slm cnm maşallah bebişineHa bi de bitmeyen hamilelik yapmışlarömrümün hiçbir döneminde herhangi bir 9 ayın bu kadar uzun sürdüğünü hatırlamıyorum
ben hastane için hacı şerifin bebek çikolataları var ya onlardan düşünüyorum. 70 tanesi 40,00 tl çarşı da sorduklarıma göre fiyatı gayet uygun mevlüt için de bebek anahtarlıklarından düşünüyorum lohusa şerbeti istiyorum bir deGünaydınn , hastaneye gelen ziyaretçilere ne ikram edeceksiniz kızlar lokum, çikolata tarzı şeyler yeterli olur heralde . eve gelenlere ayrıca minik hediyelerden veririm diye düşündüm ben ..
Teşekkürler canımHer şey çok güzel canım, ellerine sağlık.
tamam canım bende maıl attım..sıparıs verdım bakalım hayırlısı olsun
Gunaydin kizlar. Sacima kina yakmak istiyorumda dogum sonrasini mi beklesem emin olamadim. Yapan varmi aranizda ?
Canım bol bol su iç. Şişe ile dolaş hatta. Atlatırsın inşallah.kızlar idrarda eritrosit fazla çıkmıştı benim doktor da taş yada kum olabilir dedi ürolojiye yönlendirmişti ultrasonla bakıldı temiz böbrekler dendi.iki ay falan önceydi bu.
pazartesi günü yine idrar ve kan tahlili vermiştim yine eritrosit yüksek cıkmış.doktorum şaşırıp kaldı çok yüksek dedi.taş kum yok ama dedim. doğumdan sonra mutlaka tekrar git ürolojiye dedi.bu idrarda çıkan şey benim başıma bela olacak galiba
Hoşbulduk :))Tabi ki canım hoşgeldin sefa getirdin..
Canım çok güzelmiş nerden aldın bu arada benim Kızımın adi da Nil olacak insallahKızlar bunlarda benim bebişimin hediyelikleri hem hastane hem evi için bunların yanında butik kurabiye ve çikolata olacak bi kaç çeşit sizce yeterli mi fikir verin kızlar
Hiç sorma, gideceğimizden bu doktorumun haberi yok, kendince yol yapıyo işte sezeryan içinslm cnm maşallah bebişinehakikatten tuhaf olmuş 1 günde o kadar kilo farkı insan neye inanacağını bilemiyor burdan da anlaşıldığı üzere dr sezeryana yönlendirmek için şimdiden başlamış çalışmalara bu arada al benden de o kadar son ay geçmek bilmiyor, yine çalışırken iyiydi ama evde kalınca hepten durdu zaman..
Hayırlı olsun canım inşallah memnun kalırsıntamam canım bende maıl attım..sıparıs verdım bakalım hayırlısı olsun
Ne güzel bi tesadüf nil çok zarif bir isim eşim çok istedi nili bende adayı nil ada oldu keçeden balon demetini tiryaki hobiden, kolonya şişelerinide gittigidiyorda alevce68 isimli satıcıdan aldımCanım çok güzelmiş nerden aldın bu arada benim Kızımın adi da Nil olacak insallah
terlik nasıl bişey almayı düşünüyorsun o süslü püslü terlikleri hastanede giymeyeceğiz dimi@ovel canım 2 pijama bir gecelik bir sabahlık taç, depend hasta bezi, 2şer tane emzirme sütyeni ve atleti, hırka, Çorap , iç çamaşırı, havlu peçete, sabun, Göğüs Pedi, olmazsa Olmazım kırmızı rujum, göz kalemi, rimel, rollon deodorant, çıkış için bir kat Kıyafet, terlik ( henüz almadım), sabun. sanırım bu kadardı.
