2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım ben hamilelikten önce bisiklet turlarına katılırdım. o Yüzden boy boy spor sırt çantam var. üç günlük spor salonu maceram var onun için de nike valiz gibi olanlardan almıştım. deri Sırt çantam da var bi de okiedog aldım. yalnız şuan fark ettim baya seçeneğim varmış. bebek kış bebeği olacak nereye gidecek bu çantaları nerede kullanacaksam

kızlar bebek arabası almak istiyorum ama baston ve normal olan arasında kararsız kaldım siz ne model aldınız.bana da bir fikir verirseniz çok sevinirim.

kızlar bebek arabası almak istiyorum ama baston ve normal olan arasında kararsız kaldım siz ne model aldınız.bana da bir fikir verirseniz çok sevinirim.
cnm ben kızımda travel sistem almıştım ama hiç kullanamadım çok ağır oluyor zaten kışa gelmişti kızımda yaza girer girmez hafif bir baston almıştım o yüzden bunda travel veya normal almadım direk yeni doğanlarında kullanabileceği bir baston aldım zaten eylül ayına denk geliyor önümüz kış çok çıkamayız dışarı bahardan itibarende aldığım araba çok işimi görür.. yanı sıra kızım hiç arabada durmayı sevmiyordu hep kanguru kullandım yaşından öncede yürümüştü elimden tutup geziyordu benle her bebek bir olmuyor tabi oğlum belki sever arabayı..

Günaydın kızlar @carollina34 doğum günün kutlu olsun bende takımlar dan sudeninkini begendim

Kızlar depent hasta bezinin külotlu olanından mı alacağız?büyük boy daha mı rahat olur acaba?nerden bulabiliriz büyük marketlerde göremedim

Ne kadara aldn canm ona göre sipariş veririm belki bende denk geliyorsa hiç uğraşmıyaym
Tanesi 2,5 tl oldu bide kargo var ben 50 tanesini 100 tlye çıkaracaktım 125 verdim eğer sipariş verecek olursan kargoyu kesin konuş kadın çok özenli çalışıyor 2 koli yapmış bana içine azar azar koymuş yıpranmasın diye çok tuttu o yüzden kargo sen tek koli yaptırırsın eğer düşünürsen

bende baston tipinin kullanışlı olduğunu düşünüyorum.arabada taşıması da kolaymış fazla yer kaplamadığından.en iyisi bir baston tipi araba almak.canım önerin için teşekür ederim.

Hastaneden çıktık şimdi bebiş 32+ 3 sata göre usgye göre 34+2 kilomuz 2340 gr. Önden gidiyoruz bebek iride olabilir erken döllenmede biz satı dikkate alıcaz dedi nst ye bağlandık bundan sonra 2 haftada bir gidicem ve her seferinde nstye girecekmişim idrar kan verdim şişlikler için tedbir amaçlı bizden haberler bu kadar:)))

Kızlar ben bebek bakım çantasını normal çanta alacağım sanırım
Adidasta beğendim bir tane, içine de termal biberon çantası alacağım onu alırsam
Canım bende normal Çanta alacağım fotosunu atarmısın beğendiğin modelin ben beyendim bir tane ama tam karar veremiyorum bir türlü

Kizlar park yatak alan varmi kullanisli oluyormu kizima oda yapmicam 1.5 sene sonra kendi evimize gecince oda yapmayi dusunuyorum onerdiginiz bir marka varmi..bide 2 gundur mide bulantilarim cogaldi midem yaniyor pesine istifra ediyorum cok halsizim nie bole oluyorki

Bayramdan sonra Sözde oğlumun kıyafetlerini yıkıcaktım çantamı hazırlıcaktım ama içinden yapmak gelmıyor ramazanda hep annemlerde kaldım evimin temizliğe ihtiyacı var ben yapamam of sinir bozucu Ev mis gibi Olmalı ki çamaşır felan yıkanınca anlamı olsun :))) artık Ağustos ta Beşik gelince Yapıcam erken dogum riskimde yokmuş doktorum rahat bende rahat SiZler yıkadınız mı bebişlerin eşyalarını

bende baston tipinin kullanışlı olduğunu düşünüyorum.arabada taşıması da kolaymış fazla yer kaplamadığından.en iyisi bir baston tipi araba almak.canım önerin için teşekür ederim.
canım kattiye Katılıyorum. ben de Arkadaşlarımın önerisi üzerine bu arabayı aldım. fiyatı da uygun çok abartı değil. düşünebilirsin.

Eklentiler

• image.webp
    21 KB · Görüntüleme: 166
Kızlar depent hasta bezinin külotlu olanından mı alacağız?büyük boy daha mı rahat olur acaba?nerden bulabiliriz büyük marketlerde göremedim
depentin internet uzerinden numunesini iste istersen boyutuna kalitesine bak ben istedim geldi kullan at ıyı gibi ama nasıl kullancz biz onları bilmiyorum garip geldi bana

Anne bebek çantalarını inceledim de normal çantadan farklı olarak içindeki küçük cepleri var
Bir de biberon için termal kabı olması
Termal kap ayrı olarak satılıyor jokerde falan ondan alıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…