cnm dr önermiyor son aylarda rahime çekerek uygulanan baskı doğumu tetikler diye herhalde..ayy kattina ya eşimden hayatta istemem kendi istese de rahatsız olurum . ben böyle şeylerde hiç rahat edemem sir ağda yaptırırım kuaförde diye düşündüm neden sakıncalı ki
yok cnm iyi bence 32 de 1950gr oğlum..Kizlar bebisim 1850gramcik olmuss kilo aldiramiyorum heraldebuarada bugun 32+1im(((
Canim cok tesekkurler oturup agliyorum niye kilo aldiramiyorum diye uzuluyorumm toparlarmi sence kati sen tecrubelisin canim gercekden 9cu ayda bebekler anne karninda hizlimj kilo aliyolar???(((((yok cnm iyi bence 32 de 1950gr oğlum..
kesinlikle haklısın bende ayak parmaklarıma yetişemiyorum bırak oje sildirmeyi sürmeyi bile öğrendi adam
valla bn ojelerimi falan çıkartıyorum.. en son pedikürde kırmızı sürdürmüştüm, aşkım çıkartırken tüm parmakları kırmızı oldubi de onları temizlemekle uğraştı.. saolsun allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin
evet cnm bundan sonra hızlı alacaklar.. düzenli olarak günde 2 kere muz ye bebişe kilo yapıyor ben geçen ay az yedim çok kilo almamıştı 2 haftadır yine başladım bakalım p.tesi ne kadar fark etmiş yazarm.. ama 32 de dr bana gayet iyi dedi 1950 kilosuCanim cok tesekkurler oturup agliyorum niye kilo aldiramiyorum diye uzuluyorumm toparlarmi sence kati sen tecrubelisin canim gercekden 9cu ayda bebekler anne karninda hizlimj kilo aliyolar???(((((
Aynen canım soracağım önceden ona göre yanima kendi aldığımı koyarım...hımm bebek bezi götürürüz ya, başka marka kullanmasınlar şimdi.. :)
Canım üzülme bak katının dediği gibi muz ye eski kasar da kilo yaparmış sonraki kontrolde arayı kapatır ınsallah ...Kizlar bebisim 1850gramcik olmuss kilo aldiramiyorum heraldebuarada bugun 32+1im(((
Insallah ya doktorun dediyine gore normal aralikda kilosu ama bakiyorum benim kuzum minnak daha almamis fazla(((Canım üzülme bak katının dediği gibi muz ye eski kasar da kilo yaparmış sonraki kontrolde arayı kapatır ınsallah ...
Banada erken gibi geliyor yıkamak eşim yıka biran once diyor ama 2 hafta sonra baslayim diyorum canım hasta bezi konusunda bende kararsızım dr.gidince soracam ona göre alacambebişin kıyafetlerini yıkamaya bn de bi türlü başlayamadım.. tüm plan hazır ama start veremiyorum dha erken diyorum :)
hasta bezi çok konuşulmuş gerçekten gerekli mi emin olamıyorum.. bnm regl kanamalarım bile çok olmaz, sıcaklarda orkid pişik yapıyor, sık sık selpak değiştirerek idare edebiliyorum..
doğumda da hastanedeyken, hasta bakıcılar koyuyormuş, sonrasında gece orkidleri yetmez mi ki??
