2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ayni sey mi bilmiyorum ama boyle ben de degil bazen deriyle ayni renk bazen biraz daha koyu.cok minik 3 boyutlu seyler. Gogus cevresi, boyun ve gobkte bikac tne var. dr hormonlardan dedi, dogumdan sonra gecicekmis.
Evet canim tam olarak onlardan bahsediyorum.dogumdan sonra godecekse super gogsumun altinda hobegimde boynumde heryerdeler cunku.

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım bugün inşallah keyifler yerindedir bizim dün aksam küçük bir misafirimiz vardı daha 20 günlük iyi bir antrenman yaptık maşallah çok uslu bir bebekti inşallah bizimkilerde öyle olur.

teyzemler görümceme de yaptırmışlardı, ama herkeste farklı olabiliyor. Görümcem 18 martta doğum yaptı fakat şubat ayının başında bile bir ayağını diğer ayağının üzerine koyamıyordı.

Ay ben de çok begendim bunu ama small bulamadım sen nerden aldın small var mi bakım bende bunun pijama takiminida istiyorum yoksa pierre cardin beyaz alçam da beyaz alma diyorlar

var canım n11. coma bak istersen pijama takımıda var

kızlar merhaba, ben sizden biraz öndeyim sat olarak, rentıp songül hanıma gidiyorum. En son 32+0 da gitmiştim. 2 haftada çağırmasını beklerken 35+0 da çağırdı o da NST olacağı için. Yoksa şuan durumun gayet güzel gidiyor. Çok sık kontrole gerek yok, zaten durumunda herhangi bir farklılık görürsen hemen geleceksin dedi. Bir sonraki haftayı bekliyoruz bakalım gitmek için :) Günaydın Buarada hepinize

günaydın kızlar herkes iyi mii?? biraz okudum geçmişi benimde boynum kahverengi benlerle doldu her aynaya baktığımda sinir oluyorum inşallah doğumdan sonra geçer..
dün doktor kontrolüm vardı biraz moralim bozuldu.. kızımın kafası haftasıyla uyumlu ama vücudu bir hafta geriymiş öyle söyledi doktorum.. arayı kapatabilir dedi ama 3 kilo bile doğmayabilir dedi.. kilo alımı durursa mecbur sezeryan olur dedi.. balık hapı içiyordum ihmal etme sakın dedi.. et ye et suyu çorba iç haftaya yine gel dedi.. bir haftada ne kadar kilo almış ona bakacakmış... tam 34 haftalığım kızımın kilosu 2,100 gr.. 2.300 olması gerekirdi filan dedi.. onun dışında nstye bağlandım orda bi sıkıntı çıkmadı şükür.. troid hastasıyım ilaç kullanıyorum yıllardır hamileliğin başından beri değerlerim iyiydi ama son tahlilde yüksek çıktı ona da canım sıkıldı ilacın dozunu baya arttırdı doktor..
herşey Allah'tan biliyorum kafama takıp kendimi de kızımı da üzmek istemiyorum.. küçük doğsa da büyür diyorum kendi kendime.. herşey iyi olacak inşallah.. ama insan hep iyi şeyler duymak istiyor... anne olmak ne zormuş

Gunaydin herkese, sabahin 6 sinda sol kasigimdan bicak saplanir gibi bir agri girdi,tam olarak kalca ile belin birlesim yerindeydi,sonra siddeti artti artii derken wc ye gideyim dedim kalkamadim igne gibi batti resmen. Bi 10 dk surdu,esim yatakta telkin etmeye calisti ben dogum basladi diye panik oldum,o kadar kolay degil dogurmak ben de arastiriyorum dedi, uzman doktor gibi konustu falan,simdi hastaneye geldik sirami bekliyorum bakalim ne cikacak,zaten kasilmalari olan biriydim bu olay tuzu biberi oldu

geçmiş olsun canım inşallah önemli birsey değildir ..

günaydın canım
benımde oncekı haftalarda gobek cevresı kucuktu ..bana yemekten sonra yuruyus yap kan dolasımı hazlansın dedı
oyle yaptım..badem cevız ye bu arada bol bol
dıger hafta gıttıgımde normale donmüştü..umarım sende de işe yarar...üzme kendını çok sıkıntılı bır durum degıl...anne olmak zor tabı...kaç haftadır her gun farklı sıkayetlerle gelıyoruz buraya...ALllah saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın

canım geçmiş olsun. kas ağrısı filandır belki hadi bakalım hayırlı haberlerle gel

yalancı sancı olabılır canım...bı nst ye gır bakalım umarım dedıgın gıbı degıldır...bızıde haberdar et

badem ve ceviz yemiyorum ne zamandır iyi hatırlattın canım yaa Allah razı olsun.. ben böyleyim işte aklıma gelmiyor ki faydalı şeyler yemek ramazanda yürüyüş yapamamıştım şimdi tekrar başladım işe yarıyorsa daha bi hevesle yürürüm artık.. inşallah benimki de hemen kapatır arayı..

son cümlende dediğin gibi insan güzel şeyler duymak istiyor canım haklısın...ama sen bu haftayı söyle güzel geçirip yemene içmene dikkat et Allah büyüktür arayı kapatır kızın merak etme sen boğazına bak ki kızın kilo alsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…