2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar dogumdan sonra depend in hasta bezini kullanırken uzerine nasıl bir çamaşır giyinilir, zaten kendi külot gibi
Ben aldim,daha denemedim.dogumdan sonra giyecegim.Üstüne külot giyeriz herhalde sıkı tutsun diye.dileyen giymeyebilir tabi.duruma gore bakariz.

Kızlar kontrolden geldik, çok şükür Kızımın sağlığı yerinde. 33+5 olduk bugün. Kilosu 2085 , boyu 45 cm civarında dedi Dr. KiLosu az gibi geldi ama bana? Günü bana yakın olanlar yazabilir mi? Gerçi sağlığı yerinde olsun da, nst ye de girdik, şükür bi sıkıntı çıkmadı, tansiyonum biraz yüksek çıktı. Ne olur ne olmaz 24 saatlik idrara bi bakalım dedi. Protein Kaçağı falan var mı diye. Kan sulandırıcı kullandığımdan artık haftada bi görüşelim, dedi.

Canım sen ihmal etme, tedbir almakta fayda var, bir doktora görün bence, acilden giriş yapabilirsin. İdrarda protein bakarlar, birşey varsa tedbir alınır, yoksa da için rahat eder, ihmal etme lütfen, çünkü sınırda çıkmış tansiyonun.
Bugün yarın git, cumaya bırakma.

cok tesekkur ederim...biliyorum rahat olmak lazim ama bazen olmuyo iste...endiseleniyo insan...dugum dugum oluyor ici....insallah hayirlisiyla gelir yavrum...

Bilmez miyim canım hepimiz yaşıyoruz, iyi olacak inşallah herşey. Zamanında sağlıkla kavuşacağız inşallah kuzularımıza.

dag cit: 41856755 .!.:
Güzel anneler merhaba,

Bugün çalışabilir raporumu aldım, oğlum 45 cm. 2090 gr olmuş, haftasıyla uyumlu maaşallah
İlk defa nst'ye de girdik, biraz sıkıcı geldi bana
Merhaba canım.Dogumumuz ayni gün gözüküyor. Benim kontrolum de gecen hafta carsambaydi.Oglusum 1900 gr.dı o zaman.Her gittigimizde buyuyup gelistigini ogrenmek cok güzel.Sağlıkla kolayca dogururuz insallah

aradığınız özelliklere göre değişir ama ben de hakkındaki olumlu yorumlara dayanarak kraftın şu modelini aldım gayet de büyük fiyat olarak da çok makul

Eklentiler

• Oyuncak_3298385.webp
    26 KB · Görüntüleme: 159
Kizlar depend bez almalimiyizzz bu konuda netlesemiyorum.onu dogumdan sonraki kanama icinmi aliyorsunuz bilgilendirirseniz cokk sevinirimmm(((

Kızlar dogumdan sonra depend in hasta bezini kullanırken uzerine nasıl bir çamaşır giyinilir, zaten kendi külot gibi
canım geniş bi külot al bence üstüne giyersin. zaten sezeryan olucaksan çok kanama olmuyormuş.

canım ben 32+1 deyim 45 cm, 2090 gr, ultrason sonucunda 3-4 gün önce görünüyor.
Ultrasona göre haftasıyla uyumluysa sorun yoktur, hem zayıf olsun boşver

güzel hamişlerrr geçenlerde gecelik paylaşmıştım ben alana kadar stok bitti çok üzülüyordum hemde indirimi kaçırdım diye. şimdi farklı mağazada indirime girdi hemde alışveriş sitesi 25 tl hediye çeki verdi bu sefer 85 tlye buldum kaçırmadım aldım umarım üzerime olur :)

Eklentiler

• 56404792_315652487.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 169
Benim 27 haftada tersti, sonra kafasını aşağıya çevirdiğini hareketlerinden anladım, göbek çevremde hareketleri arttı, kasıklarımda pek hissetmedim...
Birkaç gün önce tekrar kasıklarımda hareket hissedince kafası yukarı mı döndü diye düşündüm...
Bugün baktık kafası aşağıda hala, artık yukarı çıkmaz herhalde

Ayyyy gule gule kullan nerden aldin cok guzelmiss

hangi site canım? çok güzel

inşallah çıkmaz bende tepikleri yukarda hissediyorum göğüs altımda

ayyy kuzum benim neler düşünüyorlar kendi dunyalarinda ben şubatta baslarsan ikisini birlikte vericem zaten 0 6 yaş arası bi bakim evi buldum kamera izlemeli falan inşallah mutlu olurlar vicdanli insanlardır. Aslında oğlun çok yaramaz bir çocuk değil sanki bebiş de sakin olursa idare edersin gibi geliyor ben de 2 aylıkken evime geçerim artık diyorum şimdi annemlerdeyim riskli olduğu icin

Kızlar kontrole geldim Dr a.idrar tutamama ve vajina agrim içinbbebeğin başı çok asagidayms.surekli yat dinlen dedi ve yine şekerden şüphelendi tahlil yaptırdı.bu kaçtır surekli şeker tahlili yaptryr normal çıkmasına rağmen.bebis 2900 olmuşboyu 48 cm.sanrm buyuzden supheleniyo.acaba erkn dogarmi ya.bide ya 4 kg yyı geçerse .korkuyorum aniden dogum başlar diye

maşallah cnm haftasına göre baya iyi bebişin kilosu o yüzden sık sık şeker tahlili yapıyor olabilir.. 37. haftadan sonra erken doğuma girmiyor seninde 4 haftan kalmış merak etme hem erkende olsa bebek iyi durumda şükür.. ben kızımı 2850 kg doğum yapmıştım 36.haftamda o yüzden panikleme derim.. bu arada 5 ay önce kuzenim 4,5 kg bir paşa doğurdu merak etme zor olmuyor maşallah o 2 saat sancıyla doğum yaptı korkma yani bişeycik olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…