2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Güzellermiş ama bence artık takım alma bide çok hızlı büyüyomuş ilk aylarda bebekler gelmezse yazık olur bebekler bi doğsun onlara kıyafet bakmak daha zevkli olacak bence
evet öyle diyorlar çabuk büyüyorlarmış. almıcam artık ama en azından şimdi kafam daha da rahatladı. az olmadın da ben o hâlimle dışarı çıkamam sonuçta. herkesin zevkini de beğenmem en azından içim rahat şimdi. değiştire değiştire giydiririm yavruma

benim de 7 tane hastane çıkışı - 10lu, 5 li, 6lı - şeklinde Dediğin gibi zıbın, çıtçıtlı badi, pantolon ,yelek baya bi şey var ama ne bilim aç gözlü de olabilirim tabi gerçi ben yemek yaparken filan da böyleyim elim hiç aza gitmez

Kizlar ya sizde de ben cikti mi? Olur olmadik her tarafimi benler sardi resmen.gergun bi yenisi pitliyo...
Ay evet canım bende de çıktı. Hatta geçenlerde göğsümün Arasında çıktı ve acıyordu. Sonra bi kaç gün sonra acısı geçti, baktım ki o da gitmiş. Sanırım hamilelıkte bi kaç hormonun fazlalığından oluyormuş.

kızlar Bebeğin 0 3 aylık 7 tane Takım'ı var yeter mi sizce. bunları da beğendim alsam mı acaba? çok kararsızım arkadaşlar alma diyorlar ama bana da çok az geldi sanki.
Canım 7 tane bile çok fazla bence. Gerek yok. Hemen büyüyecekler Nasılsa.

Ayni ben de ayniyim cnm elim aza gitmez yemek bile yaparken ayni

Kizlar ya sizde de ben cikti mi? Olur olmadik her tarafimi benler sardi resmen.gergun bi yenisi pitliyo...
Minik minik acık kahverengi benler değil mi? Benim ilk göğüs çevreden basladı.boynuma doğru yayıldı inşallah yüzüme doğru yürümezler

Kızlar neler yapmissiniz öyle ben bebisimi çıplak bırakacam sanırım 10lu hastane çıkışı bir tane ,ikili takım iki tane , üç tane pantolonu uzun kollu citcitliyla takım yaptım Gerisini 3-6 aldım oda iki tulum bir ikili takım aldım sadece daha alsam mi ki

Bende çok birşey almadım. Alamadım daha doğrusu 0-3 ay için kıyafet olarak;
2 tane 2 parça takım,
3 tulum,
3 kolsuz çıtçıtlı badi,
1 5'li takım bu kadar alabildim hediye gelen olur diye ama ben sanmıyorum işimiz nedeni ile hiç akrabamız olmayan bir yerdeyiz iş yerinden de en fazla 3 kişi getirir bu tarz hediye (ki genelde iş yerinde para toplanır altın aşınır fakülte adına böyle durumlarda) e akraba desem onlarda bebeği anca seneye bayramda görecekler eşimin tarafı 6 saatlik mesafede benimkiler en yakını 14 saat mesafede kimse gelmez yani kalkıp bebek görmeye. Bakalım olmadı çıkıp alıcam çıplak kalacak çocuk resmen. Ama şimdi heveslerim hep kalıyor gibi. Doğumdan önce son atağa geçip almazsam tabi.

Aktif dogumabgirilene kadar yok sanirim ama girdikten sonra avr burda acilmasi baslayan kadinlara yuruyus yaptiriyorlar serviksi yumusatip dogumu hizlandiriyormus.

Ayni sey mi bilmiyorum ama boyle ben de degil bazen deriyle ayni renk bazen biraz daha koyu.cok minik 3 boyutlu seyler. Gogus cevresi, boyun ve gobkte bikac tne var. dr hormonlardan dedi, dogumdan sonra gecicekmis.

ben de aynı öyleyim bu aralar.. uykumdan anlamıyorum bişey. kızlar bir de adet ağrısı gibi ağrım var iki gündür normal midir

ben de aynı öyleyim bu aralar.. uykumdan anlamıyorum bişey. kızlar bir de adet ağrısı gibi ağrım var iki gündür normal midir

Bende bu soruyu sormaya geldim özellikle sabahları agrım cok oluyor :/

Bende de var. Yalancı sancılar sanırım. Dinlediğiniz zaman geçerse sorun yokmuş. Ama gerçek sancılar dinlenince geçmiyormuş. Normal bir ağrı diye düşünüyorum. Hamileliğin ilk haftalarında da olmuştu. Karnımı ovalayarak yatıyorum geceleri yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…