2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar teşekkür ederim sayenizde bende sipariş etmek için baktım çikolatalara yalnız daha doğumlara var ne zaman sipariş etmeliyiz dolapta dursa bozulur mu ki ne düşünüyorsunuz?

canım umarım öyle olmaz

takip ediyorum bende o siteyi canım.. doktorumun sezeryan yanlısı olduğunu sanmıyorum.. aslında doktorun takıldığı şey kilosunun az olması değildi kafasına göre vücudunun bir hafta geri olmasıydı.. o yüzden haftaya çağırdı 1 haftada uyumu sağlanacak mı yoksa kafası önde mi gidecek diye.. durum değişmezse kilo alımı durursa sezeryana kadar gider sonuç dedi.. ya ne bileyim insan kime güveneceğini şaşırıyor tabi. Allah iyilerle karşılaştırsın... doğduğunda 3 kiloyu bile bulmayabilir dedi doktorum birde mesela.. yeğenlerim filanda hep küçük doğdular o yüzden takılmıyorum zayıf doğmasına nasıl olsa büyüyorlar.. sağlıklı olsun vücudunun gelişimi uyumlu olsun da inşallah.. düşünceni yazdığın için sağol canım haftaya gittiğimde doktorun sezeryanla ilgili söylediklerine daha çok dikkat edicem...

Kızlar sleepy den form doldurmuştum, bugün numune göndermişler 4 tane yeni doğan 1 tane de alt açma.

mutlu yıllar canım

muylu yıllaaaaar bebeğinle ve eşinle nice nice yıllara cnm sağlık ve mutlulukla insallah

Günaydınn , hastaneye gelen ziyaretçilere ne ikram edeceksiniz kızlar lokum, çikolata tarzı şeyler yeterli olur heralde . eve gelenlere ayrıca minik hediyelerden veririm diye düşündüm ben ..
tatlım bn bebek çikolatası, minik kurabiyeler ve fotolardaki minik hediyeleri hazırlatıcam.. hediyelik olarak kokulu taş ve magnet yaptırıcam inş.. karar verdim ama henüz yaptırmadım :)

Eklentiler

• image.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 154
  • image.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 169
  • image.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 167

canım ben yıllardır ilaç kullanıyorum.. hamilelikte her ay tahlil yaptırıyorum bebeğe ve bana yetecek şekilde ilacın dozunu ayarlıyor doktor.. iyi gidiyordu son tahlilimde yüksek çıktı ilacın dozunu arttırdı.. önümüzdeki ay tekrar gidicem inşallah yeterli gelir ilaç.. doktor zaten tehlikeli dönemi geçmişsin çok üzülmene gerek yok dedi bana..

arkadaşlar hastane çantasına kendiniz için neler koydunuz ayrıntılı bilgi verirmisiniz şu kullan at külot su bu nette çok şey yazıyorda ne kullanışlı olur bilemedim

canım aynı sorundan bende müzdaribim , herkes bana senin ki erkek mi diyor. o kadar çok diyen var ki en son başka doktora gittim bide o görsün diye . doktorum bile sapına kadar kızzzzzzz diye haykırdı.

arkadaşlar hastane çantasına kendiniz için neler koydunuz ayrıntılı bilgi verirmisiniz şu kullan at külot su bu nette çok şey yazıyorda ne kullanışlı olur bilemedim

ben aldım onlardan kullan at naylon gibi birşey çokta dikkat etmedim gerçi alırken... pamuklu rahat iç çamaşırı da koymak lazım yine de çantaya çok güven vermedi bana onlar.. güzeliiimmm lohusa pijamalarımız batmasın sonraaaa çantayı haftaya hazırlamayı düşünüyorum ama aklımda olanlar iki takım pijama, emzirme sütyeni 2 adet, iç çamaşırı kaç tane koyarım bilmiyorum, çorap, ped, .. ablamla birlikte hazırlıcam tek başıma bilemem gibi geliyor ne ne kadar koyulur..
emzirme atleti almadım ben hiç gerekir mi acaba??

Canım ben hem gecelik hem pijama koydum iki atlet üç kilot pamuklu sabahlik birde şal eylül ayı olduğu için pamuklu yün karışik iki çift çorap genel temizlik malzemesi tarak diş fırçasi ,parfüm gibi yürüyüş için terlik göğüs pedi,normal kadın pedi birde kilot şeklinde olan bezler var onu düşünüyorum zaten sezeryan Olacağım için Doktorum Bir gün yatıracağını söylediEksik Malzeme olursa Ilavelerin olacak Şimdilik Bunlar

Kuzum bizimde durum farklı diil sayılır evlendigimden beri evime kimse gelmedi ki bebek girmeye gelsin annem tutuyor birazda beni hediye gelir diye ama benim ailemle aynı şehirde diiliz gelen hediyeyi annem bana ulastirana kadar çocuk bir üst gruba geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…