- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- 198
Ben aldim,daha denemedim.dogumdan sonra giyecegim.Üstüne külot giyeriz herhalde sıkı tutsun diye.dileyen giymeyebilir tabi.duruma gore bakariz.Kızlar dogumdan sonra depend in hasta bezini kullanırken uzerine nasıl bir çamaşır giyinilir, zaten kendi külot gibi
Canım sen ihmal etme, tedbir almakta fayda var, bir doktora görün bence, acilden giriş yapabilirsin. İdrarda protein bakarlar, birşey varsa tedbir alınır, yoksa da için rahat eder, ihmal etme lütfen, çünkü sınırda çıkmış tansiyonun.Bende sorayım mi bir kaç soruüzüm zamandır giremiyorum zaten. Bir kaç gündür tansiyonum yüksek önce 14/8 oldu hemen bir limon sıkıp içtim. Tansiyon aletim de bozuldu böyle bir baş ağrısı gözlerimi bile açamıyorum ondan mı kaynaklanıyor acaba? Genelde 8/5 falan tansiyonum şimdi 12 /7 14/8 olunca çok tedirgin oldum
cok tesekkur ederim...biliyorum rahat olmak lazim ama bazen olmuyo iste...endiseleniyo insan...dugum dugum oluyor ici....insallah hayirlisiyla gelir yavrum...
Canim ama cok zayif gozukuyosun fotodayok vallahi aldım cnm yaaaaahamile kalmadan önce 66 ydım bugün tartıldım 88 çıktım
Merhaba canım.Dogumumuz ayni gün gözüküyor. Benim kontrolum de gecen hafta carsambaydi.Oglusum 1900 gr.dı o zaman.Her gittigimizde buyuyup gelistigini ogrenmek cok güzel.Sağlıkla kolayca dogururuz insallahdag cit: 41856755 .!.:Güzel anneler merhaba,
Bugün çalışabilir raporumu aldım, oğlum 45 cm. 2090 gr olmuş, haftasıyla uyumlu maaşallah
İlk defa nst'ye de girdik, biraz sıkıcı geldi bana
aradığınız özelliklere göre değişir ama ben de hakkındaki olumlu yorumlara dayanarak kraftın şu modelini aldım gayet de büyük fiyat olarak da çok makulGünaydınlarrr.Kızlar anne bebek bakım çantası nasıl birşey almayı düşünüyorsunuz? Ya da aldınız mı? Acaba şöyle 60 70 liralık bisey yeterli olur mu yoksa daha kaliteli olanlardan mi almalıyız.Biliyorum herkesin bütçesine göre ama çok kaliteli dayanıklı olması gerekiyor mu ille de ?
canım geniş bi külot al bence üstüne giyersin. zaten sezeryan olucaksan çok kanama olmuyormuş.Kızlar dogumdan sonra depend in hasta bezini kullanırken uzerine nasıl bir çamaşır giyinilir, zaten kendi külot gibi
canım ben 32+1 deyim 45 cm, 2090 gr, ultrason sonucunda 3-4 gün önce görünüyor.Kızlar kontrolden geldik, çok şükür Kızımın sağlığı yerinde. 33+5 olduk bugün. Kilosu 2085 , boyu 45 cm civarında dedi Dr. KiLosu az gibi geldi ama bana? Günü bana yakın olanlar yazabilir mi? Gerçi sağlığı yerinde olsun da, nst ye de girdik, şükür bi sıkıntı çıkmadı, tansiyonum biraz yüksek çıktı. Ne olur ne olmaz 24 saatlik idrara bi bakalım dedi. Protein Kaçağı falan var mı diye. Kan sulandırıcı kullandığımdan artık haftada bi görüşelim, dedi.
Benim 27 haftada tersti, sonra kafasını aşağıya çevirdiğini hareketlerinden anladım, göbek çevremde hareketleri arttı, kasıklarımda pek hissetmedim...kızlar bebişin hareketleri azalcağı yere benimki temelli azdı bu aralar ben anlamadımhem sağda hem solda hareketleniyor. bir sağa bir sola toplanıyor. çoğu zaman sağda dikey yatardı acaba kafası yukarı mı döndü diyorum endişeleniyorum. bu haftadan sonra yukarı çıkma ihtimali var mıdır ???
