2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Günaydın kızlar cicilerinizi sağlıkla giydirin bebeklere inşallah çikolata bende hacı şerif düşünüyorum çok güzel görünüyor uykusuzluk çekmek hepimizin ortak sorunu sanırım bende uyuyamiyorum hem sıcak hem karnım rahat bırakmıyor benimde bebekler kafası normal boyutta karın genişliği geriymis m dr normal olabilir dedi bana cumartesi dr gidecek bakalım bir değişiklik olmusmu

canım sevdiklerinle nice mutlu yıllar geçirmen dileğiyle...seneye de oğluşunla kutlarsınız inşallah...

canım nice güzel yıllara, seneye bebişinle birlikte kutlarsınız inşallah: )

hiç de bakmadan aldım derinliğine falan, teşhirde de yoktu

Eklentiler

• karyola.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 104

doğum günün kutlu olsun canım :)

Mutlu yıllar canımm

Kizlar benimde herzaman normal sevyelerde giden giden Tiroidim gecen haftalarda t4dusmus. Dr.um gebelikte normaldir olur dedi. Ama biz bi 15gun sonra tekrarlayalim dedi bakalim yarin kontrolumuz var hem tsh testleri yaptiricam..Sizlerin gebeliginizin baslarindan beridir mi farkli merak ettim..

bende gebeliğimin başından beri ilaç kullanıyorum. değerlerim hep normal çıksada her ay tsh ölçümü yapıldı ve ilacı hiç bıraktırmadı doktor. son kontrolümde doğuma kadar kullanmamı doğumdan 2 ay sonra kontrole gitmemi istedi.

mutlu yaşlarr.....yavrunla bırlıkte nıce güzel senelere
burçdaşım benim...yarında benim doğum günüm.....29 oluyorummm

72 cm yani derinlik az gibi

ya kızlar hayrolsun ben bu gece ruyamda erkek bebek dogurmuşum...elti getirip veriyor kucagıma..mavı zıbın falan..
zaten herkes karnın sıvrı erkek bebek mı dıye soruyor..yooo kız dıyorum...rüyalarıma da girmeye başladı hayırdır inşallah
bizim kız süpriz yapıp erkek olarak gelmesin

doğum günün kutlu olsun canım nice güzel senelere inşallah evladınla, eşinle...

tadı güzel midir sizce? ben denemeden almama taraftarıyım

ben tatmıştım eminönüne gittiğimde ince madlen olanlardan.. kötü gelmedi bana bildiğimiz madlen çikolata.. ekstra güzel tatlar arayanlara vasat kalabilir tabi.. damak tadı ve ne kalitede birşey istediğine bağlı canım..

@cryofangel canım mutlu Yıllara bebişinle
sayende doğum günümü hatırladım. 26 temmuzda benimki ben hediyemi peşin aldım bu sene belki ondan belki bebişten dolayı unutmuştum vallahi
oooo ii yapmışsın tatlım.. bakalım bna ne hediye gelicek bu sene.. geçen sene eşimle paristeydik, çok güzel bi dgünü olmuştu.. bu sene evimde yavrumu bekliyorum.. geçen sene hiiiç aklımda yoktu ama kısmet işte

sna da şimdiden mutlu yıllar ösgecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…