2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Benımde arkadaşım dun akşam dogum yaptı
normal dıye tutturdu..gunu geçti suni sancı verdıler kaç saat açılma olmadı...akşamda sezeryana girmiş...neye nıyet neye kısmet

maşallah ne güzel kilo almış kısa sürede.. bence de kilo çok önemli değil kilolu olmasını hiç beklemiyordum zaten yeğenlerimde küçük doğduğu için.. hayırlısı sağlıklı olsunlar şu kalan zamanı hayırlısıyla bi atlatalım da başka birşey istemiyorum.. desteğin için sağol canım benim

bnm okuduğum kitaplarda da 32. haftadan sonra kontroller 2 haftada 1 e düşer diyo ama bilemedim cnm..

canım aynısı bana oldu herşeye baktılar hiç bişey buşlamadılar apandisitten bile şüphlendi yani

Kızlar bunlarda benim bebişimin hediyelikleri hem hastane hem evi için bunların yanında butik kurabiye ve çikolata olacak bi kaç çeşit sizce yeterli mi fikir verin kızlar

Eklentiler

• DSC_1168.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 161
  • DSC_1169.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 146

Cnm benimde göbek çevresi 2-2.5 hafta geri çıktı bu hafta çok üzüldüm, takip edilecek her hafta gelişmezse erken alırız dedi ama minyon bebek de olabilir dedi kaç gündür korku içindeyim umarım fark kapanır, 1700 kilosu kucucuk daha erken doğum olursa nette arastırdıkca dahada uzuldum
Senin fark nekadardı??? Arası kapanabiliyo demekki

Kızlar bunlarda benim bebişimin hediyelikleri hem hastane hem evi için bunların yanında butik kurabiye ve çikolata olacak bi kaç çeşit sizce yeterli mi fikir verin kızlar

Çok güzeller canım :) kolonya şişelerimizin süslemesi aynı ben sadece inci yerine mavi uğur böceği yapıştırdım ve mavi kolonya tabi :)

hastanede lokum , çikolata falan vermeyi düşünmüyor musun ?

kolonya düşünüyorum bende canım
senınkı cok güzel olmuş sen mı yaptın sıparısmı

Kaçırdım ben indirimi bayramdan önce vermiştim siparişimi kısmet artık ama hala almayan varsa n11 de indirim bugün son!!

bende bayramdan önce alıcaktım stok tükenmiş diye üzülüp duruyordum şimdi daha indirimli aldım. eve gelmiş hatta denemek için sabırsızlanıyorum :) kalitesini beğendiniz mi siz?

Teşekkürler canım lokum değil ama mevlüt şekeri kutuları varya onların içine draje koyucam butük kurabiye ve çikolata olacak çok gelen olurmu bilmiyorum ama hastane personeli bile geliyolarmış inşallah yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…