canım ben önce evi temizlettim. o arada mobilyalar geldi. havalandırdım sonra da yavaş yavaş yıkayıp ütüledim ve yerleştirdim. aceleci ruhumdan kaynaklanıyor tabi bunlarBayramdan sonra Sözde oğlumun kıyafetlerini yıkıcaktım çantamı hazırlıcaktım ama içinden yapmak gelmıyor ramazanda hep annemlerde kaldım evimin temizliğe ihtiyacı var ben yapamam of sinir bozucu Ev mis gibi Olmalı ki çamaşır felan yıkanınca anlamı olsun :))) artık Ağustos ta Beşik gelince Yapıcam erken dogum riskimde yokmuşdoktorum rahat bende rahat SiZler yıkadınız mı bebişlerin eşyalarını
canım kattiye Katılıyorum. ben de Arkadaşlarımın önerisi üzerine bu arabayı aldım. fiyatı da uygun çok abartı değil. düşünebilirsin.[/QUOsen kaç paraya aldın canım bebek arabasını ben ilçede olduğumdan 2 mazağa var ve fiyatlarıda baya uçuk internetten alıcam mecburen:S
tabi öyle de olabilir. duruma göre bakılır sonrasında da. şuan tecrübesiz olduğumuz için ne desek boş aslındaAnne bebek çantalarını inceledim de normal çantadan farklı olarak içindeki küçük cepleri var
Bir de biberon için termal kabı olması
Termal kap ayrı olarak satılıyor jokerde falan ondan alıcam :)
Ben netten aldım.eczane veya mecikaldicelerde olur sanırım.Kızlar depent hasta bezinin külotlu olanından mı alacağız?büyük boy daha mı rahat olur acaba?nerden bulabiliriz büyük marketlerde göremedim
canım ben de aynı durumdayım. Yaşadığım şehir küçük ve Pahalı. netten aldım onur bebeden. 800 liraydı daha geçen Perşembe aldım. chicco lite way plus bi bak istersen.
ben aldım bu rengini gayet güzel içi de baya geniş ben de yorumlara güvenerek almıştımkızlar aranızda bu çantadan alan var mı hem fiyatı uygun hemde baktım yorumlar güzel alsam mı acaba..
canım bende istedim de kaç tane gönderdiler sanadepentin internet uzerinden numunesini iste istersen boyutuna kalitesine bak ben istedim geldi kullan at ıyı gibi ama nasıl kullancz biz onları bilmiyorum garip geldi bana
tabi öyle de olabilir. duruma göre bakılır sonrasında da. şuan tecrübesiz olduğumuz için ne desek boş aslında
Canım dün ebebekte gördüm, orta boy aldım ama olur herhaldeKızlar depent hasta bezinin külotlu olanından mı alacağız?büyük boy daha mı rahat olur acaba?nerden bulabiliriz büyük marketlerde göremedim
sağol canım ben de bi bakimmm o zamanBen netten aldım.eczane veya mecikaldicelerde olur sanırım.
orta boy külotlu olandan aldım.büyük boy olmaz,o daha çok kilolular için.
zaten kilo aralığı yazıyor ben ona göre aldım.
iş yerindeki arkadaşlar ile istedik bi orta boy birde buyuk boy 3 tane geldicanım bende istedim de kaç tane gönderdiler sana
Kg göre almak gerekiyormuş canım orta iyi gibi. Ben de numune istedim ama gelmedi yaCanım dün ebebekte gördüm, orta boy aldım ama olur herhalde
Hangi kargo ile ne kadar zamanda geldi bn de istemiştim unuttular galibaiş yerindeki arkadaşlar ile istedik bi orta boy birde buyuk boy 3 tane geldi
İstedim de gelmedi külot gibi giyip kirlendikten sonra atıcaz . Çok kullanışlıymş. Bi arkadaşm doğmda kullanmş da çok memnun kalmş bana dedi al diye.depentin internet uzerinden numunesini iste istersen boyutuna kalitesine bak ben istedim geldi kullan at ıyı gibi ama nasıl kullancz biz onları bilmiyorum garip geldi bana
canım ben 34 haftalığım, 2 gündür başladım yıkamaya. Kızımın pek birşeyi yok gibi görünüyordu. Bayramda anneanneden, babaanneden getirdik, evdekilerle maaşallah çok şeyi olmuş, Allah giydirmeyi nasip eder inş. Önce renklerine ve cinslerine göre ayırdım. 3 makine yıkadım, 2 makine falan daha kaldı. Sonra da dağ gibi bi ütü beni bekliyor ;(Bayramdan sonra Sözde oğlumun kıyafetlerini yıkıcaktım çantamı hazırlıcaktım ama içinden yapmak gelmıyor ramazanda hep annemlerde kaldım evimin temizliğe ihtiyacı var ben yapamam of sinir bozucu Ev mis gibi Olmalı ki çamaşır felan yıkanınca anlamı olsun :))) artık Ağustos ta Beşik gelince Yapıcam erken dogum riskimde yokmuşdoktorum rahat bende rahat SiZler yıkadınız mı bebişlerin eşyalarını
Ben de istedim 1 tane geldi canım.canım bende istedim de kaç tane gönderdiler sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?