2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Benimde ayni sık sık adet sancisi gibi sancim oluyor ama.nst de normal cikti. Bugun kontrolum var tekrar soracagim doktora

canım kısa ve düzensiz şekilde olduğu sürece hazırlık kasılmaları oluyor, endişe etmeye gerek yok. artık çok normal son haftalara geliyoruz. normal doğum istiyorsan bu kasılmalara sevinmelisin:) benim olunca seviniyorum açıkcası:)

canım ben çikolata yaptırcam fiyatı da uygun. bi de bebek şekeri yapıyorum güya ama pek ilerleyemedim henüz

bende hacışerifte yaptırmayı düşünüyordum ama aklımda tatbak da var daha kalın içi fındık kuru üzüm dolgulu olan çikolataları var.. ikisinden birine karar vericem inşallah.. bide hastanede lokum dağıtmayı düşünüyorum.. eşim baklava alayım mı diyor dedim milleti şeker komasına sokucaz

canım bende aldım o sıteden kırmızısını ve gecelıgının pembesını..sipariş verirken orda notlar kısmı var...oraya kılonu ve kaç haftalık gebe oldugunu yazıyorsun...sonra musterı temsılcısı senı arıyor ...bu bedenın kalıbı dar yada geniş diye...ona gore gonderıyorlar...ben 85 kıloyum şimdi...L beden aldım beden de büyük zaten..sıkıntısız giyerim...

süpermiş iyi oldu canım söylediğin ben de yazayım...ayrıca çok şık duruyor takımlar...

canım kargo kaç günde geldi ben de m beden alayım anca olur sanırım çıtçıtları var mı onu açılıyor mu giyince hoş mu peki...ne çok soru sordum of:))
canım ben beğendim hatta geceliğini ve sabahlığını da Alıp takım Yaptım. geceliğin boyunu kısalttırdım. bir de ben mark-ha.comdan âldım. 24 saat sürmedi gelmesi

2 yaşından sonra korkuluksuz yatabilir mi dersin canım?
boyut olarak yatar ama alacagın beşiğin derinliği de önemli canım bazılarının derinliği az oluyor...bir de çok aktif bir bebek olursa 70*130 da fark etmez aynı olur gibi...çok büyümden oda yapacaksan ideal bence...

canım doktorun sezeryan yanlısı olabilir mi? benim oğlumda kordon sorunu vardı 38.haftada 2100 gr dı. sonra 3 haftada 1 kilo aldı 3300 doğdu. gebelik sayfalarında kilo tahmini olarak ne kadar geniş aralıklar veriliyor bence 200 gr ı dert etmek çok saçma. benim doktorum kilosunu söylemiyor bile, ayrıca ultrasonlar 1 kiloya kadar yanılabiliyor, öyle ufacık farkları belirleyemeyebiliyor. gebelik org sayfasında "Bu haftanın sonunda bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm. ve ağırlığı 2200 (1680-2930) gram!" diyor 34.hafta için.. bak ne geniş bir aralık vermiş.. üstelik senin bebeğin üst sınıra yakın.boşuna canını sıkmış bence..

Gunaydin kizlar. Sacima kina yakmak istiyorumda dogum sonrasini mi beklesem emin olamadim. Yapan varmi aranizda ?

kızlarcım günaaaydın :)
Bugün benim doğum günüm.. Resmi olarak topiğimizin aslan burcu anne adaylarının doğum günlerini başlatıyorum :) hatırladığım kdrıyla baya bi aslan burcu vardı

Allahım hepimize yavrularımızla sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllar nasip etsin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…