Ay insallah alirlar yaaa tombik tombik olsunlar hepimizinkiler sagliklica gelsinler insallah...bu arada benim pasam annesini duyuyo normal dogumdan cekiniyorum ya ben benim kuzum da daha donmemis makat pozisyonu kafasi yukarda duruyoo ay annesii kurban olurrrr kiyamammmmevet cnm bundan sonra hızlı alacaklar.. düzenli olarak günde 2 kere muz ye bebişe kilo yapıyor ben geçen ay az yedim çok kilo almamıştı 2 haftadır yine başladım bakalım p.tesi ne kadar fark etmiş yazarm.. ama 32 de dr bana gayet iyi dedi 1950 kilosu
cevızle badem ye benceInsallah ya doktorun dediyine gore normal aralikda kilosu ama bakiyorum benim kuzum minnak daha almamis fazla(((
Bende utanirim vallaayy kattina ya eşimden hayatta istemem kendi istese de rahatsız olurum . ben böyle şeylerde hiç rahat edemem sir ağda yaptırırım kuaförde diye düşündüm neden sakıncalı ki
kesinlikle haklısın bende ayak parmaklarıma yetişemiyorum bırak oje sildirmeyi sürmeyi bile öğrendi adamAllah bin kere razı olsun bir kere of demiyor ne desem elinden geleni yapıyor.. normalde dışardan biri duysa hayatta inanmaz o kadar da kazak erkeği lafta ama iş bana gelince kuzu oluyor Rabbim bozmasın
Valla canım ikidir kız kardeşim yapıyor sağolsun ağdayi kardeş candir...onunda doğumdan önce ben yapmıştımzor ya kadın olmak nelerle uğraşıyorum ikinci çocuk olmadan kökten çözcem bu işi
canım daha alır kilo üzme kendini. belki minyon olacak bebişin hem. zaten Saçma geliyor hepimizinkinin boyu kilosu nasıl aynı olacak ki.Insallah ya doktorun dediyine gore normal aralikda kilosu ama bakiyorum benim kuzum minnak daha almamis fazla(((
Aynen yemegime fazla ozen gosteremiyorum cok fazla pisiremiyorum da halsiz dusuyorum hemen.annemi bekliyodum isleri dolayisiyla gelemedi simdi 2hafta fln sonra bekliyorum yoksa anne hemen gel diyesim var artik sabir gozum yolda aneanemiz yurtdisindan gelsin de ogluscuma kilo aldirsin diyecevızle badem ye bence
Aslinda babasi iri yapili 1.85.bende 1.67boyum. Ama dediyin gibi oglus minnos galiba simdilik doktor kilosunun normal aralikda oldugunu soluyo ama ben icime dert etdim demin gebelik.orgda baktim oraya gorde normal aralik bugun 32+1iz insallah canim insallah alir daha zaman var ALLAHIN IZNILEcanım daha alır kilo üzme kendini. belki minyon olacak bebişin hem. zaten Saçma geliyor hepimizinkinin boyu kilosu nasıl aynı olacak ki.
ayy benimki de öyle canım. geçen çocuk odasına tv alıcam dedi. niye dedim ben tv siz duramam diyor. yavrum kendini tam hazırladı bebeğe sürekli o bakacak sankibnmki normalde de pek kazak değildir :) saolsun gebelikte de çok yardımcı oldu, şimdiden pek hevesli bebekle de nasıl ilgileniceğinin hayallerini kuruyor , inş doğumdan sonra da böyle devam eder
Canım benim gittiğim 2 özel hastanede de nst için ek Ücret alınmıyor. Birinin muayene ücreti 65 tl, diğerinin ücreti de 125 tlMerhabalar güzel annisler ben daha hızınıza yetusemedim geriden takip ediyorum okumadan geçmek istemiyorum bizde kızımla kontrole gittik şükür hersey yolunda 2450 kilosu boyu 48 cm ben sizlere bişe sormak istiyorum nst ye henüz bağlanma dim onun için ek ücret mi alıyorlar ?
Canım senin haftanda benim de öyle oldu, tekmeden çok senin Dediğin gibi hareketler hissettim. Çok şükür bi Sıkıntımız yok. Herhalde büyüdükleri için böyle olmaya başladı.kızlar benim son bikaç gündür karnım çok sık sertleşiyo..
sanki elimi nezaman atsam tahta gibi artık..
bide kuzumu eskisi gibi tekmeli hissedemiyorum,
sadece kayarken, yer değiştirirken, karnım yükselip inerken hissediyorum..
tırsıyorum
varmı benzer şikayetleri olan ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?