2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar Bebeğin 0 3 aylık 7 tane Takım'ı var yeter mi sizce. bunları da beğendim alsam mı acaba? çok kararsızım arkadaşlar alma diyorlar ama bana da çok az geldi sanki.

Eklentiler

• image.webp
    19 KB · Görüntüleme: 103
  • image.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 101
Kizlar kaynanam 10lu hastane cikisi almis bebegime ama cilek kokulu almis. Uzerinde yuzde yuz dogal cilek kokulu yaziyor ama ne yapacagimi bilemedim. Sizce kullanim mi?
Bir yıka bakalım belki çıkar kokusu 2-3 kerede fazladan durulat. Çıkarsa giydir çıkmazsa ben olsam giydirmezdim şahsen. Ne kadar doğal kokulu yazsada kimyasal sonuçta gıda esansı bile olsa yenidoğan cildine uygun değil.

kızlar Bebeğin 0 3 aylık 7 tane Takım'ı var yeter mi sizce. bunları da beğendim alsam mı acaba? çok kararsızım arkadaşlar alma diyorlar ama bana da çok az geldi sanki.
ayıcıklıyı çok beğendim bende 0-3 aylıksa bu takımlar al bence. Tabi bebeğinin kilosu da önemli benim oğlum küçük olacak herhalde 3-3,5 arası doğmasını bekliyoruz, o yüzden ben olsam alırdım yani. Yok garanti olsun diyorsan aynı takımın 3-6 aylığını al içinde kalmasın hevesini al canım hiç birşey onlardan ve bizim heveslerimizden değerli değil.

maşallah cnmmm :) benim kızım da 48 cm 2450 gr olmuş. ama senin bebiş hepimizi geçti baksana :))

canım Şunları aldım artık son olacak inşallah 0 3 ay

Eklentiler

• image.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 86
  • image.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 93
maşallah cnmmm :) benim kızım da 48 cm 2450 gr olmuş. ama senin bebiş hepimizi geçti baksana :))
maşallah kızına) ben bebekleri standart 50 cm doguyolar sanydm ama baksana 50 yı baya geçecek gibiler ben hamileligmde calismadm surekli raporluydm anne dinlenirse bebek kilo alir diyolar ,sanrm dogru.saglikli olsnda kilosu oyle onmli degil tabi

Bende bugün doktordaydm canm 33+1 2189 olmuşuz bnce seninde gayet normal bazen zayif çıkıyor bazen fazla ultsn makinesine göre değişiyor dert etme önemli olan sağlıklı olması

Güzellermiş ama bence artık takım alma bide çok hızlı büyüyomuş ilk aylarda bebekler gelmezse yazık olur bebekler bi doğsun onlara kıyafet bakmak daha zevkli olacak bence

canim benim kuzumun0-3ay icin 2tane 10lu,2tane 6li hastane cikisi 2tane 5li takimi var 2li 3lu takimlarimiz var sade tulumlarimiz var tek altlarimiz ic zibinlarimiz var.ben daha 0-3almiycam mesela abartmisim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…