Aynen canim gobegimin ustundeki cizgide bile cikti..Minik minik acık kahverengi benler değil mi? Benim ilk göğüs çevreden basladı.boynuma doğru yayıldı inşallah yüzüme doğru yürümezler
Evet canim tam olarak onlardan bahsediyorum.dogumdan sonra godecekse super gogsumun altinda hobegimde boynumde heryerdeler cunku.Ayni sey mi bilmiyorum ama boyle ben de degil bazen deriyle ayni renk bazen biraz daha koyu.cok minik 3 boyutlu seyler. Gogus cevresi, boyun ve gobkte bikac tne var. dr hormonlardan dedi, dogumdan sonra gecicekmis.
2 yaşına kadar rahat yatar bence70x130 ile kaç yaşına kadar yatar sence canım? 2 falan mı?
teyzemler görümceme de yaptırmışlardı, ama herkeste farklı olabiliyor. Görümcem 18 martta doğum yaptı fakat şubat ayının başında bile bir ayağını diğer ayağının üzerine koyamıyordı.Kızlar instagramda takip ettiğim bi blog yazarı var anne tavşan diye en son 2 gün önce bi yazı paylaşmıştı doğum yaklaşmış mı babaannesinin yöntemiymiş şöyle oluyormuş belini duvara dayıyosun sağ topuğunu sol ayağının üzerine koyabiliyosan daha doğuma var ama koyamıyorsan doğuma 2 gün var demekmiş o yapamamış bakalım taktik doğrumu diyordu bugün doğuma girmiş bende hemen denedim tabiki koyabiliyorum :))çok karışık yazdım farkındayım ama ilginç bi yöntem paylaşayım dedim
Ay ben de çok begendim bunu ama small bulamadım sen nerden aldın small var mi bakım bende bunun pijama takiminida istiyorum yoksa pierre cardin beyaz alçam da beyaz alma diyorlar
Tatlım sen de cenk beye gitmiyor muydun? Benim de pzrtesi kontrolum vardı, satımız da seninle çok yakın.. Bana artık kontrolleri 2 haftada 1 e düşürelim dedi.. Acaba bi sıkıntı mı gördü? Bir de bna sadece kilosuyla boyunu söylüyor, 3tür hiç usg çıktısı vermiyo, ben de her seferinde unutuyorum istemeyi..
Hayır canım bahar hastanesine özlem Çaylan Canıtez e gidiyorum banada 1 ay cok uzun geldi Herşeyin iyi oldugunu bir sıkıntı olursa gitmemi söyledi hatta dogumu sordum bana daha 2 Ay var dogumu Düşünme dedi zaten Yani bugün sinir oldum doktora
Gunaydin herkese, sabahin 6 sinda sol kasigimdan bicak saplanir gibi bir agri girdi,tam olarak kalca ile belin birlesim yerindeydi,sonra siddeti artti artii derken wc ye gideyim dedim kalkamadim igne gibi batti resmen. Bi 10 dk surdu,esim yatakta telkin etmeye calisti ben dogum basladi diye panik oldum,o kadar kolay degil dogurmak ben de arastiriyorum dedi, uzman doktor gibi konustu falan,simdi hastaneye geldik sirami bekliyorum bakalim ne cikacak,zaten kasilmalari olan biriydim bu olay tuzu biberi oldu
günaydın canımgünaydın kızlar herkes iyi mii?? biraz okudum geçmişi benimde boynum kahverengi benlerle doldu her aynaya baktığımda sinir oluyorum inşallah doğumdan sonra geçer..
dün doktor kontrolüm vardı biraz moralim bozuldu.. kızımın kafası haftasıyla uyumlu ama vücudu bir hafta geriymiş öyle söyledi doktorum.. arayı kapatabilir dedi ama 3 kilo bile doğmayabilir dedi.. kilo alımı durursa mecbur sezeryan olur dedi.. balık hapı içiyordum ihmal etme sakın dedi.. et ye et suyu çorba iç haftaya yine gel dedi.. bir haftada ne kadar kilo almış ona bakacakmış... tam 34 haftalığım kızımın kilosu 2,100 gr.. 2.300 olması gerekirdi filan dedi.. onun dışında nstye bağlandım orda bi sıkıntı çıkmadı şükür.. troid hastasıyım ilaç kullanıyorum yıllardır hamileliğin başından beri değerlerim iyiydi ama son tahlilde yüksek çıktı ona da canım sıkıldı ilacın dozunu baya arttırdı doktor..
