2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Çok güzel olmuş çok begendim tül derken ama ne tulu nasıl bi şey kullandın,l nasıl kullandin ayrintiiii
3 metre şifon tül aldım..onu bı kat vucuduma sardık gerisini bos bırakıp sütyenin altına sıkıstırdım elbise gibi oluo..havaya savurdu oyle resimler cekti ucusan tul bı kac tane koyarım :)

Aynen bende canim sezeryan dusunuyorum eger gerekecekse onlemimizi alalim cantamiza koyalim yok gerek yoksa bosuna almamizin anlami yok bende sorcam insallah
Canım ben arkadaşıma sordum oda gittiğim hastanede doğum yapmıştı sezeryan ile hastanede vermemisler erken doğum yapmıştı çocuk bezi kullandirmişlar ben alacam artik

Açılışı sen yaptın canım inş seneyede beraber kutlarsiniz oglusunuzla nice mutlu yıllara

3 metre şifon tül aldım..onu bı kat vucuduma sardık gerisini bos bırakıp sütyenin altına sıkıstırdım elbise gibi oluo..havaya savurdu oyle resimler cekti ucusan tul bı kac tane koyarım :)
bende yapcam kesinlikle bunu
bugun aradığım elbiseyi buldum dilvinin ince askılı uzun elbisesini eşim beğenmedi daha elbisem yok ama şifon kafama kazındı bir kaç renk şifon alıp elbise almasam mı diye düşündüm

kızlar bizim kontrolümüz vardı 2154 gr olmuş çirkin kızım millet çarşaf çarşaf fotoğraf alıyor ben elim boş çıktım doktorun yanından kafasını rahme dayıyor su olmayıncxa yüzü hiç görünmüyor çalışabilir raporumu aldım ama ne işe yarayacak bilmiyorum keşke bir şey çıksada doğum öncemi kullanabilsem dua edin kızlar biz öğretmenlere ne olur üç hafta sonra çağırdı nts ye girecekmişim

Ben de bugün doktora gittim. Çalışabilir raporu aldım aynen sizin gibi, kullanamadıktan sonra ne yapacaksam? ( Bu arada raporunuzda 32. hafta vs açık açık ibareler var mı?

Geçen benimde tansiyonum düşmüş resmen durduğum yerde başım dönüyordu midem bulanıyordu bi baktım 9 a 5 e.
İnsan korkuyor evde yalnız olunca bayılırım falan diye

geçmiş olsun katticim sıcaklardandır, bol bol dinlen ve serinde kalmaya çalış.. bugün bna da feci sıcak geldi, klima çarpmaz inş

saolun kızlar.. nil bende ilaçlarımı ihmal ediyorum acep etkisi varmı ki hiç içesim gelmiyor bir düzene koyayım umarım işe yarar..

Kizlar ictiginiz maden suyunun asiti alip oylemi tuketiyorsunuz.. Ben asitli iciyorum umarim bi zarari yoktur..

Kızlar bugün okadar üzüldümki tarif edemem buda kadın hemde anne dedim ama yavrusuna karşı çaresiz kendimi düşündüm yok şunu yiyim,meyvesi sebzesi,eti,sütü derken hatta halimiz aklıma geldi şimdi bile bebişlerin kaç gr oldular aman benimku zayıf kaldı aman bugün sütumu icmedim diyerek bu annelere haksızlık yapıyorum gibi geldi o annenin ise bebeğim kaç gr aldı diye bakmıyor yavrusuna ne zamana kadar yasiyacak diyebbakıyor gözünun içine

Kızlar 34 . Haftadayım ve bu aralar nedense hep ishalim var mı benim gibi olan?

Gozlerim dolduu((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…