Evet canim Allah sifalar versin.. Benimde yeni cikti tahlilde t4um0.54 Tshde 1.99 ilac kullanmiyorum ama dr.tekrardan bakalim dedi. Tehlikeli donemden kasit gebeligin ilk 3 ayimi oluyor acaba?canım ben yıllardır ilaç kullanıyorum.. hamilelikte her ay tahlil yaptırıyorum bebeğe ve bana yetecek şekilde ilacın dozunu ayarlıyor doktor.. iyi gidiyordu son tahlilimde yüksek çıktı ilacın dozunu arttırdı.. önümüzdeki ay tekrar gidicem inşallah yeterli gelir ilaç.. doktor zaten tehlikeli dönemi geçmişsin çok üzülmene gerek yok dedi bana..
ya tatlım sorma sanırım bende cok etkılendım kı ruyalarıma gırıyor...herseyı pembe aldık düşünsenecanım aynı sorundan bende müzdaribim , herkes bana senin ki erkek mi diyor. o kadar çok diyen var ki en son başka doktora gittim bide o görsün diye . doktorum bile sapına kadar kızzzzzzz diye haykırdı.
amin canım Allah hepimize şifa versin.. ilk 3 ay olduğunu sanmıyorum ben doktorun demek istediği zaten doğuma birşey kalmamış bu aşamaya kadar iyi gelmişim gibi birşeydi.. son zamanların artık zaten dedi.. inşallah yine düzene girer.. önemli bir hormon bebeği de çok etkiliyor.. bir dönem çok araştırıp kötü şeyler okuyunca çok üzülmüştüm.. hamileliğin başından beri ilaçla kontrol edilince durum rahatlamıştım biraz.. ama yine kafama takmamaya çalışıyorum inşallah hiçbir kötü etkisi olmayacak diye dua ediyorum.. sende ihmal etme tahlilini yaptır canım.. zaten az bi zamanımız kaldı inşallah senin sonucunda iyi çıkar.. bu arada bildiğim kadarıyla hamilelikte tsh 2 nin üstünde olmaması lazım.. senin sonucun bana normal geldi.. t4 de sıkıntı var sanırım senin.. çok geçmiş olsun..Evet canim Allah sifalar versin.. Benimde yeni cikti tahlilde t4um0.54 Tshde 1.99 ilac kullanmiyorum ama dr.tekrardan bakalim dedi. Tehlikeli donemden kasit gebeligin ilk 3 ayimi oluyor acaba?
Pijama takımı ve gecelik, sabun, bi kaç makyaj malzemesi :) tarak, diş fırçası ve macunu, terlik, çorap, çıkış için rahat bi kıyafet, normal ped ve külotlu ped, 4 tane iç çamaşırı, 2 emzirme sütyeni..arkadaşlar hastane çantasına kendiniz için neler koydunuz ayrıntılı bilgi verirmisiniz şu kullan at külot su bu nette çok şey yazıyorda ne kullanışlı olur bilemedim
Ewet canim beyazda var..bu zaten sifon tul 3 metre :)Canımm senin kıyafetin beyaz değil miydi? Çook tatlı bi hamiş olmuşsun:) yakın zamanda avcunun arasındaki kucaklarında olsun inş.
Ewet canim bu zaten sifon tul extra kiyaget gibi :)aaa süper olmuşşşş,
ama sen beyaz elbıse almamışmıydın
ben kullanmaya başlayalı bir ayı geçiyor. Sorun var diye bir şey de demedi ama bebeğin gelişimi için önemli, haftada en az 5 gün iç, balık yediğin günler içmeyebilirsin dedi ama balık mevsimi olmadığı için pek balık yediğim söylenemezbalık yağı hapı kullanan varmı ? doktor bana 2 hafta önce verdi bi sorun yoktur heralde kafama takıldı
ben kullanmaya başlayalı bir ayı geçiyor. Sorun var diye bir şey de demedi ama bebeğin gelişimi için önemli, haftada en az 5 gün iç, balık yediğin günler içmeyebilirsin dedi ama balık mevsimi olmadığı için pek balık yediğim söylenemez
ben iki kızım olursa bu iki isimden başka düşünmüyordum:) ama erkek olacağı için aras ismine karar verdik. Hoş bir rastlantı oldu, çok güzel isimler ismiyle büyüsünAa biz de nil ada ya karar verdik isimliklerimizi hediyeliklerimizi yaptırdık isim belli olunca.