Canım hıc korkma yuksek tansıyon her zaman bıse olacak dıye bır sey yok benım kızımda tansıyonum hep 14.9 du tansıyon ılacı kulandım dr korkma onlem olsun dıye ılaa baslayalım ama ben hep korkudan fırlatıyordum onemlı olan kucugun yukselmemesı bu bebegımde korkmadıgın ıcın daha rahatım yukselme olmuyor ve ben hıc farketmıyordum yukseldıgını o daha kotuBende sorayım mi bir kaç soruüzüm zamandır giremiyorum zaten. Bir kaç gündür tansiyonum yüksek önce 14/8 oldu hemen bir limon sıkıp içtim. Tansiyon aletim de bozuldu böyle bir baş ağrısı gözlerimi bile açamıyorum ondan mı kaynaklanıyor acaba? Genelde 8/5 falan tansiyonum şimdi 12 /7 14/8 olunca çok tedirgin oldum
Geçmiş olsun hava sıcak ya ondanmı acaba boş su içsen birazda tatlı şeyler yesen belki faydası dokunur benimde bi ara böyle bi halsizlik enerji düşüklüğü olmuştu kontrolde kanım baya düşük çıktı ilaçlarımı ihmal ediyordum belki öyle bişey vardır geçmiş olsun tekrarslm kızlar bugün hiç tadım yok sürekli tansiyonum düşüyor sonra bir baş ağrısı kafayı kaldıramıyorum bu hafta çok sık yaşamaya başladım bu sorunu.. Allahtan p.tesi randevum var dr soralım bakalım ne önerecek.. Gece uykusuzluk gündüz baş ağrısı son 3 haftam kabus gibi
Ben ılk dogumumu yaptıgımda kı hrp aynı drum benım hıc degıstırmedım aynı ultrason kızım dogumdan 2 hafta once 3600 du ve normal dogum dedı her hafta 250 gram alıyorsa nasıl olur dedım sen buna bakma yuzde 15 yanılma ğayı var ultrasonun dedı ve kızım dogdugunda 2800 du aynı ultrason aynı dr yıne konustuk bunu bu ultrasınların yanılma patı var dedıHerkese merhaba. Bebişler de anneleri de iyi okuduğum kadarıyla. Nazar değmesin
Bazı arkadaşların bebişlerin kilolarıyla ilgili kafasının karışık olduğunu farkettim yazayım dedim. bugün iki ayrı doktorumla da kontrolüm vardı. Bizim beyaz atlı prens büyümüş çok şükür. İlk doktorum kilosuna 2090 olmuş haftasıyla uyumlu, doğum kanalına girmiş normal doğuma yatkın görünüyor bi aksilik çıkmazsa sezeryanı kabul etme sakın dedi(tayinimiz çıktığı için burdan ayrılıcaz).. Öğle sonu da diğer doktorumla randevuma gittim o da sizin oğlan iki hafta önde görünüyor, kilosu da 2550 dedimuhtemelen tombul olucak ve neredeyse kesin sezeryan olur dedi diyeceğim o ki kilo konusuna asla takılmayın, gördüğünüz gb aynı gün farklı aletlerle yapılan ölçüm sonuçları bu kadar farkedebiliyosa bu konuya hiç takılmamak en doğrusu.
Bu arada benim de ara ara sancılarım oluyor. Tabi ki doktorcuğuma göre NORMAL.
Ha bi de bitmeyen hamilelik yapmışlarömrümün hiçbir döneminde herhangi bir 9 ayın bu kadar uzun sürdüğünü hatırlamıyorum
slm kızlar bugün hiç tadım yok sürekli tansiyonum düşüyor sonra bir baş ağrısı kafayı kaldıramıyorum bu hafta çok sık yaşamaya başladım bu sorunu.. Allahtan p.tesi randevum var dr soralım bakalım ne önerecek.. Gece uykusuzluk gündüz baş ağrısı son 3 haftam kabus gibi
demek ki aletlerin verilerine güvenmek hiç mantıklı değil. Bi de her dr "haftasıyla uyumlu ya da değil" diye yorum yapıyor. Yahu aynı anne babaya sahip bebişler bile farklı boy ve kiloda doğuyor, bunun bi standartı yok ki neye göre kime göre önde ya da geride?? Ben 175 im ablam 160, tabi ki ikimizden çıkan farklı olacak dimi amaBen ılk dogumumu yaptıgımda kı hrp aynı drum benım hıc degıstırmedım aynı ultrason kızım dogumdan 2 hafta once 3600 du ve normal dogum dedı her hafta 250 gram alıyorsa nasıl olur dedım sen buna bakma yuzde 15 yanılma ğayı var ultrasonun dedı ve kızım dogdugunda 2800 du aynı ultrason aynı dr yıne konustuk bunu bu ultrasınların yanılma patı var dedı
geçmiş olsun katticim sıcaklardandır, bol bol dinlen ve serinde kalmaya çalış.. bugün bna da feci sıcak geldi, klima çarpmaz inşslm kızlar bugün hiç tadım yok sürekli tansiyonum düşüyor sonra bir baş ağrısı kafayı kaldıramıyorum bu hafta çok sık yaşamaya başladım bu sorunu.. Allahtan p.tesi randevum var dr soralım bakalım ne önerecek.. Gece uykusuzluk gündüz baş ağrısı son 3 haftam kabus gibi
Yanıyorum bende canm bende klima taktırcam yoksa zor dayanırmsizin o taraf yine iyi serin ben daha aşağıda oturuyorum senden burda hiç esmiyor
terlik nasıl bişey almayı düşünüyorsun o süslü püslü terlikleri hastanede giymeyeceğiz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?