günaydın canım,kızlar günaydın dün bebeğimin beşiğini aldık sonunda kraftın 505 park yataka modelini aldım inşallah içinde huzurla uyur bebeğimm..
Evet canım beğendim ben ama şöyle bi durum var üzerinde tekstil kokusu var yıkadım okadar bi türlü geçmedi tabi ben bu sıralar acayip hassasım kokulara karşı onun da erkisi olabilir kokulu sabunlara satmaladım bakalım inş geçer
günaydınnnn...bügünde benim doğum günüm...gece tam annemın beni dünyaya getirdiği saatte uyandım 03KK70:
ınsallah bende kızımı annem gibi rahat dogururum...sanırım bır de gece dogururum kesin ben ..
allahımdan tek duam bebişlerimize saglıkla kucagımıza almamız....şunun şurasında ne kaldı..Allah bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun...mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine
Arkadaslar dun doktora gitmistim kontrole bebegimin haftasi hala onde 35 haftalik gorunuyor ve hala donmemis donmezde dedi sezeryan olcakmisim 20 agustos gibi dogumun olur dedi. Acikcasi normal dogum istiyordum doner mi aceba benim pasa
slm kızlar bugün hiç tadım yok sürekli tansiyonum düşüyor sonra bir baş ağrısı kafayı kaldıramıyorum bu hafta çok sık yaşamaya başladım bu sorunu.. Allahtan p.tesi randevum var dr soralım bakalım ne önerecek.. Gece uykusuzluk gündüz baş ağrısı son 3 haftam kabus gibi
Nice mutlu yıllara canimmm bebişinle ve ailenle...günaydınnnn...bügünde benim doğum günüm...gece tam annemın beni dünyaya getirdiği saatte uyandım 03KK70:
ınsallah bende kızımı annem gibi rahat dogururum...sanırım bır de gece dogururum kesin ben ..
allahımdan tek duam bebişlerimize saglıkla kucagımıza almamız....şunun şurasında ne kaldı..Allah bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun...mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine
tatlım bnm oğluşum baş aşağı duruyordu, pzrtesi gnkü kontrolde dr başı yukarı çıkmış dedi ama dha 36 ya kdr çoook yer değiştirir merak etme diye de eklediArkadaslar dun doktora gitmistim kontrole bebegimin haftasi hala onde 35 haftalik gorunuyor ve hala donmemis donmezde dedi sezeryan olcakmisim 20 agustos gibi dogumun olur dedi. Acikcasi normal dogum istiyordum doner mi aceba benim pasa
Mutlu yıllar canım prensesinle daha nice senelere ınsallah...günaydınnnn...bügünde benim doğum günüm...gece tam annemın beni dünyaya getirdiği saatte uyandım 03KK70:
çok saol canımm ınsallah
kolat geldin cnm, çok yormayın kendiniziSabah sabah Nil'imle 8 kg visne ayikliyoruz sonra da ev temizliği...
Doner belkide daha zaman var doner heralde sezeryan olsa bile nasip canim onemli olan kuzular sagliklica gelsinler de gerisi bos...RABBIM HEPIMIZE SAGLIKLA DOGURMAYI NASIP ETSIN KUZULARIMIZI INSALLAH))Arkadaslar dun doktora gitmistim kontrole bebegimin haftasi hala onde 35 haftalik gorunuyor ve hala donmemis donmezde dedi sezeryan olcakmisim 20 agustos gibi dogumun olur dedi. Acikcasi normal dogum istiyordum doner mi aceba benim pasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?