2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
doğum yaklaştıkça normal böyle rüyalar.. benimde aklımda hep doğum var bir an önce gelsin kuzular

kızlar ya doğum için epilasyonu ne zaman yapmak gerek, çok şükür benim çok bi tüy sorunum yokda lazer yaptırdım önceden ama yine de hamilelikle genital bölgede az biraz büyüdü sanırım. korkuyorum temiz olamamaktan

kızlar son doktor randevumuzda 37. haftada çatı muayenesi yapcam dedi:SSS sizde durumlar ne???
p.tesi gittiğimde nts 35. haftamda oluyorum 37. haftamda banada bazı testler yapacağını söyledi ama ne diye sormadım açıkçası.. büyük ihtimal onada bakar..

Evet sat lar aynı:) en iyisi hastaneyi arayıp bir sorayım ücret illa ki alınıyor herhalde umarım fiyati çok pahalı değildir zaten masraf çok hayırla bir gelselerdi meleklerimiz

37. haftadan sonra temiz gezmeye bak cnm.. ama yine de Allah bilir bebiş ne zaman gelecek garantisi yok ki.. ani sancın gelsede evden çıkmadan temizlersin o kadar vaktin olur merak etme..

37. haftadan sonra temiz gezmeye bak cnm.. ama yine de Allah bilir bebiş ne zaman gelecek garantisi yok ki.. ani sancın gelsede evden çıkmadan temizlersin o kadar vaktin olur merak etme..
ilk olunca canım insan tedirgin oluyor, bide göremiyorsun ki ne durumda doktor da 38 den itibaren hazırlıklı olun arabanın arksanıa alın çantayı demişti.

Bende yikadim utuledim yerleştirdim sadece son aldiklarimib yukadimn utuleyip yerleştirmek kaldı ağustos ortası gibi bavulu yaparım diye düşünüyorum bi kendime pijama kaldı BiDe beşik ve anakucagi Pazar gunu de onlari alcam hazırız inşallah

benimde en büyük korkum ooo çünkü neredeyse 4-5 aydır cildim o kadar hassaslaştı ki ne ağda ne epilasyon alati hiç birini kullanamıyorum derim soyuluyor resmen jilette ne kadar temiz duracak offf ikinci olmadan karar verdim bu duruma bi çözüm bulmak lazımm...

ilk olunca canım insan tedirgin oluyor, bide göremiyorsun ki ne durumda doktor da 38 den itibaren hazırlıklı olun arabanın arksanıa alın çantayı demişti.
son aylarda ağda zaten önerilmiyor ben max3le görüyorum işimi banyoya ayna aldım küvetin duvarına yaslayıp işimi görüyorum zaten az uzuyor 3 haftada 1 alıyorum. en son ani bi durum olursa valla kusura bakmasın ama eşime bırakırım o işi iyi günde kötü günde demedik mi alıversin bi zahmet

doğum yaklaştıkça normal böyle rüyalar.. benimde aklımda hep doğum var bir an önce gelsin kuzular

bende hafiften korkular vardı hayatımız değişecek sonuçta artık rahat olmayacak hiçbirsey falan diye ama gecen gün bi bebiş misafir ettik yok bebk kokusu evi bi başka yapıyor dört gözle bekliyorum şimdi oğlumu...

Benım drum kızımı doguruncad catı muaynesı yapmadı doguma gırecek dr yapmıstı drum tatıldeydı acıklıga bakmıstı suyu. Geldıkten sonra bazı drlar bakmıyor bıle evet bende genıtalın temızlıgı cok onemlı ozelıkle normL doguracaklar ıcın bende plan yapıyorum sımdı temızlesem uzarsa yıne agdayla alınmaz dıye dusunuyordum hep

max 3 kullan süper ağda gibi pürüzsüz alıyor 1 hafta tertemiz kalıyor sonra minik minik çıkıyor

p.tesi gittiğimde nts 35. haftamda oluyorum 37. haftamda banada bazı testler yapacağını söyledi ama ne diye sormadım açıkçası.. büyük ihtimal onada bakar..
kesin bakar :S allah kolaylık versin hepimize! çatının genişliğine göre normal yada sezeryan teşhisi koycakmış:S

Ya arkadaşlar bizde kizimla 31.haftalık olduk kizimn tüm giysileri tamm yikanip utulenicek sadece ama ben kendime hiç bişey almadim henüz sizler naptniz lohusa pijamasini felan aldınızmi ? Esimde yarın gidip alalım diyor eylül sonu havalar soğuk olmaz acaba nasıl bşey almak lazm yada daha erkenmi almak icin szlere sormak istedim?

ben de gecen hafta girdim nst ye zaten muayene 300 lira aliyorlar bir de nst ye mi alsalar yok artik...

canım bende daha erken falan diyordum ama zaman cabuk geçiyor bence bir an önce al sonra insan strese giriyor benim daha bir sürü eksiğim var diyorum 36 dan sonra doğum olsa bir ay var ayyy bak gene stres oldummmm

Canım ben de depend gibi bişey almadım gece Pedi aldım bolca; ben 4,5 yıl önce aynı hastanede sezeryan doğum yaptığımda zaten daha ameliyathanede ben baygınken hastabezi koymuşlar; ilk gece yataktan kalmadım hiç sonda takılıydı; zaten hep gelip değiştirdiler o bezi; ertesi sabah ayağa kalktıktan sonra da kendi pedlerimi koydum; yani uygulama değişmişmidir bilmiyorum ama normal doğum da olsa hastane hastabezi koyuyordur, çok ta hemen ayaklanamadığımız için pratik olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…