2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ayy kattina ya eşimden hayatta istemem kendi istese de rahatsız olurum . ben böyle şeylerde hiç rahat edemem sir ağda yaptırırım kuaförde diye düşündüm neden sakıncalı ki
cnm dr önermiyor son aylarda rahime çekerek uygulanan baskı doğumu tetikler diye herhalde..

kesinlikle haklısın bende ayak parmaklarıma yetişemiyorum bırak oje sildirmeyi sürmeyi bile öğrendi adam Allah bin kere razı olsun bir kere of demiyor ne desem elinden geleni yapıyor.. normalde dışardan biri duysa hayatta inanmaz o kadar da kazak erkeği lafta ama iş bana gelince kuzu oluyor Rabbim bozmasın

Canim cok tesekkurler oturup agliyorum niye kilo aldiramiyorum diye uzuluyorumm toparlarmi sence kati sen tecrubelisin canim gercekden 9cu ayda bebekler anne karninda hizlimj kilo aliyolar???(((((
evet cnm bundan sonra hızlı alacaklar.. düzenli olarak günde 2 kere muz ye bebişe kilo yapıyor ben geçen ay az yedim çok kilo almamıştı 2 haftadır yine başladım bakalım p.tesi ne kadar fark etmiş yazarm.. ama 32 de dr bana gayet iyi dedi 1950 kilosu

Banada erken gibi geliyor yıkamak eşim yıka biran once diyor ama 2 hafta sonra baslayim diyorum canım hasta bezi konusunda bende kararsızım dr.gidince soracam ona göre alacam

Ay insallah alirlar yaaa tombik tombik olsunlar hepimizinkiler sagliklica gelsinler insallah...bu arada benim pasam annesini duyuyo normal dogumdan cekiniyorum ya ben benim kuzum da daha donmemis makat pozisyonu kafasi yukarda duruyoo ay annesii kurban olurrrr kiyamammmmdoktor daha zaman var fln dedi normal istemedigimi duyunca adama shok oldu herkes normal istiyo yaa

bnmki normalde de pek kazak değildir :) saolsun gebelikte de çok yardımcı oldu, şimdiden pek hevesli bebekle de nasıl ilgileniceğinin hayallerini kuruyor , inş doğumdan sonra da böyle devam eder

cevızle badem ye bence
Aynen yemegime fazla ozen gosteremiyorum cok fazla pisiremiyorum da halsiz dusuyorum hemen.annemi bekliyodum isleri dolayisiyla gelemedi simdi 2hafta fln sonra bekliyorum yoksa anne hemen gel diyesim var artik sabir gozum yolda aneanemiz yurtdisindan gelsin de ogluscuma kilo aldirsin diye

canım daha alır kilo üzme kendini. belki minyon olacak bebişin hem. zaten Saçma geliyor hepimizinkinin boyu kilosu nasıl aynı olacak ki.
Aslinda babasi iri yapili 1.85.bende 1.67boyum. Ama dediyin gibi oglus minnos galiba simdilik doktor kilosunun normal aralikda oldugunu soluyo ama ben icime dert etdim demin gebelik.orgda baktim oraya gorde normal aralik bugun 32+1iz insallah canim insallah alir daha zaman var ALLAHIN IZNILE

bnmki normalde de pek kazak değildir :) saolsun gebelikte de çok yardımcı oldu, şimdiden pek hevesli bebekle de nasıl ilgileniceğinin hayallerini kuruyor , inş doğumdan sonra da böyle devam eder
ayy benimki de öyle canım. geçen çocuk odasına tv alıcam dedi. niye dedim ben tv siz duramam diyor. yavrum kendini tam hazırladı bebeğe sürekli o bakacak sanki
benden daha hevesli. önümüzdeki senenin akşam derslerini iptal etti hep. ben bütün gün yorulacakmışım Kafayı yermişim. akşam da o bakacakmış

Canım benim gittiğim 2 özel hastanede de nst için ek Ücret alınmıyor. Birinin muayene ücreti 65 tl, diğerinin ücreti de 125 tl

Canım senin haftanda benim de öyle oldu, tekmeden çok senin Dediğin gibi hareketler hissettim. Çok şükür bi Sıkıntımız yok. Herhalde büyüdükleri için böyle olmaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…