ben kullanmaya başlayalı bir ayı geçiyor. Sorun var diye bir şey de demedi ama bebeğin gelişimi için önemli, haftada en az 5 gün iç, balık yediğin günler içmeyebilirsin dedi ama balık mevsimi olmadığı için pek balık yediğim söylenemez
Amin canim benim..evet yaa T4un referansi 0.60 idi benimki 0.54 doktor oyle sıkintili konusmadi ama benim de kafama takilmiyor degil unutkanlikta son zamanlarda artti,hatta bu sabah yumurta haslicam suyu koymadan ocaga koymusumamin canım Allah hepimize şifa versin.. ilk 3 ay olduğunu sanmıyorum ben doktorun demek istediği zaten doğuma birşey kalmamış bu aşamaya kadar iyi gelmişim gibi birşeydi.. son zamanların artık zaten dedi.. inşallah yine düzene girer.. önemli bir hormon bebeği de çok etkiliyor.. bir dönem çok araştırıp kötü şeyler okuyunca çok üzülmüştüm.. hamileliğin başından beri ilaçla kontrol edilince durum rahatlamıştım biraz.. ama yine kafama takmamaya çalışıyorum inşallah hiçbir kötü etkisi olmayacak diye dua ediyorum.. sende ihmal etme tahlilini yaptır canım.. zaten az bi zamanımız kaldı inşallah senin sonucunda iyi çıkar.. bu arada bildiğim kadarıyla hamilelikte tsh 2 nin üstünde olmaması lazım.. senin sonucun bana normal geldi.. t4 de sıkıntı var sanırım senin.. çok geçmiş olsun..
Ya kizlar bana dokorum balik yagini 32.haftada kestirdi neden diye sordugumda kani sulandiriyomus normal dogumda cok kanama olmasin felan dedii.. Erken biraktirdii sanki bende birakmak istemiyodumm bu haftalardada onemli cunkuben kullanmaya başlayalı bir ayı geçiyor. Sorun var diye bir şey de demedi ama bebeğin gelişimi için önemli, haftada en az 5 gün iç, balık yediğin günler içmeyebilirsin dedi ama balık mevsimi olmadığı için pek balık yediğim söylenemez
Hasta bezınden mı bahsedıyorsun eger oyleyse almak lazım normal dogum yapanlar suyu gelınce orkıt ıslemez hasta bezı sart hastaneye kosana kadar batsr heryerınız sezeryanlı ıcınde kanama bazen fazla olanılıyor amelıyatan cıkınca hasta bezı koyuluyormusValla ben p.tesi gidince dr. Sekreterine soracam canım bende bilmiyorum kardeşim hastanede veriyorlar diyo bide doğum göre degisirmi bilmiyorum sezeryan olursa dahami az olur kanama normal doğumda daha yoğun oluyor sanırım kanama bilmiyorum sorup ona göre alacam
Canım harika çıkmışsın maşallah kırmızı da çok yakışmış....Kizlar dun fotograf cekimim vardi o guzel eseri sizle paylasiyorum bir adet :)
Nice mutlu yıllara :)kızlarcım günaaaydın :)
Bugün benim doğum günüm.. Resmi olarak topiğimizin aslan burcu anne adaylarının doğum günlerini başlatıyorum :) hatırladığım kdrıyla baya bi aslan burcu vardı
Allahım hepimize yavrularımızla sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllar nasip etsin inş..
Tüm mağazalara baktım orda ama bulamadım bugünlerde çarşıya inmeye calisicam insaallah bulurum diyon saol
Kizlar dun fotograf cekimim vardi o guzel eseri sizle paylasiyorum bir adet :)
tatlım bn bebek çikolatası, minik kurabiyeler ve fotolardaki minik hediyeleri hazırlatıcam.. hediyelik olarak kokulu taş ve magnet yaptırıcam inş.. karar verdim ama henüz yaptırmadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?