Valla ben p.tesi gidince dr. Sekreterine soracam canım bende bilmiyorum kardeşim hastanede veriyorlar diyo bide doğum göre degisirmi bilmiyorum sezeryan olursa dahami az olur kanama normal doğumda daha yoğun oluyor sanırım kanama bilmiyorum sorup ona göre alacamKizlar depend bez almalimiyizzz bu konuda netlesemiyorum.onu dogumdan sonraki kanama icinmi aliyorsunuz bilgilendirirseniz cokk sevinirimmm(((
İçiyorum canım benkızlar bişey soracam decavit ile bilikte gynoferon kullanan varmı acaba
Amin canım emanet ettigimizz canimizdan kıymetli olunca aylar öncesinden düşünmek gerekiyorİnş dediğin gibi olur canım idare edebilirsem bizim için de iyi olur oğlum da kendini dışlanmış gibi hissetmez; inş canım senin de bulduğun bakım evi iyi biryerdir; yavrulara iyi baksınlar Allah vicdanlılarla karşılaştırsın cümlemizi ben de işbaşı yapınca bakıcıya bırakıcam tabi daha var ama annelik işte Hepimizin hakkında hayırlısı canım sen de içini ferah tut iyi Düşünelim iyi olsun
Bende :))) deniycem ara ara ama bakalım bende tutucakmı
Aynen bende canim sezeryan dusunuyorum eger gerekecekse onlemimizi alalim cantamiza koyalim yok gerek yoksa bosuna almamizin anlami yok bende sorcam insallahValla ben p.tesi gidince dr. Sekreterine soracam canım bende bilmiyorum kardeşim hastanede veriyorlar diyo bide doğum göre degisirmi bilmiyorum sezeryan olursa dahami az olur kanama normal doğumda daha yoğun oluyor sanırım kanama bilmiyorum sorup ona göre alacam
Canim karni 31w0d -31hafta+0gun,fl biliyoruz bacak kemigi 31hafta 5 gun sadece bunlari cozdum bende sinir oluyorum hep kafami karisitiriyo bu degerler benimdeHerkese selam arkadaşlar doktordan geldim oğlum 1732 gr 42 cm olmuş yalnız sata göre 31+4 ama geç Döllenme varmış 4 gün satım 13 Aralık ama eşim 24 Aralık'ta gelmişti şimdi tam anlayamadığım ben kaç haftalığım ac 31w0d. Efw 30w6d . Fl 31w5d. Bpd 31w5d . Değerler bunlar kafam çok karıştı ben kaç haftalığım ki acaba Anlayan varmı doktorum herşey yolunda hiçbir sıkıntı yok 1 ay sonra gel Dedi
canım aynı şey bendede varKızlar kontrole geldim Dr a.idrar tutamama ve vajina agrim içinbbebeğin başı çok asagidayms.surekli yat dinlen dedi ve yine şekerden şüphelendi tahlil yaptırdı.bu kaçtır surekli şeker tahlili yaptryr normal çıkmasına rağmen.bebis 2900 olmuşboyu 48 cm.sanrm buyuzden supheleniyo.acaba erkn dogarmi ya.bide ya 4 kg yyı geçerse .korkuyorum aniden dogum başlar diye
Saol canım normalde benim hesabımda öyleydi ama bugün kafam çok karıştı alttan cihazla baktı erken dogum riski varmı diye Birkaç gün önce üç dört damla su gelmişti dogumhaneye çıktım yine birşeyle alttan baktı gelen suyum mu diye çok yoruldum Allah tan herşey güEl çıktıCanim 31w0d -31hafta+0gun
Herkese selam arkadaşlar doktordan geldim oğlum 1732 gr 42 cm olmuş yalnız sata göre 31+4 ama geç Döllenme varmış 4 gün satım 13 Aralık ama eşim 24 Aralık'ta gelmişti şimdi tam anlayamadığım ben kaç haftalığım ac 31w0d. Efw 30w6d . Fl 31w5d. Bpd 31w5d . Değerler bunlar kafam çok karıştı ben kaç haftalığım ki acaba Anlayan varmı doktorum herşey yolunda hiçbir sıkıntı yok 1 ay sonra gel Dedi
Hayır canım bahar hastanesine özlem Çaylan Canıtez e gidiyorum banada 1 ay cok uzun geldi Herşeyin iyi oldugunu bir sıkıntı olursa gitmemi söyledi hatta dogumu sordum bana daha 2 Ay var dogumu Düşünme dedi zaten Yani bugün sinir oldum doktoraTatlım sen de cenk beye gitmiyor muydun? Benim de pzrtesi kontrolum vardı, satımız da seninle çok yakın.. Bana artık kontrolleri 2 haftada 1 e düşürelim dedi.. Acaba bi sıkıntı mı gördü? Bir de bna sadece kilosuyla boyunu söylüyor, 3tür hiç usg çıktısı vermiyo, ben de her seferinde unutuyorum istemeyi..
