aaa süper olmuşşşş,Kizlar dun fotograf cekimim vardi o guzel eseri sizle paylasiyorum bir adet :)
canım umarım öyle olmazya kızlar hayrolsun ben bu gece ruyamda erkek bebek dogurmuşum...elti getirip veriyor kucagıma..mavı zıbın falan..
zaten herkes karnın sıvrı erkek bebek mı dıye soruyor..yooo kız dıyorum...rüyalarıma da girmeye başladı hayırdır inşallah
bizim kız süpriz yapıp erkek olarak gelmesin
Canımm senin kıyafetin beyaz değil miydi? Çook tatlı bi hamiş olmuşsun:) yakın zamanda avcunun arasındaki kucaklarında olsun inş.Kizlar dun fotograf cekimim vardi o guzel eseri sizle paylasiyorum bir adet :)
7agustos da benim dogumgunum woow baya aslan burcumuz varrr@cryofangel canım mutlu Yıllara bebişinle
sayende doğum günümü hatırladım. 26 temmuzda benimkiben hediyemi peşin aldım bu sene belki ondan belki bebişten dolayı unutmuştum vallahi
canım doktorun sezeryan yanlısı olabilir mi? benim oğlumda kordon sorunu vardı 38.haftada 2100 gr dı. sonra 3 haftada 1 kilo aldı 3300 doğdu. gebelik sayfalarında kilo tahmini olarak ne kadar geniş aralıklar veriliyor bence 200 gr ı dert etmek çok saçma. benim doktorum kilosunu söylemiyor bile, ayrıca ultrasonlar 1 kiloya kadar yanılabiliyor, öyle ufacık farkları belirleyemeyebiliyor. gebelik org sayfasında "Bu haftanın sonunda bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm. ve ağırlığı 2200 (1680-2930) gram!" diyor 34.hafta için.. bak ne geniş bir aralık vermiş.. üstelik senin bebeğin üst sınıra yakın.boşuna canını sıkmış bence..
Kizlar dun fotograf cekimim vardi o guzel eseri sizle paylasiyorum bir adet :)
kızlarcım günaaaydın :)
Bugün benim doğum günüm.. Resmi olarak topiğimizin aslan burcu anne adaylarının doğum günlerini başlatıyorum :) hatırladığım kdrıyla baya bi aslan burcu vardı
Allahım hepimize yavrularımızla sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllar nasip etsin inş..
muylu yıllaaaaar bebeğinle ve eşinle nice nice yıllara cnm sağlık ve mutlulukla insallahkızlarcım günaaaydın :)
Bugün benim doğum günüm.. Resmi olarak topiğimizin aslan burcu anne adaylarının doğum günlerini başlatıyorum :) hatırladığım kdrıyla baya bi aslan burcu vardı
Allahım hepimize yavrularımızla sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllar nasip etsin inş..
Kizlar dun fotograf cekimim vardi o guzel eseri sizle paylasiyorum bir adet :)
tatlım bn bebek çikolatası, minik kurabiyeler ve fotolardaki minik hediyeleri hazırlatıcam.. hediyelik olarak kokulu taş ve magnet yaptırıcam inş.. karar verdim ama henüz yaptırmadım :)Günaydınn , hastaneye gelen ziyaretçilere ne ikram edeceksiniz kızlar lokum, çikolata tarzı şeyler yeterli olur heralde . eve gelenlere ayrıca minik hediyelerden veririm diye düşündüm ben ..
Kizlar benimde herzaman normal sevyelerde giden giden Tiroidim gecen haftalarda t4dusmus. Dr.um gebelikte normaldir olur dedi. Ama biz bi 15gun sonra tekrarlayalim dedi bakalim yarin kontrolumuz var hem tsh testleri yaptiricam..Sizlerin gebeliginizin baslarindan beridir mi farkli merak ettim..
canım aynı sorundan bende müzdaribim , herkes bana senin ki erkek mi diyor. o kadar çok diyen var ki en son başka doktora gittim bide o görsün diye . doktorum bile sapına kadar kızzzzzzz diye haykırdı.ya kızlar hayrolsun ben bu gece ruyamda erkek bebek dogurmuşum...elti getirip veriyor kucagıma..mavı zıbın falan..
zaten herkes karnın sıvrı erkek bebek mı dıye soruyor..yooo kız dıyorum...rüyalarıma da girmeye başladı hayırdır inşallah
bizim kız süpriz yapıp erkek olarak gelmesin
arkadaşlar hastane çantasına kendiniz için neler koydunuz ayrıntılı bilgi verirmisiniz şu kullan at külot su bu nette çok şey yazıyorda ne kullanışlı olur bilemedim
Canım ben hem gecelik hem pijama koydum iki atlet üç kilot pamuklu sabahlik birde şal eylül ayı olduğu için pamuklu yün karışik iki çift çorap genel temizlik malzemesi tarak diş fırçasi ,parfüm gibi yürüyüş için terlik göğüs pedi,normal kadın pedi birde kilot şeklinde olan bezler var onu düşünüyorum zaten sezeryan Olacağım için Doktorum Bir gün yatıracağını söylediEksik Malzeme olursa Ilavelerin olacak Şimdilik Bunlararkadaşlar hastane çantasına kendiniz için neler koydunuz ayrıntılı bilgi verirmisiniz şu kullan at külot su bu nette çok şey yazıyorda ne kullanışlı olur bilemedim
Kuzum bizimde durum farklı diil sayılır evlendigimden beri evime kimse gelmedi ki bebek girmeye gelsin annem tutuyor birazda beni hediye gelir diye ama benim ailemle aynı şehirde diiliz gelen hediyeyi annem bana ulastirana kadar çocuk bir üst gruba geçerBende çok birşey almadım. Alamadım daha doğrusu 0-3 ay için kıyafet olarak;
2 tane 2 parça takım,
3 tulum,
3 kolsuz çıtçıtlı badi,
1 5'li takım bu kadar alabildim hediye gelen olur diye ama ben sanmıyorum işimiz nedeni ile hiç akrabamız olmayan bir yerdeyiz iş yerinden de en fazla 3 kişi getirir bu tarz hediye (ki genelde iş yerinde para toplanır altın aşınır fakülte adına böyle durumlarda) e akraba desem onlarda bebeği anca seneye bayramda görecekler eşimin tarafı 6 saatlik mesafede benimkiler en yakını 14 saat mesafede kimse gelmez yani kalkıp bebek görmeye. Bakalım olmadı çıkıp alıcam çıplak kalacak çocuk resmen. Ama şimdi heveslerim hep kalıyor gibi. Doğumdan önce son atağa geçip almazsam tabi.
Tüm mağazalara baktım orda ama bulamadım bugünlerde çarşıya inmeye calisicam insaallah bulurum diyon saolvar canım n11. coma bak istersen pijama takımıda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?