2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Evet canim Allah sifalar versin.. Benimde yeni cikti tahlilde t4um0.54 Tshde 1.99 ilac kullanmiyorum ama dr.tekrardan bakalim dedi. Tehlikeli donemden kasit gebeligin ilk 3 ayimi oluyor acaba?

canım aynı sorundan bende müzdaribim , herkes bana senin ki erkek mi diyor. o kadar çok diyen var ki en son başka doktora gittim bide o görsün diye . doktorum bile sapına kadar kızzzzzzz diye haykırdı.
ya tatlım sorma sanırım bende cok etkılendım kı ruyalarıma gırıyor...herseyı pembe aldık düşünsene
benı uc farklı doktor onayladı buna ragmen surprız yaşarsam herşey allahtan diyeceğim

Evet canim Allah sifalar versin.. Benimde yeni cikti tahlilde t4um0.54 Tshde 1.99 ilac kullanmiyorum ama dr.tekrardan bakalim dedi. Tehlikeli donemden kasit gebeligin ilk 3 ayimi oluyor acaba?
amin canım Allah hepimize şifa versin.. ilk 3 ay olduğunu sanmıyorum ben doktorun demek istediği zaten doğuma birşey kalmamış bu aşamaya kadar iyi gelmişim gibi birşeydi.. son zamanların artık zaten dedi.. inşallah yine düzene girer.. önemli bir hormon bebeği de çok etkiliyor.. bir dönem çok araştırıp kötü şeyler okuyunca çok üzülmüştüm.. hamileliğin başından beri ilaçla kontrol edilince durum rahatlamıştım biraz.. ama yine kafama takmamaya çalışıyorum inşallah hiçbir kötü etkisi olmayacak diye dua ediyorum.. sende ihmal etme tahlilini yaptır canım.. zaten az bi zamanımız kaldı inşallah senin sonucunda iyi çıkar.. bu arada bildiğim kadarıyla hamilelikte tsh 2 nin üstünde olmaması lazım.. senin sonucun bana normal geldi.. t4 de sıkıntı var sanırım senin.. çok geçmiş olsun..

arkadaşlar hastane çantasına kendiniz için neler koydunuz ayrıntılı bilgi verirmisiniz şu kullan at külot su bu nette çok şey yazıyorda ne kullanışlı olur bilemedim
Pijama takımı ve gecelik, sabun, bi kaç makyaj malzemesi :) tarak, diş fırçası ve macunu, terlik, çorap, çıkış için rahat bi kıyafet, normal ped ve külotlu ped, 4 tane iç çamaşırı, 2 emzirme sütyeni..
Normal doğumda 4 gün, sezeryan ile doğumda 6 gün kalınıyor benim gittiğim hastanede.. Bunlar yeter diye düşünüyorum..

balık yağı hapı kullanan varmı ? doktor bana 2 hafta önce verdi bi sorun yoktur heralde kafama takıldı
ben kullanmaya başlayalı bir ayı geçiyor. Sorun var diye bir şey de demedi ama bebeğin gelişimi için önemli, haftada en az 5 gün iç, balık yediğin günler içmeyebilirsin dedi ama balık mevsimi olmadığı için pek balık yediğim söylenemez

ovel canım 2 pijama bir gecelik bir sabahlık taç, depend hasta bezi, 2şer tane emzirme sütyeni ve atleti, hırka, Çorap , iç çamaşırı, havlu peçete, sabun, Göğüs Pedi, olmazsa Olmazım kırmızı rujum, göz kalemi, rimel, rollon deodorant, çıkış için bir kat Kıyafet, terlik ( henüz almadım), sabun. sanırım bu kadardı.

bende hamile kalmadan önce her hafta yerken , hamile kaldıktan sonra tek yiyemediğim şey balık olmuştu. etrafımdakilerde şimdiden sonra ne işe yarayacak o gibilerinden konuşmaya başlayınca biraz korktum bebekte mi sıkıntı var diye ama doktorum öyle birşey söylemedi herşey normal demişti..

Aa biz de nil ada ya karar verdik isimliklerimizi hediyeliklerimizi yaptırdık isim belli olunca.
ben iki kızım olursa bu iki isimden başka düşünmüyordum:) ama erkek olacağı için aras ismine karar verdik. Hoş bir rastlantı oldu, çok güzel isimler ismiyle büyüsün

hangi ilaç canım?

Amin canim benim..evet yaa T4un referansi 0.60 idi benimki 0.54 doktor oyle sıkintili konusmadi ama benim de kafama takilmiyor degil unutkanlikta son zamanlarda artti,hatta bu sabah yumurta haslicam suyu koymadan ocaga koymusum durum baya bi vahim !! Allahim saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin ins. Artik bu zamanlar gecsin istiyorum ve cok gariptirki dogum korkusu hic bisi yasamiyorum..Allahin izniyle kavusmak istiyorum her anne gibi ben de...

Ya kizlar bana dokorum balik yagini 32.haftada kestirdi neden diye sordugumda kani sulandiriyomus normal dogumda cok kanama olmasin felan dedii.. Erken biraktirdii sanki bende birakmak istemiyodumm bu haftalardada onemli cunku

Hasta bezınden mı bahsedıyorsun eger oyleyse almak lazım normal dogum yapanlar suyu gelınce orkıt ıslemez hasta bezı sart hastaneye kosana kadar batsr heryerınız sezeryanlı ıcınde kanama bazen fazla olanılıyor amelıyatan cıkınca hasta bezı koyuluyormus

balık yağı kullananlar veya kullanmıuşlar içinde seven seas kapsül kullanan var mı?

Nice mutlu yıllara :)

tatlım bn bebek çikolatası, minik kurabiyeler ve fotolardaki minik hediyeleri hazırlatıcam.. hediyelik olarak kokulu taş ve magnet yaptırıcam inş.. karar verdim ama henüz yaptırmadım :)

canım o çerçeveden kendim yapacağım ama ölçüsü çok büyük hala karar veremedim içine foto koyucaktım ben aynen böyle ama aşırı büyük ebatları kararsızım çok fena...

Eklentiler

• pr_01_184_min.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 106
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…