2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Herkese selam arkadaşlar doktordan geldim oğlum 1732 gr 42 cm olmuş yalnız sata göre 31+4 ama geç Döllenme varmış 4 gün satım 13 Aralık ama eşim 24 Aralık'ta gelmişti şimdi tam anlayamadığım ben kaç haftalığım ac 31w0d. Efw 30w6d . Fl 31w5d. Bpd 31w5d . Değerler bunlar kafam çok karıştı ben kaç haftalığım ki acaba Anlayan varmı doktorum herşey yolunda hiçbir sıkıntı yok 1 ay sonra gel Dedi

Kizlar depend bez almalimiyizzz bu konuda netlesemiyorum.onu dogumdan sonraki kanama icinmi aliyorsunuz bilgilendirirseniz cokk sevinirimmm(((
Valla ben p.tesi gidince dr. Sekreterine soracam canım bende bilmiyorum kardeşim hastanede veriyorlar diyo bide doğum göre degisirmi bilmiyorum sezeryan olursa dahami az olur kanama normal doğumda daha yoğun oluyor sanırım kanama bilmiyorum sorup ona göre alacam

Amin canım emanet ettigimizz canimizdan kıymetli olunca aylar öncesinden düşünmek gerekiyor

Aynen bende canim sezeryan dusunuyorum eger gerekecekse onlemimizi alalim cantamiza koyalim yok gerek yoksa bosuna almamizin anlami yok bende sorcam insallah

Canim karni 31w0d -31hafta+0gun,fl biliyoruz bacak kemigi 31hafta 5 gun sadece bunlari cozdum bende sinir oluyorum hep kafami karisitiriyo bu degerler benimde

canım aynı şey bendede var bugün 30+3 üz ama tam 1 ay önden gidiyo. 2 hafta önce açlık tokluk şekerime bakıldı fazla bişey çıkmadı ama yinede diyete girdik. bugün doktor kilo almamış nasıl oldu bu dedi ee dedim doktor bey diyete girdik ya. yarın yine açlık tokluk şekerime bakılcak. doktorum iri bi bebekse sorun yok ama şeker varsa asıl problem o dedi. tahlilleri tekrarlıycaz dedi

Canim 31w0d -31hafta+0gun
Saol canım normalde benim hesabımda öyleydi ama bugün kafam çok karıştı alttan cihazla baktı erken dogum riski varmı diye Birkaç gün önce üç dört damla su gelmişti dogumhaneye çıktım yine birşeyle alttan baktı gelen suyum mu diye çok yoruldum Allah tan herşey güEl çıktı

Tatlım sen de cenk beye gitmiyor muydun? Benim de pzrtesi kontrolum vardı, satımız da seninle çok yakın.. Bana artık kontrolleri 2 haftada 1 e düşürelim dedi.. Acaba bi sıkıntı mı gördü? Bir de bna sadece kilosuyla boyunu söylüyor, 3tür hiç usg çıktısı vermiyo, ben de her seferinde unutuyorum istemeyi..

Hayır canım bahar hastanesine özlem Çaylan Canıtez e gidiyorum banada 1 ay cok uzun geldi Herşeyin iyi oldugunu bir sıkıntı olursa gitmemi söyledi hatta dogumu sordum bana daha 2 Ay var dogumu Düşünme dedi zaten Yani bugün sinir oldum doktora

ins cnm ama su idrar tutamama işi beni bitiriyo.hayat kalitem kalmadı çok zorlanym anlatamam.ama napalim Ya Sabır diyip 1 ayın geçmesini beklicem(

pardon cnm yanlış hatırlamışım :) bebiş ve sen iisen gerisini boşver takma kafana bna da cenk bey aynısını söyledi dha doğuma 2 ay acele etme diyoo ama bna sanki ağustos sonu doğurcakmışım gbi geliyoo

. İnss cnm yanı erken dogmazmi diyosun.cnm evt ultrason ölçümü yapılabilir ama ben 3 Dr a gittm son 1 ayda.hepsi aynı şeyi söyledi.cnm inan hiç istahim yok 4 kilo aldm dusun işte.sanrm doğ sonrası hamile kalmadan önceki kilomun baya altında olucam) buna sevinyrm

evt cnm hatrliym yazmistin sende bebis iri diye.cnm seker im coksukur normal cikiyo.ayrica hic odem vs de yok.yani su idrar sikintisi dsnda cojiyiym.hic agirlasmadm.ama basi asagida ya acaba baski yapip suyumun gelmesine neden olur diye korkym neyse hayrlisi artk nediyelim

Canim bebegin basi donmustu zaten bi degisiklik yok ama ben normal dogum yapmicam zaten. Anemi rahatsizligim var bu nedenle clexan igne ve ecoprin kullaniyorum kan sulandirici olarak. Bunlara mutlaka devam ediyoruz dedi ve bi de magnezyum ekledi ilaclarima.

Kizlar kaynanam 10lu hastane cikisi almis bebegime ama cilek kokulu almis. Uzerinde yuzde yuz dogal cilek kokulu yaziyor ama ne yapacagimi bilemedim. Sizce kullanim mi?

Bende 32+1 de pazartesi gunu gittim kontrole benide 27 gun sonra cagirdi.sastim kaldim...

Kizlar ya sizde de ben cikti mi? Olur olmadik her tarafimi benler sardi resmen.gergun bi yenisi pitliyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…