- 3 Kasım 2014
- 775
- 842
- 43
- 39
Benımde aynısıkızlar benim son bikaç gündür karnım çok sık sertleşiyo..
sanki elimi nezaman atsam tahta gibi artık..
bide kuzumu eskisi gibi tekmeli hissedemiyorum,
sadece kayarken, yer değiştirirken, karnım yükselip inerken hissediyorum..
tırsıyorum
varmı benzer şikayetleri olan ??
kızlar benim son bikaç gündür karnım çok sık sertleşiyo..
tırsıyorum
ben 1 yıl önce lazere gittim canım baya baya azaldı ama genital de %100 başarı yok tek tük kalıyor. eee bebek olunca da gidemedim ama şimdi o az olanlar için ağda yaptırıcamzor ya kadın olmak nelerle uğraşıyorum ikinci çocuk olmadan kökten çözcem bu işi
Canim korkma bebisin yeri daraldigi icin hareketlwri azaliyo sertlesmede oluyo arada ama doktora sor yine de belden karinin asagisinda sanci vurmadikca sorun yokkızlar benim son bikaç gündür karnım çok sık sertleşiyo..
tırsıyorum
Ben de bacak gidiyorum ama genitali simdilik kendim halletmeye calisiyorum ama doguma dogru orayi da yaptircam insallah doguma tertemiz girmek nasibimiz olur aminnnnnnnnnnnnkızlar aslında bu işleri çok da ertelememek lazım. benim bi günüm diğerini tutmuyor. dün çok iyiydim çarşıya çıktım biraz alışveriş Yaptım. bugünse yattım kaldım. tansiyonum Düşüyor. Sıcakta insanın canı hiçbir şey yapmak istemiyor.
ağda konusunda da ben güzellik salonuna gidiyorum. normalden daha yavaş çıkıyor ama üç haftada bir gidiyorum. çok korkuyorum doğuma temiz gidememekten. eşime yaptıramam ben. geçenlerde ayak tırnaklarımı kesmeyi teklif etti ama onu bile yaptıramadım.
kızlar aslında bu işleri çok da ertelememek lazım. benim bi günüm diğerini tutmuyor. dün çok iyiydim çarşıya çıktım biraz alışveriş Yaptım. bugünse yattım kaldım. tansiyonum Düşüyor. Sıcakta insanın canı hiçbir şey yapmak istemiyor.
ağda konusunda da ben güzellik salonuna gidiyorum. normalden daha yavaş çıkıyor ama üç haftada bir gidiyorum. çok korkuyorum doğuma temiz gidememekten. eşime yaptıramam ben. geçenlerde ayak tırnaklarımı kesmeyi teklif etti ama onu bile yaptıramadım.
Katti canım yok külot gibi değildi; bildiğin pedin daha geniş ve uzunuydu öğle hatırlıyorum; yani bacaklarımdan bişey geçirdiklerini hatırlamıyorum; belki ameliyathanedeki yandan bantlı gibi olabilir net hatırlamıyorum ama bilincim açıkken öğle değildi ; ben orkid gece aldım yine canım Koteks dediğin gibi daha az naylonumsu ama orkid ne kadar hışır hışır olsada altına daha az geçiriyor diye öyle aldım benim adet kanamam da çok oluyor normaldehasta bezi külot tarzı mıydı cat arkadaşların bahsettiği kilot gibi giyinilen cinsten ben onunla rahat edemem zaten.. en güzeli normal ped kotex kullanıyorum ben pamuksu yüzeyini seviyorum rahat ediyorum ama çokta sorun yaşarsam gazlı beze pamuk hazırlatırım..
bende bu kadar agda yaptırmısken zorakı bır durum olmadıgı surece jılete donemem dıyorum..kızlar aslında bu işleri çok da ertelememek lazım. benim bi günüm diğerini tutmuyor. dün çok iyiydim çarşıya çıktım biraz alışveriş Yaptım. bugünse yattım kaldım. tansiyonum Düşüyor. Sıcakta insanın canı hiçbir şey yapmak istemiyor.