herşey Allah'tan biliyorum kafama takıp kendimi de kızımı da üzmek istemiyorum.. küçük doğsa da büyür diyorum kendi kendime.. herşey iyi olacak inşallah.. ama insan hep iyi şeyler duymak istiyor... anne olmak ne zormuş
canım geçmiş olsun. kas ağrısı filandır belki hadi bakalım hayırlı haberlerle gelGunaydin herkese, sabahin 6 sinda sol kasigimdan bicak saplanir gibi bir agri girdi,tam olarak kalca ile belin birlesim yerindeydi,sonra siddeti artti artii derken wc ye gideyim dedim kalkamadim igne gibi batti resmen. Bi 10 dk surdu,esim yatakta telkin etmeye calisti ben dogum basladi diye panik oldum,o kadar kolay degil dogurmak ben de arastiriyorum dedi, uzman doktor gibi konustu falan,simdi hastaneye geldik sirami bekliyorum bakalim ne cikacak,zaten kasilmalari olan biriydim bu olay tuzu biberi oldu
yalancı sancı olabılır canım...bı nst ye gır bakalım umarım dedıgın gıbı degıldır...bızıde haberdar etGunaydin herkese, sabahin 6 sinda sol kasigimdan bicak saplanir gibi bir agri girdi,tam olarak kalca ile belin birlesim yerindeydi,sonra siddeti artti artii derken wc ye gideyim dedim kalkamadim igne gibi batti resmen. Bi 10 dk surdu,esim yatakta telkin etmeye calisti ben dogum basladi diye panik oldum,o kadar kolay degil dogurmak ben de arastiriyorum dedi, uzman doktor gibi konustu falan,simdi hastaneye geldik sirami bekliyorum bakalim ne cikacak,zaten kasilmalari olan biriydim bu olay tuzu biberi oldu
sağol canım bu hafta ekstra dikkat edicem inşallah dediğin gibi faydası olur..U umut dunyasi canım sen hiç Canını Sıkma. doktorun dediklerini ye bol bol mutlaka faydası olacaktır.
bende de var her yerim ben doldu olan benlerim de büyüdüKizlar ya sizde de ben cikti mi? Olur olmadik her tarafimi benler sardi resmen.gergun bi yenisi pitliyo...
günaydın canım
benımde oncekı haftalarda gobek cevresı kucuktu ..bana yemekten sonra yuruyus yap kan dolasımı hazlansın dedı
oyle yaptım..badem cevız ye bu arada bol bol
dıger hafta gıttıgımde normale donmüştü..umarım sende de işe yarar...üzme kendını çok sıkıntılı bır durum degıl...anne olmak zor tabı...kaç haftadır her gun farklı sıkayetlerle gelıyoruz buraya...ALllah saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın
son cümlende dediğin gibi insan güzel şeyler duymak istiyor canım haklısın...ama sen bu haftayı söyle güzel geçirip yemene içmene dikkat et Allah büyüktür arayı kapatır kızın merak etme sen boğazına bak ki kızın kilo alsın..günaydın kızlar herkes iyi mii?? biraz okudum geçmişi benimde boynum kahverengi benlerle doldu her aynaya baktığımda sinir oluyorum inşallah doğumdan sonra geçer..
dün doktor kontrolüm vardı biraz moralim bozuldu.. kızımın kafası haftasıyla uyumlu ama vücudu bir hafta geriymiş öyle söyledi doktorum.. arayı kapatabilir dedi ama 3 kilo bile doğmayabilir dedi.. kilo alımı durursa mecbur sezeryan olur dedi.. balık hapı içiyordum ihmal etme sakın dedi.. et ye et suyu çorba iç haftaya yine gel dedi.. bir haftada ne kadar kilo almış ona bakacakmış... tam 34 haftalığım kızımın kilosu 2,100 gr.. 2.300 olması gerekirdi filan dedi.. onun dışında nstye bağlandım orda bi sıkıntı çıkmadı şükür.. troid hastasıyım ilaç kullanıyorum yıllardır hamileliğin başından beri değerlerim iyiydi ama son tahlilde yüksek çıktı ona da canım sıkıldı ilacın dozunu baya arttırdı doktor..
herşey Allah'tan biliyorum kafama takıp kendimi de kızımı da üzmek istemiyorum.. küçük doğsa da büyür diyorum kendi kendime.. herşey iyi olacak inşallah.. ama insan hep iyi şeyler duymak istiyor... anne olmak ne zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?