- 7 Şubat 2013
- 1.044
- 1.773
- 133
evet öyle diyorlar çabuk büyüyorlarmış. almıcam artık ama en azından şimdi kafam daha da rahatladı. az olmadın da ben o hâlimle dışarı çıkamam sonuçta. herkesin zevkini de beğenmemGüzellermiş ama bence artık takım alma bide çok hızlı büyüyomuş ilk aylarda bebekler gelmezse yazık olur bebekler bi doğsun onlara kıyafet bakmak daha zevkli olacak bence
Ay evet canım bende de çıktı. Hatta geçenlerde göğsümün Arasında çıktı ve acıyordu. Sonra bi kaç gün sonra acısı geçti, baktım ki o da gitmiş. Sanırım hamilelıkte bi kaç hormonun fazlalığından oluyormuş.Kizlar ya sizde de ben cikti mi? Olur olmadik her tarafimi benler sardi resmen.gergun bi yenisi pitliyo...
Canım 7 tane bile çok fazla bence. Gerek yok. Hemen büyüyecekler Nasılsa.kızlar Bebeğin 0 3 aylık 7 tane Takım'ı var yeter mi sizce. bunları da beğendim alsam mı acaba? çok kararsızım arkadaşlar alma diyorlar ama bana da çok az geldi sanki.
Ayni ben de ayniyim cnm elim aza gitmez yemek bile yaparken aynibenim de 7 tane hastane çıkışı - 10lu, 5 li, 6lı - şeklinde Dediğin gibi zıbın, çıtçıtlı badi, pantolon ,yelek baya bi şey var ama ne bilim aç gözlü de olabilirim tabigerçi ben yemek yaparken filan da böyleyim elim hiç aza gitmez
Minik minik acık kahverengi benler değil mi? Benim ilk göğüs çevreden basladı.boynuma doğru yayıldı inşallah yüzüme doğru yürümezlerKizlar ya sizde de ben cikti mi? Olur olmadik her tarafimi benler sardi resmen.gergun bi yenisi pitliyo...
İlk hoşgeldin benden olsun o zaman. Bebeğin kız mı erkek mi diye klasik bir soru ile başlayayım meselaBeni de aranıza alır mısınız :)
Çok güzel muhabbet maşallah neden daha önce gelmemişim...
Bende çok birşey almadım. Alamadım daha doğrusu 0-3 ay için kıyafet olarak;Kızlar neler yapmissiniz öyle ben bebisimi çıplak bırakacam sanırım 10lu hastane çıkışı bir tane ,ikili takım iki tane , üç tane pantolonu uzun kollu citcitliyla takım yaptım Gerisini 3-6 aldım oda iki tulum bir ikili takım aldım sadece daha alsam mi ki
Umarim canim benim...günaydın cnm ne güzel bir yazı paylaşmışsın bravoumarım herşey gönlümüzce olur
Günaydın canım. İnsan artık kavuşmak istiyor. Son aylar geçmek bilmiyor derlerdi inanmazdım. Sence yürüyüşün faydası var mı doğuma?
Doktora söyledim bana; büyükanne bilgilerini nereden öğrenip geliyorsun diyo
Doğumla yürüyüşün alakası yok dedi.
balık yağı hapı kullanan varmı ? doktor bana 2 hafta önce verdi bi sorun yoktur heralde kafama takıldı
Cok ilginc seyler duyuyorum gercekten :)benimkide 32. haftada verdi , cumartesi kontrolde sorayım bende bu konuyu . sağol canım
Ayni sey mi bilmiyorum ama boyle ben de degil bazen deriyle ayni renk bazen biraz daha koyu.cok minik 3 boyutlu seyler. Gogus cevresi, boyun ve gobkte bikac tne var. dr hormonlardan dedi, dogumdan sonra gecicekmis.Kizlar ya sizde de ben cikti mi? Olur olmadik her tarafimi benler sardi resmen.gergun bi yenisi pitliyo...
Bende bu soruyu sormaya geldim özellikle sabahları agrım cok oluyor :/ben de aynı öyleyim bu aralar.. uykumdan anlamıyorum bişey. kızlar bir de adet ağrısı gibi ağrım var iki gündür normal midir
ben de aynı öyleyim bu aralar.. uykumdan anlamıyorum bişey. kızlar bir de adet ağrısı gibi ağrım var iki gündür normal midir
Bende bu soruyu sormaya geldim özellikle sabahları agrım cok oluyor :/
[/QUOT
benim yiğenim 3 buçuk yaşına yaklaşana kadar kullandı nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?