2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

amiinn zamanında hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah.. ben de sabırsızlanıyorum doğum korkum bir ara oldu şimdilerde daha iyiyim çok şükür...değerinde o kadar kötü değilmiş gerçekten hiç takma kafana.. hamileliğin son zamanları tadını çıkar canım :)

canım o çerçeveden kendim yapacağım ama ölçüsü çok büyük hala karar veremedim içine foto koyucaktım ben aynen böyle ama aşırı büyük ebatları kararsızım çok fena...
hımm.. biraz dha ufak boyutu yok mudur acaba? bnm yaptıracağım 5 cmdi sanırım

anladım canım, inşallah kilosu olması gerektiği gibi devam eder, canını sıkma, ben kilo konusunu doktora sormuyorum o da söylemiyor bile, sadece en son gittiğimde ilk defa kilo tahmininde bulundu 1.6 kg dedi geçti. ilk oğlumda çok dert ediyordum çünkü hakikaten çok zayıf gidiyordu, 2500 bile beklemiyorduk 38.haftada 2100 olunca. sonra ben sütü 2 katına çıkardım, bolca hurma yemeye başladım, ve sol yanıma yatarak dinlendim. beyfendi de 41.haftaya kadar doğmadı:) 3300 le geldi çokşükür. ve doktorum 2500 bile olsa senin de dediğin gibi çok hızlı büyüyorlar hiç dert etme diyordu. yeter ki sağlıklı olsunlar canım kilo önemsiz bir yerde..

hımm.. biraz dha ufak boyutu yok mudur acaba? bnm yaptıracağım 5 cmdi sanırım

canım ben direk o çerçevenin kalıbını alıcam 2 boy olarak buldum ve piyasada sadece öyle varmış firma öyle söyledi. 14*13 cm 13*10.5 cm olarak 2 boy. sen kime yaptıracaksın fiyat aldın mı ?

Bu takımı yakından gören ya da alan var mı kızlar
Gecelik kısmı sıfır kol mu, kısa kollu mu merak ediyorum

kolayı normalde sevmem pek de aramam
ama gebelıgım boyunca hep kola aş erdim...ama bugun en azından 1 yudum aldım...dayanamadım artık

kızlar idrarda eritrosit fazla çıkmıştı benim doktor da taş yada kum olabilir dedi ürolojiye yönlendirmişti ultrasonla bakıldı temiz böbrekler dendi.iki ay falan önceydi bu.
pazartesi günü yine idrar ve kan tahlili vermiştim yine eritrosit yüksek cıkmış.doktorum şaşırıp kaldı çok yüksek dedi.taş kum yok ama dedim. doğumdan sonra mutlaka tekrar git ürolojiye dedi.bu idrarda çıkan şey benim başıma bela olacak galiba

ben iki kızım olursa bu iki isimden başka düşünmüyordum:) ama erkek olacağı için aras ismine karar verdik. Hoş bir rastlantı oldu, çok güzel isimler ismiyle büyüsün

Amin canım bizde bayaa düşündük eşim nil istedi bende ada ikisinden de vazgeçemedik arasta Güzel bir isim sağlıkla doğsunlar inşallah

Heralde karnın büyüklüğü ile alakalı bazılarının çok büyük oluyor bazılarının küçük benim mesela ayına göre küçük hala bakalım tutucakmı haftada bir deniycem:))

kızlarr arkadaşım doğum yaptı. normal diye tutturup da sezeryan olanlardan. okulda hep diyorlardı zaten arkadaşa sen normal diyorsun sezeryan olur Özge sezeryan diyor normal olur filan diye
çok heyecanlandım sıra bende şimdi. aman Allah'ım

canım ben direk o çerçevenin kalıbını alıcam 2 boy olarak buldum ve piyasada sadece öyle varmış firma öyle söyledi. 14*13 cm 13*10.5 cm olarak 2 boy. sen kime yaptıracaksın fiyat aldın mı ?
bnm yakın bi arkadaşım yapıyor, instagramda da satıyor hatta bisürü bşi yapıyor bna, en son toplu ödücem, tek tek ne kdr bilmiorum ama sorayım istersen?

bnm yakın bi arkadaşım yapıyor, instagramda da satıyor hatta bisürü bşi yapıyor bna, en son toplu ödücem, tek tek ne kdr bilmiorum ama sorayım istersen?

sağol canım boyutunu sorarsan sevinirim ama :)

Ya kizlar bana dokorum balik yagini 32.haftada kestirdi neden diye sordugumda kani sulandiriyomus normal dogumda cok kanama olmasin felan dedii.. Erken biraktirdii sanki bende birakmak istemiyodumm bu haftalardada onemli cunku
ben doktora sorduğumda doğumdan sonra da iki ay kadar kullanacağımı söyledi, ben de ilaç kullanmayı hiç sevmem ilk defa düzenli olarak ilaçlar kullanıyorum o yüzden ne zaman bitecek diye sordum:) her doktor ayrı bir şey söylüyor ben de anlamadım.

Nice mutlu yıllara canım büyüyen ailenle inşallah. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…