ins cnm ama su idrar tutamama işi beni bitiriyo.hayat kalitem kalmadı çok zorlanym anlatamam.ama napalim Ya Sabır diyip 1 ayın geçmesini beklicemmaşallah cnm haftasına göre baya iyi bebişin kilosu o yüzden sık sık şeker tahlili yapıyor olabilir.. 37. haftadan sonra erken doğuma girmiyor seninde 4 haftan kalmış merak etme hem erkende olsa bebek iyi durumda şükür.. ben kızımı 2850 kg doğum yapmıştım 36.haftamda o yüzden panikleme derim.. bu arada 5 ay önce kuzenim 4,5 kg bir paşa doğurdu merak etme zor olmuyor maşallah o 2 saat sancıyla doğum yaptı korkma yani bişeycik olmaz..
pardon cnm yanlış hatırlamışım :) bebiş ve sen iisen gerisini boşver takma kafanaHayır canım bahar hastanesine özlem Çaylan Canıtez e gidiyorum banada 1 ay cok uzun geldi Herşeyin iyi oldugunu bir sıkıntı olursa gitmemi söyledi hatta dogumu sordum bana daha 2 Ay var dogumu Düşünme dedi zaten Yani bugün sinir oldum doktora
. İnss cnm yanı erken dogmazmi diyosun.cnm evt ultrason ölçümü yapılabilir ama ben 3 Dr a gittm son 1 ayda.hepsi aynı şeyi söyledi.cnm inan hiç istahim yok 4 kilo aldm dusun işte.sanrm doğ sonrası hamile kalmadan önceki kilomun baya altında olucamperihan90 kuzum maş sen ne yedin ne içtin Allah nazardan saklasın oğluşunu çok güzel kilosu demek yapılı bi bebiş olucak canım benim çok yazdım sana ama bak yine yazıyorum benim oğlum hep 2 hafta önden gitti ama normal zamanında doğmadı da sezaryanla zorla ettik yerinden :) ve ayrıca 3500 kilo doğdu usg ölçümleri aşağı yukarı hesaplıyor fazlada olabilir eksikte.
endişe etme artık vakti gelince bak nasıl doğucak o minik paşa :)
evt cnm hatrliym yazmistin sende bebis iri diye.cnm seker im coksukur normal cikiyo.ayrica hic odem vs de yok.yani su idrar sikintisi dsnda cojiyiym.hic agirlasmadm.ama basi asagida ya acaba baski yapip suyumun gelmesine neden olur diye korkym neyse hayrlisi artk nediyelim. MegaBitli .!.:canım şey bendede varbugün 30+3 üz ama tam 1 ay önden gidiyo. 2 hafta önce açlık tokluk şekerime bakıldı fazla bişey çıkmadı ama yinede diyete girdik. bugün doktor kilo almamış nasıl oldu bu dedi ee dedim doktor bey diyete girdik ya. yarın yine açlık tokluk şekerime bakılcak. doktorum iri bi bebekse sorun yok ama şeker varsa asıl problem o dedi. tahlilleri tekrarlıycaz dedi
Canim bebegin basi donmustu zaten bi degisiklik yok ama ben normal dogum yapmicam zaten. Anemi rahatsizligim var bu nedenle clexan igne ve ecoprin kullaniyorum kan sulandirici olarak. Bunlara mutlaka devam ediyoruz dedi ve bi de magnezyum ekledi ilaclarima.maşallah bebişinecnm snn bebiş dönmüş mü, başı aşağıda mı? bir de ayağın nedeniyle dr un ne öneriyor? normal doğum olabilir miymiş birşey söledi mi?
bn de geçen hafta ayağımın üstüne basamadım sürekli yattım oğluşumun başı aşağıdayken dönmüş yukarı çıkmış.. ama dr um dha çok yön değiştirir, merak etme dedi..
Bende 32+1 de pazartesi gunu gittim kontrole benide 27 gun sonra cagirdi.sastim kaldim...Hayır canım bahar hastanesine özlem Çaylan Canıtez e gidiyorum banada 1 ay cok uzun geldi Herşeyin iyi oldugunu bir sıkıntı olursa gitmemi söyledi hatta dogumu sordum bana daha 2 Ay var dogumu Düşünme dedi zaten Yani bugün sinir oldum doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?