Nice sağlıklı, mutlu yıllar dilerim :)teşekkür ederim canım
slm cnm yeni görüyorum seni topikte karşılaşmadık sanırım daha önce hoş geldin.. bizler neredeyse bitirdik herşeyi penye pijama gecelik sabahlık tercih sana kalmış al kurtul bir an önce.. ben bir tane pijama takımı bir tane elbise vari gün içinde giyilecek tarzdan gecelik aldım sabahlıkta aldım ama koymadım çantama çünkü havalar sıcak olacak eylül başı..Ya arkadaşlar bizde kizimla 31.haftalık olduk kizimn tüm giysileri tamm yikanip utulenicek sadece ama ben kendime hiç bişey almadim henüz sizler naptniz lohusa pijamasini felan aldınızmi ? Esimde yarın gidip alalım diyor eylül sonu havalar soğuk olmaz acaba nasıl bşey almak lazm yada daha erkenmi almak icin szlere sormak istedim?
Benim kanamam çok olmasına rağmen yetti canımbebişin kıyafetlerini yıkamaya bn de bi türlü başlayamadım.. tüm plan hazır ama start veremiyorum dha erken diyorum :)
hasta bezi çok konuşulmuş gerçekten gerekli mi emin olamıyorum.. bnm regl kanamalarım bile çok olmaz, sıcaklarda orkid pişik yapıyor, sık sık selpak değiştirerek idare edebiliyorum..
doğumda da hastanedeyken, hasta bakıcılar koyuyormuş, sonrasında gece orkidleri yetmez mi ki??
max 3 kullan süper ağda gibi pürüzsüz alıyor 1 hafta tertemiz kalıyor sonra minik minik çıkıyor
hasta bezi külot tarzı mıydı cat arkadaşların bahsettiği kilot gibi giyinilen cinsten ben onunla rahat edemem zaten.. en güzeli normal ped kotex kullanıyorum ben pamuksu yüzeyini seviyorum rahat ediyorum ama çokta sorun yaşarsam gazlı beze pamuk hazırlatırım..Canım ben de depend gibi bişey almadım gece Pedi aldım bolca; ben 4,5 yıl önce aynı hastanede sezeryan doğum yaptığımda zaten daha ameliyathanede ben baygınken hastabezi koymuşlar; ilk gece yataktan kalmadım hiç sonda takılıydı; zaten hep gelip değiştirdiler o bezi; ertesi sabah ayağa kalktıktan sonra da kendi pedlerimi koydum; yani uygulama değişmişmidir bilmiyorum ama normal doğum da olsa hastane hastabezi koyuyordur, çok ta hemen ayaklanamadığımız için pratik olmuştu
Gerçekten çok fazlaymıs :) ben hamile kaldigimda muayene 35 di üç aydır 44 veriyorum doğum ücretine de yeni zam gelmiş sezeryan 900 özel oda 180 imiş önce 750 idi o da :) tup bebek yaptirdigim yer de 5000 imiş yuh dedimbende çok şaşırdım gözüm korktu onla konuşur konuşmaz kendi hastanemi aradımçok şükür 30 tl dedi de içim rahatladı.. hamile kaldığımızdan beri amma para ödedik şu hastanelere testler kontroller neyseki azalttık Allah durumu olmayana yardım etsin onlarda ana onlarda evlat bekliyor..
canım bence başla artık zaten hemen yoruluyoruz anca yaparsın...ben biraz iş yapıyorum sonra iş yaptığım kadar oturuyorum yoruluyorum cünki...hasta bezi ben almadım zaten hastane getirmeyin burda veriyoruz dediler ben de yanıma gece orkidi aldım dönüş için eğer hastane veriyorsa zaten almaya gerek yok...hatta bebek bezini de getirmeyin dediler ama hangi marka kullanıyorlar onu sormadım...bebişin kıyafetlerini yıkamaya bn de bi türlü başlayamadım.. tüm plan hazır ama start veremiyorum dha erken diyorum :)
hasta bezi çok konuşulmuş gerçekten gerekli mi emin olamıyorum.. bnm regl kanamalarım bile çok olmaz, sıcaklarda orkid pişik yapıyor, sık sık selpak değiştirerek idare edebiliyorum..
doğumda da hastanedeyken, hasta bakıcılar koyuyormuş, sonrasında gece orkidleri yetmez mi ki??
canım hesap işini sorma benim muayene her gidişte 300, doğum da 8 bin civarı ama Rabbim'e şükürler olsun yaşadıgımız mutlulukların tarifi kelimeler kifayetsiz kalıyor...geçen gün biz de eşimle şimdiye kdr hastaneye ne kdr harcadık onu düşündük, hesap öyle bi kabardı ki vazgeçtik
teşekkürler canımmNice sağlıklı, mutlu yıllar dilerim :)
Tamam cnm bn de aliimm bari sağolasınBen bugün büyük olanını e brbekten 19 a aldım içinde 9 tane var
bırak yıkamayı ben daha kıyafetlerini bile almadım :) annemin aldıkları ve hediye gelen 3-4 parça... odasını bile boşaltamadık ki aldığımız takımı koyalım.. ne olacak bilmiyorum 35. haftada izne ayrılınca yaparım alışverişi herhalde ancak...bebişin kıyafetlerini yıkamaya bn de bi türlü başlayamadım.. tüm plan hazır ama start veremiyorum dha erken diyorum :)
en iyisi sir ağda bence daha uzun temiz olursun jilet iki günde çıkar zatenbenimde en büyük korkum ooo çünkü neredeyse 4-5 aydır cildim o kadar hassaslaştı ki ne ağda ne epilasyon alati hiç birini kullanamıyorum derim soyuluyor resmen jilette ne kadar temiz duracak offf ikinci olmadan karar verdim bu duruma bi çözüm bulmak lazımm...
ayy kattina ya eşimden hayatta istemem kendi istese de rahatsız olurum . ben böyle şeylerde hiç rahat edemem sir ağda yaptırırım kuaförde diye düşündüm neden sakıncalı kison aylarda ağda zaten önerilmiyor ben max3le görüyorum işimibanyoya ayna aldım küvetin duvarına yaslayıp işimi görüyorum zaten az uzuyor 3 haftada 1 alıyorum. en son ani bi durum olursa valla kusura bakmasın ama eşime bırakırım o işi iyi günde kötü günde demedik mi alıversin bi zahmet
en iyisi sir ağda bence daha uzun temiz olursun jilet iki günde çıkar zaten
el mahkum canım ya da aileden anne kardeş vs yaptıracanevet canım ya öyle oluyor ama evde agda yapmak zor oluyor artık kuaförde yaptırmakta bana cok uygun gelmiyor ..
el mahkum canım ya da aileden anne kardeş vs yaptıracan
Aynı canım bana da öyle dedi 37 de gideceğim tekrarkızlar son doktor randevumuzda 37. haftada çatı muayenesi yapcam dedi:SSS sizde durumlar ne???
kızlar benim son bikaç gündür karnım çok sık sertleşiyo..
sanki elimi nezaman atsam tahta gibi artık..
bide kuzumu eskisi gibi tekmeli hissedemiyorum,
sadece kayarken, yer değiştirirken, karnım yükselip inerken hissediyorum..
tırsıyorum
varmı benzer şikayetleri olan ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?