- 3 Kasım 2014
- 775
- 842
- 43
- 39
Kızlar kontrole geldim Dr a.idrar tutamama ve vajina agrim içinbbebeğin başı çok asagidayms.surekli yat dinlen dedi ve yine şekerden şüphelendi tahlil yaptırdı.bu kaçtır surekli şeker tahlili yaptryr normal çıkmasına rağmen.bebis 2900 olmuşboyu 48 cm.sanrm buyuzden supheleniyo.acaba erkn dogarmi ya.bide ya 4 kg yyı geçerse .korkuyorum aniden dogum başlar diye
Bna doktor icmene gerek yok dedi o yuzden sadece gyno ferro iciyorumkızlar bişey soracam decavit ile bilikte gynoferon kullanan varmı acaba
Canım normal dogum istiyorum ama kısmet. O zaman su hamile külotlarindan giyeriz üstüne herhalde tam nine gibi olucam :)canım geniş bi külot al bence üstüne giyersin. zaten sezeryan olucaksan çok kanama olmuyormuş.
Bildigim kadarıyle 2,5 lıtrelık pet sıselere koyuyorlarKızlar 24 saatlik idrar biriktirip tahlil yaptıran var mı aranızda? Nasıl yapacağım, bide sorması ayıp o kadar idrarı neye koyup götürdünüz hastaneye?
biz aldık 70*130 canımacil yardıımmm
büyüyen karyola sevmediğim için 60x120 karyola aldım ama bebek 1,5 - 2 yaşına geldiğinde kullanamazsın diyorlar, deneyimli anneler ya da küçük karyola alanlar ne düşünüyorsunuz? yarın gelecek zaten, değiştirebilirim gelene kadar büyüyenle..
Oncelikle 5 litrelik bir sise lazim...ancak yetiyor gercekten...sonra sabah ilk idrarini tuvalate sonraki butun idrarini siseye biriktiriyosun.ertesi sabahda ilk idrarini siseye koyup alip siseni doktora goturuyosun hepsi bu....onemli olan butun idrarin o sisede birikmesi.yani disardaydim bi tanesini de tuvalete yapivereyim nolcak diyemiyosunKızlar 24 saatlik idrar biriktirip tahlil yaptıran var mı aranızda? Nasıl yapacağım, bide sorması ayıp o kadar idrarı neye koyup götürdünüz hastaneye?
Tşk ederim canımOncelikle 5 litrelik bir sise lazim...ancak yetiyor gercekten...sonra sabah ilk idrarini tuvalate sonraki butun idrarini siseye biriktiriyosun.ertesi sabahda ilk idrarini siseye koyup alip siseni doktora goturuyosun hepsi bu....onemli olan butun idrarin o sisede birikmesi.yani disardaydim bi tanesini de tuvalete yapivereyim nolcak diyemiyosun
Ay ben de çok begendim bunu ama small bulamadım sen nerden aldın small var mi bakım bende bunun pijama takiminida istiyorum yoksa pierre cardin beyaz alçam da beyaz alma diyorlargüzel hamişlerrr geçenlerde gecelik paylaşmıştım ben alana kadar stok bitti çok üzülüyordum hemde indirimi kaçırdım diye. şimdi farklı mağazada indirime girdi hemde alışveriş sitesi 25 tl hediye çeki verdi bu sefer 85 tlye buldum kaçırmadım aldım umarım üzerime olur :)
Belmacim canini sıkma minnos kiz annesini uzdu ama gelince kiloyu toparliycakk merak etme sen simdi hastaneyi doktoru netles canim bide en onemli olan esyalari giysileri al cantayi hazirla ki rahatlayasin o konuda dusundugun hastane doktor varmi canim?uzme kendini annesi bak kuzuda uzuluyo sen uzuluncekızlar merhaba ;
bugün heyetimiz vardı. Bebek 3 hafta geriden geliyor. doğumum için 37.hafta-38.hafta dediler. 34.haftadayım ama bebeğimiz 1550 grbebek 2000 kiloyu görmez gibi geliyor. yeni doğan yoğun bakım ünitesi olan bir özel hastaneye gideceğim. çapaya da normal takip olacağım. çünkü çapadaki doktorum da dedi ki buradaki yeni doğan 10 kişilik ve sen acile gelsen dolu olduğundan seni alamayabilirim dedi. bebek hareketlerimiz maşallah nst de çok güzel çıkıyor. allahım sonumuzu hayır etsin galiba hepinizden önce ben doğuracam ağustos annesi olacağım
ne için yaptırıyorlar bunuTşk ederim canım
Bana doktor 3 günde kaç litre idrar yapıyorsun ölç demişti. Ama tahlili o idrarla yaptırmadım. Yoğurt kovaları var ya kapaklı,ancak ona yapabildim :))Kızlar 24 saatlik idrar biriktirip tahlil yaptıran var mı aranızda? Nasıl yapacağım, bide sorması ayıp o kadar idrarı neye koyup götürdünüz hastaneye?
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah. Dua ediyorum sana ve bebeğine ve de tüm arkadaşlarıma.. Üzülme Allah büyük kiloyu alır sağlıklı doğsun da. İnanıyorum ki bu imtihanının sonu mutluluk olacak. Lütfen güçlü olmaya çalış..kızlar merhaba ;
bugün heyetimiz vardı. Bebek 3 hafta geriden geliyor. doğumum için 37.hafta-38.hafta dediler. 34.haftadayım ama bebeğimiz 1550 grbebek 2000 kiloyu görmez gibi geliyor. yeni doğan yoğun bakım ünitesi olan bir özel hastaneye gideceğim. çapaya da normal takip olacağım. çünkü çapadaki doktorum da dedi ki buradaki yeni doğan 10 kişilik ve sen acile gelsen dolu olduğundan seni alamayabilirim dedi. bebek hareketlerimiz maşallah nst de çok güzel çıkıyor. allahım sonumuzu hayır etsin galiba hepinizden önce ben doğuracam ağustos annesi olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?