2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

canım bende akşam baktım çok beğendim keşke bir küçüğünü alsaydım dedim ama artık olsun :) kendimi dev anası gibi gördüğüm için XL almıştım

günaydınnnn...bügünde benim doğum günüm...gece tam annemın beni dünyaya getirdiği saatte uyandım 03KK70:
ınsallah bende kızımı annem gibi rahat dogururum...sanırım bır de gece dogururum kesin ben ..
allahımdan tek duam bebişlerimize saglıkla kucagımıza almamız....şunun şurasında ne kaldı..Allah bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun...mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine

hamişler günaydın. dün akşam eşimle yürüyüşe çıktık çok geçmeden aşağıya sanki iğne batırırcasına bir acı saplandı. çok nadir olurdu ama bu sefer arka arkaya belli aralıklarla 7-8 kez acı girdi. yaşayanınız var mı normal midir?

canım mutlu yıllar :) amin inşallah huzurla rahatlıkla olur doğumlarımız :)

Arkadaslar dun doktora gitmistim kontrole bebegimin haftasi hala onde 35 haftalik gorunuyor ve hala donmemis donmezde dedi sezeryan olcakmisim 20 agustos gibi dogumun olur dedi. Acikcasi normal dogum istiyordum doner mi aceba benim pasa

Dönenleri duymuştum cnm inş döner internetten araştır bazı masajlar var bebeğin dönmesi için yapılıo

çok geçmiş olsun

Nice mutlu yıllara canimmm bebişinle ve ailenle...

Arkadaslar dun doktora gitmistim kontrole bebegimin haftasi hala onde 35 haftalik gorunuyor ve hala donmemis donmezde dedi sezeryan olcakmisim 20 agustos gibi dogumun olur dedi. Acikcasi normal dogum istiyordum doner mi aceba benim pasa
tatlım bnm oğluşum baş aşağı duruyordu, pzrtesi gnkü kontrolde dr başı yukarı çıkmış dedi ama dha 36 ya kdr çoook yer değiştirir merak etme diye de ekledi artık kontroller de 2 haftaya düştü ya, haftaya gidicem bakalım dönmüş mü tekrar

senin paşan da inş döner.. umarım hepimiz gönlümüzden geçtiği gbi kavuşuruz yavrularımıza

Mutlu yıllar canım prensesinle daha nice senelere ınsallah...

Doner belkide daha zaman var doner heralde sezeryan olsa bile nasip canim onemli olan kuzular sagliklica gelsinler de gerisi bos...RABBIM HEPIMIZE SAGLIKLA DOGURMAYI NASIP ETSIN KUZULARIMIZI INSALLAH))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…