2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
mşallah topiğin en tontiş bebişi belli oldu
pericim nasıl beslıyosun hep bu soru soruluyor ama senınkı baya iri bı bebek olcak

perihan90 kuzum maş sen ne yedin ne içtin Allah nazardan saklasın oğluşunu çok güzel kilosu demek yapılı bi bebiş olucak canım benim çok yazdım sana ama bak yine yazıyorum benim oğlum hep 2 hafta önden gitti ama normal zamanında doğmadı da sezaryanla zorla ettik yerinden :) ve ayrıca 3500 kilo doğdu usg ölçümleri aşağı yukarı hesaplıyor fazlada olabilir eksikte.
endişe etme artık vakti gelince bak nasıl doğucak o minik paşa :)

canım geniş bi külot al bence üstüne giyersin. zaten sezeryan olucaksan çok kanama olmuyormuş.
Canım normal dogum istiyorum ama kısmet. O zaman su hamile külotlarindan giyeriz üstüne herhalde tam nine gibi olucam :)

Kızlar 24 saatlik idrar biriktirip tahlil yaptıran var mı aranızda? Nasıl yapacağım, bide sorması ayıp o kadar idrarı neye koyup götürdünüz hastaneye?

Kızlar 24 saatlik idrar biriktirip tahlil yaptıran var mı aranızda? Nasıl yapacağım, bide sorması ayıp o kadar idrarı neye koyup götürdünüz hastaneye?
Bildigim kadarıyle 2,5 lıtrelık pet sıselere koyuyorlar
ama saat bası ıdrarmı yoksa gun ıcınde herhangı bır saatte olan ıdrarmı orasını bılmıyorum

acil yardıımmm
büyüyen karyola sevmediğim için 60x120 karyola aldım ama bebek 1,5 - 2 yaşına geldiğinde kullanamazsın diyorlar, deneyimli anneler ya da küçük karyola alanlar ne düşünüyorsunuz? yarın gelecek zaten, değiştirebilirim gelene kadar büyüyenle..

[QUOTE="huzurunsesi, post: 41857316, member: 551858"ığınız özelliklere göre değişir ama ben de hakkındaki olumlu yorumlara dayanarak kraftın şu modelini aldım gayet de büyük fiyat olarak da çok makul[/QUOTE]
Evet bunu da gördüm 60 liraydı galiba hatta düşündüğüm birkaç modelden biri

biz aldık 70*130 canım
onda kullanabılır o yaşa kadar
ama 60*120 bıraz küçük gibi sanki degıstırme ımkanın varsa değiştir bence

Oncelikle 5 litrelik bir sise lazim...ancak yetiyor gercekten...sonra sabah ilk idrarini tuvalate sonraki butun idrarini siseye biriktiriyosun.ertesi sabahda ilk idrarini siseye koyup alip siseni doktora goturuyosun hepsi bu....onemli olan butun idrarin o sisede birikmesi.yani disardaydim bi tanesini de tuvalete yapivereyim nolcak diyemiyosun

çokk sıcak nefes alamıyorum dahada artacakmış napcaz biz yaa

Tşk ederim canım

Ay ben de çok begendim bunu ama small bulamadım sen nerden aldın small var mi bakım bende bunun pijama takiminida istiyorum yoksa pierre cardin beyaz alçam da beyaz alma diyorlar

kızlar merhaba ;

bugün heyetimiz vardı. Bebek 3 hafta geriden geliyor. doğumum için 37.hafta-38.hafta dediler. 34.haftadayım ama bebeğimiz 1550 gr bebek 2000 kiloyu görmez gibi geliyor. yeni doğan yoğun bakım ünitesi olan bir özel hastaneye gideceğim. çapaya da normal takip olacağım. çünkü çapadaki doktorum da dedi ki buradaki yeni doğan 10 kişilik ve sen acile gelsen dolu olduğundan seni alamayabilirim dedi. bebek hareketlerimiz maşallah nst de çok güzel çıkıyor. allahım sonumuzu hayır etsin galiba hepinizden önce ben doğuracam ağustos annesi olacağım

Belmacim canini sıkma minnos kiz annesini uzdu ama gelince kiloyu toparliycakk merak etme sen simdi hastaneyi doktoru netles canim bide en onemli olan esyalari giysileri al cantayi hazirla ki rahatlayasin o konuda dusundugun hastane doktor varmi canim?uzme kendini annesi bak kuzuda uzuluyo sen uzulunce

Bana doktor 3 günde kaç litre idrar yapıyorsun ölç demişti. Ama tahlili o idrarla yaptırmadım. Yoğurt kovaları var ya kapaklı,ancak ona yapabildim :))

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah. Dua ediyorum sana ve bebeğine ve de tüm arkadaşlarıma.. Üzülme Allah büyük kiloyu alır sağlıklı doğsun da. İnanıyorum ki bu imtihanının sonu mutluluk olacak. Lütfen güçlü olmaya çalış..
Tekmelerini hisset ve kendini bebeğine ver :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…