hacı şerif yılların firması..bır de bızden once doğum yapan arkadaşların topiklerinde okudum çok beğenilmiş ...
canım sevdiklerinle nice mutlu yıllar geçirmen dileğiyle...seneye de oğluşunla kutlarsınız inşallah...kızlarcım günaaaydın :)
Bugün benim doğum günüm.. Resmi olarak topiğimizin aslan burcu anne adaylarının doğum günlerini başlatıyorum :) hatırladığım kdrıyla baya bi aslan burcu vardı
Allahım hepimize yavrularımızla sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllar nasip etsin inş..
kızlarcım günaaaydın :)
Bugün benim doğum günüm.. Resmi olarak topiğimizin aslan burcu anne adaylarının doğum günlerini başlatıyorum :) hatırladığım kdrıyla baya bi aslan burcu vardı
Allahım hepimize yavrularımızla sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllar nasip etsin inş..
boyut olarak yatar ama alacagın beşiğin derinliği de önemli canım bazılarının derinliği az oluyor...bir de çok aktif bir bebek olursa 70*130 da fark etmez aynı olur gibi...çok büyümden oda yapacaksan ideal bence...
hacı şerif olduğunu görmemiştimnetten öylesine bir site sandım
Kizlar benimde herzaman normal sevyelerde giden giden Tiroidim gecen haftalarda t4dusmus. Dr.um gebelikte normaldir olur dedi. Ama biz bi 15gun sonra tekrarlayalim dedi bakalim yarin kontrolumuz var hem tsh testleri yaptiricam..Sizlerin gebeliginizin baslarindan beridir mi farkli merak ettim..inşallah canım benim sağol..
aynı şeyleri yaşıyoruz resmen... inşallah senin tiroid sonucun güzel çıkar canım.. haftaya kadar inşallah büyür yavrularımız arayı kapatırlar.. sende beslenmene dikkat et bu hafta elimizden geleni yapalım takdir Allah'ın..
Kizlar benimde herzaman normal sevyelerde giden giden Tiroidim gecen haftalarda t4dusmus. Dr.um gebelikte normaldir olur dedi. Ama biz bi 15gun sonra tekrarlayalim dedi bakalim yarin kontrolumuz var hem tsh testleri yaptiricam..Sizlerin gebeliginizin baslarindan beridir mi farkli merak ettim..
mutlu yaşlarr.....yavrunla bırlıkte nıce güzel senelerekızlarcım günaaaydın :)
boyut olarak yatar ama alacagın beşiğin derinliği de önemli canım bazılarının derinliği az oluyor...bir de çok aktif bir bebek olursa 70*130 da fark etmez aynı olur gibi...çok büyümden oda yapacaksan ideal bence...
anladım canım umarım istediğin gibi gelir içine siner...hiç de bakmadan aldım derinliğine falan, teşhirde de yoktu
doğum günün kutlu olsun canım nice güzel senelere inşallah evladınla, eşinle...kızlarcım günaaaydın :)
mutlu yaşlarr.....yavrunla bırlıkte nıce güzel senelere
burçdaşım benim...yarında benim doğum günüm.....29 oluyorummm
tadı güzel midir sizce? ben denemeden almama taraftarıyım
oooo ii yapmışsın tatlım.. bakalım bna ne hediye gelicek bu sene.. geçen sene eşimle paristeydik, çok güzel bi dgünü olmuştu.. bu sene evimde yavrumu bekliyorum.. geçen sene hiiiç aklımda yoktu ama kısmet işte@cryofangel canım mutlu Yıllara bebişinle
sayende doğum günümü hatırladım. 26 temmuzda benimkiben hediyemi peşin aldım bu sene belki ondan belki bebişten dolayı unutmuştum vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?