2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bende bayramdan önce alıcaktım stok tükenmiş diye üzülüp duruyordum şimdi daha indirimli aldım. eve gelmiş hatta denemek için sabırsızlanıyorum :) kalitesini beğendiniz mi siz?
Evet canım beğendim ben ama şöyle bi durum var üzerinde tekstil kokusu var yıkadım okadar bi türlü geçmedi tabi ben bu sıralar acayip hassasım kokulara karşı onun da erkisi olabilir kokulu sabunlara satmaladım bakalım inş geçer

Hava o kadar sıcak ki bursada bende kelebeklerime boncuklarımı yapıştırıyorum akşamda duvarımı suslenmeyi düşünüyorum

Ayyh gerçekten bursa yanıyoo.. Öğleden beri klimayı kapatamadım, az önce kardeşim geldi dışardan, evi buzhaneye çevirmişin diyooo, dedim yanıyoruuum

kolonya düşünüyorum bende canım
senınkı cok güzel olmuş sen mı yaptın sıparısmı
Sağol canım ben yaptırdım ama kargoda biraz sorun yaşadım kırılmıştı bi kaçı yeniden gönderecekler kırılanları yapabiliyosan kendin yapman daha iyi

Herkese merhaba. Bebişler de anneleri de iyi okuduğum kadarıyla. Nazar değmesin
Bazı arkadaşların bebişlerin kilolarıyla ilgili kafasının karışık olduğunu farkettim yazayım dedim. bugün iki ayrı doktorumla da kontrolüm vardı. Bizim beyaz atlı prens büyümüş çok şükür. İlk doktorum kilosuna 2090 olmuş haftasıyla uyumlu, doğum kanalına girmiş normal doğuma yatkın görünüyor bi aksilik çıkmazsa sezeryanı kabul etme sakın dedi(tayinimiz çıktığı için burdan ayrılıcaz).. Öğle sonu da diğer doktorumla randevuma gittim o da sizin oğlan iki hafta önde görünüyor, kilosu da 2550 dedi muhtemelen tombul olucak ve neredeyse kesin sezeryan olur dedi diyeceğim o ki kilo konusuna asla takılmayın, gördüğünüz gb aynı gün farklı aletlerle yapılan ölçüm sonuçları bu kadar farkedebiliyosa bu konuya hiç takılmamak en doğrusu.

Bu arada benim de ara ara sancılarım oluyor. Tabi ki doktorcuğuma göre NORMAL.

Ha bi de bitmeyen hamilelik yapmışlar ömrümün hiçbir döneminde herhangi bir 9 ayın bu kadar uzun sürdüğünü hatırlamıyorum

arzu3850 canım kokulu taş nasıl Yapılıyor. çok güzel olmuş gerçekten
Canim netten silikon kalıp ve kokulu taş tozu siparis ettim kendime göre bi ölçü kabi buldum onunla yapıyorum bir tane kalıp olduğu için donmasini bekliyorum biraz yavaş ilerliyo ama uğraş oluyo bana da

Ayyh gerçekten bursa yanıyoo.. Öğleden beri klimayı kapatamadım, az önce kardeşim geldi dışardan, evi buzhaneye çevirmişin diyooo, dedim yanıyoruuum
Bide bizi düşünün antalya cehennem gibi (( sabah akşam klima açık ama nafile buranın sıcağına valla çok zor geçiyor günler artık denizede giremiyorum yasak hayırlısıyla geçseydi şu günler

anladım hangi site? fiyatı nedir?
ben ınstagramda buldum da 3tl dedi
Gittigidiyorda alevce68 diye bir satıcı fiyat 1,65tl satıcıyı uyarırsanız sağlam paketlemesi için belki sorun olmaz3 tl pahalıymış bide bu 50 lik şişelerde geliyor normalde instagramdakiler 25 lik şişelere yapıyorlar inşallah memnun kalırsın

Bide bizi düşünün antalya cehennem gibi (( sabah akşam klima açık ama nafile buranın sıcağına valla çok zor geçiyor günler artık denizede giremiyorum yasak hayırlısıyla geçseydi şu günler

Canım allah yardım etsin.. Bursa böyleyse antalyayı hayal edemiyorum.. Ama deniz niye yasak ki? Ben haftada 2 gün yüzüyorum, doktorum son haftaya kdr yüzmeye devam diyoor?

canım ıletısım numarası yada lınkı varmı?
sımdı ben baktımda 1,55 tl ye 25 cc var o dedıgını bulamadım

Teşekkür ederim Karsiyakalı1912 :))
Ben çok yoğun bir çalışma temposundan yeni izne ayrıldım. Biraz da hamile olduğumu pek kimse bilmiyordu. Giysilerden falan belli etmedim pek. :)
Bu sebeplerden dolayı kendim de hamile moduna giremedim. Hastaneye de çok az gittim.
Şimdi buradan baktım da birden telaşa kapıldım :))
Benim hiç hazırlığım yok az da kalmış

Neyse sayenizde moda gireceğim inşallah.
Takipteyim .

İlk hoşgeldin benden olsun o zaman. Bebeğin kız mı erkek mi diye klasik bir soru ile başlayayım mesela sağlıkla gelsin inşallah.

Canım allah yardım etsin.. Bursa böyleyse antalyayı hayal edemiyorum.. Ama deniz niye yasak ki? Ben haftada 2 gün yüzüyorum, doktorum son haftaya kdr yüzmeye devam diyoor?
Ben enfeksiyona çok yatkınım canım kum döküyorum sık sık benim her kontrolde enfeksiyon çıkıyor mesela idrarda kan çıkar artık riske atmayalım diye girme dedi doktorum

Ben enfeksiyona çok yatkınım canım kum döküyorum sık sık benim her kontrolde enfeksiyon çıkıyor mesela idrarda kan çıkar artık riske atmayalım diye girme dedi doktorum
Anladım cnm çook geçmiş olsun, az kaldı dayanalım.. Seneye inş tombuş ayakları suya sokarken biz de serinleriz plajlarda

slm kızlar bugün hiç tadım yok sürekli tansiyonum düşüyor sonra bir baş ağrısı kafayı kaldıramıyorum bu hafta çok sık yaşamaya başladım bu sorunu.. Allahtan p.tesi randevum var dr soralım bakalım ne önerecek.. Gece uykusuzluk gündüz baş ağrısı son 3 haftam kabus gibi

Anladım cnm çook geçmiş olsun, az kaldı dayanalım.. Seneye inş tombuş ayakları suya sokarken biz de serinleriz plajlarda
Sağol canım ayy inşaallah okadar hevesleniyoruumki düşündükçe gözlerim doluyor sağlıkla kucağımıza alalımda başka bişey istemiyorum

Kızlar bunlarda benim bebişimin hediyelikleri hem hastane hem evi için bunların yanında butik kurabiye ve çikolata olacak bi kaç çeşit sizce yeterli mi fikir verin kızlar
Her şey çok güzel canım, ellerine sağlık.

Yanıyorum bende canm bende klima taktırcam yoksa zor dayanırm sizin o taraf yine iyi serin ben daha aşağıda oturuyorum senden burda hiç esmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…