2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
tabi canım,
elin kolun olcak çanta neticede..
akşam çekiyim sana detaylı..
yarın paylaşırım

Merhaba arkadaşlar, yaz tatiline girince yazamadım epeydir. Park yatak alan arkadaşlara bir sorum olacak. Icine nasıl bir silte aldınız? Visco almamaya karar verdik ama sunger ve pamuk arasında kaldık. Marka ve önerilerinizi bekliyorum. Cok kararsız kaldık. Ilk dönem çalışmayacagim için annemlerde kalacağım diye sürpriz yapıp park yatak almışlar ama doşek yok.

yok vallahi aldım cnm yaaaaa hamile kalmadan önce 66 ydım bugün tartıldım 88 çıktım
Bende 76 ile kaldım şimdi 91 im aman sağlıkla dogsunlar veririm kiloyu hiç düşünmüyorum BiDe benim ikiz iki katı efor harcicam bi r kızım daha var 3 çocukla veririm sanirim

Kızlar 24 saatlik idrar biriktirip tahlil yaptıran var mı aranızda? Nasıl yapacağım, bide sorması ayıp o kadar idrarı neye koyup götürdünüz hastaneye?
Canım 1,5 litrelik şişeye topladım ben 5 litrelik şişeyi kesip kova olarak kullandım. daha kolay oldu. 24 saatte kaç kere ve toplamda ne kadar olursa o kadar bir kere 1500 ml, bir kere 800 ml oldu. ama tek şişede götürmende fayda var daha çok olursa daha büyük bir şişe ile götürmelisin.

Sağlıklı olsun da geriden geliversin senin minnoş da canım, inş sağ salim doğum haberini vereceğin güne de çooook az kaldı......

İnş dediğin gibi olur canım idare edebilirsem bizim için de iyi olur oğlum da kendini dışlanmış gibi hissetmez; inş canım senin de bulduğun bakım evi iyi biryerdir; yavrulara iyi baksınlar Allah vicdanlılarla karşılaştırsın cümlemizi ben de işbaşı yapınca bakıcıya bırakıcam tabi daha var ama annelik işte Hepimizin hakkında hayırlısı canım sen de içini ferah tut iyi Düşünelim iyi olsun

biz aldık 70*130 canım
onda kullanabılır o yaşa kadar
ama 60*120 bıraz küçük gibi sanki degıstırme ımkanın varsa değiştir bence

10 cm sence çok değiştirir mi? ya bu kalacak ya da büyüyen karyoladan alacağım, o da çok hantal.
sen nerden almıştın? o ölçüde görmedim ben hiç

10 cm sence çok değiştirir mi? ya bu kalacak ya da büyüyen karyoladan alacağım, o da çok hantal.
sen nerden almıştın? o ölçüde görmedim ben hiç
coalo dıye bır markanın aldım canım ben
70*130 ıle aralarında 10 cm fark var evet ama o içindeki yatagın ölçüsü
yanyana gordüğümde fark var baya dedım
buyuyende dedıgın gıbı hantal...bızlerde ıllakı ılerde oda yapıcaz ne kadar ıdare edebılırsen etmeye calıs 60*120 ıle

Canim bende dun gittim 33+3 iken kilosu 2150 idi. Benim durum farkli tabi surekli yatar durumdayim ayagimin kirigindan dolayi. Bence sıkıntı yapma normal kiloda bebegin.

olsun canım sağlıkla doğsun da ağustos olsun

70x130 ile kaç yaşına kadar yatar sence canım? 2 falan mı?

canim ben işbir yataktan baby bed adli yataktan aldim cok guzel..

Benim kizim 3.5 yasinda 60-120 park yatakta hala yatiyor.Bu yaz bitiminde buyuk yataga gecirecegim.Ayrica kizimin boyu 1 metre civari kilosu da 18 ...

Canim bende dun gittim 33+3 iken kilosu 2150 idi. Benim durum farkli tabi surekli yatar durumdayim ayagimin kirigindan dolayi. Bence sıkıntı yapma normal kiloda bebegin.

maşallah bebişine cnm snn bebiş dönmüş mü, başı aşağıda mı? bir de ayağın nedeniyle dr un ne öneriyor? normal doğum olabilir miymiş birşey söledi mi?
bn de geçen hafta ayağımın üstüne basamadım sürekli yattım oğluşumun başı aşağıdayken dönmüş yukarı çıkmış.. ama dr um dha çok yön değiştirir, merak etme dedi..

70x130 ile kaç yaşına kadar yatar sence canım? 2 falan mı?
canim 130 cm yatak 4-5 yasina kadar rahat goturur.oglumun gittigi kreste 4 yas boy 100-12m arasinda degisiyor.ama alabildgnz ksdar buyuk almaya calisin.
park yatak icin icinin yatagini soran arkadas z toker

biz toker bebeden aldik.4-5 sene once 100 tl civariydi.yanlis hatirlamiyorsam hangisi iyi ise fiyat pahaliydi biraz

Kızlar instagramda takip ettiğim bi blog yazarı var anne tavşan diye en son 2 gün önce bi yazı paylaşmıştı doğum yaklaşmış mı babaannesinin yöntemiymiş şöyle oluyormuş belini duvara dayıyosun sağ topuğunu sol ayağının üzerine koyabiliyosan daha doğuma var ama koyamıyorsan doğuma 2 gün var demekmiş o yapamamış bakalım taktik doğrumu diyordu bugün doğuma girmiş bende hemen denedim tabiki koyabiliyorum :))çok karışık yazdım farkındayım ama ilginç bi yöntem paylaşayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…