haklısın aslında yapmak gerek ama hala çalışıyorum iş güç yemek ancak, alışverişe zaman kalmıyor :) izne ayrılınca yapacak bişeyler olur zaman çabuk geçer diye düşünüyorum, hem de o dönem bol bol yürümek gerek doğum kolay olsun diye, bir taşla 2 kuş vururum diye kendimi kandırıyorum :) ağda ve pedikürü de evde yaptırıyorum, temiz olsun diye kendime özel tüm eşyalarım, ağdam fln... benim doktorum ağda yaptırmanda hiç bir sakınca yok dedi...kızlar aslında bu işleri çok da ertelememek lazım. benim bi günüm diğerini tutmuyor. dün çok iyiydim çarşıya çıktım biraz alışveriş Yaptım. bugünse yattım kaldım. tansiyonum Düşüyor. Sıcakta insanın canı hiçbir şey yapmak istemiyor.
slm cnm yeni görüyorum seni topikte karşılaşmadık sanırım daha önce hoş geldin.. bizler neredeyse bitirdik herşeyi penye pijama gecelik sabahlık tercih sana kalmış al kurtul bir an önce.. ben bir tane pijama takımı bir tane elbise vari gün içinde giyilecek tarzdan gecelik aldım sabahlıkta aldım ama koymadım çantama çünkü havalar sıcak olacak eylül başı..
valla canım ben ıkı farklı doktora gıdıyorum ıkısı arasında baya fark cıkıyorKizlar bugun kontrolumuz vardi 2800 gr olmus boyuda 51cm daha simdiden boyu boyle icime sigmicak valla ama bu cihazlarda yanlislikta olabilir pek guvenemiyorum.. 2hafta sonra tekrar gidicem cati muanesi yapicakmis ayrica geldiginde bebek kanalda olsun dedi cok cokk yuru dedii 38lerde felan dogumun baslamasi lazim dedi.yoksa 40haftalara kadar 4uzeri dogar dedi.. Bizden haberler boyle..Sizcede garip degilmi 3hafta once 44 cm idi bugun 51 bukadar kisa surede uzamaz boy yaaa..
aaaaa :) hala nası dayanıyosun cnm ya? bn bebişe alıcaklarımın %90ını tamamladım, banyo küvetine karar veremiyorum en büyük eksik o şuan :))bırak yıkamayı ben daha kıyafetlerini bile almadım :) annemin aldıkları ve hediye gelen 3-4 parça... odasını bile boşaltamadık ki aldığımız takımı koyalım.. ne olacak bilmiyorum 35. haftada izne ayrılınca yaparım alışverişi herhalde ancak...
canım hesap işini sorma benim muayene her gidişte 300, doğum da 8 bin civarı ama Rabbim'e şükürler olsun yaşadıgımız mutlulukların tarifi kelimeler kifayetsiz kalıyor...
hımm bebek bezi götürürüz ya, başka marka kullanmasınlar şimdi.. :)canım bence başla artık zaten hemen yoruluyoruz anca yaparsın...ben biraz iş yapıyorum sonra iş yaptığım kadar oturuyorum yoruluyorum cünki...hasta bezi ben almadım zaten hastane getirmeyin burda veriyoruz dediler ben de yanıma gece orkidi aldım dönüş için eğer hastane veriyorsa zaten almaya gerek yok...hatta bebek bezini de getirmeyin dediler ama hangi marka kullanıyorlar onu sormadım...
ben 1 yıl önce lazere gittim canım baya baya azaldı ama genital de %100 başarı yok tek tük kalıyor. eee bebek olunca da gidemedim ama şimdi o az olanlar için ağda yaptırıcam
kızlar aslında bu işleri çok da ertelememek lazım. benim bi günüm diğerini tutmuyor. dün çok iyiydim çarşıya çıktım biraz alışveriş Yaptım. bugünse yattım kaldım. tansiyonum Düşüyor. Sıcakta insanın canı hiçbir şey yapmak istemiyor.
Aynen canim haklisinn ben ilk baslarda gidiyordumm 2.bi doktora simdi sadece 1doktora gidiyorumm..valla canım ben ıkı farklı doktora gıdıyorum ıkısı arasında baya fark cıkıyor
kıme guvenecegımı sasırdım
51 cm dogum boyu ama bende saşırdım yanı en fazla 55 cm bebek gordum bılemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?