- 16 Nisan 2010
- 460
- 435
- 123
Amin canim benim..evet yaa T4un referansi 0.60 idi benimki 0.54 doktor oyle sıkintili konusmadi ama benim de kafama takilmiyor degil unutkanlikta son zamanlarda artti,hatta bu sabah yumurta haslicam suyu koymadan ocaga koymusumdurum baya bi vahim !! Allahim saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin ins. Artik bu zamanlar gecsin istiyorum ve cok gariptirki dogum korkusu hic bisi yasamiyorum..Allahin izniyle kavusmak istiyorum her anne gibi ben de...
hımm.. biraz dha ufak boyutu yok mudur acaba? bnm yaptıracağım 5 cmdi sanırımcanım o çerçeveden kendim yapacağım ama ölçüsü çok büyük hala karar veremedimiçine foto koyucaktım ben aynen böyle ama aşırı büyük ebatları kararsızım çok fena...
takip ediyorum bende o siteyi canım.. doktorumun sezeryan yanlısı olduğunu sanmıyorum.. aslında doktorun takıldığı şey kilosunun az olması değildi kafasına göre vücudunun bir hafta geri olmasıydı.. o yüzden haftaya çağırdı 1 haftada uyumu sağlanacak mı yoksa kafası önde mi gidecek diye.. durum değişmezse kilo alımı durursa sezeryana kadar gider sonuç dedi.. ya ne bileyim insan kime güveneceğini şaşırıyor tabi. Allah iyilerle karşılaştırsın... doğduğunda 3 kiloyu bile bulmayabilir dedi doktorum birde mesela.. yeğenlerim filanda hep küçük doğdular o yüzden takılmıyorum zayıf doğmasına nasıl olsa büyüyorlar.. sağlıklı olsun vücudunun gelişimi uyumlu olsun da inşallah.. düşünceni yazdığın için sağol canım haftaya gittiğimde doktorun sezeryanla ilgili söylediklerine daha çok dikkat edicem...
hımm.. biraz dha ufak boyutu yok mudur acaba? bnm yaptıracağım 5 cmdi sanırım
ben iki kızım olursa bu iki isimden başka düşünmüyordum:) ama erkek olacağı için aras ismine karar verdik. Hoş bir rastlantı oldu, çok güzel isimler ismiyle büyüsün
Çok güzel olmuş çok begendim tül derken ama ne tulu nasıl bi şey kullandın,l nasıl kullandin ayrintiiiiKizlar dun fotograf cekimim vardi o guzel eseri sizle paylasiyorum bir adet :)
Heralde karnın büyüklüğü ile alakalı bazılarının çok büyük oluyor bazılarının küçük benim mesela ayına göre küçük hala bakalım tutucakmı haftada bir deniycem:))teyzemler görümceme de yaptırmışlardı, ama herkeste farklı olabiliyor. Görümcem 18 martta doğum yaptı fakat şubat ayının başında bile bir ayağını diğer ayağının üzerine koyamıyordı.
bnm yakın bi arkadaşım yapıyor, instagramda da satıyor hattacanım ben direk o çerçevenin kalıbını alıcam 2 boy olarak buldum ve piyasada sadece öyle varmış firma öyle söyledi. 14*13 cm 13*10.5 cm olarak 2 boy. sen kime yaptıracaksın fiyat aldın mı ?
bnm yakın bi arkadaşım yapıyor, instagramda da satıyor hattabisürü bşi yapıyor bna, en son toplu ödücem, tek tek ne kdr bilmiorum ama sorayım istersen?
Marincap içiyorum. gece yatmadan içiyorum yoksa birkaç saat sonra ağzıma balık yemişim gibi bir tat geliyor ve hoşuma gitmiyorhangi ilaç canım?
ben doktora sorduğumda doğumdan sonra da iki ay kadar kullanacağımı söyledi, ben de ilaç kullanmayı hiç sevmem ilk defa düzenli olarak ilaçlar kullanıyorum o yüzden ne zaman bitecek diye sordum:) her doktor ayrı bir şey söylüyor ben de anlamadım.Ya kizlar bana dokorum balik yagini 32.haftada kestirdi neden diye sordugumda kani sulandiriyomus normal dogumda cok kanama olmasin felan dedii.. Erken biraktirdii sanki bende birakmak istemiyodumm bu haftalardada onemli cunku
Tabi ki canım hoşgeldin sefa getirdin..Beni de aranıza alır mısınız :)
Çok güzel muhabbet maşallah neden daha önce gelmemişim...
Nice mutlu yıllara canım büyüyen ailenle inşallah. ..kızlarcım günaaaydın :)
Bugün benim doğum günüm.. Resmi olarak topiğimizin aslan burcu anne adaylarının doğum günlerini başlatıyorum :) hatırladığım kdrıyla baya bi aslan burcu vardı
Allahım hepimize yavrularımızla sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllar nasip etsin inş..
bnm yakın bi arkadaşım yapıyor, instagramda da satıyor hattabisürü bşi yapıyor bna, en son toplu ödücem, tek tek ne kdr bilmiorum ama sorayım istersen?
Bayildimmm canım süper olmuş benimki de hafta sonuna inşallah ama aldığın elbise bu değildi sanki yanlış mı hatirliyorummmmKizlar dun fotograf cekimim vardi o guzel eseri sizle paylasiyorum bir adet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?