2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
slm cnm yeni görüyorum seni topikte karşılaşmadık sanırım daha önce hoş geldin.. bizler neredeyse bitirdik herşeyi penye pijama gecelik sabahlık tercih sana kalmış al kurtul bir an önce.. ben bir tane pijama takımı bir tane elbise vari gün içinde giyilecek tarzdan gecelik aldım sabahlıkta aldım ama koymadım çantama çünkü havalar sıcak olacak eylül başı..

Benim kanamam çok olmasına rağmen yetti canım

max 3 kullan süper ağda gibi pürüzsüz alıyor 1 hafta tertemiz kalıyor sonra minik minik çıkıyor

bende epilasyon aletinin jilet başlığını kullanıyorum ama bu son aylarda daha çok kıllanmaya başladım ve hızlı uzuyor hepsi.saçlarım bile.ayna karşısında olsamda artık rahat olmuyor. mecbur bu haftadan sonra eşime iş düşüyor

hasta bezi külot tarzı mıydı cat arkadaşların bahsettiği kilot gibi giyinilen cinsten ben onunla rahat edemem zaten.. en güzeli normal ped kotex kullanıyorum ben pamuksu yüzeyini seviyorum rahat ediyorum ama çokta sorun yaşarsam gazlı beze pamuk hazırlatırım..

Gerçekten çok fazlaymıs :) ben hamile kaldigimda muayene 35 di üç aydır 44 veriyorum doğum ücretine de yeni zam gelmiş sezeryan 900 özel oda 180 imiş önce 750 idi o da :) tup bebek yaptirdigim yer de 5000 imiş yuh dedim

canım bence başla artık zaten hemen yoruluyoruz anca yaparsın...ben biraz iş yapıyorum sonra iş yaptığım kadar oturuyorum yoruluyorum cünki...hasta bezi ben almadım zaten hastane getirmeyin burda veriyoruz dediler ben de yanıma gece orkidi aldım dönüş için eğer hastane veriyorsa zaten almaya gerek yok...hatta bebek bezini de getirmeyin dediler ama hangi marka kullanıyorlar onu sormadım...

geçen gün biz de eşimle şimdiye kdr hastaneye ne kdr harcadık onu düşündük, hesap öyle bi kabardı ki vazgeçtik
canım hesap işini sorma benim muayene her gidişte 300, doğum da 8 bin civarı ama Rabbim'e şükürler olsun yaşadıgımız mutlulukların tarifi kelimeler kifayetsiz kalıyor...

bırak yıkamayı ben daha kıyafetlerini bile almadım :) annemin aldıkları ve hediye gelen 3-4 parça... odasını bile boşaltamadık ki aldığımız takımı koyalım.. ne olacak bilmiyorum 35. haftada izne ayrılınca yaparım alışverişi herhalde ancak...

en iyisi sir ağda bence daha uzun temiz olursun jilet iki günde çıkar zaten

ayy kattina ya eşimden hayatta istemem kendi istese de rahatsız olurum . ben böyle şeylerde hiç rahat edemem sir ağda yaptırırım kuaförde diye düşündüm neden sakıncalı ki

Ya su sıcakta dün yikadigim bebisin eşyaları hala kurumadı, toz olmasın diye kapalı balkona bile sermedim ama daha çok yıkanacak var

kızlar benim son bikaç gündür karnım çok sık sertleşiyo..
sanki elimi nezaman atsam tahta gibi artık..
bide kuzumu eskisi gibi tekmeli hissedemiyorum,
sadece kayarken, yer değiştirirken, karnım yükselip inerken hissediyorum..
tırsıyorum
varmı benzer şikayetleri olan ??

evet canım benimde çok sertleşmeye başladı hareketleri de artık yerleri daraldığı için hızlı vuramıyorlar ayağını yada elini ittirdiğini hissediyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…