2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ne acı degil mi,ne kadar şükretsek az.
insanoglu hep nankör,hep fazlasini istiyoruz.hic bir seyde asırıya kacmamak lazım.

Ben de bugün doktora gittim. Çalışabilir raporu aldım aynen sizin gibi, kullanamadıktan sonra ne yapacaksam? ( Bu arada raporunuzda 32. hafta vs açık açık ibareler var mı?
32. hafta gebelik .... ağustos tarihine kadar çalışabilir yazıyordu rapor yanımda diil bakamıcam o tarihte gidip çalışamaz raporu alcam bakalım daha raporu okula vermedim verince nocaksa

Ben de bugün doktora gittim. Çalışabilir raporu aldım aynen sizin gibi, kullanamadıktan sonra ne yapacaksam? ( Bu arada raporunuzda 32. hafta vs açık açık ibareler var mı?
Ben de bi heves ve umutla bugün çalışabilir raporumu alıp okula götürdüm, mdr yardımcısı almadı bile. İlçe meb'e gittim onlar da kabul etmedi. Boş yere almışsınız dediler inş sizde işe yarar

saolun kızlar.. nil bende ilaçlarımı ihmal ediyorum acep etkisi varmı ki hiç içesim gelmiyor bir düzene koyayım umarım işe yarar..
Ben demir ilacına tekrar başladım kontrolden sonra bayaa bi faydasını gördüm bi dene bakalım inşallah işe yarar yoksa bu sıcaklarla başetmek çok zor güç enerji lazım

Kizlar kokuya karşı hassasiyetiniz varsa friendly sıvı bebek deterjanini öneririm, üstünde yazan ölçüye gore koydum, koku hiç kalmadı :)

Kızlar ben yıkama işine yavaştan başladım. Ivır zıvır ne çok şey varmış öyle. Şimdiden 3 posta oldu. Daha kıyafetlerini atmadım bile havlu, carsaf, battaniye fln yıkadım. Bu dönenceyi de ben yaptım ayıptır söylemesi

Eklentiler

• image.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 222
  • image.webp
    66,8 KB · Görüntüleme: 222
  • image.webp
    58,5 KB · Görüntüleme: 211
  • image.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 196
K
esinlikle katiliyorum. Burda ultrasona bile almiyorlar diye yazmistim. Sadece kaburganin vittigi yerden cati kemigi mi oluyo oraya kadar olcuyorlar, olmasi gereken aralikta diyorlar. Yani bebegin kgsunu ne dr merak etti suana kadar ne de ben.

Kizlar ictiginiz maden suyunun asiti alip oylemi tuketiyorsunuz.. Ben asitli iciyorum umarim bi zarari yoktur..

Canım üzülme sadece o asit dediğin CO2 yani karbondioksit o gerçek asit değil içindeki minerallerin etkinliğini yitirmemesi için basılıyor içine zaten daha bağırsağa geçmeden emilmeden gaz olarak nefesimizle atıyoruz korkma. Başta cips olmak üzere hava ile temasta tazeliğini kaybedecek ve besleyiciliğini yitirecek ürünlerin ambalajlarında o hava var ya oda CO2 mesela. İnsan sağlığına bir etkisi yok yani.

Arkadaslar dun doktora gitmistim kontrole bebegimin haftasi hala onde 35 haftalik gorunuyor ve hala donmemis donmezde dedi sezeryan olcakmisim 20 agustos gibi dogumun olur dedi. Acikcasi normal dogum istiyordum doner mi aceba benim pasa

Gunaydin kizlar.bende baslicam artik yavastan yikamaya hastane cantamida hazirlicam bi kenarda dursun nolur nolmaz 36.haftadan sonra her an olabilir :) kizim 37 +larda olmustu 38 in icindeyken bakalim bu ne zaman gelicek.

Arkadaslar dun doktora gitmistim kontrole bebegimin haftasi hala onde 35 haftalik gorunuyor ve hala donmemis donmezde dedi sezeryan olcakmisim 20 agustos gibi dogumun olur dedi. Acikcasi normal dogum istiyordum doner mi aceba benim pasa
Canim bende carsamba gunu gittim doktorum 36 ya kadar belli olmaz dedi 36 dan sonra alir seklini dedi.belkide doner daha seninki

Canm keçeli olandan bende yapıcam sen kendin mi yaptın aldın mı
Yoo canım aldım ben tiryaki hobiden
Ama senin malzemen varsa yapabilirsin çol kolay aslında ben bi hesap yaptım yaptırmakla yapmak arasında çok fark yoktu o Yüzden yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…