- 3 Kasım 2014
- 775
- 842
- 43
- 39
Benımde arkadaşım dun akşam dogum yaptıkızlarr arkadaşım doğum yaptı. normal diye tutturup da sezeryan olanlardan. okulda hep diyorlardı zaten arkadaşa sen normal diyorsun sezeryan olur Özge sezeryan diyor normal olur filan diye
çok heyecanlandım sıra bende şimdi. aman Allah'ım
Benımde arkadaşım dun akşam dogum yaptı
normal dıye tutturdu..gunu geçti suni sancı verdıler kaç saat açılma olmadı...akşamda sezeryana girmiş...neye nıyet neye kısmet
anladım canım, inşallah kilosu olması gerektiği gibi devam eder, canını sıkma, ben kilo konusunu doktora sormuyorum o da söylemiyor bile, sadece en son gittiğimde ilk defa kilo tahmininde bulundu 1.6 kg dedi geçti. ilk oğlumda çok dert ediyordum çünkü hakikaten çok zayıf gidiyordu, 2500 bile beklemiyorduk 38.haftada 2100 olunca. sonra ben sütü 2 katına çıkardım, bolca hurma yemeye başladım, ve sol yanıma yatarak dinlendim. beyfendi de 41.haftaya kadar doğmadı:) 3300 le geldi çokşükür. ve doktorum 2500 bile olsa senin de dediğin gibi çok hızlı büyüyorlar hiç dert etme diyordu. yeter ki sağlıklı olsunlar canım kilo önemsiz bir yerde..
kızlar merhaba, ben sizden biraz öndeyim sat olarak, rentıp songül hanıma gidiyorum. En son 32+0 da gitmiştim. 2 haftada çağırmasını beklerken 35+0 da çağırdı o da NST olacağı için. Yoksa şuan durumun gayet güzel gidiyor. Çok sık kontrole gerek yok, zaten durumunda herhangi bir farklılık görürsen hemen geleceksin dedi. Bir sonraki haftayı bekliyoruz bakalım gitmek için :) Günaydın Buarada hepinize
Kızlar bakın ilk kokulu taş Eki Görüntüle 1588529 denemem
canım aynısı bana oldu herşeye baktılar hiç bişey buşlamadılar apandisitten bile şüphlendi yanikızlar idrarda eritrosit fazla çıkmıştı benim doktor da taş yada kum olabilir dedi ürolojiye yönlendirmişti ultrasonla bakıldı temiz böbrekler dendi.iki ay falan önceydi bu.
pazartesi günü yine idrar ve kan tahlili vermiştim yine eritrosit yüksek cıkmış.doktorum şaşırıp kaldı çok yüksek dedi.taş kum yok ama dedim. doğumdan sonra mutlaka tekrar git ürolojiye dedi.bu idrarda çıkan şey benim başıma bela olacak galiba
Kaçırdım ben indirimi bayramdan önce vermiştim siparişimi kısmet artık ama hala almayan varsa n11 de indirim bugün son!!http://urun.n11.com/gelinlik-ic-giy...ohusa-giyim-hamile-sabahlik-gecelik-P68443550 gecelik m bedenden başlıyor canım
http://urun.n11.com/gecelik-ve-pija...yli-lohusa-sabahlik-ve-pijama-takim-P56404777 pijama s bedeni var ama istersen incele
doğum günün kutlu olsun canım, büyüyen ailenle birlikte nice mutlu senelere :)bnm okuduğum kitaplarda da 32. haftadan sonra kontroller 2 haftada 1 e düşer diyo ama bilemedim cnm..
günaydın canım
benımde oncekı haftalarda gobek cevresı kucuktu ..bana yemekten sonra yuruyus yap kan dolasımı hazlansın dedı
oyle yaptım..badem cevız ye bu arada bol bol
dıger hafta gıttıgımde normale donmüştü..umarım sende de işe yarar...üzme kendını çok sıkıntılı bır durum degıl...anne olmak zor tabı...kaç haftadır her gun farklı sıkayetlerle gelıyoruz buraya...ALllah saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın
Herşey normal gidiyorsa böyle yapıyorlarmış canım :)Günaydın canım bende Rentıp Selim Bey'e gidiyorum.32+1 de gittim.O da 27 gün sonra çağırdı beni. Bak senide geç çağırmış Songül Hn.Benimde kafama takılıyo kaç günlerdir.
Kızlar bunlarda benim bebişimin hediyelikleri hem hastane hem evi için bunların yanında butik kurabiye ve çikolata olacak bi kaç çeşit sizce yeterli mi fikir verin kızlar
kolonya düşünüyorum bende canımKızlar bunlarda benim bebişimin hediyelikleri hem hastane hem evi için bunların yanında butik kurabiye ve çikolata olacak bi kaç çeşit sizce yeterli mi fikir verin kızlar
Kaçırdım ben indirimi bayramdan önce vermiştim siparişimi kısmet artık ama hala almayan varsa n11 de indirim bugün son!!
Kızlar bakın ilk kokulu taş Eki Görüntüle 1588529 denemem
İyi bari bi şikayetim yok çok şükürde ne bileyim son zamanlarda kontroller artsa iyi olurdu..Herşey normal gidiyorsa böyle yapıyorlarmış canım :)
kızlarcım günaaaydın :)
Bugün benim doğum günüm.. Resmi olarak topiğimizin aslan burcu anne adaylarının doğum günlerini başlatıyorum :) hatırladığım kdrıyla baya bi aslan burcu vardı
Allahım hepimize yavrularımızla sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllar nasip etsin inş..
Teşekkürler canım lokum değil ama mevlüt şekeri kutuları varya onların içine draje koyucam butük kurabiye ve çikolata olacak çok gelen olurmu bilmiyorum ama hastane personeli bile geliyolarmış inşallah yeterÇok güzeller canım :) kolonya şişelerimizin süslemesi aynı ben sadece inci yerine mavi uğur böceği yapıştırdım ve mavi kolonya tabi :)
hastanede lokum , çikolata falan vermeyi düşünmüyor musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?