2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ha bi de bitmeyen hamilelik yapmışlar ömrümün hiçbir döneminde herhangi bir 9 ayın bu kadar uzun sürdüğünü hatırlamıyorum
slm cnm maşallah bebişine hakikatten tuhaf olmuş 1 günde o kadar kilo farkı insan neye inanacağını bilemiyor burdan da anlaşıldığı üzere dr sezeryana yönlendirmek için şimdiden başlamış çalışmalara bu arada al benden de o kadar son ay geçmek bilmiyor, yine çalışırken iyiydi ama evde kalınca hepten durdu zaman..

Günaydınn , hastaneye gelen ziyaretçilere ne ikram edeceksiniz kızlar lokum, çikolata tarzı şeyler yeterli olur heralde . eve gelenlere ayrıca minik hediyelerden veririm diye düşündüm ben ..
ben hastane için hacı şerifin bebek çikolataları var ya onlardan düşünüyorum. 70 tanesi 40,00 tl çarşı da sorduklarıma göre fiyatı gayet uygun mevlüt için de bebek anahtarlıklarından düşünüyorum lohusa şerbeti istiyorum bir de

Eklentiler

• FB,3052,27,bebek-objeli-anahtarlik-bebek-arabasi.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 257
Gunaydin kizlar. Sacima kina yakmak istiyorumda dogum sonrasini mi beklesem emin olamadim. Yapan varmi aranizda ?

Ben de yapacağım. Kimyasal madde olmadığı için sorun olacağını sanmıyorum. Biraz değişiklik iyi gelir.

Canım bol bol su iç. Şişe ile dolaş hatta. Atlatırsın inşallah.

Tabi ki canım hoşgeldin sefa getirdin..
Hoşbulduk :))
Hepiniz çok tatlısınız. :-*

Kızlar bunlarda benim bebişimin hediyelikleri hem hastane hem evi için bunların yanında butik kurabiye ve çikolata olacak bi kaç çeşit sizce yeterli mi fikir verin kızlar
Canım çok güzelmiş nerden aldın bu arada benim Kızımın adi da Nil olacak insallah

hatunlar maşallah iyi gördüm sizi ufak tefek şikayetler hepimizde var tabi
bugün doktorum tekrar tokluk şekeri baktırdı tertemiz dedi gülümsedi senin bebek biraz iri 36. haftayı görürsün sen merak etme dedi dünde ultrasona girdim kilo almamış bizim tosuncuk nasıl oldu bu dedi diyetteyiz doktor bey dedim
şeker çıkmadığı için rahatladımbizimkinin başı aşağıdaymış bunun için herhangi bişey söylemedi bi kaç şikayetim vardı aşağıda olduğunu öğrenince bundan oluyo demekki dedim diyete devammı dedim rahatsız etmiyosa devam et dedi şimdilik benden haberler bu kadar 2 hafta sonra tekrar görüşiciiizz

Hiç sorma, gideceğimizden bu doktorumun haberi yok, kendince yol yapıyo işte sezeryan için hı hı deyip geçtik. Çalışmaya alışınca evde vakit geçirmek zor geliyo haliyle, allah bi avazda kurtarsın inş hepimizi

Canım çok güzelmiş nerden aldın bu arada benim Kızımın adi da Nil olacak insallah
Ne güzel bi tesadüf nil çok zarif bir isim eşim çok istedi nili bende adayı nil ada oldu keçeden balon demetini tiryaki hobiden, kolonya şişelerinide gittigidiyorda alevce68 isimli satıcıdan aldım

terlik nasıl bişey almayı düşünüyorsun o süslü püslü terlikleri hastanede giymeyeceğiz dimi

Canım hıc korkma yuksek tansıyon her zaman bıse olacak dıye bır sey yok benım kızımda tansıyonum hep 14.9 du tansıyon ılacı kulandım dr korkma onlem olsun dıye ılaa baslayalım ama ben hep korkudan fırlatıyordum onemlı olan kucugun yukselmemesı bu bebegımde korkmadıgın ıcın daha rahatım yukselme olmuyor ve ben hıc farketmıyordum yukseldıgını o daha kotu

Geçmiş olsun hava sıcak ya ondanmı acaba boş su içsen birazda tatlı şeyler yesen belki faydası dokunur benimde bi ara böyle bi halsizlik enerji düşüklüğü olmuştu kontrolde kanım baya düşük çıktı ilaçlarımı ihmal ediyordum belki öyle bişey vardır geçmiş olsun tekrar

Ben ılk dogumumu yaptıgımda kı hrp aynı drum benım hıc degıstırmedım aynı ultrason kızım dogumdan 2 hafta once 3600 du ve normal dogum dedı her hafta 250 gram alıyorsa nasıl olur dedım sen buna bakma yuzde 15 yanılma ğayı var ultrasonun dedı ve kızım dogdugunda 2800 du aynı ultrason aynı dr yıne konustuk bunu bu ultrasınların yanılma patı var dedı

Merhaba kızlar uzun zamandır giremedim malum doğum izni başlayınca inş herkes iyidir kontrole gittim oğluş 2 kg 10 gr 44 cm olmş şuan için bi sıkıntı görünmüyor maşallah biraz kasık daha doğrusu kasıklarımdaki kemiklerde ağrı var bastırıyor mu ne anlamadım sizde durumlar nasıl

Geçen benimde tansiyonum düşmüş resmen durduğum yerde başım dönüyordu midem bulanıyordu bi baktım 9 a 5 e.
İnsan korkuyor evde yalnız olunca bayılırım falan diye

demek ki aletlerin verilerine güvenmek hiç mantıklı değil. Bi de her dr "haftasıyla uyumlu ya da değil" diye yorum yapıyor. Yahu aynı anne babaya sahip bebişler bile farklı boy ve kiloda doğuyor, bunun bi standartı yok ki neye göre kime göre önde ya da geride?? Ben 175 im ablam 160, tabi ki ikimizden çıkan farklı olacak dimi ama Ay neyse sağlıkla doğsunlar da

geçmiş olsun katticim sıcaklardandır, bol bol dinlen ve serinde kalmaya çalış.. bugün bna da feci sıcak geldi, klima çarpmaz inş

Yanıyorum bende canm bende klima taktırcam yoksa zor dayanırm sizin o taraf yine iyi serin ben daha aşağıda oturuyorum senden burda hiç esmiyor

cnm dediğin gbi gece çok güzel esiyor ama gündüz çok sıcak .. inş klima fln çarpmaz.. şansımıza tüm sıcakları biz çekiyoruz, allahtan yavruşlar gelince serinlemiş olucak hava

terlik nasıl bişey almayı düşünüyorsun o süslü püslü terlikleri hastanede giymeyeceğiz dimi

cnm bn süslü havlu terlik yaptırdım, hastanede de giyilir, çok rahat

Eklentiler

• image.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 175
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…