- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Benimde ayni sık sık adet sancisi gibi sancim oluyor ama.nst de normal cikti. Bugun kontrolum var tekrar soracagim doktora
canım ben çikolata yaptırcam fiyatı da uygun. bi de bebek şekeri yapıyorum güya ama pek ilerleyemedim henüz
hangi site canım bu...Bende bunlardan yaptırcagım....hem hastane için hem de eve gelenler için...soğuk gönderim yapılıyormuş umarım kargodan sorunsuz gelir
canım bende aldım o sıteden kırmızısını ve gecelıgının pembesını..sipariş verirken orda notlar kısmı var...oraya kılonu ve kaç haftalık gebe oldugunu yazıyorsun...sonra musterı temsılcısı senı arıyor ...bu bedenın kalıbı dar yada geniş diye...ona gore gonderıyorlar...ben 85 kıloyum şimdi...L beden aldım beden de büyük zaten..sıkıntısız giyerim...oskeortmen canım sen bu pijama takımından almıştın sanırım ben de sipariş verceğim ama beden konusunda emin olamadım...sen normal bedenine göre mi aldın yoksa büyük mü...bir de nasıl duruyor giydiğinde canım...
http://www.lohusasepeti.com/urun/bone-3810-lohusa-pijama-takimi/577
haci şerif yaz canım google ahangi site canım bu...
canım ben de 60*120 aldım zaten 2 yasa kadar yatar sonrasında oda yaparım diye düşündüm küçük de gelmedi gözüme...inş. yatabilirler , sığmaz falan diyorlar da genelde
eksikler bitmiyor bitmeyecek de doğuma kadar...bakayım siteye canım...haci şerif yaz canım google a
ordan cıkar sitesi kargo bedava
Bende bunlardan yaptırcagım....hem hastane için hem de eve gelenler için...soğuk gönderim yapılıyormuş umarım kargodan sorunsuz gelir
haci şerif yaz canım google a
ordan cıkar sitesi kargo bedava
süpermiş iyi oldu canım söylediğin ben de yazayım...ayrıca çok şık duruyor takımlar...canım bende aldım o sıteden kırmızısını ve gecelıgının pembesını..sipariş verirken orda notlar kısmı var...oraya kılonu ve kaç haftalık gebe oldugunu yazıyorsun...sonra musterı temsılcısı senı arıyor ...bu bedenın kalıbı dar yada geniş diye...ona gore gonderıyorlar...ben 85 kıloyum şimdi...L beden aldım beden de büyük zaten..sıkıntısız giyerim...
canım ben de 60*120 aldım zaten 2 yasa kadar yatar sonrasında oda yaparım diye düşündüm küçük de gelmedi gözüme...
canım ben beğendim hatta geceliğini ve sabahlığını da Alıp takım Yaptım. geceliğin boyunu kısalttırdım. bir de ben mark-ha.comdan âldım. 24 saat sürmedi gelmesicanım kargo kaç günde geldi ben de m beden alayım anca olur sanırım çıtçıtları var mı onu açılıyor mu giyince hoş mu peki...ne çok soru sordum of:))
Bende bunlardan yaptırcagım....hem hastane için hem de eve gelenler için...soğuk gönderim yapılıyormuş umarım kargodan sorunsuz gelir
boyut olarak yatar ama alacagın beşiğin derinliği de önemli canım bazılarının derinliği az oluyor...bir de çok aktif bir bebek olursa 70*130 da fark etmez aynı olur gibi...çok büyümden oda yapacaksan ideal bence...2 yaşından sonra korkuluksuz yatabilir mi dersin canım?
güle güle kullan canım benimki de hemen gelir inşallah...canım ben beğendim hatta geceliğini ve sabahlığını da Alıp takım Yaptım. geceliğin boyunu kısalttırdım. bir de ben mark-ha.comdan âldım. 24 saat sürmedi gelmesi
günaydın kızlar herkes iyi mii?? biraz okudum geçmişi benimde boynum kahverengi benlerle doldu her aynaya baktığımda sinir oluyorum inşallah doğumdan sonra geçer..
dün doktor kontrolüm vardı biraz moralim bozuldu.. kızımın kafası haftasıyla uyumlu ama vücudu bir hafta geriymiş öyle söyledi doktorum.. arayı kapatabilir dedi ama 3 kilo bile doğmayabilir dedi.. kilo alımı durursa mecbur sezeryan olur dedi.. balık hapı içiyordum ihmal etme sakın dedi.. et ye et suyu çorba iç haftaya yine gel dedi.. bir haftada ne kadar kilo almış ona bakacakmış... tam 34 haftalığım kızımın kilosu 2,100 gr.. 2.300 olması gerekirdi filan dedi.. onun dışında nstye bağlandım orda bi sıkıntı çıkmadı şükür.. troid hastasıyım ilaç kullanıyorum yıllardır hamileliğin başından beri değerlerim iyiydi ama son tahlilde yüksek çıktı ona da canım sıkıldı ilacın dozunu baya arttırdı doktor..
herşey Allah'tan biliyorum kafama takıp kendimi de kızımı da üzmek istemiyorum.. küçük doğsa da büyür diyorum kendi kendime.. herşey iyi olacak inşallah.. ama insan hep iyi şeyler duymak istiyor... anne olmak ne zormuş
hacı şerif yılların firması..bır de bızden once doğum yapan arkadaşların topiklerinde okudum çok beğenilmiş ...tadı güzel midir sizce? ben denemeden almama taraftarıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?