2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım ben önce evi temizlettim. o arada mobilyalar geldi. havalandırdım sonra da yavaş yavaş yıkayıp ütüledim ve yerleştirdim. aceleci ruhumdan kaynaklanıyor tabi bunlar
hatta bazen şöyle düşünüyorum kirlendiler mi acaba Kıyafetler bi daha mı yıkasam sonra saçmalama diyorum kendi kendime

Kızlar yarın hem doktor randevum var hem de kızımın odasının duvar kağıtları yapılacak merak içerisindeyim
İnşallah güzel olur :)

canım ben de aynı durumdayım. Yaşadığım şehir küçük ve Pahalı. netten aldım onur bebeden. 800 liraydı daha geçen Perşembe aldım. chicco lite way plus bi bak istersen.

Anne bebek çantalarını inceledim de normal çantadan farklı olarak içindeki küçük cepleri var
Bir de biberon için termal kabı olması
Termal kap ayrı olarak satılıyor jokerde falan ondan alıcam :)
tabi öyle de olabilir. duruma göre bakılır sonrasında da. şuan tecrübesiz olduğumuz için ne desek boş aslında

Kızlar depent hasta bezinin külotlu olanından mı alacağız?büyük boy daha mı rahat olur acaba?nerden bulabiliriz büyük marketlerde göremedim
Ben netten aldım.eczane veya mecikaldicelerde olur sanırım.
orta boy külotlu olandan aldım.büyük boy olmaz,o daha çok kilolular için.
zaten kilo aralığı yazıyor ben ona göre aldım.

Son düzenleme:
canım ben de aynı durumdayım. Yaşadığım şehir küçük ve Pahalı. netten aldım onur bebeden. 800 liraydı daha geçen Perşembe aldım. chicco lite way plus bi bak istersen.

valla canım ne zor işlermiş bunlar içine girince öğreniyormuş insan:)çok az zamanımız kaldı bende daha birşey yok:S malum badana boya derken 2-3 hafta içine sıkıştırcam o yüzden şimdi beğenip alabileceklerimi netten alıcam:S dediğin arabayı diğer sitelerden de bir araştırayım.belki fiyat farklılıkları vardır.

depentin internet uzerinden numunesini iste istersen boyutuna kalitesine bak ben istedim geldi kullan at ıyı gibi ama nasıl kullancz biz onları bilmiyorum garip geldi bana
İstedim de gelmedi külot gibi giyip kirlendikten sonra atıcaz . Çok kullanışlıymş. Bi arkadaşm doğmda kullanmş da çok memnun kalmş bana dedi al diye.

C
canım ben 34 haftalığım, 2 gündür başladım yıkamaya. Kızımın pek birşeyi yok gibi görünüyordu. Bayramda anneanneden, babaanneden getirdik, evdekilerle maaşallah çok şeyi olmuş, Allah giydirmeyi nasip eder inş. Önce renklerine ve cinslerine göre ayırdım. 3 makine yıkadım, 2 makine falan daha kaldı. Sonra da dağ gibi bi ütü beni bekliyor ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…