Fikirlerinizi bekliyorum
canım ben sareninkini beğendim. diğerleri de güzel ama ona daha bi içim ısındı sanki. tütüsü var belki ondanFikirlerinizi bekliyorum
canım ben hamilelikten önce bisiklet turlarına katılırdım. o Yüzden boy boy spor sırt çantam var. üç günlük spor salonu maceram var onun için de nike valiz gibi olanlardan almıştım. deri Sırt çantam da var bi de okiedog aldım. yalnız şuan fark ettim baya seçeneğim varmış. bebek kış bebeği olacak nereye gidecek bu çantaları nerede kullanacaksamÇok baktım anne bebek çantasına ama beğendiklerimin fiyatları 200 civarı bir de alıp kullanışlı bulmazsam boşuna vermiş olacağım o parayı, bebek büyüyünce normalde de takamam onu
Ama normal spor çantayı alır denerim olmadı durur kenarda, bebek büyüdüğünde günlük hayatta da kullanılabilir.
Eki Görüntüle 1589246 Eki Görüntüle 1589247 Eki Görüntüle 1589248 Eki Görüntüle 1589249 Eki Görüntüle 1589250 Kızlar şunların güzelliğine bakın kızıma hangisini yaptırayım bilemedim yardımcı olurmusunuzEki Görüntüle 1589246 Eki Görüntüle 1589246 Eki Görüntüle 1589247 Eki Görüntüle 1589246 Eki Görüntüle 1589247 Eki Görüntüle 1589248 Eki Görüntüle 1589246 Eki Görüntüle 1589247 Eki Görüntüle 1589248 Eki Görüntüle 1589246 Eki Görüntüle 1589247 Eki Görüntüle 1589248
1ci gozume hos geldi nedense)))Fikirlerinizi bekliyorum
cnm ben kızımda travel sistem almıştım ama hiç kullanamadım çok ağır oluyor zaten kışa gelmişti kızımda yaza girer girmez hafif bir baston almıştım o yüzden bunda travel veya normal almadım direk yeni doğanlarında kullanabileceği bir baston aldım zaten eylül ayına denk geliyor önümüz kış çok çıkamayız dışarı bahardan itibarende aldığım araba çok işimi görür.. yanı sıra kızım hiç arabada durmayı sevmiyordu hep kanguru kullandım yaşından öncede yürümüştü elimden tutup geziyordu benle her bebek bir olmuyor tabi oğlum belki sever arabayı..kızlar bebek arabası almak istiyorum ama baston ve normal olan arasında kararsız kaldım siz ne model aldınız.bana da bir fikir verirseniz çok sevinirim.
teşekkür ederım tatlımmmGünaydın kızlar @carollina34 doğum günün kutlu olsun bende takımlar dan sudeninkini begendim
Tanesi 2,5 tl oldu bide kargo var ben 50 tanesini 100 tlye çıkaracaktım 125 verdim eğer sipariş verecek olursan kargoyu kesin konuş kadın çok özenli çalışıyor 2 koli yapmış bana içine azar azar koymuş yıpranmasın diye çok tuttu o yüzden kargo sen tek koli yaptırırsın eğer düşünürsenNe kadara aldn canm ona göre sipariş veririm belki bende denk geliyorsa hiç uğraşmıyaym
bende baston tipinin kullanışlı olduğunu düşünüyorum.arabada taşıması da kolaymış fazla yer kaplamadığından.en iyisi bir baston tipi araba almak.canım önerin için teşekür ederim.cnm ben kızımda travel sistem almıştım ama hiç kullanamadım çok ağır oluyor zaten kışa gelmişti kızımda yaza girer girmez hafif bir baston almıştım o yüzden bunda travel veya normal almadım direk yeni doğanlarında kullanabileceği bir baston aldım zaten eylül ayına denk geliyor önümüz kış çok çıkamayız dışarı bahardan itibarende aldığım araba çok işimi görür.. yanı sıra kızım hiç arabada durmayı sevmiyordu hep kanguru kullandım yaşından öncede yürümüştü elimden tutup geziyordu benle her bebek bir olmuyor tabi oğlum belki sever arabayı..
Canım bende normal Çanta alacağım fotosunu atarmısın beğendiğin modelin ben beyendim bir tane ama tam karar veremiyorum bir türlüKızlar ben bebek bakım çantasını normal çanta alacağım sanırım
Adidasta beğendim bir tane, içine de termal biberon çantası alacağım onu alırsam
Eki Görüntüle 1589303
Canım bende normal Çanta alacağım fotosunu atarmısın beğendiğin modelin ben beyendim bir tane ama tam karar veremiyorum bir türlü
canım kattiye Katılıyorum. ben de Arkadaşlarımın önerisi üzerine bu arabayı aldım. fiyatı da uygun çok abartı değil. düşünebilirsin.bende baston tipinin kullanışlı olduğunu düşünüyorum.arabada taşıması da kolaymış fazla yer kaplamadığından.en iyisi bir baston tipi araba almak.canım önerin için teşekür ederim.
depentin internet uzerinden numunesini iste istersen boyutuna kalitesine bak ben istedim geldi kullan at ıyı gibi ama nasıl kullancz biz onları bilmiyorum garip geldi banaKızlar depent hasta bezinin külotlu olanından mı alacağız?büyük boy daha mı rahat olur acaba?nerden bulabiliriz büyük marketlerde göremedim
canım ben hamilelikten önce bisiklet turlarına katılırdım. o Yüzden boy boy spor sırt çantam var. üç günlük spor salonu maceram var onun için de nike valiz gibi olanlardan almıştım. deri Sırt çantam da var bi de okiedog aldım. yalnız şuan fark ettim baya seçeneğim varmış. bebek kış bebeği olacak nereye gidecek bu çantaları nerede kullanacaksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?