2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım iyi haberlerini bekliyoruz haber ver...

ben de aynı öyleyim bu aralar.. uykumdan anlamıyorum bişey. kızlar bir de adet ağrısı gibi ağrım var iki gündür normal midir
Benimde ayni sık sık adet sancisi gibi sancim oluyor ama.nst de normal cikti. Bugun kontrolum var tekrar soracagim doktora

Günaydınn , hastaneye gelen ziyaretçilere ne ikram edeceksiniz kızlar lokum, çikolata tarzı şeyler yeterli olur heralde . eve gelenlere ayrıca minik hediyelerden veririm diye düşündüm ben ..

Benim kizim 3.5 yasinda 60-120 park yatakta hala yatiyor.Bu yaz bitiminde buyuk yataga gecirecegim.Ayrica kizimin boyu 1 metre civari kilosu da 18 ...

3.5'a kadar kullanabilirsem iyi zaten, ondan sonra korkulukları olmayan bir yatak alırım. teşekkürler :)

Günaydın canım bende Rentıp Selim Bey'e gidiyorum.32+1 de gittim.O da 27 gün sonra çağırdı beni. Bak senide geç çağırmış Songül Hn.Benimde kafama takılıyo kaç günlerdir.

Canım ben de 33+5tim dün. Benim de kontrolüm vardı. Benim de göbek çevresi biraz geride kalmış. 2085 grdı. Artık haftalık çağırdı. Nst de de herhangi Bi problem çıkmadı Şükür. Bana da eğer ki kilo alımı durursa o zaman alırız. Ama alsak da şu andan sonra.bi problem çıkacağını zannetmiyorum dedi. Ben de tiroit hastasıyım bakalım onun için de şimdi kan vereceğim. İnş evlatlarımızı sağ salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder Allah

Günaydınn , hastaneye gelen ziyaretçilere ne ikram edeceksiniz kızlar lokum, çikolata tarzı şeyler yeterli olur heralde . eve gelenlere ayrıca minik hediyelerden veririm diye düşündüm ben ..
canım ben çikolata yaptırcam fiyatı da uygun. bi de bebek şekeri yapıyorum güya ama pek ilerleyemedim henüz

Eklentiler

• image.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 112
  • image.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 110
canım ben çikolata yaptırcam fiyatı da uygun. bi de bebek şekeri yapıyorum güya ama pek ilerleyemedim henüz

Aynen canım bende bu çikolatalardan alacağım fiyatı uygun geldi hemde üzerinde bebeğin ismi de yazacak. hastaneye nasıl gideceğimiz belli değil zaten acaba çikolataları götürebilecekmiyiz orası da var

Aynen canım bende bu çikolatalardan alacağım fiyatı uygun geldi hemde üzerinde bebeğin ismi de yazacak. hastaneye nasıl gideceğimiz belli değil zaten acaba çikolataları götürebilecekmiyiz orası da var
iki haftaya kadar bi şey olmazsa yaptırcam bakalım. olmazsa evde ikram ederiz

inşallah canım benim sağol..

aynı şeyleri yaşıyoruz resmen... inşallah senin tiroid sonucun güzel çıkar canım.. haftaya kadar inşallah büyür yavrularımız arayı kapatırlar.. sende beslenmene dikkat et bu hafta elimizden geleni yapalım takdir Allah'ın..

Bende bunlardan yaptırcagım....hem hastane için hem de eve gelenler için...soğuk gönderim yapılıyormuş umarım kargodan sorunsuz gelir

Eklentiler

• ÇİKOL.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 130
  • ÇİKOLAT.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 137
aldım canım. small giyiyordum hamile kıyafetlerinde pijamayı Medium almıştım. iyi olur diye düşünüyorum o zamana kadar.
canım kargo kaç günde geldi ben de m beden alayım anca olur sanırım çıtçıtları var mı onu açılıyor mu giyince hoş mu peki...ne çok soru sordum of:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…