Hepsi çok güzel ama sanki ilki daha güzel :)Eki Görüntüle 1589246 Eki Görüntüle 1589247 Eki Görüntüle 1589248 Eki Görüntüle 1589249 Eki Görüntüle 1589250 Kızlar şunların güzelliğine bakın kızıma hangisini yaptırayım bilemedim yardımcı olurmusunuzEki Görüntüle 1589246 Eki Görüntüle 1589246 Eki Görüntüle 1589247 Eki Görüntüle 1589246 Eki Görüntüle 1589247 Eki Görüntüle 1589248 Eki Görüntüle 1589246 Eki Görüntüle 1589247 Eki Görüntüle 1589248 Eki Görüntüle 1589246 Eki Görüntüle 1589247 Eki Görüntüle 1589248
Ben bugün büyük olanını e brbekten 19 a aldım içinde 9 tane varKızlar depent hasta bezinin külotlu olanından mı alacağız?büyük boy daha mı rahat olur acaba?nerden bulabiliriz büyük marketlerde göremedim
maşallah bebişine cnm bende p.tesi gideceğim 13 temmuzda gittiğimde 1950 kg bakalım ne kadar oldu seninle satlar aynı.. bu arada 2 haftada 1 gideceğim artık ve p.tesi gittiğimde nts bağlanacağım ek ücret alınıyor bnm gittiğim hastane biraz pahalı sgklı kontrole 97 tl ödüyorum ntsyi sordum 30 tl dediler ama başka hastanelerde daha uygun olabilir.. kuzenim de hamile o ankarada 300 tl alıyorlarmış her nts de şaka gibi istanbulun gözünü seveyim..nst ye henüz bağlanma dim onun için ek ücret mi alıyorlar ?
Ne kadar çok para bunlar ben muayeneye 75 veriyorum nst için para talep etmediler yazık günah 300 olurmumaşallah bebişine cnm bende p.tesi gideceğim 6 temmuzda gittiğimde 1950 kg bakalım ne kadar oldu seninle satlar aynı.. bu arada 2 haftada 1 gideceğim artık ve p.tesi gittiğimde nts bağlanacağım ek ücret alınıyor bnm gittiğim hastane biraz pahalı sgklı kontrole 97 tl ödüyorum ntsyi sordum 30 tl dediler ama başka hastanelerde daha uygun olabilir.. kuzenim de hamile o ankarada 300 tl alıyorlarmış her nts de şaka gibi istanbulun gözünü seveyim..
bende çok şaşırdım gözüm korktu onla konuşur konuşmaz kendi hastanemi aradımNe kadar çok para bunlar ben muayeneye 75 veriyorum nst için para talep etmediler yazık günah 300 olurmu
cnm başla bir an önce benim 32. haftamdaki enerjim yok inan.. 2 hafta bile değişime yetiyor kolumu kaldıramıyorum tansiyon sorunum başladı halsizim uykusuzum sürekli.. iyiki yıkama işini bitirmişim diyorum, bugünde halıları verdim yıkamaya haftaya salı temizlikçi aldım kendim yapamıyorum ne kadar erken biterse o kadar iyi.. bu arada hasta bezi bencede gereksiz yazdım zaten en güzeli gazlı bez arası pamuk kullanmak..bebişin kıyafetlerini yıkamaya bn de bi türlü başlayamadım.. tüm plan hazır ama start veremiyorum dha erken diyorum :)
hasta bezi çok konuşulmuş gerçekten gerekli mi emin olamıyorum.. bnm regl kanamalarım bile çok olmaz, sıcaklarda orkid pişik yapıyor, sık sık selpak değiştirerek idare edebiliyorum..
doğumda da hastanedeyken, hasta bakıcılar koyuyormuş, sonrasında gece orkidleri yetmez mi ki??
maşallah bebişine cnm bende p.tesi gideceğim 13 temmuzda gittiğimde 1950 kg bakalım ne kadar oldu seninle satlar aynı.. bu arada 2 haftada 1 gideceğim artık ve p.tesi gittiğimde nts bağlanacağım ek ücret alınıyor bnm gittiğim hastane biraz pahalı sgklı kontrole 97 tl ödüyorum ntsyi sordum 30 tl dediler ama başka hastanelerde daha uygun olabilir.. kuzenim de hamile o ankarada 300 tl alıyorlarmış her nts de şaka gibi istanbulun gözünü seveyim..
