sevmiyorum.koluma takicam.
cok pahaliya gerek yok bence 100 tl'yi gecmicek benim icin.
Uzun süre kullanılırs
Evet cnm ben de başlarda çantayı onemsemiyordum ama düşününce en az 4 yıl heryere götürülür. Uygun bisey o kadar dayanmaz diye düşünüyorum şimdi. Çantanın resmini paylaşır misin cnm bütün modellerini inceledim cardinin hangisini aldin acaba?

Bende sorayım mi bir kaç soru üzüm zamandır giremiyorum zaten. Bir kaç gündür tansiyonum yüksek önce 14/8 oldu hemen bir limon sıkıp içtim. Tansiyon aletim de bozuldu böyle bir baş ağrısı gözlerimi bile açamıyorum ondan mı kaynaklanıyor acaba? Genelde 8/5 falan tansiyonum şimdi 12 /7 14/8 olunca çok tedirgin oldum

Kızlar dogumdan sonra depend in hasta bezini kullanırken uzerine nasıl bir çamaşır giyinilir, zaten kendi külot gibi

çok şükür 33.haftayı da gördük, kasılma erken doğum derken bi tık daha ilerledik...yine de endişelere devam

cok tesekkur ederim...biliyorum rahat olmak lazim ama bazen olmuyo iste...endiseleniyo insan...dugum dugum oluyor ici....insallah hayirlisiyla gelir yavrum...

Güzel anneler merhaba,

Bugün çalışabilir raporumu aldım, oğlum 45 cm. 2090 gr olmuş, haftasıyla uyumlu maaşallah
İlk defa nst'ye de girdik, biraz sıkıcı geldi bana

Hayırlı olsun canım; kreş için doğru düşünmüşsün daha önce başlamadığı için kendini dışlanmış hissedebilir, bizimki bile bir yıl gitmesine rağmen şimdi evde ya " anne kardeşim doğunca ben okula mı gidicem, gitmesem hani sana yardım edecektim diyo; ama ikisini yalnız idare etmekte zorlanırım diyorum İlk zamanlar; çünkü annem 1 ay kadar kalabilir, ama ben ikinci dönem göreve başlamayıp ücretsiz izin alırsam belki ben de Şubat'tan sonra kreşe göndermem tam bilemiyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…