Off bende de çıktı sinir oluyorumKizlar ya sizde de ben cikti mi? Olur olmadik her tarafimi benler sardi resmen.gergun bi yenisi pitliyo...
kolumun Altında et beni vardı o baya büyüdü. bu bebişler bizi yıpratmaya şimdiden başladıKizlar ya sizde de ben cikti mi? Olur olmadik her tarafimi benler sardi resmen.gergun bi yenisi pitliyo...
Bir yıka bakalım belki çıkar kokusu 2-3 kerede fazladan durulat. Çıkarsa giydir çıkmazsa ben olsam giydirmezdim şahsen. Ne kadar doğal kokulu yazsada kimyasal sonuçta gıda esansı bile olsa yenidoğan cildine uygun değil.Kizlar kaynanam 10lu hastane cikisi almis bebegime ama cilek kokulu almis. Uzerinde yuzde yuz dogal cilek kokulu yaziyor ama ne yapacagimi bilemedim. Sizce kullanim mi?
Bende 76 ile kaldım şimdi 91 im aman sağlıkla dogsunlar veririm kiloyu hiç düşünmüyorum BiDe benim ikiz iki katı efor harcicam bi r kızım daha var 3 çocukla veririm sanirim
benimle aynı kiloyu almışsın 56 +23=79 oldum ben sen kaçla kaldın ki..
ayıcıklıyı çok beğendim bende 0-3 aylıksa bu takımlar al bence. Tabi bebeğinin kilosu da önemli benim oğlum küçük olacak herhalde 3-3,5 arası doğmasını bekliyoruz, o yüzden ben olsam alırdım yani. Yok garanti olsun diyorsan aynı takımın 3-6 aylığını al içinde kalmasın hevesini al canım hiç birşey onlardan ve bizim heveslerimizden değerli değil.kızlar Bebeğin 0 3 aylık 7 tane Takım'ı var yeter mi sizce. bunları da beğendim alsam mı acaba? çok kararsızım arkadaşlar alma diyorlar ama bana da çok az geldi sanki.
kızlar bişey soracam decavit ile bilikte gynoferon kullanan varmı acaba
Kızlar kontrole geldim Dr a.idrar tutamama ve vajina agrim içinbbebeğin başı çok asagidayms.surekli yat dinlen dedi ve yine şekerden şüphelendi tahlil yaptırdı.bu kaçtır surekli şeker tahlili yaptryr normal çıkmasına rağmen.bebis 2900 olmuşboyu 48 cm.sanrm buyuzden supheleniyo.acaba erkn dogarmi ya.bide ya 4 kg yyı geçerse .korkuyorum aniden dogum başlar diye
canım Şunları aldım artık son olacak inşallah 0 3 ayayıcıklıyı çok beğendim bende 0-3 aylıksa bu takımlar al bence. Tabi bebeğinin kilosu da önemli benim oğlum küçük olacak herhalde 3-3,5 arası doğmasını bekliyoruz, o yüzden ben olsam alırdım yani. Yok garanti olsun diyorsan aynı takımın 3-6 aylığını al içinde kalmasın hevesini al canım hiç birşey onlardan ve bizim heveslerimizden değerli değil.
ilki çok şık ikincisi de çok şirin sağlıkla giysin inşallah canım.canım Şunları aldım artık son olacak inşallah 0 3 ay
Belki dogumdan sonra kaybolurlarOff bende de çıktı sinir oluyorum
kolumun Altında et beni vardı o baya büyüdü. bu bebişler bizi yıpratmaya şimdiden başladı
Kizlar depend bez almalimiyizzz bu konuda netlesemiyorum.onu dogumdan sonraki kanama icinmi aliyorsunuz bilgilendirirseniz cokk sevinirimmm(((
maşallah kızınamaşallah cnmmm :) benim kızım da 48 cm 2450 gr olmuş. ama senin bebiş hepimizi geçti baksana :))
Canım ben her ihtimale karşı aldım ama sezeryanda pek gerek olmuyormus, duruma bakarsın gerekirse alırsın: )Kizlar depend bez almalimiyizzz bu konuda netlesemiyorum.onu dogumdan sonraki kanama icinmi aliyorsunuz bilgilendirirseniz cokk sevinirimmm(((
Kızlar kontrolden geldik, çok şükür Kızımın sağlığı yerinde. 33+5 olduk bugün. Kilosu 2085 , boyu 45 cm civarında dedi Dr. KiLosu az gibi geldi ama bana? Günü bana yakın olanlar yazabilir mi? Gerçi sağlığı yerinde olsun da, nst ye de girdik, şükür bi sıkıntı çıkmadı, tansiyonum biraz yüksek çıktı. Ne olur ne olmaz 24 saatlik idrara bi bakalım dedi. Protein Kaçağı falan var mı diye. Kan sulandırıcı kullandığımdan artık haftada bi görüşelim, dedi.
Güzellermiş ama bence artık takım alma bide çok hızlı büyüyomuş ilk aylarda bebekler gelmezse yazık olur bebekler bi doğsun onlara kıyafet bakmak daha zevkli olacak bencekızlar Bebeğin 0 3 aylık 7 tane Takım'ı var yeter mi sizce. bunları da beğendim alsam mı acaba? çok kararsızım arkadaşlar alma diyorlar ama bana da çok az geldi sanki.
canim benim kuzumun0-3ay icin 2tane 10lu,2tane 6li hastane cikisi 2tane 5li takimi var 2li 3lu takimlarimiz var sade tulumlarimiz var tek altlarimiz ic zibinlarimiz var.ben daha 0-3almiycam mesela abartmisim galibakızlar Bebeğin 0 3 aylık 7 tane Takım'ı var yeter mi sizce. bunları da beğendim alsam mı acaba? çok kararsızım arkadaşlar alma diyorlar ama bana da çok az geldi sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?