Evet ya Allah yardımcısı olsun herkesin bide doğum faslı var bizim hastane sezaryende olsa normalde olsa 1750 istiyor normalde 1 gece sezeryanda 2 gece yatırıyor bana makul geldibende çok şaşırdım gözüm korktu onla konuşur konuşmaz kendi hastanemi aradımçok şükür 30 tl dedi de içim rahatladı.. hamile kaldığımızdan beri amma para ödedik şu hastanelere testler kontroller neyseki azalttık Allah durumu olmayana yardım etsin onlarda ana onlarda evlat bekliyor..
bende çok şaşırdım gözüm korktu onla konuşur konuşmaz kendi hastanemi aradımçok şükür 30 tl dedi de içim rahatladı.. hamile kaldığımızdan beri amma para ödedik şu hastanelere testler kontroller neyseki azalttık Allah durumu olmayana yardım etsin onlarda ana onlarda evlat bekliyor..
evet iyiymiş cnm.. bnm hastanemde de aynı politika normalde sezeryanda 2750 tl.. aynı şekilde normalde 1 sezeryanda 2 gece..Evet ya Allah yardımcısı olsun herkesin bide doğum faslı var bizim hastane sezaryende olsa normalde olsa 1750 istiyor normalde 1 gece sezeryanda 2 gece yatırıyor bana makul geldi
bende çok şaşırdım gözüm korktu onla konuşur konuşmaz kendi hastanemi aradımçok şükür 30 tl dedi de içim rahatladı.. hamile kaldığımızdan beri amma para ödedik şu hastanelere testler kontroller neyseki azalttık Allah durumu olmayana yardım etsin onlarda ana onlarda evlat bekliyor..
evet cnm sağlıkla doğsunlar.. günümüzde bebek sahibi olmak baya pahalıya patlıyor odası ve aklına gelecek her eksiğine 8000 tl harcadım şimdiye kadar hastane ve doğum hariç tabi.. eskiler daha mı iyiymiş ne bir çekyatta büyütürlermişallah gerçekten herkesin yardımcısı olsun.. her bütçeye göre fiyat var.. bn acıbademden hiç bahsetmeyeyim :)) ama şimdiki gittiğim jimerde de muayene 130 tl nst 40 tl açıkçası acıbademden sonra bna bu fiyatlar ii geldi :)
bir de artık 2 haftada 1 gidicez, doğuma kdr bi sürü muayene ücreti yine.. neyse bebişler sağlıkla gelsin de para yerine yine konur
Nst her şehırde her hastanede ayrı ben kadın dogum özel hastaneye gıdıyorum ssk 50 tl muayne nst dahıl ıcınde canımMerhabalar güzel annisler ben daha hızınıza yetusemedim geriden takip ediyorum okumadan geçmek istemiyorum bizde kızımla kontrole gittik şükür hersey yolunda 2450 kilosu boyu 48 cm ben sizlere bişe sormak istiyorum nst ye henüz bağlanma dim onun için ek ücret mi alıyorlar ?
geçen gün biz de eşimle şimdiye kdr hastaneye ne kdr harcadık onu düşündük, hesap öyle bi kabardı ki vazgeçtikevet cnm sağlıkla doğsunlar.. günümüzde bebek sahibi olmak baya pahalıya patlıyor odası ve aklına gelecek her eksiğine 8000 tl harcadım şimdiye kadar hastane ve doğum hariç tabi.. eskiler daha mı iyiymiş ne bir çekyatta büyütürlermiş
doğrudur valla bende hiç girmedim hastaneye ne kadar verdiğime.. diğer masraflarıda birikim hesabımdan kullanıyorum da öyle biliyorum tam 8000 tl harcanmış..geçen gün biz de eşimle şimdiye kdr hastaneye ne kdr harcadık onu düşündük, hesap öyle bi kabardı ki vazgeçtik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?