- 6 Mayıs 2014
- 693
- 694
- 78
tabi canım,Uzun süre kullanılırs
Evet cnm ben de başlarda çantayı onemsemiyordum ama düşününce en az 4 yıl heryere götürülür. Uygun bisey o kadar dayanmaz diye düşünüyorum şimdi. Çantanın resmini paylaşır misin cnm bütün modellerini inceledim cardinin hangisini aldin acaba?
Bende 76 ile kaldım şimdi 91 im aman sağlıkla dogsunlar veririm kiloyu hiç düşünmüyorum BiDe benim ikiz iki katı efor harcicam bi r kızım daha var 3 çocukla veririm sanirimyok vallahi aldım cnm yaaaaahamile kalmadan önce 66 ydım bugün tartıldım 88 çıktım
Canım 1,5 litrelik şişeye topladım ben 5 litrelik şişeyi kesip kova olarak kullandım. daha kolay oldu. 24 saatte kaç kere ve toplamda ne kadar olursa o kadar bir kere 1500 ml, bir kere 800 ml oldu. ama tek şişede götürmende fayda var daha çok olursa daha büyük bir şişe ile götürmelisin.Kızlar 24 saatlik idrar biriktirip tahlil yaptıran var mı aranızda? Nasıl yapacağım, bide sorması ayıp o kadar idrarı neye koyup götürdünüz hastaneye?
Sağlıklı olsun da geriden geliversin senin minnoş da canım, inş sağ salim doğum haberini vereceğin güne de çooook az kaldı......kızlar merhaba ;
bugün heyetimiz vardı. Bebek 3 hafta geriden geliyor. doğumum için 37.hafta-38.hafta dediler. 34.haftadayım ama bebeğimiz 1550 grbebek 2000 kiloyu görmez gibi geliyor. yeni doğan yoğun bakım ünitesi olan bir özel hastaneye gideceğim. çapaya da normal takip olacağım. çünkü çapadaki doktorum da dedi ki buradaki yeni doğan 10 kişilik ve sen acile gelsen dolu olduğundan seni alamayabilirim dedi. bebek hareketlerimiz maşallah nst de çok güzel çıkıyor. allahım sonumuzu hayır etsin galiba hepinizden önce ben doğuracam ağustos annesi olacağım
Canım tansiyonum birazcık yüksek çıktı, biraz da ister istemez şişlik oluşuyor, doktor bi bakalım ne olur ne olmaz dedi.ne için yaptırıyorlar bunu
İnş dediğin gibi olur canım idare edebilirsem bizim için de iyi olur oğlum da kendini dışlanmış gibi hissetmez; inş canım senin de bulduğun bakım evi iyi biryerdir; yavrulara iyi baksınlar Allah vicdanlılarla karşılaştırsın cümlemizi ben de işbaşı yapınca bakıcıya bırakıcam tabi daha var ama annelik işte Hepimizin hakkında hayırlısı canım sen de içini ferah tut iyi Düşünelim iyi olsunayyy kuzum benim neler düşünüyorlar kendi dunyalarinda ben şubatta baslarsan ikisini birlikte vericem zaten 0 6 yaş arası bi bakim evi buldum kamera izlemeli falan inşallah mutlu olurlar vicdanli insanlardır. Aslında oğlun çok yaramaz bir çocuk değil sanki bebiş de sakin olursa idare edersin gibi geliyor ben de 2 aylıkken evime geçerim artık diyorum şimdi annemlerdeyim riskli olduğu icin
Canım ben yaklaşık 3. Aydan beri ikisini birden içiyorumkızlar bişey soracam decavit ile bilikte gynoferon kullanan varmı acaba
biz aldık 70*130 canım
onda kullanabılır o yaşa kadar
ama 60*120 bıraz küçük gibi sanki degıstırme ımkanın varsa değiştir bence
coalo dıye bır markanın aldım canım ben10 cm sence çok değiştirir mi?ya bu kalacak ya da büyüyen karyoladan alacağım, o da çok hantal.
sen nerden almıştın? o ölçüde görmedim ben hiç
Canim bende dun gittim 33+3 iken kilosu 2150 idi. Benim durum farkli tabi surekli yatar durumdayim ayagimin kirigindan dolayi. Bence sıkıntı yapma normal kiloda bebegin.Kızlar kontrolden geldik, çok şükür Kızımın sağlığı yerinde. 33+5 olduk bugün. Kilosu 2085 , boyu 45 cm civarında dedi Dr. KiLosu az gibi geldi ama bana? Günü bana yakın olanlar yazabilir mi? Gerçi sağlığı yerinde olsun da, nst ye de girdik, şükür bi sıkıntı çıkmadı, tansiyonum biraz yüksek çıktı. Ne olur ne olmaz 24 saatlik idrara bi bakalım dedi. Protein Kaçağı falan var mı diye. Kan sulandırıcı kullandığımdan artık haftada bi görüşelim, dedi.
kızlar merhaba ;
bugün heyetimiz vardı. Bebek 3 hafta geriden geliyor. doğumum için 37.hafta-38.hafta dediler. 34.haftadayım ama bebeğimiz 1550 grbebek 2000 kiloyu görmez gibi geliyor. yeni doğan yoğun bakım ünitesi olan bir özel hastaneye gideceğim. çapaya da normal takip olacağım. çünkü çapadaki doktorum da dedi ki buradaki yeni doğan 10 kişilik ve sen acile gelsen dolu olduğundan seni alamayabilirim dedi. bebek hareketlerimiz maşallah nst de çok güzel çıkıyor. allahım sonumuzu hayır etsin galiba hepinizden önce ben doğuracam ağustos annesi olacağım
coalo dıye bır markanın aldım canım ben
70*130 ıle aralarında 10 cm fark var evet ama o içindeki yatagın ölçüsü
yanyana gordüğümde fark var baya dedım
buyuyende dedıgın gıbı hantal...bızlerde ıllakı ılerde oda yapıcaz ne kadar ıdare edebılırsen etmeye calıs 60*120 ıle
acil yardıımmm
büyüyen karyola sevmediğim için 60x120 karyola aldım ama bebek 1,5 - 2 yaşına geldiğinde kullanamazsın diyorlar, deneyimli anneler ya da küçük karyola alanlar ne düşünüyorsunuz? yarın gelecek zaten, değiştirebilirim gelene kadar büyüyenle..
canim ben işbir yataktan baby bed adli yataktan aldim cok guzel..Merhaba arkadaşlar, yaz tatiline girince yazamadım epeydir. Park yatak alan arkadaşlara bir sorum olacak. Icine nasıl bir silte aldınız? Visco almamaya karar verdik ama sunger ve pamuk arasında kaldık. Marka ve önerilerinizi bekliyorum. Cok kararsız kaldık. Ilk dönem çalışmayacagim için annemlerde kalacağım diye sürpriz yapıp park yatak almışlar ama doşek yok.
Canim bende dun gittim 33+3 iken kilosu 2150 idi. Benim durum farkli tabi surekli yatar durumdayim ayagimin kirigindan dolayi. Bence sıkıntı yapma normal kiloda bebegin.
canim 130 cm yatak 4-5 yasina kadar rahat goturur.oglumun gittigi kreste 4 yas boy 100-12m arasinda degisiyor.ama alabildgnz ksdar buyuk almaya calisin.70x130 ile kaç yaşına kadar yatar sence canım? 2 falan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?