2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Benımde aynısı

Ben de öyle hissediyorum canım. Daha çok itmeli kakmalı hareketleri oluyor
Karnım bir taraftan bir tarafa eğiliyor. Tuhaf bir görüntü
Sertleşmeler bende de çoğaldı. Artık pubik kemiğim ve kuyruk sokumum ağrıyor. Özellikle ayağa kalkınca pubik kemiğim kenarlara doğru açılıyormuş gibi hissediyorum.
Bir de sürekli idrar hissi var. Çok sıkışmış gibi oluyorum ama tuvalete gidince 2 damla geliyor
Doktorum bana kanın sürekli top gibi oluyorsa gel demişti. Ama henüz endişe edeceğim kadar uzun süre olmadı. Yalancı kasılmalar bunlar.

zor ya kadın olmak nelerle uğraşıyorum ikinci çocuk olmadan kökten çözcem bu işi
ben 1 yıl önce lazere gittim canım baya baya azaldı ama genital de %100 başarı yok tek tük kalıyor. eee bebek olunca da gidemedim ama şimdi o az olanlar için ağda yaptırıcam

kızlar aslında bu işleri çok da ertelememek lazım. benim bi günüm diğerini tutmuyor. dün çok iyiydim çarşıya çıktım biraz alışveriş Yaptım. bugünse yattım kaldım. tansiyonum Düşüyor. Sıcakta insanın canı hiçbir şey yapmak istemiyor.
ağda konusunda da ben güzellik salonuna gidiyorum. normalden daha yavaş çıkıyor ama üç haftada bir gidiyorum. çok korkuyorum doğuma temiz gidememekten. eşime yaptıramam ben. geçenlerde ayak tırnaklarımı kesmeyi teklif etti ama onu bile yaptıramadım.

Canim korkma bebisin yeri daraldigi icin hareketlwri azaliyo sertlesmede oluyo arada ama doktora sor yine de belden karinin asagisinda sanci vurmadikca sorun yok

Ben de bacak gidiyorum ama genitali simdilik kendim halletmeye calisiyorum ama doguma dogru orayi da yaptircam insallah doguma tertemiz girmek nasibimiz olur aminnnnnnnnnnnn

Katti canım yok külot gibi değildi; bildiğin pedin daha geniş ve uzunuydu öğle hatırlıyorum; yani bacaklarımdan bişey geçirdiklerini hatırlamıyorum; belki ameliyathanedeki yandan bantlı gibi olabilir net hatırlamıyorum ama bilincim açıkken öğle değildi ; ben orkid gece aldım yine canım Koteks dediğin gibi daha az naylonumsu ama orkid ne kadar hışır hışır olsada altına daha az geçiriyor diye öyle aldım benim adet kanamam da çok oluyor normalde

bende bu kadar agda yaptırmısken zorakı bır durum olmadıgı surece jılete donemem dıyorum..
benımde yılllardır gıttıgım agda merkezı var orda yaptrırıyorum hatta agda yapan arkadaş ben rahat oluyum dıye sekılden sekıle gırıyor :) :) surda en fazla 2 kez daha gıderız ondan sonra rahatız kısmetse

Kizlar bugun kontrolumuz vardi 2800 gr olmus boyuda 51cm daha simdiden boyu boyle icime sigmicak valla ama bu cihazlarda yanlislikta olabilir pek guvenemiyorum.. 2hafta sonra tekrar gidicem cati muanesi yapicakmis ayrica geldiginde bebek kanalda olsun dedi cok cokk yuru dedii 38lerde felan dogumun baslamasi lazim dedi.yoksa 40haftalara kadar 4uzeri dogar dedi.. Bizden haberler boyle..Sizcede garip degilmi 3hafta once 44 cm idi bugun 51 bukadar kisa surede uzamaz boy yaaa..

haklısın aslında yapmak gerek ama hala çalışıyorum iş güç yemek ancak, alışverişe zaman kalmıyor :) izne ayrılınca yapacak bişeyler olur zaman çabuk geçer diye düşünüyorum, hem de o dönem bol bol yürümek gerek doğum kolay olsun diye, bir taşla 2 kuş vururum diye kendimi kandırıyorum :) ağda ve pedikürü de evde yaptırıyorum, temiz olsun diye kendime özel tüm eşyalarım, ağdam fln... benim doktorum ağda yaptırmanda hiç bir sakınca yok dedi...

Hoşbulduk canim pek gremiorum girsemde yazamiyorum bide küçük oğlum var onun pesinde kosturmakdan aslında oğlumda daha erken halletmistim bu haftalarda cantam ble hazırdı bu seferde erken gibi geldi bde havalardan dolayi emin olmadim çokda yazlik tarzı bseyler almak istemiorum en iyisi ben yarin çıkıp alayım zaman çabuk geçiyor.

valla canım ben ıkı farklı doktora gıdıyorum ıkısı arasında baya fark cıkıyor
kıme guvenecegımı sasırdım
51 cm dogum boyu ama bende saşırdım yanı en fazla 55 cm bebek gordum bılemedım

aaaaa :) hala nası dayanıyosun cnm ya? bn bebişe alıcaklarımın %90ını tamamladım, banyo küvetine karar veremiyorum en büyük eksik o şuan :))
@kattina de diyor bak, haftalar geçtikçe çok ağırlaşılıyormuş, sen yavaştan başla bence

hımm bebek bezi götürürüz ya, başka marka kullanmasınlar şimdi.. :)

ben 1 yıl önce lazere gittim canım baya baya azaldı ama genital de %100 başarı yok tek tük kalıyor. eee bebek olunca da gidemedim ama şimdi o az olanlar için ağda yaptırıcam

seda 78

kızlar, bn de evlenmeden önce lazer yaptırmıştım.. tüm vucut 4 seansta kurtuldum, ama genital için bikaç kez dha rötüşa gittim.. şimdi de hormonlardan ufacık tek tük çıkmış, onları da cımbızla çekiveriyorum.. iiki de önceden yaptırmışım, çok rahat ettim

valla bn ojelerimi falan çıkartıyorum.. en son pedikürde kırmızı sürdürmüştüm, aşkım çıkartırken tüm parmakları kırmızı oldu bi de onları temizlemekle uğraştı.. saolsun allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin

Aynen canim haklisinn ben ilk baslarda gidiyordumm 2.bi doktora simdi sadece 1doktora gidiyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…