Yoo canım aldım ben tiryaki hobiden
Ama senin malzemen varsa yapabilirsin çol kolay aslında ben bi hesap yaptım yaptırmakla yapmak arasında çok fark yoktu o Yüzden yaptırdım
canım daha çok pozisyon değiştirirler. bu ters yönde de olabilir. arkadaşınki 39. haftada Ters döndü ve sezeryana aldılar. benimki 28de doğum pozisyonunu Almıştı o zaman çok korkuyordum doğuverecek diyeGünaydın kızlaaar biz de bugün 33+4olduk normal doğum çok istiyorum ama oğlum hala dönmedi az önce kafasını sevdim yinehep aynı yerde duruyor ama inanılmaz hareketLi içimde bakalım döner mi bilemiyorum Hayırlısı olsun hepimiz için şimdilik babasıyla yüzmeye gidiyoruz hafta sonları belki onun bi etkisi olabilir dönerse yazarım burdan sizeee
teşekkür ederim canımgünaydın kızlarrr güzel anneler bir bir doğum gününüz geliyor doğum günün kutlu olsun canım
teşekkürler kattinagünaydın kızlarCorolinna34 cnm sevdiklerinle nice yeni yaşların olsun.. ayisigi3434 kuzum sanada kolay gelsin bi toparlansam ujykusuzluktan benimde ev temizlemem lazım ama enerjim yok
Sag ol canım sen tansiyonuna dikkat et boş ver ev isi kaçmıyor önemli olan sağlık...günaydın kızlarCorolinna34 cnm sevdiklerinle nice yeni yaşların olsun.. ayisigi3434 kuzum sanada kolay gelsin bi toparlansam ujykusuzluktan benimde ev temizlemem lazım ama enerjim yok
ben kırmızısını aldım...geniş baya güzelkızlar aranızda bu çantadan alan var mı hem fiyatı uygun hemde baktım yorumlar güzel alsam mı acaba..
Arkadaslar dun doktora gitmistim kontrole bebegimin haftasi hala onde 35 haftalik gorunuyor ve hala donmemis donmezde dedi sezeryan olcakmisim 20 agustos gibi dogumun olur dedi. Acikcasi normal dogum istiyordum doner mi aceba benim pasa
Arkadaslar dun doktora gitmistim kontrole bebegimin haftasi hala onde 35 haftalik gorunuyor ve hala donmemis donmezde dedi sezeryan olcakmisim 20 agustos gibi dogumun olur dedi. Acikcasi normal dogum istiyordum doner mi aceba benim pasa
ben kırmızısını aldım...geniş baya güzel
Canim kolay gelsinnnn yorma fazla kendini))))))Sabah sabah Nil'imle 8 kg visne ayikliyoruz sonra da ev temizliği...
Kızlar ben bebek bakım çantasını normal çanta alacağım sanırım
Adidasta beğendim bir tane, içine de termal biberon çantası alacağım onu alırsam
silinebilen kumaş zaten...normal valizler için olurya su geçirmez oylekumaşı nasıl kaliteli mi peki
silinebilen kumaş zaten...normal valizler için olurya su geçirmez oyle
bende adidas sırt çantası yada bayan spor çantası düşünüyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?