2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Günaydın kızlaaar biz de bugün 33+4olduk normal doğum çok istiyorum ama oğlum hala dönmedi az önce kafasını sevdim yine hep aynı yerde duruyor ama inanılmaz hareketLi içimde bakalım döner mi bilemiyorum Hayırlısı olsun hepimiz için şimdilik babasıyla yüzmeye gidiyoruz hafta sonları belki onun bi etkisi olabilir dönerse yazarım burdan sizeee

Yoo canım aldım ben tiryaki hobiden
Ama senin malzemen varsa yapabilirsin çol kolay aslında ben bi hesap yaptım yaptırmakla yapmak arasında çok fark yoktu o Yüzden yaptırdım

Ne kadara aldn canm ona göre sipariş veririm belki bende denk geliyorsa hiç uğraşmıyaym

canım daha çok pozisyon değiştirirler. bu ters yönde de olabilir. arkadaşınki 39. haftada Ters döndü ve sezeryana aldılar. benimki 28de doğum pozisyonunu Almıştı o zaman çok korkuyordum doğuverecek diye

kızlar aranızda bu çantadan alan var mı hem fiyatı uygun hemde baktım yorumlar güzel alsam mı acaba..

Eklentiler

• bimg_30122014121755833.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 88
Arkadaslar dun doktora gitmistim kontrole bebegimin haftasi hala onde 35 haftalik gorunuyor ve hala donmemis donmezde dedi sezeryan olcakmisim 20 agustos gibi dogumun olur dedi. Acikcasi normal dogum istiyordum doner mi aceba benim pasa
Arkadaslar dun doktora gitmistim kontrole bebegimin haftasi hala onde 35 haftalik gorunuyor ve hala donmemis donmezde dedi sezeryan olcakmisim 20 agustos gibi dogumun olur dedi. Acikcasi normal dogum istiyordum doner mi aceba benim pasa

Eklentiler

• 20150724_105203.webp
    71,4 KB · Görüntüleme: 97
Kızlar ben bebek bakım çantasını normal çanta alacağım sanırım
Adidasta beğendim bir tane, içine de termal biberon çantası alacağım onu alırsam

Kızlar ben bebek bakım çantasını normal çanta alacağım sanırım
Adidasta beğendim bir tane, içine de termal biberon çantası alacağım onu alırsam

bende adidas sırt çantası yada bayan spor çantası düşünüyorum canım

bende adidas sırt çantası yada bayan spor çantası düşünüyorum canım

Çok baktım anne bebek çantasına ama beğendiklerimin fiyatları 200 civarı bir de alıp kullanışlı bulmazsam boşuna vermiş olacağım o parayı, bebek büyüyünce normalde de takamam onu
Ama normal spor çantayı alır denerim olmadı durur kenarda, bebek büyüdüğünde günlük hayatta da kullanılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…