Ayyyy gule gule kullan nerden aldin cok guzelmissgüzel hamişlerrr geçenlerde gecelik paylaşmıştım ben alana kadar stok bitti çok üzülüyordum hemde indirimi kaçırdım diye. şimdi farklı mağazada indirime girdi hemde alışveriş sitesi 25 tl hediye çeki verdi bu sefer 85 tlye buldum kaçırmadım aldım umarım üzerime olur :)
hangi site canım? çok güzelgüzel hamişlerrr geçenlerde gecelik paylaşmıştım ben alana kadar stok bitti çok üzülüyordum hemde indirimi kaçırdım diye. şimdi farklı mağazada indirime girdi hemde alışveriş sitesi 25 tl hediye çeki verdi bu sefer 85 tlye buldum kaçırmadım aldım umarım üzerime olur :)
nen bırkac gın onbce gırdım nstyr 33 tdan sonra haftada bır 10 gunde bır nstye gırıyorsun ılk benegımde oyleydı sımdıde oyle 10 hun sonraya cagırdıGünaydınnn :) NST hangi haftalarda başlıyor kızlar hiç giren var mı
hangi site canım? çok güzel
Benim 27 haftada tersti, sonra kafasını aşağıya çevirdiğini hareketlerinden anladım, göbek çevremde hareketleri arttı, kasıklarımda pek hissetmedim...
Birkaç gün önce tekrar kasıklarımda hareket hissedince kafası yukarı mı döndü diye düşündüm...
Bugün baktık kafası aşağıda hala, artık yukarı çıkmaz herhalde
yok cnm ya 22 kilo aldım ama hiç belli olmuyor çok şükür
ayyy kuzum benim neler düşünüyorlar kendi dunyalarinda ben şubatta baslarsan ikisini birlikte vericem zaten 0 6 yaş arası bi bakim evi buldum kamera izlemeli falan inşallah mutlu olurlar vicdanli insanlardır. Aslında oğlun çok yaramaz bir çocuk değil sanki bebiş de sakin olursa idare edersin gibi geliyor ben de 2 aylıkken evime geçerim artık diyorum şimdi annemlerdeyim riskli olduğu icinHayırlı olsun canım; kreş için doğru düşünmüşsün daha önce başlamadığı için kendini dışlanmış hissedebilir, bizimki bile bir yıl gitmesine rağmen şimdi evde ya " anne kardeşim doğunca ben okula mı gidicem, gitmesem hani sana yardım edecektim diyo; ama ikisini yalnız idare etmekte zorlanırım diyorum İlk zamanlar; çünkü annem 1 ay kadar kalabilir, ama ben ikinci dönem göreve başlamayıp ücretsiz izin alırsam belki ben de Şubat'tan sonra kreşe göndermem tam bilemiyorum şimdi
maşallah cnm haftasına göre baya iyi bebişin kilosu o yüzden sık sık şeker tahlili yapıyor olabilir.. 37. haftadan sonra erken doğuma girmiyor seninde 4 haftan kalmış merak etme hem erkende olsa bebek iyi durumda şükür.. ben kızımı 2850 kg doğum yapmıştım 36.haftamda o yüzden panikleme derim.. bu arada 5 ay önce kuzenim 4,5 kg bir paşa doğurdu merak etme zor olmuyor maşallah o 2 saat sancıyla doğum yaptı korkma yani bişeycik olmaz..Kızlar kontrole geldim Dr a.idrar tutamama ve vajina agrim içinbbebeğin başı çok asagidayms.surekli yat dinlen dedi ve yine şekerden şüphelendi tahlil yaptırdı.bu kaçtır surekli şeker tahlili yaptryr normal çıkmasına rağmen.bebis 2900 olmuşboyu 48 cm.sanrm buyuzden supheleniyo.acaba erkn dogarmi ya.bide ya 4 kg yyı geçerse .korkuyorum aniden dogum başlar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?