- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- 198
Ne acı degil mi,ne kadar şükretsek az.Kızlar bugün okadar üzüldümki tarif edemem buda kadın hemde anne dedim ama yavrusuna karşı çaresiz kendimi düşündüm yok şunu yiyim,meyvesi sebzesi,eti,sütü derken hatta halimiz aklıma geldi şimdi bile bebişlerin kaç gr oldular aman benimku zayıf kaldı aman bugün sütumu icmedim diyerek bu annelere haksızlık yapıyorum gibi geldi o annenin ise bebeğim kaç gr aldı diye bakmıyor yavrusuna ne zamana kadar yasiyacak diyebbakıyor gözünun içineEki Görüntüle 1588965
Evet normal sekılde oc hergun bır tane iç faydası bıle varKizlar ictiginiz maden suyunun asiti alip oylemi tuketiyorsunuz.. Ben asitli iciyorum umarim bi zarari yoktur..
Kızlar 34 . Haftadayım ve bu aralar nedense hep ishalimvar mı benim gibi olan?
32. hafta gebelik .... ağustos tarihine kadar çalışabilir yazıyordu rapor yanımda diil bakamıcam o tarihte gidip çalışamaz raporu alcam bakalım daha raporu okula vermedim verince nocaksaBen de bugün doktora gittim. Çalışabilir raporu aldım aynen sizin gibi, kullanamadıktan sonra ne yapacaksam?( Bu arada raporunuzda 32. hafta vs açık açık ibareler var mı?
kızlar bizim kontrolümüz vardı 2154 gr olmuş çirkin kızım millet çarşaf çarşaf fotoğraf alıyor ben elim boş çıktım doktorun yanındankafasını rahme dayıyor su olmayıncxa yüzü hiç görünmüyor çalışabilir raporumu aldım ama ne işe yarayacak bilmiyorum keşke bir şey çıksada doğum öncemi kullanabilsem dua edin kızlar biz öğretmenlere ne olur üç hafta sonra çağırdı nts ye girecekmişim
Ben de bi heves ve umutla bugün çalışabilir raporumu alıp okula götürdüm, mdr yardımcısı almadı bile. İlçe meb'e gittim onlar da kabul etmedi. Boş yere almışsınız dedilerBen de bugün doktora gittim. Çalışabilir raporu aldım aynen sizin gibi, kullanamadıktan sonra ne yapacaksam?( Bu arada raporunuzda 32. hafta vs açık açık ibareler var mı?
Ben demir ilacına tekrar başladım kontrolden sonra bayaa bi faydasını gördüm bi dene bakalım inşallah işe yarar yoksa bu sıcaklarla başetmek çok zor güç enerji lazımsaolun kızlar.. nil bende ilaçlarımı ihmal ediyorum acep etkisi varmı ki hiç içesim gelmiyor bir düzene koyayım umarım işe yarar..
Ben ne zaman biraz fazla meyve yesem özellikle karpuz hemen kendini gösteriyor ishal oluyorumKızlar 34 . Haftadayım ve bu aralar nedense hep ishalimvar mı benim gibi olan?
canım ben onu ev için düşündüm hastaneye de düz kırmızı düşündüm ama bakamadım henüz.terlik nasıl bişey almayı düşünüyorsun o süslü püslü terlikleri hastanede giymeyeceğiz dimi
hayırlı olsun canım.kızlaaaarrr Atatürk Üniversitesi İlahiyat fakültesini kazanmışım açıktan
esinlikle katiliyorum. Burda ultrasona bile almiyorlar diye yazmistim. Sadece kaburganin vittigi yerden cati kemigi mi oluyo oraya kadar olcuyorlar, olmasi gereken aralikta diyorlar. Yani bebegin kgsunu ne dr merak etti suana kadar ne de ben.canım doktorun sezeryan yanlısı olabilir mi? benim oğlumda kordon sorunu vardı 38.haftada 2100 gr dı. sonra 3 haftada 1 kilo aldı 3300 doğdu. gebelik sayfalarında kilo tahmini olarak ne kadar geniş aralıklar veriliyor bence 200 gr ı dert etmek çok saçma. benim doktorum kilosunu söylemiyor bile, ayrıca ultrasonlar 1 kiloya kadar yanılabiliyor, öyle ufacık farkları belirleyemeyebiliyor. gebelik org sayfasında "Bu haftanın sonunda bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm. ve ağırlığı 2200 (1680-2930) gram!" diyor 34.hafta için.. bak ne geniş bir aralık vermiş.. üstelik senin bebeğin üst sınıra yakın.boşuna canını sıkmış bence..
Kızlar bunlarda benim bebişimin hediyelikleri hem hastane hem evi için bunların yanında butik kurabiye ve çikolata olacak bi kaç çeşit sizce yeterli mi fikir verin kızlar
Kizlar ictiginiz maden suyunun asiti alip oylemi tuketiyorsunuz.. Ben asitli iciyorum umarim bi zarari yoktur..
Canim bende carsamba gunu gittim doktorum 36 ya kadar belli olmaz dedi 36 dan sonra alir seklini dedi.belkide doner daha seninkiArkadaslar dun doktora gitmistim kontrole bebegimin haftasi hala onde 35 haftalik gorunuyor ve hala donmemis donmezde dedi sezeryan olcakmisim 20 agustos gibi dogumun olur dedi. Acikcasi normal dogum istiyordum doner mi aceba benim pasa
insallah doner canim bekleyip gorcez bakalimCanim bende carsamba gunu gittim doktorum 36 ya kadar belli olmaz dedi 36 dan sonra alir seklini dedi.belkide doner daha seninki
Yoo canım aldım ben tiryaki hobidenCanm keçeli olandan bende yapıcam sen kendin mi yaptın aldın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?