Evet canım beğendim ben ama şöyle bi durum var üzerinde tekstil kokusu var yıkadım okadar bi türlü geçmedi tabi ben bu sıralar acayip hassasım kokulara karşı onun da erkisi olabilir kokulu sabunlara satmaladım bakalım inş geçerbende bayramdan önce alıcaktım stok tükenmiş diye üzülüp duruyordumşimdi daha indirimli aldım. eve gelmiş hatta denemek için sabırsızlanıyorum :) kalitesini beğendiniz mi siz?
Hava o kadar sıcak ki bursadabende kelebeklerime boncuklarımı yapıştırıyorum akşamda duvarımı suslenmeyi düşünüyorum
Sağol canım ben yaptırdım ama kargoda biraz sorun yaşadım kırılmıştı bi kaçı yeniden gönderecekler kırılanları yapabiliyosan kendin yapman daha iyikolonya düşünüyorum bende canım
senınkı cok güzel olmuş sen mı yaptın sıparısmı
anladım hangi site? fiyatı nedir?Sağol canım ben yaptırdım ama kargoda biraz sorun yaşadım kırılmıştı bi kaçı yeniden gönderecekler kırılanları yapabiliyosan kendin yapman daha iyi
Canim netten silikon kalıp ve kokulu taş tozu siparis ettim kendime göre bi ölçü kabi buldum onunla yapıyorum bir tane kalıp olduğu için donmasini bekliyorum biraz yavaş ilerliyo ama uğraş oluyo bana daarzu3850 canım kokulu taş nasıl Yapılıyor. çok güzel olmuş gerçekten
Bide bizi düşünün antalya cehennem gibiAyyh gerçekten bursa yanıyoo.. Öğleden beri klimayı kapatamadım, az önce kardeşim geldi dışardan, evi buzhaneye çevirmişin diyooo, dedim yanıyoruuum
Gittigidiyorda alevce68 diye bir satıcı fiyat 1,65tl satıcıyı uyarırsanız sağlam paketlemesi için belki sorun olmaz3 tl pahalıymış bide bu 50 lik şişelerde geliyor normalde instagramdakiler 25 lik şişelere yapıyorlar inşallah memnun kalırsınanladım hangi site? fiyatı nedir?
ben ınstagramda buldum da 3tl dedi
Bide bizi düşünün antalya cehennem gibi(( sabah akşam klima açık ama nafile buranın sıcağına valla çok zor geçiyor günler artık denizede giremiyorum yasak hayırlısıyla geçseydi şu günler
canım ıletısım numarası yada lınkı varmı?Gittigidiyorda alevce68 diye bir satıcı fiyat 1,65tl satıcıyı uyarırsanız sağlam paketlemesi için belki sorun olmaz3 tl pahalıymış bide bu 50 lik şişelerde geliyor normalde instagramdakiler 25 lik şişelere yapıyorlar inşallah memnun kalırsın
İlk hoşgeldin benden olsun o zaman. Bebeğin kız mı erkek mi diye klasik bir soru ile başlayayım meselasağlıkla gelsin inşallah.
Ben enfeksiyona çok yatkınım canım kum döküyorum sık sık benim her kontrolde enfeksiyon çıkıyor mesela idrarda kan çıkar artık riske atmayalım diye girme dedi doktorumCanım allah yardım etsin.. Bursa böyleyse antalyayı hayal edemiyorum.. Ama deniz niye yasak ki? Ben haftada 2 gün yüzüyorum, doktorum son haftaya kdr yüzmeye devam diyoor?
canım ıletısım numarası yada lınkı varmı?
sımdı ben baktımda 1,55 tl ye 25 cc var o dedıgını bulamadım
Anladım cnm çook geçmiş olsun, az kaldı dayanalım.. Seneye inş tombuş ayakları suya sokarken biz de serinleriz plajlardaBen enfeksiyona çok yatkınım canım kum döküyorum sık sık benim her kontrolde enfeksiyon çıkıyor mesela idrarda kan çıkar artık riske atmayalım diye girme dedi doktorum
Sağol canım ayy inşaallah okadar hevesleniyoruumki düşündükçe gözlerim doluyor sağlıkla kucağımıza alalımda başka bişey istemiyorumAnladım cnm çook geçmiş olsun, az kaldı dayanalım.. Seneye inş tombuş ayakları suya sokarken biz de serinleriz plajlarda
Her şey çok güzel canım, ellerine sağlık.Kızlar bunlarda benim bebişimin hediyelikleri hem hastane hem evi için bunların yanında butik kurabiye ve çikolata olacak bi kaç çeşit sizce yeterli mi fikir verin kızlar
Canım duvara yaptığında onun da resmini atar mısın? Merak ettimHava o kadar sıcak ki bursadabende kelebeklerime boncuklarımı yapıştırıyorum akşamda duvarımı suslenmeyi düşünüyorum
Ayyh gerçekten bursa yanıyoo.. Öğleden beri klimayı kapatamadım, az önce kardeşim geldi dışardan, evi buzhaneye çevirmişin diyooo, dedim yanıyoruuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?